aslında insana değişik bir haz veriyor , kesinlikle daha zevkli.. daha önce cinsel ilişkim olmadı ama partnerimë kesinlikle denemeyi düşünüyorum ama bazı kadınlar bu tür şeylere uzak ve ne yapacağım bilmiyorum
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Partnerime oral yapmaya bayiliyorum Onun yapmasida bayiliyorum fakat gecen sefer oral yaparken anus ile testis arasini yaladi inan ki bambaskaymis🙈😎
@Üyeismibulamadımama yani : sonuçta birşeyler yaşıyorsan uçlarda dolaşabilmelisin karşılıklı istemek kaydı ile nirvanaya olduğun yerden bakarak ulaşamazsın sonuçta :)
ilk deneyimimden bu yana yaklaşık 15 sene geçti ve her seferinde yapar ve yaptırırım , rimmin ayrı bir özgürlük tabu yıkma haz alma ve beraberliğin mühürüne benzer bir olgudur.
Bu soruya çok düşünerek cevap yazdım acaba hangisi diye ama karar veremedim ikimizde birbirimize hem oral hemm rimming yapıyoruz ikiside mutişim tarif edilemez. Ama boşaldıktan sonra hemen testis ları yalaması da mutişim 😉 😉 😊😊😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Peki adam iyi yıkamamişsa ya, şey deliği sonuçta , ne biliyim yalamak falan, ben yapmam şahsen.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hem yaptım hem de yaptırdım. Evet bazen daha zevkli olabiliyor.
yaa partnerin tanıdık olsa da oradan ne çıktığı belli. ne kadar temizlersen temizle mikroskobik canlılardan bahsediyoruz. mis gibi şey dururken lütfen...