Ben eski sevgilimle 6 yıl boyunca hiç normal seks yapmadım sevişmeler oral ve anal seks vardı sadece aramızda.. Normal seks olmamasına rağmen benimle yaşadıklarını kolay unuturmu? Başka bir kadında beni arar mı özlermi? Ailelerimiz evlenmemize karşıydı dul bir adamdı ve o benim bakirelimi almadı kocana evlenceğin insanla yasa dedi..
Cevabın nedir?
+1 yılÇok afedersin sen şimdi kendini 'bakire' olarak mı nitelendiriyorsun ?
Bakirelik konusunda çok dogma görüşlerim yok..
Fakaat
Evlenene kadar ilişki yaşamamış bir erkek , bakir kadın ister genelde..Sana göre yanlış olabilir ama adam kendine göre haklıdır , o kimseyle yatmamıştır yatmayan kadın ister.Kukusu ellenmemiş olsun ister.
Senin evleneceğin erkek , sana bakıp temiz hiç kimseyle yatmamış , cinsel ilişki yaşamamış biri sanacak.Mutlu olacak.
Sen bu yalanı kaldırabilecek misin ömür boyu ?
Gelelim şu an ki meselene.
Bir ilişkinin max.süresi 6 bilemedin 7 aydır.Ondan sonra oturup iyice bir bakman gerekir.Ben bu adamla ciddi miyim , nereye giderim , fedakarlıklarım emeklerim en önemlisi hızla tükenip giden ZAMANım boşa mıdır ?
Aileniz evlenmenize karşı olmasına rağmen ve bırak ayları yılları aşmasına rağmen sen geleceğini düşünemediysen kusura bakma ama pek sağlıklı biri olduğunu söyleyemem.
Unutma her şeyin bir bedeli vardır.
Yaptığın şeyin bedelini ödemeye hazır ol !..33 Yorumla
Soran+1 yılkim demis ben bakir bir erkekle evlenecem bende kendim gibi gecmiste bazi haltlar yemis biriyle evlenecem belkide..
maca 1-1 baslamis oluruz..
icimde herzaman ona karsi biseyler vardi aylar yillar surmesinin sebebi ONU COOK SEVMEM DI!- +1 yıl
ok
+1 yılSenle yaşadıklarından güzelini bulamazsa, tabi ki unutamaz. Lakin unutmak, daha iyisini bulana kadardır. Daha güzel şeyler yaşadığı birini bulunca aklına bile gelmezsin. Ki senin durumunda onun aklına arada bir gelirsin ama bunun size faydası olmaz.
En azından, ince düşünmüş. Tamam bekaret saçma ve gereksiz bir kavram; ama en azından toplumun gözünden sana bakmış. Bir değerin olduğu kesin.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle senin adına üzüldüm.. Kendini nasıl oluyorda hala bakire olarak adlandırabiliyorsun? Bakire demek bana göre el değmemiş tertemiz su gibi kız demektir. Hani öpüşmüş olur sarılmış olur ama cinsel temas yaşamaz bu bakiredir.. Şimdi sen anal oral hertür şeyi yaşa ve ben bakireyim de olacak iş mi?_ Kalbini kırmak istemem ama o adamdan cidden iğrendim seni resmen kullanmış hayvan herif... Yazık sende inanmışsın. Ve hala saf saf beni unutmuşmudur benle yaşadıklarını unutur mu diyorsun? Merak etme türkiyede çoğu kız anala karşı olduğu için bulamadığı zamanlar fantazi olsun diye yine sana gelecektir... işi bitince by
20 Yorumla
+1 yılKullanılmışsın. Bariz.
Adam tabiri caizse üstüne kalma diye kızlığına dokunmamış.
Ama sen artık kız değil kadınsın.
Normal yoldan yapsaydın en azından duygulu bir ilişkinin izleri olacaktı.
Şimdi ise sapkınlığın izleri var üstünde.
Böyle saçmalık olmaz.
Seni sevdiğine de zerre inanmıyorum, onun seks oyuncağıymışsın resmen...01 Yorumla- +1 yıl
vayy yemin ederim süper bir cevappp özellikle normal yoldan yapsaydın en azından üzerinde duygulu bir ilişkinin izleri olacaktı bölümü süper 10 üzerinden 10
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
adam senden faydalanmis yani kendini tadmin etmis.Senin basina kalacagindan korkup seni sadece sex oyuncagi olarak kullanmis.Sunu unutma seni bozmamasinin sebebi sana deger vermesi degil sorumlulugunu almamaktir.Sana deger veren bir insan sadece anal dan birlikte olmaz.Eger deger veriyorsa evlendiginde herseyi sonuna kadar yasar seninle...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yıl6 yıl boyunca o anal ne hale gelmıstır yav :D genelde kızlar ayda yılda bır zorla yapıyor analı sen nasıl yaptın sorması ayıp 6 yıl boyunca. ıyı barı tuvaletını tutabılıyorsan :D
31 Yorumla
Soran+1 yılanal mi ayda yilda 1 di... oral coktu ve sevismeler
+1 yılson cümlene biraz takıldım açıkçası. daha doğrusu onun söylemesine. kocana sakla demiş. muhakkak hatırlar hayatının belirli dönemlerinde seni ama ne derece olur orasını bilemem.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet seni ailen baskasiyla evlendirecek onunla yasa benimle degil diyodu
ve ben kacalim gidelim burdan dedim yine olmaz yapamam diyodu- +1 yıl
ügünüm canım ama o bahsettiğin şeylerle birlikte 6 seneni boşuna vermişsin.
Soran+1 yılevett
- +1 yıl
geçmiş olsun. unutup yeni hayatına bak. birinle ciddi bişeyler düşünürsen de dürüst olacağını temennı ederim.
+1 yılaynı şeyi ben de yaşadım arkadaşım bir erkek olarak..aynı şeyi ben de söyledim..sonu olmayan ilişkiydi..vajinal birliktelik olmadı ama halen onu ve yaptıklarımızı unutmadım..emin ol o da unutmamıştır eğer aşk ve sevgi varsa aranızda..
05 Yorumla
Soran+1 yılask ve sevgi yoksa unutur mu diyosun?
sende sanirim artik evlisin?- +1 yıl
ben halen bekarım..3 sendir o kişi hayatımda yok ama 3 senedir istisnasız hergün onun bazı sosyal ağlardaki profiline bakıyorum..
- +1 yıl
onu görünce yüreğimden çıkan sesi kulaklarım duyuyor..o derece yani..bunu anlatamam..izahı yok yani..
Soran+1 yılbirakin senmi o muydu?
Kullanmış.Başka bir tanımı yok.Çok isteseydi bir yolunu bulur seni karısı yapardı.Haa bu seni hatırlamayacağı anlamına gelmez.. ;)) Elbet başkalarıyla aynı pozisyonları yaşarken seni yad edecektir.
10 YorumlaAnalı seven bakire... Gözlerim yaşardı... Bir zar uğruna insanlar nasıl sapıtıp ne çileler çekiyor...
51 Yorumla- +1 yıl
+++++++
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim de başımdan boyle bir iş geçti bir kızla 4 sene dedigin herşeyi yaptık ön taraf hariç şu an evlıyım ama onu arıyorum keşke bırakmasaydım cok zor ve cok pişman olacaktır belkı sana soyleyemez ama içi içini yer
013 Yorumla
Soran+1 yılseviyormuydun onu? yada sevdiginimi anladin yoksa cinsellik icinmi ariyorsun onu?
Cevap sahibi+1 yılen başta sevgi için ondan sonra cinsellik sana yemin ederim ki cok pişman olacak cok şu an gel dese hemen giderim o kadar kı ozledim onu
Soran+1 yılne kadar zamandir ayrisiniz? sizin de aranizda yas farki var mi?
o benden 13 yas buyuktu..neden biraktin onu?
yaa sorularimi lutfen cevapla
Cevap sahibi+1 yılo benden küçüktü 3 yaş benim ayrılalım daha 1 sene olmadı bıle ya sen benım yaramı daha cok deşiyorsun ama bırakmak zorunda kaldık ikimizde
Soran+1 yılcook uzuldum artik imkansiz onunla tekrar bir araya gelmen sen evlisin...
e esini sevmiyormusun? niye evlendinki
Cevap sahibi+1 yılişte bu anneler babalar yaptılar hata şu an da çekiyor zaten ayrılıyoruz bu ayın 25 ne mahkeme var inşallah hale beni seviyordur yanına gitmeyi duşunuyorum gitsem bana ne der acaba bilmiyorum sizinle detaylı konuşmak isterim duygularımı dışarı cıkarttınız
Soran+1 yılbosanmak uzereymissin bence seviyorsan pesinden gitt, seni halen sevdigiinden eminmisin hicmi aramadi? eger aradiysa hayatina kimseyi sokmamissa halen seviyordur seni bunu bil..
bana baska bir erkek arkadas yada kocayla ayni evde yasamak zindan hayatiymis gibime geliyor o beni birakip gitsede ben onu halen seviyorum elimden gelse ömur boyu bekar kalacam baska bir erkek eli degsin istemiyorum o benim ilkim di..
Cevap sahibi+1 yıldogru soyluyorsun cok zor hep onu hayal edip uyuyordum gözümü actıgımda cehennemde gibiydi cok şükür kurtuldum siz evlendiniz mi
Soran+1 yılyo ama evlenecem mebur
Cevap sahibi+1 yılanladım allah pişmanlık vermesin bugun onu gordum içim cız etti hatta yanıyor daha
Soran+1 yılnerde nasil anlatsana biraz
Cevap sahibi+1 yılben eski mahellede dolaşıyordum işte bir baktım kendisi karşı taraftan gelıyor bende hemen arkadasımın dukkanına gırdım yaa arkasından baktım baktım baktım işte
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak istersen beni ekle selcuk_376@hotmail.com mns adresim benim şimdi cıkmam lazım kusura bakma
+1 yıl6 sene anal yapmış kocanla normal yapsan ne yapmasan ne.
30 Yorumla
+1 yılSADECE TADINA BAKMIŞ SENİ EŞYA GİBİ KULLANMIŞ GEÇMİŞ OLSUN.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakireliğini almaması her zaman sana değer vermesi demek değil, sorumluluk almamış adam... Evlenirsek oluruz dememiş, evleneceğinle yaşa demiş
00 Yorumladaha ne olacak ki ? bi önden girmemiş ondan baska anal oral herşeyi yapmıs.
kısacacı seni götürdü götürdü ösonra yol verdi bu kadar basit.
bu kadar saf olabildigini görmek çok acı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın gözünde değerin yoktu ,kullanmış resmen seni evlenmeyeceğini bile bile yapmışsın geçmiş olsun..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bakire mi diyorsun şimdi kendine zarın var diye
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Sadece seni kullanmış,
12 Yorumlakullanıldın geçmiş olsunn bacım
00 Yorumlabariz kullanmış seni..
30 Yorumla
+1 yılbacım anal oral yapınca da bakirelik gider
11 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
unutmaz...
6 yıl mahpusta vakit geçirmişlere sor.01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka mahpusla
+1 yılyukarıda konuyu açan arkadaşın aynısıydı mevzuu..
00 Yorumla
+1 yılKullanmış seni.
00 YorumlaNolacak şimdi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Vajinal seks yoktu bakireliğini almam diyodu, benim o adamın gözünde değerim ne kadardı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat