yumurtalarım tükenir mi ?
bi yardim edin lütfen genç yaşta kisir olmak istemiyorum .
bi yardim edin lütfen genç yaşta kisir olmak istemiyorum .
Yumurta üretilmesi erkekteki sperm gibi değil.
Erkekte herhangi bir zamanda mast ya da seksde üretilip kullanılabiliyor sperm(yine de bitmez antropoza kadar) kadında adet döngüsü dışında yumurtlama olmaz mast sırasında ya da seks esnasında yumurta üretilmez.
ne alakası var yaa. yumurta ile ne ilgisi var mast'In
yumurtalar regl dönemlerinde vucuttan atılır.
Oha tabiki de kısır olursın canım benim her yaptığında bir yumurtanın düştügünü bilmiyor muydun yoksa israfcı saD:SAD
...
Mastürbasyonun ve orgazmın yumurtalarınıza hiç bir etkisi olmayacaktır, keyfinize bakın.
Cevap
14Cevap
Ya bende cok çiş yapıyorum acaba diyorum kendi kendime bu kadar çiş yapıyorum ya artık sidik kısırı olursam ? ya bir daha işemezsem ? ama ne yaparım o zaman diyerek soruyorum kendi kendime :/
terzi makinesiyle vajinasını diktirmeye calışan var
anal yoluyla girdigi ilişkiden hamile kalmaktan korkan var
ayakta işeyen ablalar var
bisikletten düştügü için kızlıgının bozuldugunu söyleyen mallar var
sonrada bu ülke niye gelişmiyor niye %50 oy alıyorlar diyorlar ee al işte bunlar sayesinde hep bunlar ALLAH'ım sen bize akıl ve sabır ver ne diyeyim
hadi sorunu güncelle ve kötü bir espiri şaka yaptım de ne olur :/
Boşalma ile atılan üreme hücresi erkeklerinkidir, kadınınkiler regl döneminde atılır.
Sınırlı sayıda yumurtan var ve ailendeki diğer kadınların hangi yaşta menepoza girdikleri alakalı olarakda bitecek.
Küçük hanım herhalde daha bu konularda pek bilgin yok o sistemler farklıdır senin yumurtaların yerinde rahat ol :D
o kadar masturbasyon zararlı canım benim. Çok fazla masturbasyon yapma yarın bir gn zevk almazsın hiç .
benim annemin bir arkadaşı evlendikten sonra kısır çıktı doktora gitti nedenini öğrenmek için doktor yumurtaların bitmiş bu kadar mast yapmayacaktın demiş. şimdi kara kara düşünüyolar
o doktoru vururlarki :)
asdsfdgdh
yok artık :P
masturbasyonla kısır olmaz. ınsan ve yumurtlaar bıtmes... yumurtalar adetle atılır canım
Yok bitmez hem bitse bile alırsın marketten 4-5 yumurta
hayır tükenmezz sadece evliliğinizde orgazm güçlüğü cekersiniz
işte cinsel eğitim şart.
arkadan yapsak çocuk olur mu sorusunun aynısı
Bu ülke nah uzaya mekik yollar.
:)
hahahah koptum buna :D güzelmiş..
yumurtalarin mastla alakasi yok yumutlama dönemi aybasi döneminde olur mastla olmaz merak etme
bitse benim biterdi
mastürbasyon yumurtaları yok mu ediyor bilmiyordum
bişey olmaz keyfine bak
canım omlet çekti ya la :)
bitmez canım yumurtalıkla alakası yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar