Sevgilimle 2 yıldan fazla bir birlikteliğimiz var. Herşeyi zamanında yaşadık. Bu sürede birkaç defa birlikte olduk ama ben yine de onun beni o şekilde görmesinden utanıyorum...
Bu utangaçlığımı nasıl yenerim?
Bu utangaçlığımı nasıl yenerim?
Kendine bedenine güven. Bir erkek için kadın vücudu oldukça estetik, etkileyici hatta büyüleyicidir. Onun her kıvrımında daha çok kendine gelir. Kokusu aklını başından alır. Kadın vücudunun kusuru yoktur. Her noktası diğer tüm kadınlardan faklı ve özeldir. Erkek bunu bilir. Erkek kadın vücudunu doyasıya seyretmek ister, çünkü o denizdeki dalgaları izlemek gibidir. Erkek o denizin en kuytu koylarında yüzmek ister. O koylar o an dünyanın en berrak en güzel koylarıdır. Kadın vücudu sanattır, yüce yaratıcının varlığıdır, çünkü böylesi güzel birşeyi rönesans heykeltraşları sadece kopyalayabilmiştir, asla yaratamazlar. Kadın tapılasıdır, vüducundaki her tel tüy öpülesidir. Bir erkek o tende hayat bulur ve bilirki karşısındaki kadın, dünyadaki tüm kadınları kıskandıracak güzelliktedir.
Asla bir yerim çirkin , ya buramı beğenmezse diye düşünme. Onlar kusur değil, seni sen yapan detaylardır. Herkes aynı olsaydı kimsenin değeri olmazdı. Bir erkek seni sen yapan detayları sever. O, tenindeki her kıvrımı beyninin bir kıvrımına yazar ve kokusu ruhunun derinliklerine işler. Kadın erkek ruhunun tualine resimler çizen bir fırçadır.
Erkeğin sana böyle bakarken kendinden utanmak yerine ona bu güzellikleri sunduğun için kendinden gurur duymalı, tanrıçalığının tadını yaşamalısın. Bilesin ki senin vücudun ve her detayı seni sen yapan güzellikler!
Herşeyi zamanında yaşadığını nereden biliyorsun, bize söyle de biz de bilelim :) Ne garip laflar var ya ! Herşeyi zamanında yaşadık hahahahahhaha :)
utandığını öncelikle açıkça anlat ona. ilk ilişkinse utanman çok normal, bunu fiziksel birlikteliğe ve çıplaklığına alıştıkça, zamanla atacaksın.
sonuçta annenden sonra ilk kez birinin karşısında tamamen çıplak kalıyorsun, utanman gayet olağan. sadece o anda olan bitenin doğal olduğunu kendine hatırlat ve her şeyi zamana bırak, bir süre sonra aşacaksın zaten bu sorunu.
ben özellikle ısıkları açarım.yaşananlar net görülsün isterim.erkekler görerek daha çabuk tahrik oluyor.tabi bende..çok güzel vucudun olmayabılır ama rahat ol.erkekler vucudu çok incelemiyor.görsùn hem.bence hoşuna gder.
Cevap
14Cevap
İki yılda utangaçlığım gitmedi ok ne güzel bir ömür gitmesin utanmak kadar güzel bir şey daha var mıdır acaba Şu Dar-ı dünyada. Lütfen yenmeyin yenmek için çabada sarfetmeyin böyle çok daha güzelsiniz :)
SAYGILAR.
evlenmeden önce yataga girmekten ne anliyorsnz anlamiyorm ..
igrencsiniz ya. gevurlari anladikda su türk milleti anlamiyorum !
Bence utanılcak bişii yokki sevdiğin bir insan o senin ve senin kusurun bile olsaa o kusuru görmezz bence cekingen olmaa yaşamıssınız bişiler zatenn keyfine bak :)
Bende günümüz kızlarını bu şekilde görmekten utanıyorum...
Buna bi çare var mı acaba?
utanıcak hiç birsey olmadıgını herkezın bunu dogal karsılarken senın bunu yapmanın sacma oldugunu kendıne sureklı soyluyerek aşarsın belki
ilginç benimde bi kız arkadaşım vardı onu o şekilde görmemden nefret ederdi ve cinsel organını hep saklardı sanırım ben o ağdalı olmadığı için diye düşünmüştüm hep
bende çok utanıyordum
beeni cıs cıbıl görünce evlenme teklif etmişti
evet bende şok olmuştum
işte o an anladım ki
ben çok değerli bir hazineye sahibim
bence kendine ve oto aygaza güven
yemin ederim ki dogruyu söylüyorum
herşeyi yerinde zamanında yaşamışsın daha da utanılacak bise var mı ki ?
sana vücudun hakkında söyleyeceği iki güzel söze kulak vermek.
hepsi bu.
peki o rahat mı sonuçta adam şahink değil sanırım :)
guvenirsen ve o da o sekilde ise utanmazsin zamanla :)
hmm o zaman sorun sende bunu onla paylaşmayı dene bence işe yarar.
utanmak iyidir utanma duygusunu kaybetmeniz yerine utanın bağzı şeyleri gerçek zamanına bırakın hayat 2 dkk lık zevklerden ibaret degil
rahat olmaya çalış kabullen o senin sende onunsun bu tarz bi düşünceyle yenebilirsin bence
oh ne güzel evlenmeden zamene genclik sevgilin ya senle evlenmezse ? bence sen yaptığından suçluluk duyuyosun
yenmen bence imkansızdır ama sürekli birlikte olsanız bu onunda hoşuna gider
tek kelime derim rahat olman gerekiyoooo
Sık sık bir araya gelin
rahat ol zamanla geçer bu...
Soru ne peki ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar