Evliyim ve her zaman olan bişey değil. Gece 5 gibi bı an da uyandım ve ilişkiye girmek istedim eşime yanaştım falan zaten 45 dk sonra kalkıp işe gidecek. Biraz yanaştım napiyosun falan dedi. sonra yine yanaştım bı anda sinirlenip kalkıp ya napiyosun ya zaten dünyanın işi var bırak uyuyayım dedi kalktı diğer odaya gitti 5 dk sonra kendi alarmı çaldı. Kendimi çok kötü hissetttim bu kadar tepki verecek ne vardı. Yani biz karı kocaysak bunların olması normal degilmi 3 yıllık evliyiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı.
u +1 yılSabah buraya gelip libido libido diye soru açan erkeklerin hep fos çıktığını anlamış oluyorsunuz.😅 Yok sabah şeysi yok bilmem ne şeysi...
Kocan en azından gönlünü yapacak kadar dokunsa sorun olmazdı. Seks isteği geri çevrilen kadına sahip olmak istemez.
21 Yorumla
Soran+1 yılYani. Bütün isteğim kırıldı bunu sadece bu zamanlar yapmıyor maalesef böyle oldumu çekiniyorum artık istemekten utanıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılBunlara o kadar hasretim ki inan 5 yıllık evliyim ama 5 yıl boyunca 1 kez oldu sadece muazzam bişey ve o gün işe gitmemiştim patrona yazmıştım hastayım diye o an herşeyin üstünde bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUykulu olduğu ve alışkın olmadığı için öyle tepki vermiştir. Sonra özür dilemedi mi? Ben de gece bazen istekli olurum ama uyandırılınca ben de aşırı sinirli olurum. Eşimin uyku sersemliği olmaz o yüzden uyandırınca da kızmaz eşlik eder
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
43Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal ama uykuluymuş belki farketmedi bile naptığını akşam düzeltir umarım arayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet normal irsey sevisme istedigin fakat eşinin tepkisi cok sacma. Bir defa olsuysa anlik bir hatadir ama sureklilik yapiyorsa problemli bir durum. Erkek ve kadinjn biyolojik ve oaikoloj olarak en atesli saatleri cunku
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmasi muhtemel. Yanlis degil jstek nezamn gelir gelmez bilemezsin onemli olan bunu karsilayan esin olmali ki seks sana zevk versin ve istekli olup sevmen bunu alevlendirir ama yapmayan bir kocada seksten sogutur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıllık evliyiz. 3-4 ay önce 4 te canım istedi. Of şimdi zamanı mı dedi. Ki bu ilk reddedilmem değil. Hep ahnı gün aynı saatte olsun ister. Seninki de sürprizlere açık değil anlaşolan
12 Yorumla- +1 yıl
Hep mi böyleydi peki
- +1 yıl
Nasıl aranız bu aralar merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılUlan onca yıl evli kaldım, karımdan bir kez şunu görmedim... Anında uyanır istediğini verirdim. Böyle hayatın taaaa...
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte sabah sporu da olurdu enerjisini de boşaltır gün içinde sakın olurdu yok illa 5 dk fazla uyuyacak ölünce uyursun be adam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılKötü olmuş ne var yani karşılık vermek zor mu eşler arasında ne zaman isterse yapmalı bu görev yani
01 Yorumla- +1 yıl
O zaman gitti yanlız kaldın desene bu defa kendi kendine yapınca iyi mi olacak bu nasıl erkek
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. ayağına gelen nimeti tepmiş. Olan bir durum. Ama o anlayamamış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ne olurmuss sanki bi guzel seksisini yapip dus alip super moralle ise gitse aptalmis kocan
00 Yorumla
+1 yılNe boş adamya ben olsam varya alarm çalana kadar yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUykusu bölündü diye yapmıştır ama keşke en azından opseydi sevisseydi 1 posta atsaydi akşama kadar yeterdi yine sana akşam yine yapardiniz diyecemde olmamış oda
00 Yorumla
+1 yılGünaydın. Bence gayet normal. Bazı erkekler istekli bulamaz seninki bulmusta bulanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabahın köründe uykunun en güzel yerinde de kaldırılmaz ya :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bana o saatte yanaşcak ki anında pompa başlardı 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmk seni isteyen bir esin var neyin kafasi bu. millet istekli kadin arar. okuz ya zaten kalkican
00 Yorumla
+1 yılSon 45. dakika da yanaşman yanlış olmuş vakit bile kalmamış senin beklentine bak bencil karı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı rahat bırak işe gidecekmiş zaten sjsj
01 Yorumla
Soran+1 yılYarım saat sonra kalkicak zaten
+1 yılUyku hali kendinde olmadan tepki vermiş olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılUyku tutmadı ilk telefonu elime aldım napiyosun diye bı açtı gozlerini uyanmasa yine bkyle bisey istemicem ya bubkadar tepki vermesi kalbimi kirdi
+1 yılöylece bıraktı mı seni
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Oyunu yanlış oynamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal şartlarda geri çevirmemesi gerekiyor hep böyle miydi
00 Yorumla
+1 yılPartner bul sevis senin koca harbiden. Boş
00 Yorumla
+1 yılbiraz yanlış zamanda tutuşmuşsun sanki
00 YorumlaBöyle hatun bulamadık ki… eşinde iş yok maalesef
00 Yorumla
+1 yıliş hayatı yorucu olduğundan sebep
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşi stresli ve yorucuysa normal
08 Yorumla
Soran+1 yılTicaretle uğraşıyor ürünlerinin servisine çıkıyor
- +1 yıl
Erkekler cinselliği sever ama dingin bir vücut ve kafa olmalı yoksa konsantre olamıyor
Soran+1 yılTmmda resmenbagirarak gitti diğer odaya
- +1 yıl
Onda ayıp etmiş biraz sen sürekli yapmıyorum diyorsun çünkü
Soran+1 yılHayır ya 1 yaşında çocuğumuz var. Belkide 2 yıldır bu şekilde bu saatte istemedim
- +1 yıl
Kırıcı olmuş tam tersi olsa sen böyle yapmazdın eminim
Soran+1 yılBen eşimin isteklerini şu an hamileyim mide bulantolarim yeni geçiyor mide bulantim olsugunda bile geri çevirmedim. Eşin istekleri geri çevrilmez diye
- +1 yıl
Kadınlar bu konuda daha cefakar biliyorum senin hamilelik ve hormonel değişiklikler araya giriyor haliyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılcok normal ve sureklı oluyormu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninki hodukmus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç şansın yok Peki yedek bir sevgili düşünür m
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılüzerinden inmemesi lazım. eşin bitik.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşamadığım için bilemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsinin beynini skm ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. erken yatağa girip seks yapın sizde
00 YorumlaBazen kişi o modda olmayabilir,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok normal senin yaptığın
00 YorumlaZamansız istemişsin ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İş bitmiş onun
00 YorumlaYanlış
00 Yorumla
+1 yılGeceden iste
00 Yorumla
+1 yılEvliler için gayet normal bir şey
00 Yorumla
+1 yılhayır harika olur ya
00 Yorumla