+1 yılInsan Sevmedigi biriyle sex yaşasa oral yap dese, belki tamam arada duygusallik felan yok yapmaz tiksinir. Ama Sevdigi birine yapmamasi tiksinmesi, bence hic hoş degil. Ayrica dilini vajina girişine sokmasi gerekmiyor ki, klitoris ilgilensin kafii. Bu okadar da abartilicak bir durum degil, hele ki konu sex ise Sevgilinde zevk almasini istiyorsa, kendini düşündügü gibi seni düşünüyorsa bunu yapmasi gerekiyor. Bunu bi şekilde anlatmaya caliş, o yataktan kalktiginiz da ikinizinde mutlu bi şekilde kalkmasi gerektigini düşünüyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
+1
Soran+1 yılBende mutlu oluyorum ya eliyle yada sevisirken beni bosaltiyor sonucta ama oda cok onemli benim icin, sevmiyosa usteleyemem ki
- +1 yıl
üsteleme ama tekrar bi konuş, bi kere yapsin illa dilini delige sokacak diye birşey yok. onu izzah et
En İyi Cevaplar
+1 yılniye diyemiyorsun ki okadar senedir birliktesininiz, sorun olan birsey konuşamamaniz cok mantiksiz. Bazi arkadaşlarimiz, sende ona oral yapma demiş, sende bunun üzerine, beni oraya yönlendirir, neden diye sorunca söyleyemem diyorsun, neden söyleyemiyorsun ki, konuşarak sorunlari cözmek gerekiyor, sen cok istiyorsun imaalarda bulunuyorsun ama anlamiyor, ozaman acik acik söyliceksin, sevgilin tepkisi ne olabilir ki, sonucta senin zevk aldigin istedigin birşey.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin gercekten, sanki birbirimze yakin deglmisiz gbi bi izlenm braktm sanirin ama kari koca gibiyizdr, beraber yasiyoruz sayilir zaten, normalde utangac degilmdir, iliskiye grerken bile bazi seyleri ben talep ederim yaparim ama bnu nasil isticem blmiyorum ki , mesajla mi istesem :)))
- +1 yıl
yane okadar sey yasiyorsunuz sonra istekleriniz beklentileriniz oldugun da söylemeye cekiniyorsunuz. Böyle olmaz. Eger ortada bi sorun varsa, bunu konusarak halletmek lazim. "aksam sana geliyorum birbirimize oral yapicaz ona göre " diye bi mesaj cek.. nasil yane derse, ara yazdiklarimda ciddiyim de :D
+1 yılDurumun kötü, sevgilin titiz biri çıkmış, aslında psikologluk bir işi var.bence sen de onda yapma ve onu yavaş yavaş oralda alıştır.ama bu alıştırmadan önce sen ona şaşkına oral yapma, sonra vajinami okşa ve sen oral yap hafif bir öpücük iste vajina na felan. Yani yavaş yavaş alıştıracaksın ve sevgilinin yapmış olduğu o küçük denemelerde aldigin zevki biraz abartarak ona belli et..
01 Yorumla
Soran+1 yılSanirim denicem bunu utangacligi birakip
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. takt,k geliştirmene gerek yok, açıkça söyle en garanti yol, cinsellik sizin en mahrem ilişkiniz, önce bizimle paylaşacağına onunla paylaş
11 Yorumla
Soran+1 yılAma fikir almam gerek iste
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
O sana yapmıyorsa sen de ona yapmamaya başla. O zaman belki gaza gelir. Bir de kadınların vajinalarında akıntı kokuntu çok olur. İlişkiden önce onun gözünün önünde duşa gir. Oranı iyice sabunlarla yıkadığını ona göster. Sonra da istekte bulun. Yine yapmıyorsa sende ona yapama veya bu şekilde devam etmeyi kabullen.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ne kadar temiz oldgumu kendi biliyor, bazen dusta sevisiyoruz, yapmak istese o zaman yapar, ondan isteyemem dedigim gibi, ruyamda gordum diyerek istedgmi belirtmeye calistim, anlamadi
ben o olsam elimi sevgilimin vajinasına götürdükten sonra biryere sürüp temizlemek gereksinimi duyuyorsam onun vajina suyu beni iğrendiriyodur. Mutlaka elimi harici bir yere sürüp temizlerim. E şimdi elimle dokunmaktan iğrendiğim bir yere ağzımı hiç sürmem. Kim ne yaparsa yapsın oral yapmam. Sonuç olarak üsteleme ve canın da bu kadar oral istiyosa bir kez söyle yapmazsa da başkasından isteyebilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet belli ki o sivi onu igrendiriyor, onunki de beni igrendiriyor ama yaptigmda onun ne kadar haz aldgni gorunce ben ona yapiyorum sonucta
+1 yılanlamadığım şey şu bugüne kadar hiç denemediği halde nasıl oluyor da tiksinebiliyor sıvıdan? denese de tekrar yapmayacağım dese neyse. ayrıca içeriye diliyle dokunmak zorunda değil klitorisinle de oynayabilir diliyle.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim, benden once birine yapti belki yada eline geliyo sivi sonucta, ordan igrenmstr
- +1 yıl
tükrüğüne karşı da hassas mı?
Soran+1 yılBilmem dikkat etmedim sonucta olan ben hep bundan mahrum kalicam :(
- +1 yıl
erkek arkadaşın sonuçta, kocan değil bakarsın başkasıyla evlenirsin. üzülme hemen. asma suratını yaa :(
- +1 yıl
yeni bir şey geldi aklıma, bu ince streç filmler var ya bozbolabına ıvr zıvır atarken sardığımız, belki onun üzerinden yaparsa sıvı bulaşmaz ağzına, sen dee tam anlamıyla bi şey anlamazsın gerçi ama hiç yoktan iyi gibi sanki
Soran+1 yıl:D o duruma dusecegime yapmasin daha iyi
- +1 yıl
tamam tamam söylemedim say :) bi arkadaşım vardı da kız arkadaşı hoşlanmadığı için erkek kondom takıyordu o şekilde yapıyorlardı oral seksi. :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaksıyı çalıştır biraz diyorsun ki parmağını değdirince başka yere sürmüyor bacağıma falan sürüyor diye yani senden iğreniyor bu açık ve net ortada.. sende ona yapma niye yapıyorsun iğreniyor gibi davran bakalım nasıl bi duygu anlasın
32 Yorumla
Soran+1 yılHayir, derdim de bu ya iste
bence eline ıslaklığın geliyodur o yüzden biyere sürme gereği duyuyodur... yalama konusuna gelince zevk almıyodur büyük ihtimalle ama tabi yinede mazaret değil karşısındakine zevk vermek için yapması gerekir
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet zevk suyumu caktrmadan bacagma falan surmesi komigime gdiyor zaten
bunu anlamaması imkansız..istememesi de ayrı bi imkansızlık..sendeki ıslaklık onun midesini kaldırıyor olabilir..sana bi ip ucu vereyim,kendini çek ondan biraz seni arzulasın derim her istediğinde sana yaklaşamasın..bak ondan sonra neler oluyo
00 YorumlaOna neden diyemezsin? Bence bu konuları konuşmak ayıp değil, netice de cinsellik karşılıklı bir aktivitedir daha da önemlisi 2 kişilik mükemmel bir takım oyunudur. Takım arkadaşın ile iletişimin sorunsuz olacak ki oyunu kazanın.
00 Yorumla
+1 yılbende sevgilime yapmıyorum o bunu istiyor hatta yaptırmaya çalışıyor bende kafamı çekip elemana söyle uslu dursun diyorum beraber oturup gülüyoruz ama evt o yapıyor ama bunu ondan ben istemiyorum
00 YorumlaSEVGİLİN ANLADIĞIM KADARIYLA TEMİZLİK KONUSUNDA ÇOK SAPLANTILI VE HASTALIK GİBİ BİŞEYDE DİYEBİLİRSİN :)) AMA BEN ÇOK SEVERİM GERÇEKTEN YANLIŞ ANLAMA BUNU AMA GERÇEKTEN YAŞAMALISIN
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl69 dene. Sen ona yaparken yavaş yavaş yaklaştır kendini ağzına. Engel olursa birşeyden rahatsız oluyor demektir. Tadını sevmemiş olabilir belki veya psikolojil olarak kapalıdır böyle birşeye.
02 Yorumla- +1 yıl
Adam iyice titiz çıkmış yaaaaa ne 69 u ;-)
Soran+1 yılO 69 ne bilmez ki :) şok olur bayilir yaparsam oyle
sor niye soramayacaksın herşeyi yapmaya gelince aslan kesiliyorsunuz konuşmaya gwlince yok. Cinsellik senin onu tatmin etme aracınmı.Konuş derim.
00 Yorumla
+1 yılben sevgilimden oral yapmasını istiyorum yapmıyor. sana yapıyım diyorum ona da hayır diyor. en garip nerde böyle kızlar benim karşıma da bi çıkın yahu :)
00 Yorumlasöyledikten sonra ne kıymeti varki ,sanırım senle sırf orasını yalatmak için takılıyor,yoksa insan sevdiği kızın vajinasını yalamazmı ,adete can atması lagzım bence
10 Yorumla
+1 yılhayatının hatası olur da sevgiline şaşıyorum öyle bi güzelliiğin tadına bakmadan nasıl duruyo şahsen ben yapmayıda yaptırmayıda öçok severim
00 Yorumlaaçıkçası ilk zamanlarda ben de yapmazdım. (yapmayı da çok istediğim halde) kuku kokusu, inanılmaz ağır.
alıştırmak lazım.
ek olarak bebek yağı sürünüp deneyebilirsiniz.05 Yorumla
Soran+1 yılO bolgeye meili yok ki, orayi icine girilen ve tuvalet yapilan yer olarak goruyor sanirim :))
Soran+1 yılYalamasi olabilir mi
Soran+1 yılYanlis okumusum, vajinayi kastediyorum, yani oral yapilacak bi yer degl sanrm ona gore
+1 yılkısasa kısas... yaptığın bazı şeyleri yapma bence de, katılıyorum zapeyd'e
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli ki epey tiksiniyor ve bunu açığa vurmaktan da çekinmiyor. Senden tiksinen bir insanın sana olan hislerinden şüphe etmeni öneririm. Gerçi senin sorun daha çok nasıl ona bunu yaptırmaya ikna ederim modunda olmuş ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılHislerde sorun yokta cinsellige cok yatkin degil iste
+1 yılçokokrem al sür orana ve ona çikolata istermisin de sevdiği başkja birşeyde olabilir 0:D
:00 Yorumlaİğreniyor.
Konuşman birşeyi değiştirmeyecektir.Bu duruma alışmaya çalış.Herkes oral seksi kabullenmez00 Yorumlasanırım tiksiniyor..sen temiz olsanda o ıslaklık ona iğrenç gelebilir. eğer sen ona sırf o istiyor diye yapıyosan yapmayı bırak bence.
00 Yorumla
+1 yılOralı o istediği içinmi yoksa senmi istediğin için yapıyosun ona?
02 Yorumla
Soran+1 yılBende istiyorum, niye yapmayim ki ona zevk veren bir seyi
- +1 yıl
Eğer kendi tutabilirsen zevk alma konusunda sende ona yapma oralın tadını alan erkekde bırakamıcagına göre sende karsılıklı olarak yapcaz diye kabul ettirceksin
+1 yılsizinkine şanssızlık diyorum...en zevkli şey de aslında partnere oral yapmaktır..onun uçtuğunu hissetmek aslında haz verir ama çoğu erkek nedense yapmıyor...çözemedim açıkcası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorlama derim. Tiksiniyor olabilir. Zorlarsan daha kötü olur. 3 yıl uzun bir zaman dilimi ama belki ilerde alışır.
00 Yorumlaadamı üç yıldır alıştıramamışsen bu saatan sonra biraz zor ilişki sırasında sen üstte ol yavaş yavaş vajina nı sürte sürte yukarı doğru çık takı ağzına verene kadar böylece alışır sende zevkten bayılırsın
00 YorumlaBunu onunla konuşabilirsin. Utanmana yada çekinmene gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılDenicem sanirim bunu
sende ona yapma bakalım onun davrandığı gibi davran sende ona
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmasam oraya Yonlendrcek beni sonucta, niye yapmiyosun diye soracak, diyemem ki nedenini, sende yapmiyosun diyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek kıza gerçekten aşıksa asla koku falan demiyor
12 Yorumla- +1 yıl
alakası yok bır arkadasımdan bılıyorum azmıssa yapıyor
Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. bazı insanlar yapmaktan bazı insanlar yapılmasından hoşlanmaz.ama kendisine sormadan yinede kesin cevabı alamazsın.
00 Yorumlahata sende biraz naza çek sürekli birlikte olma bak neler yapacak sonra iç dış yıkama bile yapar sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden tiksiniyor demek ki eğer sevseydi senin oturduğun koltuk ya da kafana taktığın toka bile çok değerli olurdu onun için. Eğer elini sağa sola sürüyorsa kesinlikle iğreniyor ve kesinlikle sevmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma bence ;) ama soyle birsey var sex onun icin cok onemli birsey degil, iliskiye girmeyi bile ben talep etmistim ondan
Cevap sahibi+1 yılha ozaman onu bilemem ayrıca abartmıyorum bu doğru . seven insan iğrenmezki bi kere
+1 yıl3 senedır bırlıktesınız , ilgnç. insna sevdıgınden asla tıksınmez:
00 Yorumlabence ona demelisin vede oda yapmalı.yaptıkca ne kadar tatlı olduğunu anlar kendisi yapmaya baslar :)
00 Yorumlaeğer tiksiniyorsan yapma yok hoşuma gidiyo dersen kaval orda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ben yapmıyorum de madem sıvıdan dolayı erkekten de sıvı çıkıyor zevk suyu çıkıyor arada biliyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim zaten, benden bazel geliyor dedi
Cevap sahibi+1 yılkarışmam artık aranızda olan birşey ama ben yaptıramam mesela sevdiğim kişiye kıyamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende sana yapmıyorum deme bence. ama şimdi penis varken diliyle yalamak çoğu erkeğin zoruna gider ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisiyle yapsin
Cevap sahibi+1 yıl:D
ben şeyi istiyorum bir kere kız arkadaşımın vajinasını traş etmek :D
01 Yorumla
+1 yılacıkca sormalısın.Daha sonra da çözümlemelisin.sormadan kestirip atma.
00 Yorumla
+1 yılaynen düşündüğün gibi tiksiniyor.yinede ona oral istediğini söyle
00 Yorumlao yapmaz kes umudu :)
00 YorumlaBazıları bal sevmez. Tercih meselesi.
02 Yorumla
Soran+1 yılSagol ya :)
+1 yılbence yapma yanı boyle bı sacmalık olmaz.
00 Yorumlaayıp etmiş.ben olsam yaparım
00 Yorumla
+1 yılhatun konusmaktan başka çağren yok
00 Yorumlabi ömür çekilmez öyle insan...
00 Yorumlaİnsan gerçekten sevdiği birinden asla tiksinmez..
00 Yorumlasalagın teki işine bilene gidiceksin
00 Yorumla
+1 yılben ne olursa olsun katlanırım ve yaparım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpenisi varken diliyle niye yapsın adam
00 Yorumlaoralsız olurmu ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBende olmaz diyorum da iste gel gor ki yapan yok
Soran+1 yılCogu erkegin yaptigi yorum bu ama bana en cinsi denk gelmis resmen, haksizlik
şansına küss :(
00 Yorumlavayy utanmaz vay
10 Yorumlaüzüldüm senin adına
02 Yorumla
Soran+1 yılSagol ya :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyap sen yap ama o sana yapmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakma al :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkasını bul hemen
00 Yorumla
Detaylı bilgi