Yapmak için eğildim kaç kere ama istemiyor beni öyle görmek istemiyormuş neden olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayıp değil. Ama çiftlerden biri istemeyince tadı olmuyor. İkimizin de istemesi, yapması ve yaptırması lazım. Bunun karşılıklı, gönüllü ve severek isteyerek yapılması lazım ki tatmin edici oksun şehveti hazzı artırdın kamçılasın. Seni çok iyi anlıyorum. Çok haklısın. Ama rahat ol hiç ayıp falan değil. Keyifli, haz doku, bol orallı geceler… #06romeo 😎
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seni o halde görmek istemiyorum cümlesi çok saçma bir cümle ama altında yatan psikolojik bir sebebi olmalı ya böyle bir şeye küçük yaşta maruz kaldı hani bi başkasını görerek falan tuhaf ve korkutucu oldu onun için ya da hoşlanmıyor olabilir bu durumdan bunun nedenini eşinle konuşman daha doğru olacaktır makul bir açıklama yapmak zorunda sonuç olarak karı kocasınız aranızda bu ve benzeri şeyler için konuşmak ve iletişim de kalmak her zaman için iyi olacaktır
00 Yorumla
Eşinde büyük ihtimalle psikolojik sorunlar var ve kesinlikle psikoloğa gitmelisiniz.
O halde görmek istemiyorum ne demek yahu?
Aksine birlikte olduğum partnerlerimi bana oral yaparlarken aynı anda o halde izlemekten çok keyif alıyorum.
Bunda keyif almayan kimseyi de tanımadım. Bence psikoloğa gidin, eşinde farklı sorunlar olabilir, ileride büyüyerek ortaya çıkmadan henüz küçükken düzeltin sorunu.00 Yorumla
Erkekler arasında genelde rspu diye tabir edilen kadınların ağzına verdim agzna boşaldım sozlerinden veya bunun ağzına vercem akillancwk bilinç altına işlendiği sanada değer verdigi için yapmani istemiyor. Ben hak veriyorum kocana zamanla düzelir o bilinç altı ayrı bir renk katarsiniz şimdilik anla
42 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ya kendi yapıyor ama bana yaptırmıyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
84Cevap
O halde ne varmış. Seks yaparken girdiğin hallerin ne olacak peki. Öyle sacmalik mi olur. Zevk almiyorum derse anlarim. Her duruşa bi kılıf bulalim öyleyse. Hiç yapmayalım. Yazmaya çekiniyor insan ama bazi pozisyonlar var. O pozisyonlarda da baska manalar mi çıkaracak. Yapma bişey boş ver, kimbilir yatakta neler geçiyor aklindan seksle alakasi olmayan. Yat sırt üstü bekle görsün gününü 🙂
03 Yorumla
Soran+1 yılYa evet sorduğumda öyle dedi kendisi yapıyor hep bana ama ben eğilince kaldırıyor beni yapma aşkım falan diyor
Soran+1 yılAcaba ben mi kötüyüm cmxldldl
+1 yıleşin cahilin öküzün önde gideni. filmleri seyrede seyrede kafasında saçmalık büyümüş. ulan akılsız oral bacım s i k i ş m e k nedir peki. o zaman karını da s i k m e. şerefsiz kendien göre yontma yapıyor.
arkadaşlar oral seks ayıp günah değildir. bu bizim öküz cahil yobaz erkeklerin saçmalığıdır. s i k m e y e gelince s i k e r l e r ama oral denince hemen tavır değişir. fark ne ulan00 Yorumla
+1 yılSende başkasına yap, eşin mal onun için. Şu hıyarlara niye böyle şeyler yaparsınız
93 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılBence düşüncesi sana verdiği değer ve kıymetten olsa gerek. Ki onurlu bir davranış bana göre.
Tahminim kafasında onu yapan insanları basit değersiz gördüğü için senin de o kılıfta olmanı istemiyor.21 YorumlaTam yerine sormuşsun burdaki erkeklerin çoğu abaza gerçek hayatına bak adam sana bu abazaların gözünden bakmıyo işte belki kıyamıyodur ya da duygusal bir sebebi vardır ama psikolojisi falan bozuk değildir burdaki çoğu yorumu okuma bile bence
10 YorumlaBunu birkaç soruda daha gördüm. Erkekler neden o halde görmek istemiyorum diyor anlamıyorum.
43 Yorumla- +1 yıl
Şaçmalıktan başka bir şey değil
- +1 yıl
soyle aciklayayim. Filimlerden p*rno kaynakli. Genelde fahiseler filimlerde ya da diger videolarda siz anladiniz tavirlar ve hareketler bazi erkeklwrin hosuna gitmeyebilir.
- +1 yıl
esini o sekilde gormek istememesi de bu videolardan ve filmlerden kaynakli. Mantikli demiyorum sadece fikir bu
+1 yılay gercekten düşününce öyle görmek kötü fkgslfjosf ama zevk anında istememesi garip
41 Yorumla
+1 yılKendi tercihi ama genel olarak aşağılanma için kullanılır oral..
Hapishanede geçen bazı filmlerde buna denk gelmiş olabilirsiniz..01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ondan etkilenmiş olabilir
+1 yılKocan ilişkiden anlamıyor fantezi dünyası sıfır... senin gibi kadin herkese nasip olmuyor biliyormusun
04 Yorumla- +1 yıl
Kocanin yerinde olmak vardi
Soran+1 yılKendisi yapıyor ama bana yaptırmıyor
- +1 yıl
Esas senin yapman önemli istiyorsun sonucta seviyorsun onu yapmayi... kaldığı onu sevmeyen yaptırmayan erkek mi olur... o hazzı yasamani istemeli kendisi için istemiyorsa senin istediğin için yapmali
Soran+1 yılİlk basta yaptırmıstı az süreli ama sonra hiç yaptırmadı aşkım kalk diyor yapma diyor kızıyor bende onunla seks yapmıcam hahslsld hadi bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Onun derdi sonradan seninle oluşursa kendi ten tadını almaktan hoşlanmadığı içindir.. Ba zi kadınlarda o nedenle oral yaptırmazlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılDaha önceden yapıyormuydunuz oral ilk defa olan bir şeyse anlarımda sonradan olan bir retse istememesi tuhaf
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk yaptırdı ama çok az sonra aşkım yapma falan dedi hep
- +1 yıl
Seni o halde görmek istemiyor demekki
+1 yılİstemiyo işte ısrar etme bence
Belki bi travmasi kötü anısı falan vardır20 YorumlaNeden seni o şekilde görmek istemiyor mus bacaba seni başkalarına mı benzetiyor o an
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyore
Sanki ne hale getirebilecekse miniciktir şeyi bir de :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçte minicik değil 190 boyu var sen düşün hahsşslx
+1 yılAnlayacaksin zamani geldiginde sana cok deger veriyor seni cok seviyor sanslisin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya🥺
- +1 yıl
Eger mantikli dusunmek gerekirse bir insan sevdigine birak oral yaptirmayi degmeye bile korkar simdi sen yeni cicek aldiginda hep suluyorsun hep ilgileniyorsun ve ya yeni vazo aldiginda kirilmasin falan diye korkuyosun dimi? insanda oyle gercekten seviyorsa seni kaybetmek korkusu yasiyordur her gun... seni o halde gorunce sevgisi ve ya hayal etigi gibi bir insan olmadigini anlar ve hisleri dusunceleri degisir sana karsi..
+1 yılneden ayıp olmasın eşine ayıp yani
ben istedigim herşeyi yaparım diyceksin sen karşı tarafın istekleriyle mi oluyoo bu isleer00 Yorumlaİlginç ilk defa böyle bir şey duyuyorum bunda utanılacak bir şey yok hic mi oral yapmıyorsunuz birbirinize oralsiz seks de olmaz
00 YorumlaDişleyip korkuttun mu kocişini? Bide Hiç mi yapmadınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılO bana yapıyor hep ama bana yaptırmıyor hayır aşkım falan diyor kızıyor hanshshs gerçekten bende düşünüyorum acıttım ısırdım mı diye
- +1 yıl
Acaba psikolojik bir sorun mu var? Sonuçta eşin, birbirinize aitsiniz. Sen yapınca acaba aklında kalan kötü bi anısı mı var? Veya prno filmlerle ilgili bişeyler mi anımsıyor? Bilmekte fayda olabilir. Normalde oral çokta güzel bir aktivite. Zevk mi almıyor nasıl düşünüyor, öğrenip ona göre yardım alınabilir.
Bide dahada eğlenceli hale getirirp zaman içinde oyunlaştırarak kabullendirebilirsin. Örn, duş sonrası küçücük olur ya erkeğin cinsel organı, sevip o arada inceden tahrik ede ede, eşinin durumu bozmamasını isteyerek şehvetinle ve okşayarak onu sonraki aşamaya hazırlayabilirsin. Ellerin boş durmasın. Bu gibi şeyler antreman yapa yapa zaman içinde aşılır belki. Umarım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin seni çok seviyor olabilir, sana aşıkta olabilir ama kendisine neden oral yaptırmaz anlayamadım. Sen durumu açıklamışsın ama siz eşsiniz yatakta eşler arasında hiçbir şey aşşağılayıcı değildir bence
00 Yorumla
+1 yılOral seks kadini ya da erkegi asagilamak icin kullanilir normalde
10 YorumlaBence eşine uygun bir dille sorup öğrenmelisin. burada herkes bir şey der :)
10 Yorumla
+1 yılYani hoşuna gitmiyor olabilir. Yapma o zaman sen de.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Arkadaş ne kadınlar ne kocalar var ya benim karım olsa ne istiyorsa yaparım neden olmasın hem oral sevmeyen insan varmıdır bilemedim
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yapıyor hep ama bana yaptırmıyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. muhtemelen oral seks sonrası onu dudaktan öpmenden korkuyo yani dolayısıyla kendi kendine saxo çekmiş olmaktan tırsıyo 😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılAaa harbiden mi olabilir hiç düsünmedim
Soran+1 yılNasıl geldi
Soran+1 yılYaa bizde öpüsüyoruz seks yaparken falan o zaman napıcam benn kendisi yapıyor ama istediğini bana
+1 yılEşim böyle dese suratına haykırırım sksbkahaıagalashsls
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu evlilikten hic bir şey anlamadım. Kadın yalamak icin eğilir adam hayır der, biz ağzına versek iğrenir
04 Yorumla
Soran+1 yılBen dünden razı snsnsşs
Cevap sahibi+1 yılYaaa sorma bunu diyen bir de erkek
Soran+1 yılVe kendi istedigi her seyi yapıyor bana bana yaptırmıyor
Cevap sahibi+1 yılŞu an yazarken bile huylandım dudunsene kadının dudağı dili Şu an orada
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yıldangalak desem ayıp olur. tabi herkesin kendi tercihi
00 Yorumla
+1 yılSırduk eşine wmeceğine üflüyormuşsun ondanmış, adamın başşak dere kurbapası gibi şişiyırmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oral seke de yaptirilmaz mi? ne garip kocan varmis?
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var neden ayıp olsun. Evli insanlar arasında ayıp kavramı olmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim oralsız seximiz olmaz. Bazen sadece oral ile birbirimizi uyandırırız. Oral sevilmez mi hiç? İşin enteresan tarafı ben cok severim eşimi öyle görmeyi. Çok tuhaf.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana yapıyor hep ama ben eğilince aşkım hayır kalk diyor gercekten ciddi oluyor o an
Cevap sahibi+1 yılBelkide yalanmayı sevmiyordur. Isirik korkusu varsa. Yoksa çok istekli olduğunda hiçbir şeye yok çekemez.
Ya erken bosaliyor ya esin malll
112 Yorumla- +1 yıl
Hahaha:)
+1 yılGarip.. kendi kaybeder, oral gibi zevkli bir şeyi yaptırmadığı için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka mı bu 😄 "o halin" nesi varmış. Böyle tabuları olmayan insanları alın hayatınıza.
21 Yorumla
+1 yılSeksin en güzel bölümü neden ayıp olsun aşılması gerek bunların artık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSize değer veriyor yani kafasında ki olumsuz gördüğü şeyi size konduramıyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yapıyor ama
Cevap sahibi+1 yılO size yaparken bundan çok hoşlanıyor, sizin de ona yapma arzunuz çok fazla belli ki?
Belki bunda da bir hayır var , ilerde ağzınıza falan boşalıverir tiksinirsiniz diye korkuyor da olabilir dimi? :)
+1 yılBen sadece Allah'ın önünde eğilmekten yanayım
83 Yorumla- +1 yıl
Bunun söylediğin le bir alakası yok kişiye kalmış bir şey mezhep lerde farklılık gösterebilir
- +1 yıl
🤚✋🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe güzel işte ya ben tiksiniyorum mesela asla yapmam diyorum ama :/
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğilmeyeceksin o zaman ;) bir sabah uyurken oral yaparak uyandır. Hiç sorun olmaz işte o zaman..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne ml kocan varmış halbuki kadın diz çöküp erinin penisini tatmin etmeyi sever
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre aptalca bi düşünce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma bence niye ki hani seni kölesi oalrak falan mı görecek öyle olunca
00 Yorumla
+1 yılEşinle olmayacakta kimle olacak ki.. , ayıp değil.
51 YorumlaKocan takıntılı senden önce de yaptığını hayal ediyor ondan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Değer veriyor demekki, çocuk verdin mi ona?
12 Yorumla
Soran+1 yılYok 5 aylık evliyiz daha
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka ben istiyorum de 😂 😂
62 Yorumla- +1 yıl
Oral yPılmaz mi yaaaa
başkalarını görmek istiyor yani :D sizi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılSacma
+1 yılEşine sor biz ne bilelim onun düşüncesini
01 Yorumla
Soran+1 yılSorduğumda öyle görmek istemiyorum dedi iste
+1 yılkafası nasıl çalışıyorsa artık.
11 Yorumla- +1 yıl
Çalışmıyordur
+1 yılBilemeyiz vardır bir psikolojik alt yapısı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin saçmalamış ya gerçekten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp değil, eşin zevksiz
00 Yorumla
+1 yıldegıl ama sevmıyosa yapma
00 Yorumla
+1 yılsende onu alıştırırsın, öyle filmler izleyin
00 Yorumla
+1 yılÖnce ellerini sonra gözlerin bağla. Mahrum olma
00 Yorumla
+1 yılEşin ne tuhaf bir varlıkmış
00 Yorumla
+1 yılSen daha öncesinde eşinden başkasına yaptın mı
00 Yorumla
+1 yıl69 yapın kimse kimsenin yüzünü görmesin
00 YorumlaGeçmişi peşini bırakmıyor
00 Yorumla
+1 yılÇok film mi izlemiş bi sorsana :D
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim ''Seni o halde görmek istemiyorum'' dediği için oral seks yapmıyorum. Oral seks yapmak ayıp bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler