Ev arkadaşımla cok yakınlaştık, lezbiyene döndük resmen

ben kızlara hep masaj yaparım severim yapmayı anneme de sevdiklerime de.. 1 yıldır aynı evdeyiz 3 yıldır arkadasız ve benim en yakın arkadasım. bir gün masajdan sonra bana sarılıp boynumu emmeye basladı, sesi değişmişti seni öpemez miyim dedi ama öyle bir ses tonu yok. 3 gün sonra beraber uyurken durduk yere yine boynumu emmeye başladı, kokun cok güzel cok güzelsin cok etkileyicisin nasıl senin hiç sevgilin olmaz dedi üstüme cıktı ve yanaklarımı burnumu öptü sonra ne olduğunu anlamadan dudaklarıma yapıştı ilk kez öpüşüyordum dilini soktu ağzıma ben de karsılık verdim ilk kez öpüştüğüme inanamadı ve 3 gün kadar öpüşmeye ve birbirimize mastürbasyon yapmaya dvm ettik sonra kafasının karıstığını artık sevgilisini düşünemediğini ve bakışlarımızdan birbirimizden hoşlandığımızın baskaları tarafından farkedildiğini söyledi, bir gün benden nefret edeceksin bir daha bunları yapmayalım dedi, şimdi onu düşünmeden duramıyorum kokusunu cok özlüyorum sürekli yannımda ama sarılamıyorum nasıl atlatırım bu durumu?
Güncellemeler
+1 yıl
bana daha önce hiç dokunulmadığım için, bunun normal bişey olduğunu fazla etkilenmememi öğretmek için yaklaşmış hesapta. bana sarıldı yine beni cok sevdiğini söyledi ve su an yine sevgilisinin kollarında uyuyor
Ev arkadaşımla cok yakınlaştık, lezbiyene döndük resmen