Arkadaşlar öyle bir afrodizyak parfüm almalıyım ki partnerim yanımdan ayrılmasın hep beni arzulasın. Kızlar bildiğiniz bu tarz parfümler neler, ne kadar olursa olsun önemli değil, yeter ki , :)) Önerebileceğiniz afrodizyak etkili parfüm var mı?afrodizyak etkili parfüm bayan
Ben newferolove kullandım hoş güzel bir koku. Yalnız bayanlar konusunda kişiden kişiye beğeni değişiyor :) Afrodizyak etkili parfüm versace var. Bayan için güzel bir parfüm. Yanılmıyorsam bir de Amor Amor vardı. Bu parfümlere bir bak. Ama teninde kalıcı olması için deneyip alman gerekiyor. Tenine yakışan parfümü bulabilmek için en iyi yöntem deneyip almak.
Kızları etkileyen azdırıcı yok feromonlu yok nebimneli parfüm diye bir şey kesinlikle yok ve tamamen reklam muhabbeti. Her bayanın beğendiği koku tarzları bile farklı. O zaman niye onlarca model olsun ki? Yaparlar azdırıcı her kadının beğendiği kokuyu olur biter. Ben bir bayanım ve erkekte aradığım şey güzel kokması. Temiz kokması. Bunun içinde kaliteli bir parfüm kullansın ve kendi tarzını yansıtan bir koku kullansın. Ben mesela alberto sego parfüm diye bir marka var eski erkek arkadaşım enigma modelini kullanıyordu ve bayılıyordum. Muhteşem ötesi bir kokusu vardı ve çokta kalıyordu. Ona istinaden bayan kokularını da ben denedim ve gerçekten süper fiyatlara harika kokular satıyorlar. Siz siz olun azdırıcı felan diye satılan parfümleri almayın. Zaten bu tarz satış taktiği olan bir esnafın malı da kalitesiz olur. Biraz gerçekçi olun ya. Öyle bir parfüm olsaydı millet tonlarca kız ayarlamaya para harcıyor :D Sevgilisini etkilemeye felan açlışıyor bir parfümle işini çözerdi. Siz dediğim tavsiyeye uyun bence etkileyici güzel kokulara sahip olursunuzz ;))
Naomi Campel marka olanı beğendim etkileyici. Afrodizyak etkili parfüm diyebilirim. Hatta en iyisi. Ama tabii tenine yakışır mı bilmiyorum. Bir de zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu nedenle bütün parfümleri dene ve en kalıcı olan parfümü al. :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Escada ve corolina herrara. Bunlar afrodizyak etkili parfümler. Bayan olarak kokularını ben çok beğeniyorum, partnerinde beğenir eminim. Versace var bir de o da çok güzel bir koku. Bir de Eros vardı hem erkek hem de bayan için olanı var onun o da bayağı iyi bir parfüm.
Ben de almayı düşünüyorum. ama afrodizyak etkili parfüm bulmak biraz zor. Daha doğrusu tenine uyan bir kokuyu bulmak zor. Genellikle biraz ağır kokuları oluyor. Bu yüzden deneyip almak lazım.
Lavanta yağı kullan vücut için youtube da maskeleri vücut losyonları yapılışı vs var. Hindistan cevizi de güzel ama lavanta ayrı ve saçlar çok önemli. Ben saçımı sürekli pantene ile yikardim kuaför bile çok beğenir fon çekerken vesaire ama şimdi formülü değişmiş sanırım biraz saçımı agirlastiriyor bu aralar. Bu arada taze limonu çok az boynuna surebilirsin o da çok güzel kokuyor. Klasik olacak ama Lancome Hypnose ağır ve seksi bir kokudur bana kalırsa.
bi kız olarak bunu sorman çok saçma zaten hareketlerinle erkeğe afrodizyak etkisi yaratabilirsin eğer olmuyosa erkek arkadaşında sorun var demektir ama bn erotik shoptan fiyatlarına bakmıştım fiyatları 200 tl falandı
1500 TL maaş ile iPhone X alan bir toplumda yaşıyoruz. Bu dediğin imkansız. Kızların en çok parayı verdiği şey parfumdur. Ben makyaj yapmam ama 1 aylık paramdan 100 TL biriktire bitiktire 400-600 TL'lik parfüm alırım çünkü parfüm gerçekten önemli insan iyi hissediyor. Tek sorun taksitin kalkmış olması 😂
En İyi Cevaplar