Cinsel Yaşam Oral seksi yapmak mı daha zevkli yaptırmak mı? Heyecanlandıran Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce hangisi daha zevkli? Oral seksi yapmak mı daha zevkli yaptırmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. İkisi de güzeldir. Özellikle araba sirerken bana oral yapılmasına bayılırım 1 1 Yorumla Heyecanlandıran +1 yıl 😎👍 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Yapmak zevkli bence 1 1 Yorumla Heyecanlandıran +1 yıl 😎👍
karyağsınartık Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Yaptırmak özellikle bu konuda acemi olan birine öğreterek yaptırmak 1 0 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Yapmak 3 1 Yorumla Heyecanlandıran +1 yıl 😊👍 Yorumla
Justice02 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Yapmak saatlerce de yaparım 1 1 Yorumla Heyecanlandıran +1 yıl 😎👍 Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl İkisi de güzel😄 1 1 Yorumla Heyecanlandıran +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaptırmak 2 3 Yorumla Heyecanlandıran +1 yıl Neden desem 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sebebi yok yani yaptırmak daha çok zevk veriyor diye düşünüyorum Yorumla Heyecanlandıran +1 yıl Himm daha önce deneyimin oldu mu Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Kesinlikle yapmak , ben yapmaya bayılıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yapmak bana dahaa çok haz veriyor 1 1 Yorumla Heyecanlandıran +1 yıl 😎👍 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yaptırması 1 1 Yorumla Heyecanlandıran +1 yıl 😎👍 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ikiside cok zevkli 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Elbette yaptırmak. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İkisi de güzeldir. Özellikle araba sirerken bana oral yapılmasına bayılırım
😎👍
Yapmak zevkli bence
😎👍
Yaptırmak özellikle bu konuda acemi olan birine öğreterek yaptırmak
Yapmak
😊👍
Bana göre yaptırmak tabii ki
Yapmak saatlerce de yaparım