Sevgilim neden böyle ben utanıyorum onun yerine?

Beni lazere bırakacaktı dun konuştuk sonradan bir yere gitti baska yola girdi nereye gidiyorsun dedim gidiyorum işte dedi lazere gitcem dedim TM dedi ikide bi kaç dk sürecek diyor sonradan once diyor seni bıraktığım yere gel gidiyorum karşıya gel diyor gitmedim diye alcak dedi sinirlendirdi kendini sonradan arabaya geri
Bindim kuytu yere gitti gönlümü almaya çalışıyor bana diyor 2 saatir senınle uğraşıyorum dedim duygularımı önemsemeyip 2 saatir sneınle uğraşıyorum diyorsun dedim sonradan öpmeye başladı bütün gün üstümdeydi arabada yani insan bir içecek içmeye götürmez mi? Bana diyo buraya geldik noldu sktm mi seni ben sevmediğim kızla sevismem amndan girer götnden çıkarırım hamile bırakırım ama seni seviyorum ben diyor sen benim yerimde olsan kesin sever beni diyo ben kız olsam sonradan diyor Ac mısın Ac mısın yemek alim mi sonra deme bana çimrü diye acıkmıssıjdır diyo madem acıkmışım al. On defa soruyor ve bana diyor paran var mı vermek için istiyor sandım var diyorum atsana diyor bende varsa ben atarım sana diyor sizce neden bunu yapoyor
Sevgilim neden böyle ben utanıyorum onun yerine?