şimdi biz nişanlımla bitakım şeyler yaşıyoruz oral anal ve cinsel birleşme hariç herşeyi yaptık üst kıyafetleride çıkardık ve ben kendimi beğenmeme rağmen o beğeniyorum seni hiç bir kusurun yok diyor bende diyorum belki belden aşağı görsen beğenmezsin diyorum od a beğenirim seni çok seviyorum çünkü diyor bazen yalandan birşey diyorum atıyorum bacağımda şu var bu var dyorum olsun önemli değil ben her halinle seviyorum diyo :)
ve hep der ben biraz hızlıyımdır seni çk yorabilirim falan diyor gerçekten de yüzeysel yaşarken bile öyle bir dk boş bırakmıyo beni ben cinselliğe çok düşkün olduğunu tahmin ediyorum artık penisi hep sert ereksiyon halde genelde ;)
bi arkdaşım demişti cinselliğe çok düşkün erkek kızda pek kusur aramaz vücut güzellğine pek dikkat etmez direkt oraya odaklanır yapmaya çalışır der onun eşi öyleymiş sizce bu anlattığım durum mantıklı mı nişanlım beni sevdiği için mi her halinle beğeniyorum diyo yoksa cinselliğe çok düşkün olduğu için mi ikiside etken midir ?
?
ve hep der ben biraz hızlıyımdır seni çk yorabilirim falan diyor gerçekten de yüzeysel yaşarken bile öyle bir dk boş bırakmıyo beni ben cinselliğe çok düşkün olduğunu tahmin ediyorum artık penisi hep sert ereksiyon halde genelde ;)
bi arkdaşım demişti cinselliğe çok düşkün erkek kızda pek kusur aramaz vücut güzellğine pek dikkat etmez direkt oraya odaklanır yapmaya çalışır der onun eşi öyleymiş sizce bu anlattığım durum mantıklı mı nişanlım beni sevdiği için mi her halinle beğeniyorum diyo yoksa cinselliğe çok düşkün olduğu için mi ikiside etken midir ?
?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer