Ben bu kadar hassas olduğunu bilmiyordum gerçekten kız arkadaşım yatarken saka niyetine bacak arasına ayağımı soktum hafiften durtmekti ama oraya dokununca kız deli gibi agladi öldü gibi oldu bedeninin bir yeri soğuk bir yeri sıcak oldu bu kadar hassas mi gerçekten çiş yaparken yandığını ve kasiklarinda ağrı olduğunu söylüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılarkadaşım insanın cinsel merkezi zevk almasını sağlaayn yegane tek merkez klitoristir. içerisinde 8000 sinir içerir. o hassas olacak ki zevk alasınız.
penis ile klitoris anatomik olarak eştir. sistem olarak da görünüş olarak da her şeyi aynıdır. erkkelerde de penis vurunca kasık ağrısı karın ağısı oluşur.
bebek anne karnında ilk 3 ay cinsiyetsizdir. çünkü vajina ve testisler yoktur. sadece genital bölgede küçük çıkıntı vardır. işte bu çıkıntı kızda klitoris erkekte penistir. 3 aydan sonra vajina ve testisler oluşur.
yani şöyle düşünebiliriz. kızların penisi klitoristir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bence, klitoris hassastır, kadınların penisi olarak tabir edilir. Penisin gelişmemiş hali diyebiliriz. Erkeklerin penisine nasıl ki bir darbe geldiğinde acı hissederlerse, cinsel olarak uyarılmamış bir klitoris de ani bir dokunma, darbe halinde aynı acı hissini yaratır.
11 Yorumla- +1 yıl
doktor falan mısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılHarbiden bu kizlarin organlarini hala anlamis degilim cidden cok enteresan bir sey, o kadar farkli seyler var ki, hani bu bile, yenilikle surekli yeni birsey duyup ogreniyom. Siz bilmiyormusunuz abla, illa ki kendinize de dokunmussunuzdur bu zaman...
Bu arada cidden agladi mi ya, bizim seyimize sert top gelince cok pis acitir ama aglatacak kadar da...🧐01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunca zaman* olacakti
Çünkü sinir uçları oraya çıkıyor reseptör var bir sürü dokunmayı algılayan ona kibarca dokunup okşarsan çok etkilenirsin bu yüzden
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadının da erkeğin de en hassas noktası: uyarılma yaşaması arkadaşınızın tuhaf.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılHassas olduğunu kendinde de görebilirsin. Dokunmadın mi hiç?
00 Yorumla
+1 yılHassas tabi ki. Biz erkekler bile penisimize vurulunca kıvranıyorsak, vajina zaten mahvolur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeli gibi ağladı mi yuh yani, sert vurmussan belki ağrıması normaldir de dokunduysa abartıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBende abartiyor diye düşündüm hatta dedim de ama hiç öyle abartan biri de degil canı kolay kolay yanmaz yani tez canlı değildir ilk defa böyle gördüm onu çok acıdığını söylüyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. hassastır ondan dolayı ilk ona dokunan hata yapar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz sert vurursan testisler gibi acır tabi 🤭 sadece bizi zayif sanmayin yani o konuda jsjsjhk
00 YorumlaAyağını kıza sokmuş sonrada niye ağladı diyo :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalamak gerekiyor iyileşmesi için
02 Yorumla
Soran+1 yılPislik misin
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var? Yalayınca rahatlıyor, gevşiyor. Ağrı acı kalmıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılemcük bu, tabi hassas olcek ak😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım