arkadaşlar afrodizyak etkili olduğu söylenen parfümler gerçekten etkili mi karşı cinsin dikkatini çekmede? nasıl bir etki yapıyor? bir de nereden bulabilirim?
Cevabın nedir?
Google dan seks shop diye tarattırın hepsinde vardır.Dikkat piyasada sahte ürünlerde çok ve faydadan fazla zararı olbilir kimyasal olanları cildinizi tahriş edebilir.Bana kalırsa insanın kendisinde herşey var yeterki kullanmasını bilelim kişinin kendisi zaten doğal olarak bir afrodizyaktır karşı cins için erkek sağlıklı ise ve hoşlandı ise zaten sorun yok demektir mühim olan içimizdeki kendi doğamızı kullanmayı unuttuğumuz küllenmiş ateşi alevlendirebilmek diye düşünüyorum herşeyin kolayına kaçmayalım diyorum hiç birşey doğanın hediyesi olan orijinalinin yerni tutmaz kişi yapay afrodizyakı birsüre kokusunu algıladıktan sonra çekiciliğide kalmaz kişi buna alışır ve etkisi kalıcı olmaz .Tabiiki renkler ve zevkler tartışılmaz kokularda tartışılmaz zevk bu ama Naçizane bana göre kadının doğal ten kokusu afrodizyaktan daha güçlüdür ve kendine kalıcı olarak karşı cinsini bağlayabilir .Örneğin temiz bir vücutun hafif terlemiş hali yaydığı kokusu erkeği muazzam tahrik edicidir ama kişi kendisi bunu farkına varmayabilir bundan haz alan karşı taraftır karşı tarafta aynı sizin gibi koku üretir sizde bundan etkilenebilirsiniz ya da tiksinebilirsinizde terlemiş soğumuş yine terlemiş ise dayanılmaz olur maalesef birçok erkek buna dikkat etmiyor (uzun sürede aynı yiyecekler tüketilirse cildiniz terlediğinde istenmeyen kokular oluşabilir örneğin pastırma,sucuk,çemen sarımsak,patates ve mısırdan yapılmış baharatlı çıtır çerez gevrekleri uzun süreli tüketildiğinde istenmeyen etki yaratır.)Bence paranızı boşa harcamayın.Zevk sizin tabiiki herşey gönlünüzce olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama bana çok uzak birinin dikkatini çekmek için bu yola başvurdum. vücut kokusu kısmına daha gelemedik :)
- +1 yıl
Kızları etkileyen azdırıcı yok feromonlu yok nebimneli parfüm diye bir şey kesinlikle yok ve tamamen reklam muhabbeti. Her bayanın beğendiği koku tarzları bile farklı. O zaman niye onlarca model olsun ki? Yaparlar azdırıcı her kadının beğendiği kokuyu olur biter. Ben bir bayanım ve erkekte aradığım şey güzel kokması. Temiz kokması. Bunun içinde kaliteli bir parfüm kullansın ve kendi tarzını yansıtan bir koku kullansın. Ben mesela alberto sego parfüm diye bir marka var eski erkek arkadaşım enigma modelini kullanıyordu ve bayılıyordum. Muhteşem ötesi bir kokusu vardı ve çokta kalıyordu. Ona istinaden bayan kokularını da ben denedim ve gerçekten süper fiyatlara harika kokular satıyorlar. Siz siz olun azdırıcı felan diye satılan parfümleri almayın. Zaten bu tarz satış taktiği olan bir esnafın malı da kalitesiz olur. Biraz gerçekçi olun ya. Öyle bir parfüm olsaydı millet tonlarca kız ayarlamaya para harcıyor :D Sevgilisini etkilemeye felan açlışıyor bir parfümle işini çözerdi. Siz dediğim tavsiyeye uyun bence etkileyici güzel kokulara sahip olursunuzz ;))))
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. arkadaşım netteki bu tür ticari avlara av olmayın.
satılan parfümlerin hiç birinin afrodizyak ile alakası yok. hatta riskli. en ucuz alkolden yapılan şeyler. kolonya kullanın ondan iyi.
şunu unutmayın. en ideal afrodizyak temiz bir vücuda ait ten kokusudur.00 Yorumla
Evet etkili,lisede okuyorum ben o parfümden nerdeyse butun kizlar sıkıyo ve acayip dikkat cekiyolar e tabi o kadar igrenc kokunca insan
03 Yorumla
Soran+1 yılçok mu kötü kokuyo
Soran+1 yılbirinin dikkatini çekmek istiyorum ama bu kişi parfümden hoşlanan birisi değil. riske atmış olurum. bu kokudan hoşlanmasa bile hormonal olarak etkilenir. o yüzden bu tarz parfümlere bakıyorum. çeşit çeşit zaten elbet bulurum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
28Cevap
b ilmediğiniz yerlerden sakın ha almayınız.araştırma yapın.genel nereden alınıyorsa oradan alın.herkesin söylediğine sakın ha kanmayın..eczanelerde zannediyorum satılıyor.ama tabiki utanmadfan sorabilirseniz.benim gibi sizde utanıyorsanız.internet üzerinden .ancak mutlaka devlet kontrollü olanı .tercih edin..
01 Yorumla
Soran+1 yılbildiğiniz güvenilir bir site var mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen milletin dediklerine bakma. Zaten çoğu kişi anlamaz feromonlu parfümlerden. İşe yarayan markalar var, yaramayanlar var.
Benim tavsiye edebileceğim öncelikli olan sayfadaki ilk ikisi. İkinci sıradaki, esans içermiyor, yani parfümsüz. İstediğin parfümle kullanabilirsin: link
(Bu marka Türkiye'de yok. Netten, kredi kartıyla alabilirsin.)
(Feromonlu veya afrodizyak parfümlerden mucize bekleme. Sadece sana extra çekicilik ve güven sağlarlar. Ama sürprizlere de açık ol. ;)
00 YorumlaYaz google amcaya sor. Hani buraya sormaktan daha mantıklıdır diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki bildiğiniz güvenilir bir yer vardır diye sordum
+1 yılsende iş yoksa afrodizyakla banyo olsan kapıcı mahmut bacım yerine bacıcım çöp var mıder en fazla:D
01 Yorumla
Soran+1 yıltip konusunda bir kusurumun olmadığını söylerler ama karakterim biraz soğuk sanırım pek çekici bulmuyorum kendimi. e bu da insanlara yansıyo. sadece beni çekici yapacak bişeye ihtiyacım var
+1 yılyok öyle bir parfüm canım bir erkeğin azması için de öyle şeylere ihtiyacı olmaması lazım bence sağlıklı biri için tabi bir kızı görmek
iki kelime yazmak yetiyor00 Yorumla
+1 yılkesinlikle etkilidir. insanların kokulara karşı duyarlılıkları çok fecidir. bunun içindir ki afrodizyaklı kokular çekicidir. nerde bulacağını blmiyorum.
00 Yorumlainternette prfüm sitelerinde satılıyo ama iyileri 200-250 den başlıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılya evet bende gördüm acaba kekliyolar mı dedim
Extory iyi.Kadinlar genelde begendi.Extory Mira erkek icin ideal.Klasik ama kadın için Perceive veya Emotion bence en iyisi.
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki nasıl temin edebilirim ?
Soran+1 yılöpüşmek gibi bir amacım yokki sadece dikkatini çekmek istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıme gore neye gore?
internettekılerden arkadasım aldı ve hıkaye. hıcbır etkısı yok
ama tecrubelerıme dayanarak bayanların erkekte hoslandıgı 2 koku
1 baldessarını
2 ultramarıne denendi ))00 Yorumla
+1 yılne gerek varki arkadaşım dişiliğinle kendine çekmeye çalış bnce
01 Yorumla
Soran+1 yılo çok zor ya kim uğraşacak o kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sadece cinsel anlamdamı dikkatni çekmek istiyorsun yoksa amacn sadece dikkat çekmekmi bunu hiç muhabbetin olmadgı birindemi denemek istiyorsun?
042 Yorumla
Soran+1 yılbenden etkilenmesini sağlamak istiyorum. erkekler hoşlandıkları kızı cinsel güdülerine göre seçiyorlar zaten. bende böyle bir yöntem düşündüm
Cevap sahibi+1 yılSaçma 1 yöntem düşünmüssün ne yani hoşlandığımız kızın seksi olmasnamı bakıyoruz biz. afrodizyak parfümler cinselliği ön plana getirirerek hormonları uyandırır. Tabi herkeste etkili olmayabilir bu yanlız bu yntem senin istediğin yöntem değil sen bana karşı ilgili olsun istiyorsun bu parfümü alırsamda en kolay yoldan bunu başarırırm sanıyosun bnce boşa vakit harcıyorsun.
Soran+1 yılyok öyle değil. konuşmuşluğumuz hiç yok bir dikkatini çekmeyi başarsam gerisi gelir de... ama ilk adımı da atmak istemiyorum hiç beceremem öyle şeyleri
Cevap sahibi+1 yılBurdan daha önce 1 soru sormuştum siz kızlar neden ilk adımı erkeklerden beklersiniz diye 1 erkeğin dikkatini çekmende sana tavsiyede bulunabilirim utangaç olabilirsin yani belkide ondan hoşlandığını ona söyleyecek cesaretn olmayabilir ama onun dikkatini sana vermesini sağlayabilirsin tabiki bunu parfümle değil
Soran+1 yılnasıl peki ?
Cevap sahibi+1 yılEn etkili yöntem bakışların 1 erkek kendisinden hoşlanan 1 kızı bakışlarından anlar onun haricinde nelerden hoşlanır bnlarıda biliyorsan ona göre 1 yol izle mesela sürekli karşısına çıkıp bakış at masum bir gülümseme salak değilse anlayacaktr.
Soran+1 yılya ben öyle şeyler yapamam işte sorun orda beceremiyorum yapım donuk
Cevap sahibi+1 yılYapılmıcak bişey söylemedim onunla git konuş demedimki ben sana sadece sürekli sanki tesadüf gibi biyerlerde karşısına çık ve ona olan ilgini bakışlarınla hissettir.
Soran+1 yılben hissettiremiyorum onu. neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama hiç bir zaman beceremedim onu
Cevap sahibi+1 yılParfüm için gerçekten ciddimisin sen? bana onu söyle
Soran+1 yılaklıma başka bişey gelmiyo kiiiii
Cevap sahibi+1 yılBu fikri aklından at önce gerçekten istediğinin sonucu alamayabilirsin hem parana yazık hemde kaybettiğin zamanına
Soran+1 yılişe yaramaz mı :/
Cevap sahibi+1 yılKafanı karıştırmak istemem bu konuda denemek istiyorsan dene ama yaramayacağı kanatindeyim.
Soran+1 yılya peki öyle ufaktan yavşamaktan başka bir yolu yok mubunun
Cevap sahibi+1 yılNe kadar tanıyosun onu hiç konuşmuşluğumuz yok dedin o seni tanımıyormu ya da sen onu ne kadar tanıyosun?
Soran+1 yıleskiden tanışıyorduk samimiydik ama sevgili değildik. ama hiç konuşmuyoruz küslük felan girdi araya. küs değiliz ama samimiyetimiz de yok 2 yabancı gibi. benden hoşlanıyordu önceden biliyorum. şimdi onunla %100 karşılaşacağım bir davet var 2 3 ay sonra. benden etkilenmesini sağlamam lazım
Cevap sahibi+1 yılHa bu çok iyi işte o davette öncelikle çok şık bir elbise giy aşırı makyaj yapmamanı öneririm. Unutma o davetin en güzel kızı sen olmalısın buna inandır kendini ve önceden söylediğim şeyi devreye sok sen bu kadar güzelken bütün gzler senin üstündyken onun sana bakmamasına imkan varmı. O baktığında sende aynen karşılık vereceksin bu kadar basit sonrasında hiçbirşey yapmana gerek yok neler olduğunu kendin göreceksin.
Soran+1 yılhmmm bundan kolay ne var :) ya bide bişey sorcam biz onunla tanıştığımızda ben zayıftım sonradan 10 kilo aldım ama kilo aldıktan sonra da gayet güzel göründüğümü söyledi. sence kilo vermeli miyim geri sonuçta öyle gördü öyle beğendi
Cevap sahibi+1 yılYaşını ve şu anki kilonu öğrenebilirmyim
Soran+1 yıl18 ve 78
Cevap sahibi+1 yılHmm evet kilon yaşına göre idealin biraz üstünde yemeye içmeye biraz daha dikkat et. Yani biraz kilo vermen hiçte fena olmayacaktır.
Soran+1 yılüniversite sınavı sağolsun.. :/ boyum 177. 65 olsam iyi mi ?
Cevap sahibi+1 yılEvet 65 ideal boyuna göre üniversite sınavı ygsdnmi bahsediyosun sitres anlıyorum kiloyu yakından tetikler.
Soran+1 yılevet.. çok teşekkür ederim ya :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) o kadar şey yazdım o çocuğu ne yap et etkile bak yoksa o davette olay çıkartırım :)
Soran+1 yılhahaha senden önce ben çıkarırım artık dalıcam yani o derece... ne hallere düştüm görüyosun işte :D
Cevap sahibi+1 yılSen dediğim şeyleri aynen uygula ha anlamadıysa üzgünüm ama uğraştığın adam tam bir odundur demektir :) şu parfüm saçmalığınıda duymamış sayıyorum hiç yakışıyomu senin gibi 1 kıza :)
Soran+1 yılya o tescilli odun zaten ama bir umut belki kafası basar beyefendinin :) peki aman aramızda kalsın çaktırma :)
Cevap sahibi+1 yılKuşlar söylemezsse sorun yok :)
Soran+1 yılyok yok :)
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım görüyüm seni yüzümü kara çıkartma :)
Soran+1 yıldaha çok var... yarın spora başlıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılDavete kadar 10 kilo verebilcekmisin?
Soran+1 yılsadece sağlıklı beslenerek haftada 3 kilo verebilen bir insan duruyo karşında :D
Cevap sahibi+1 yıl:D Atıyosun o zman işin çok kolay yok o kadarda abartma haftada 3 kilo demek ayda 12 kilo 3 aydada 36 kilo yapar o kadar zayıflamana gerek yok :)
Soran+1 yılhahaha :D o kadar çikolatasızlığa dayanamam zaten :D
Cevap sahibi+1 yılHayır çikolata yemek yok :)
Soran+1 yılevet artık yok... 65 olana kadar
Cevap sahibi+1 yıl65 tn snrada azalt iyice yoksa tekrar alırsın aynı kiloyu
Soran+1 yılyok yok merak etme :) sadece kiloyu vermeye üşendim açıkçası hayattan soğudum da bir ara... ama artık toparlanmam lazım ;)
Cevap sahibi+1 yılstttt nptn :) kilo vermeye basladnmi? umarm o farfümü filan denememişsindir
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKokunun kendisi afrodizyaktır bunu parfümle sınırlamak doğru değil
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
+1 yılbi b*ka yaramıyo bende var ama kızlar kokusuna bayılıyor :D
010 Yorumla
Soran+1 yılkızlar kokusuna bayıldığına göre bir b.ka yarıyo :D
- +1 yıl
boynuma yapışıyodu habire koklucam diye :D
Soran+1 yılee daha ne :) nerden aldın peki
- +1 yıl
internetten ama vermedi kız vermediğine göre başarılı değil parfüm :D
Soran+1 yıltamam ya o sorun değil bende sıkıştırdığı yerde yatırsın beni demiyorum sadece dikkatini çekeyim diyorum :) hangi siteden
- +1 yıl
benim aldığım parfüm erkek parfümüydü ama kadınlar için olanı var mıdır bilmiyom :D
Soran+1 yıllink at ben bir bakıyım olur mu ?
- +1 yıl
ricardo veron yaz googleye çıkar
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm :)
- +1 yıl
bişiy değil hayatım
Derdin çekici olmaksa herkese çekici olma seçiciliğini kullan azcık.Zaten hedefin belliyse yöntemlerini kendin bulursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşka bir yol kalmadı ki biraz uzun hikaye son çare bu kaldı yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgerçekten bende merak ediyorum.bu parfümler işe yarıyormu?
uyanmayanı uyandırıyormu?
ciddiyim şaka değil.01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar etkili olduğunu sanmıyorum ama dürtüleri harekete geçirdği için koku karşı cinsin hoşuna gidiyo
tehlikeli oluyormus diye duydum onlari ben kansere falan yol acabilir diye
00 Yorumla
+1 yılhiç bir işe yaramıyor yani ekstra bir faydası yok hoş kok seksi giyin çaktırmadan doğal frikikler ver göreceksin istediğin olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlik ile hiçbir etkisi yok tamamen para tuzağı'dır. bunlar.
00 YorumlaGucci Rush kullan, kafi..
00 Yorumlayazın bile yeterli :D parfüme gerek mi var
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi oluyo :)
+1 yılHayırdır neyin peşindesin sen :)
05 Yorumla
Soran+1 yılbi kişinim dikkatini çekmeye çalışıyorum ya kötü bir amacım yok :)
- +1 yıl
Ya buna gerek yok ki sen git tanış O nunla en kolayı bu :)
Soran+1 yılbu zamana kadar yapmadım bu zamandan sonra da yapmam öyle bişey. bana çok ucuz geliyo ilk adımı kızın atması.
- +1 yıl
O da çekingen bir erkekse ve siz birbiriniz için yaratılmışsanız bu birliktelik olmadan bitecek ömrünüz.
Soran+1 yılböyle olsun istemiyorum :/
sacmalama be kızım oyle sey mı olur
03 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle dedin
Soran+1 yılamacım kudurtmak değil ki zaten. sadece dikkatini çekmek
afrodizyak içinde gizli bebegim :D
00 Yorumlabence bir bayanın bunu kullanmasına gerek yok
09 Yorumla
Soran+1 yılçok uzak bir erkeğin dikkatini çekmek istiyorum dişiliğimi kullanamam ona
Soran+1 yılaksine cinsellik istemiyorum. sadece dikkatini çekmek istiyorum
Soran+1 yılgüzel olduğumu düşünüyomuş zaten. sadece onu bana çekecek ufak bişeye ihtiyacım var
Soran+1 yılsevgili olmak. hiç olmadı ego tatmin ederim bakışlarıyla...
Soran+1 yılama biraz tutucu biri hatta çok bile diyebilirim. dekolteyle iyice elimden kayıp gitmez mi
basindan asagiyada döksen ise yaramaz:D
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeye ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılya bana çok uzak birinin dikkatini çekmek istiyorum... o yüzden gerekli
- +1 yıl
Anlıyorum seni ama bu işe yararmı bilemiyorum. Aslında güzel giyiminle ve güzel bir parfümle de dikkat çekebilirsin.
Soran+1 yılgüzel bir parfümle riake atmış olurum kokusu hoşuna gitmeyebilir. parfümden çok hoşlanmıyo çünkü biliyorum. bu parfümle hormonal olarak istemsiz bir ilgi duyabilir diye düşündüm.
- +1 yıl
Peki onunda garantisi yok ama denemeye değer. İnternetten bulabilirsin. Bir iki güne elinde olur. Şansın açık olsun...
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Cinsellik konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılOrdan buradan.
00 Yorumla
+1 yılHeryerden alirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılmesela
- +1 yıl
parfümcülerin hepsinde var
Soran+1 yılhmm teşekkürler
- +1 yıl
ben teşekkür ederim efenim ne demek
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında