Kocamı aldattım ve bunu öğrendi? Pişmanım, ne yapacağım?

Kocamla severek evlendik. İlişkimiz iyi güzeldi ama 6-7 ayda bir taşınıyorduk ve o da sürekli meslek değiştiriyordu. Ne iş yaptığını bana asla açıklamıyordu, üzümü ye bağını sorma diyordu. Ben de bu yüzden ondan soğudum. Derken üniversiteden bir arkadaşımla karşılaştık, konuştuk vr yakınlaştık. Devamı çok hızlı geldi zaten derken bizi evde bastı. Çocuğu banyoya kapattı sonra telefon açtı birileri geldi aldı götürdüler çocuğa eşime de “komutanım” dediler. Silah manyağı biri eşim, beni vuracak mısın dedim hayır, seni kurtarmak istemiyorum cehennemi yaşatacağım sana dedi. Boşanmak üzereyiz, halen aynı evdeyiz. Barışır mıyız bilmiyorum ama pişmanım.. çocuktan halen haber yok. O günden beridir ailemin devlet kapısındaki hiçbir işi düzgün gitmiyor. Kardeşim polisti, bir gecede görev yeri değişti. Derken babamın işyeri falan... Annemin emekli maaşına biliinmeyen nedenle haciz konulmuş vesaire. Kardeşim neden tayin çıktı diye sorunca emir büyük yerden demişler. Aile hayatım tamamı ile çöktü ve benim de işyerindeki her şeyim mahvoldu, bir gün bizim şef geldi adamın her tarafı mosmor.. o günden sonra bana çok kötü davranmaya başladı ve hakkımda da kötü raporlar tutuyor. Arkadaşlar ben ne yapayım? Eşimle nasıl barışırım, ve mesleğini nasıl öğrenebilirim? Lütfen yardım edin çok pişmanım... çocuktan haber geliyor falan ama çocuğun da ailesi aynı durumdan muzdarip, çocuk da...
Kocamı aldattım ve bunu öğrendi? Pişmanım, ne yapacağım?