O ısrar etti yaptık ama bukadar acı hisediceğimi bilmiyodum dur dedikçe daha çok kökledi saçımı çeke çeke açıkçası yeter diye ağlamaya başladım ama bu onun hoşuna gitti daha çok hızlamdı kıvranıp acı çekmem onun hoşuma mı gitti yani öyle seviyormuş erkekler acı çektirmeyi daha çok zevk alıyormiş ben araştırdım birazda doğru mu gerçekten çok bağırttı beni nedesem durmadı anal birdaha yapmal istemiyorum
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılSert seks daha tahrik edicidir buna okeyiz ama insan sevdiğine özellikle de ilk ve özel olan bir anında bu şekilde acı çektirmez. Çok anal seks istiyorsa kendi totonusu z*ktirsin.
42 Yorumla
Soran+1 yılAynen taniyamadim onu resmen ya
En İyi Cevaplar
+1 yılBana böyle istemedigi bir acıyı verecek olan adam kendi deligini kollasın. Sonuçta onda da bir delik var. Ve bende sert severim!!!
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen zevk almadın mı seni s*kmek hoşuna gidiyor saçlarını kavrayıp keşke benim de sevgilim olsa da her istediğimi yapsa 😜
330 Yorumla
Soran+1 yılYok acı hisettim
Cevap sahibi+1 yılSevgilin istiyorsa yap kıyamam ya 🙃
Soran+1 yılAma anal dan zaten zor birde sertlik girince ortaya iyice acıtıyor
Cevap sahibi+1 yılGörmek isterim seni napsak ki ağzınla boşalt
Soran+1 yılYokk😂
Cevap sahibi+1 yılSevmiyor musun ağzına almayı 😂
Soran+1 yılBen çok sevmiyorum o seviyor
Cevap sahibi+1 yılSeninkini yaladı mı 😊
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitti mi peki
Soran+1 yılEvt yanii
Cevap sahibi+1 yılBen de fena oldum şimdi biraz da özelden laflayabiliriz miyiz?
Soran+1 yılYok burdan iyi
Cevap sahibi+1 yılPeki hoşuna giden neler var mesela ilişkide pozisyonlardan
Soran+1 yılKucakta olmak ayakta duvara dagalı ffln bayiliyorum
Cevap sahibi+1 yılOturucaksın sonra zıplicaksin o arada eller göğüste 😝
Soran+1 yılAynen süper
Cevap sahibi+1 yılSonra inliceksin çok iyi zıplıyorsundur
Soran+1 yılİnletiyorsaa inlerim
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi sonra seni domaltıp saçlarını kavrayıp git gel göte şaplak sever misin
Soran+1 yılİste o anal baya acıyor
Cevap sahibi+1 yılAnal değil merak etme önden elimle oynayıp biraz kıvama getirdikten sonra yalayıp girmek 😜
Soran+1 yılOo guzell
Cevap sahibi+1 yılİçinde git gel saçlarını da kavradım göte de şaplak
Cevap sahibi+1 yılEn heyecanlı yerinde gittin :(
Soran+1 yılOff bee
Cevap sahibi+1 yılNoldu
Cevap sahibi+1 yılSonra bacakları açıp tekrar yalamak 😝
Cevap sahibi+1 yılLütfen t. eder öisin
Cevap sahibi+1 yılDün süperdin gece
sana kim anal yap dedi biraz haketmişsin başına geleni
22 Yorumla
Soran+1 yılNiye hak ettim o israr etti çok acı olmuyor dedi dikat etcem dedi ama kendisini kaybetti resmem
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
+1 yılZamanında kalbini kıramadıklarımızın şimdi belini kırıyorlar.
10 YorumlaŞiddetten ve kadının o durumundan zevk alma var aynı durum kadın içinde geçerli
00 Yorumla
+1 yılburdan anal denemek ısteyen hemcınslerıne seslen bari ders olsun onlarada soruyolardı merakla cunku
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO deliği okşayıp yalayıp kremleyip parmağıyla alıştırmalıydı önce sonra lap diye içine alırdın daha rahat olurdu. Ama yinede çırlamadan duramazdın
040 Yorumla
Soran+1 yılYa biraz yavas yavas girdi zor oldu girmesi girincede bittim zaten orda
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmaz. İşi bilmiyor. Orayı güzelce eliyle ovacak bir güzel yalayacak. Sonra parmağını kremleyip yavaş yavaş sokacak içine. Oran biraz açılacak kasları. Sonra kafasını derken köküne kadar girecek. Yine başlarda acır tabi de zevkde alırsın
Soran+1 yılAlınmıyor zevk ya dar sonucta zor giriyor girincede acıyor birde hızlanip kökleyince baya bii
Cevap sahibi+1 yılAlırsın alırsın inan o işi bilse öyle zevk alırsun ki. Ben girmedim ama emin ol işi bilenin elinde gel birlikte olalım bak ilk deneyimimde nasıl zevk aldırıyorum sana dersin ki bu sexse diğeri neydi
Soran+1 yılKadinlar analdan çok zevk alamaz bence önden daha zevkli ama erkekler anal istiyor anlami
Cevap sahibi+1 yılTabi kadın önden aldığı zevk kadar almaz arkadan. Zaten çok ve bilinçsiz yapmak kadın içinde iyi değil. Çok dar olduğu için ve kadına daha çok acı verdiği için erkek arkadan girmek isteyebilir. Arada yapılsa bile dediğim gbi erkek işi bilip bilinçli yapsa kadın inan zevk alır. Sade acı hissetmez. Ama erkek sade kendini düşünüyorsa kadın zevk alamaz. Sen köküne kadar alabildin mi? Kaç dk sürdü?
Soran+1 yıl15 dkk evet aldım girdi köküne kadar
Cevap sahibi+1 yılOo baya alabilmişsin. Öyle kuru kuru zordur içine almak. Seni hazırlayıp girseydi keşke öyle yapsa daha iyi olurdu birazda zevk alırdın acına zevk iniltiside karışırdı ama itiraf edeyim bende girsem durduramazdım kendimi. Üste çıkmana bile müsade etmeden yatağa sıkıştırıp köklerdim:))
Soran+1 yılBilmiyorum erkekler öyle dur yeter dedikce daha çok kokledi
Soran+1 yılAma aglasa bilemi cıkmazdın
Cevap sahibi+1 yılKıyamam normalde ama seks sırasında zor 😃
Soran+1 yılAnliyorum oda özur diledi sonra ama köküne kadar girmisken cıkamazsim dedi çok zevk almis yine istiyrcek buyuk ihtimal
Cevap sahibi+1 yılZevk almaz mı 15 dk dayanmışsın 15 az mı 😛
Soran+1 yılDimi 15 dkk sonra cıktiktan sonra yine girmek istedi ben izin vermedim bitmistim zaten
Cevap sahibi+1 yılHiç yalayıp hazırlamadı mı seni
Cevap sahibi+1 yılUyudun mu
Cevap sahibi+1 yılBişey sorcam gittin mi :/
Soran+1 yılSor
Cevap sahibi+1 yılBurada mısın :))
Soran+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yılGerçekten 15 dk dayanabildin mi :)) 15 dk dayanabildiysen gerçekten sende büyük can varmış.
Soran+1 yılEvet bana daha uzun geldi hatta o dedi 15 dkkadi diye dayandim ama nasil dayandim
Cevap sahibi+1 yılZorlanman doğal ama 15 dk uzun süre okadar bile dayandıysan büyük iş başardın. 15 dk boşalmadan dayanmadı mucize. Daha önce illaki trcrübesi vardır yoksa imkansız
Soran+1 yılVar zaten eski sevgilisiyle yapmis anal
Cevap sahibi+1 yılHem senin darlığın hem ilk defa yiyişin hem cırlayışın. Köküne kadar alabilmiş olman. Emin ol bende olsam seni nekadar seversem seveyim ağlasan bile çıkmazdım. Çıkamazdım ki o zevk senin çığlığın. Senin çığlığın daha çok kökle dermişsin gbi gelirdi. Kollarından tutar elimle kelepçeler durmadan aralıksız pompalardım. Verdiğin zevki tahmin bile edemezsin ki
Soran+1 yılOda öyle yaptı çok zevk aldim anlatamam dedii ben almadim ama dedim acıdı çok buda bir zevk dedi benim için açikcası durur diye dusendum ben dur deyince oyuzden rahattim ama öyle olmadı
Cevap sahibi+1 yılDuramaz ki. Sen kız olarak düşünmüşsün bir bakar tadına çıkar gibisinden ama erkek olarak onun yerine koyduğumda kendimi. Nekadar normalde seversem seveyim. Arkadan almayı kabul etmişsin. Kafası girmiş derken komple girmişim içine. O zevk bana kendimi kaybettirir. O an düşüneceğim tek şey senin altımdan kaçmamanı sağlayıp o zevkini doyasıya yaşamak olur. O darlığa kökleyişe dayanılır mı.
Soran+1 yılYanii sizde haklısınız
Soran+1 yılYine anal istiyor ben olmaz çok acıyor dedim acısın dayanacaksın dedi sanki ölceksin diyor eski sevgilimle defalarca yaptik dedi onun kadar sevmiyorsun beni demek dedi yani Bende kabul ettim bu durumda
Cevap sahibi+1 yılOy oy oy yine girecek mi sana arkadan. Dayanabilecek misin ilkinde yedin sancısını
Soran+1 yılZevkinde kaldim dedi bir kez yapalim dedi bu daha uzun sursun dedi soz bidaha yapmam dedi
Cevap sahibi+1 yılİnan varya enaz yarım saat çıkarmadan kökler sana hemde her seferinde köküne kadar.. Ağlasanda cırlasanda fayda etmez. Dayanabilir misin
Soran+1 yılYarım saat çok ya bu sefer çok sert olmuycam dedi ama bilmiyorum emin degilim dayanması çok ama çok zor
Cevap sahibi+1 yılDayanamaz ki bir girer yavaşça geri gelip bidaha girer en fazla 10sn yavaş sonra dklarca pompalar. Domaltıp mı giriyor yoksa popon ona dönük yatakla kendi arasına mı sıkıştırıyor seni
Soran+1 yılDomaltıp girdi önce sonra kendi atasına sıkıstırdı
Cevap sahibi+1 yılBişey söyleyeyim mi bence yarım saatte köklese sen dayanabilirsin zorlanırsın ama dayanırsın. Doğru mu hissediyorum
Soran+1 yılYa dayanırim ama emin degilim ilk denedimde bukadar acıtacagını düsünmedim ben kolay kolay aglamam dayanikligim ama yeter diye agladim resmen simdi bu daha uzun olursa nasil dayanırim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOo cevap yazmışsın iletisi gelmemişti bana. Sen şimdi kabul ettin ya bu onu dahada iştahlandırır emin ol. Sende gerçekten senin yaptığını çoğu kız yapamaz kaldıramaz. Emin ol çok zevk veriyorsundur. İşi biliyosun
Cevap sahibi+1 yılSana bişey soracağım. Ben birğnden hoşlanıyorum hep aklımda o var değer verdiğim biri. Uzaktan akraba arada bize geliyor film flan izliyoruz. Bakire kendisi. Onu bigün sarılıp kucağına alsam tahrik edip arkadan girebilir miyim. Sence
Cevap sahibi+1 yılGittin mi
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. şimdi sert seks yapmak ile hayvanlık yapmayı karıştırmamak lazım seninki pek normal değil anlayacağın
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂evet çok hoşuma gidiyor.
Kız delimisin sen insan sevdiğine öyle kıyar mı12 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzell kıyıyorlarr
- +1 yıl
Böyle bar bar bağırırsın sana değer vermeyen birine verirsen
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. evet ya öyle çok ama çok zevkli oluyorda partnerini bu kadar da acıtmak iyi değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatının hatasını yapmışsın görmüşsün dünyanın kac bucak olduğunu
10 Yorumla işin ehli değilmiş... ahh ahh bana denk gelmiyorsunz ki :):)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir cop bul ve onun kıçına sok bakalım nasıl oluyormuş.
00 YorumlaHakkını vermiş heyt aslan kardeşim benimmm.
18 Yorumla
Soran+1 yılNediyon bee
Soran+1 yılBayılıyorsunuz zaten acı cektirmeyi yavaslamak yerine köklüyorsunuz daha çok
Soran+1 yılTabi etmeyim ya acıdan kıvranması Niye bukadar tahrik ediyor sizii
Soran+1 yılAnliyorum O an gözumusun yasina bile bakmiyorsunuz bagırtım duruyorsunuz
+1 yılSeni kamyon sürer gibi sürmüşler yazik etmisler
10 Yorumla
+1 yılKesin yaşanmıştır bu trolliçe
00 Yorumla
+1 yılHangi P. rno sitesinin hikayesinden arakladın?
20 Yorumla
+1 yılEvet doğru düşündün aynen öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bol bol krem kullan bırakma devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok sert yapilirsa analda aci aliyon ne ypsanda
+1 yılAdam mal olunca böyle oluyor
00 Yorumlabence sevgilin hayvanın tekiymiş
00 Yorumla
+1 yılBir daha yapma. Anuste genişleme olur.
00 Yorumlaevet analda aldıgın acı zevk verır erkege
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye yaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılgirdiyse iyi yani ben denedim olmadı
012 Yorumla
Soran+1 yılGirdide nasil girdi birde bana sor
Cevap sahibi+1 yılkan aktımı girince
Soran+1 yılYok akmadı
Cevap sahibi+1 yılçok kalın değilmişti o zaman girdiyse birde acır tabi ama
Soran+1 yılAcımazmı ya agladım dur diye yalvardim bu onu daha çok tahrik mi etti bilmiyorum daha çok kokledii
Cevap sahibi+1 yılne kadar sürdü peki girince
Soran+1 yıl15 dkk girdi hiç cıkmadı sonra tekrar girmek istedi izin vermedin
Cevap sahibi+1 yılhmm peki normal yürüyüp normal oturabildinmi ertesi gün
Soran+1 yılOturmak biraz zor oldu
Cevap sahibi+1 yılgenelde arkadan yapan kızlar normal oturamaz yani anlarım ama
Soran+1 yılEvt zor acı kaliyor biraz
Cevap sahibi+1 yılgizli olmasaydın
+1 yılUmarım karşıma senin gibi biri çıkmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Yok bence gaddarlik etmiş
00 Yorumlageçmiş olsun
20 Yorumlayaraya tuz banar gibi miydi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin aklında kötü kalmıs anlasılan?
024 Yorumla
Soran+1 yılEvt bayagı acılıydı O zevk aldi tabii acısada öldürmez falan dedi bilmiyorum bukadar sanmamistim
Cevap sahibi+1 yılHiç zevk almadınmı
Soran+1 yılAlmadım ya dur dedim yavasla dedim o saçimi cekip cekip kökledi aglamaya basladim sonucta
Cevap sahibi+1 yılPeki sevişme olayında softmuydu yoksa sokmayamı endeksliydi sadece?
Soran+1 yılAnlamadim?
Cevap sahibi+1 yılDirek anal sekse mı odaklıydı? öncesinde uzun bir sevişme yumusatma sureci oldumu yani?
Soran+1 yılÖn sevisme oldu biraz pek alistirma yapmadı
Cevap sahibi+1 yılAcemimiydi sevgilin? yanı anal icin iyi hazırlamak lazım kadını. tamam sertlık benmde hosuma gıdıyor ama yarmaya gerek yok...
Soran+1 yılDaha önce yaomis o anal ama zor girdi açikcasi yavas yavas girdi kafasini tepti bekledi biraz açilsin deye galiba sonra kökune kadar girdi girincede kendini fena kaybetti
Cevap sahibi+1 yılKayganlastırıcı attırssydı ara ara gırdıkce
Soran+1 yılAttı birkackere ya ne yapsada aciyor sonucta Orasi çok dar girince birde sert olunca haliyle acıdan ölur gibi oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılÜzerine oturabılıyomusun?
Soran+1 yılFarklı oturuyorum acı kaldi biraz tabi
Soran+1 yılÇok zevk aldigi icin yine anal istiyor aslinda ama ben istemiyorum kızıyor napabilirim
Cevap sahibi+1 yılAnladm konusmak ıstermısın üzerine tavsıye verır bıdahakıne yasamak ıstedıgınde onlemlerden bahsederm. sen kendını dusun kendını hazırla..
Soran+1 yılYa ben istemiyorum çok acıyor birde çok sert yapiyor saçimdan tutup kökluyor izindende vermiyo kendimi geri çekmeme ama napcam bilmiyorum acikcasi anal istiyor adam ya of
Cevap sahibi+1 yılSen kendşni hazırla öncesinde parmakla kremle falan falan . acımaz bdahakıne
Cevap sahibi+1 yılAnalın tadını alan erlekmısrarcı olur affetmez
Soran+1 yılEvt israrci zaten
Cevap sahibi+1 yılSen ne dusunuysn
Soran+1 yılBilmiyorum yaa buyuk ihtimal yine yapcas
Cevap sahibi+1 yılKonusalımmı braz dm?
Soran+1 yılYok burdan yaz yazcaksan
Cevap sahibi+1 yılBurda hersey yazılmıyor. neyse sen bılirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhaha sen ne yaptın kendine
00 YorumlaZevki orada
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılyapmsaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpopon buyuk mu
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle anal yaptık, çok acımasızdı. Bana acı çektirmek hoşuna mı gidiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler