Erkeklerde Genital Bölge Temizligi..

Önce selam olsun herkeze,

Erkek arkadaslar dalga geçmeden samimi sekilde fikirlerini sunarlarsa çok memnun olurum.

Benim 1 ay sonra 12 yasina girecek oglum var...Ergenligin içinde babasi ile ayriyiz...Pek ilgi alakasi yok...Onun bilgilendirmesi gerektigi seyleri ben üstlenmek zorundayim...Oglumla önce anne, sonra arkadas, kardes, dost gibiyim...Simdi bu ergenlik döneminde vücudunda tüylenmeler basladi ve ben cocuguma bu konu hakkinda bilgilendirmek yardimci olmak istiyorum.

Bunun icinde erkeklerden burada bire bir fikir almak istedim...Ogluma bu konuda nasil yardimci olur egitebilirim...Sizlerin ilk deneyimi nasil olmustu.Bana yardimci olursaniz sevinirim.

Haa bunun cevabini Google'den de ögrenebilirdim...Ama buradan da fikir almak istedim...Ogluma bu konularda güzelce dogru sekilde bilgilendirmek istiyorum...

Fikirlerini paylasacak arkadaslara simdiden tesekkür ederim. :)
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim...Simdi Anne olarak gidip banyoya beraber yapacak degiliz...Ben tüylenmeyi fark edince simdiden saglam dogru bilgilensin istedigim icin fikir sahibi olmak istedim...Temizlik bu ve benim onu alip karsima birseyleri anlatmam konusmam o kadar da anormal degil sanirim.Tabi birde Annelik duygulari yok muJilet kullanirsa bir tarafini keserse diye de korkuyorum sanirim. Birde soruyu saglik bölümüne acmam gerekirken cinsellige acmisim ne alakaysaa artik. :)
Erkeklerde Genital Bölge Temizligi..