Gcenin bir yarısı sevgilinizle karanlık sessiz bir yerde araç içinde yada dışında delice sevişirken başınıza ilginç,komik veya korkutucu bi olay geldimi...
Cevabın nedir?
+1 yılsevgilimle; akşam yemeği derken bir gece kulubü biraz alkol kafalar hafif çakır, kaldıgı lojmana bırakmak üzere yola cıktık.lojmana ulastık ama libidolar tavan yapmıstı, odasına kadar cıktık iceri girer girmez yarı giyinik yarı soyunuk sevistik. lojmana yabancıların girmesi yasak guvenlik var ve o blokta sadece bayan personel kalıyordu. cok tehlikeli bir durumdu ama o tehlike olayı çok çok zevkli ve heyecanlı hale getirmisti. simdi olsa yapar mıyım bilmiyorum hala hatırlar güleriz
00 Yorumla
Arabanın arka koltuğunda işlemi tatbik ederken ayakkabımı da çıkartmıştım ve yanlışlıkla ön koltukların arasında bardaklıkta bulunan plastik ve sivri uçları olan top şeklindeki süs eşyasına basmıştım ayağıma 7 ayrı yerinden dikenler girdi tabi toparlanıp hemen en yakın eczaneye pansumana gitmek zorunda kalmıştık :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet yaa zamanın birinde arabada seviştik cinsen birleşme olmadı ama oral felan yaptık erkek arkadaşım boğaldı sonra ben boşaldım boşalmam la arabanın içine bi ışık yansıması. çok korkmuştum sonrası bi çorba parasına bağlandı.
03 Yorumla- +1 yıl
;)
Cevap sahibi+1 yılsevgilim beni kurda kuşa çorba yaparmı şimdi kocam oldu 8 sene oldu evleneli.
sevgilim otoyolda araba sürerken ona oral yapmıştım
02 Yorumla
Soran+1 yılağzına dolan spermleri ne yaptın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılmanisa kent ormanının derinliklerinde sevişirken tamda yukarda ağaçların arkasına saklanmış bizi izlediğini gördüm ona bakınca hemen yürümeye başladı gündüz ve yazdı çok sıcaktı hava
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimle arabada sevişirken polis karşı yoldan gelmiş camı tıkladı napcagımızı sasırdık hemen toparlanıp gaza basıp gitmiştik :):)
00 Yorumlakimse yoksa hosuma gıder
00 Yorumlaev ortamı hariç yapmam agaa
00 Yorumlahe. vites topuzu ile sorun yasamistik ;) tobe tobe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevimiz varken sokaklarda bir şey yapmıyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek polise şikayet
00 Yorumla
+1 yılGeldi tabi gelmezmi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026