Bilelim de ona göre fikir edinelim. Neler dendi ve denmesini istersiniz?
yorumlarınızı bekliyorum.
yorumlarınızı bekliyorum.
La olm zibarda yat uyu artik sozu gorursun sabahin korunde seni nasil uyandiriyom vs :-)
erteleyen yani:D
Ee mecburen haliyle bu diplomatik sozler yeterince tahrik ediyo :-) aklinda bulunsun :-)
Bizden daha iyi biliyorsun ama bir yem atayım kim atlayacak mantığıyla sorulmuş bir soru yindede cevaplayalım sok bana, sik beni, bur bana amcığımı yala erkeğim sikicim
ne yemi? bunu erkek sorsa yazabilirdiniz. bayanın buna ihtiyacı var mı? saçma sapan yazmayın.
Ya kusura bakma biraz açık ve kaba yazdım ama bunlar gerçek müstehcen kelimeler daha çok tahrik ediyor emin ol undan ama ilkinde bunları söylersen hakkında iyi düşünmeyebilir
şaşırdım hani hiç öyle bir düzeysizliğe girmem ki. ilkinde derken sevgilim değil ki:D
Bunu düzeysizlik görebilirsin ama yapılan işlemin kelime karşılığı bu. Bir başka açıdan baktığımızda cinsel ilişkinin bizzat kendisi düzesizlik olur
yem atmışsına dedim ben düzeysiz kelimesini. diğer cümlelerinize değil. çünkü ilkinde diyeceğim biri değil. sevgilim değil. kocam.
Neyse hayırlısı olsun allah mesut etsin
amin. bu sözler alışılmış, klasikdi o yüzden daha farklı ne olabilir diye sordum.
Sözler klasik bayanda erkekte hemen hemen aynı sözlerden hoşlanır. Fark yartacak olan cinsel ilişkinin farklılaştırılması ve süprizler. hiç hesapta yokken gecenin çok ilerleyen saatinde, geceleğinizi-pijmınızı çıkartarak çırılçıplak vaziyete sizin etken olduğunuz bir cinsel ilişki sonucunda eşinizi seks yaparak uyandırabilir-boşaltabilirsiniz. Yine sabah oral seks yaparak uyandırabilirsiniz. adamın canı istediğinde başım ağrıyor kıçım ağrıyor bahanesiyle vermemezlik yapmayaın (çok zorunlu olmadık)
bunlarda klasik ama:D
Bildiğin ilave bir şey varsa sen fikir ver ben uygulayayım
ben veremem çok zor.
Biliyorsunda yazmıyorsun, bilmediğin veya aklına bir şey gelmediği içinmi
biliyorum ama yazamıyorum. çok uç şeyler. çekiniyorum haliyle.
sende gizlisin bende sonuçta eşimizi mutlu etmek için yazıyoruz. Aldatma yok mutlu etme var. Ben eşimden üç aydır uzaktayım önümüzdeki hafta yanına gidecem hadi ver bir tüyo
Evet mutlu etmek için de yine de çok uça girince zor bayan için özellikle. o yüzden fikirleri okumayı tercih ettim, yazmayı değil de. 3 ay hayırdır neden bu kadar ara verildi özel değilse? Allah kavuştursun.
Yurt dışı görev nedeniyle
mimar mıydı: D
Hayır kamu
Allah kavuştursun.. daha ayrılık olacak mı? evliyken çok zor.
15 gün kalacam 3 ay daha kalacağım sonra kati dönüş yapacağım
hadi bakalım. hayırlısı olsun: D umarım bir daha hiç ayrılık olmaz.
Amin aminde siz yardımcı olmadınız yinede teşekürler
herkes okuyor bu sizce zor değil mi adıma?
ben detayını bilmiyorum ama özele mesaj atamıyormusunuz
atabilirim de teknik olarak, ama doğru bulmadığımdan özelden yazmıyorum.
siz bilirsiniz saygı duyarım
sizin bebek var mı?
5 yaşında erkek
yanaklarından öpün benim yerime. Allah bağışlasın:D
teşekkür. sizde varmı
evet var. anne yırt dışına çıkınca babaanne mi baktı miniğe?
Hayır yurt dışında olan benim. anne çalışıyor yurtiçinde anneane ve anne bakıyor. allah bağışlasın sizin çocuğuda kaç yaşında
sizinkinden 2 yaş büyük ablası sayılır. öylemi? Allah kavuştursun o halde evladınıza- eşinize.
teşekkürler iyi dilekleriniz iiçin
rica ederim.. ayrılık zor çeken bilir.
sizde var mıayrılık
daha önce vardı mecburiyetten. ben öğrenciyken evlendim.
Erken evlenmişsiniz ama iyi olmuş.
çok erken sayılmazdı aslında da şartlar öyle gerektirdi diyelim. öğrenci olunca okul süresince ayrı şehirlerdeydik. msnden h. sonları bir araya gelerek işte, zor oldu aslında.
nasıl soru sonucunda genel olarak bir ilave fikir edinebildinmi?
bildiklerimiz aslında. uç ne olabilir diye sordum ama sanırım ortak hep düşünceler.
müzikler var bizde arşivimizde. onlar olabilir mesela sizde isterseniz bir kaç tanesini paylaşa bilirim.
teşekkürler alabilirim.
beklerseniz düzenleyip ekleyeyim size bir on dk. lütfen.
çok teşekkürler beklerim
teşekkürler çok güzel. en kısa zamanda uygulamada sonucunu göreceğim.
teşekkürler çok güzel bir albüm olacak,
Bitti galiba çok geniş ve güzel albüm oldu
Bu tip konular toplum içinde doğal olarakl konuşulmuyor. Ama anlaşılan bir şekilde hemen herkez sevişirken müzik takviyesi alıyor, p*rno genel olarak izleniyor, oral seks uç bir durum değil işin doğasına girmiş, küfürlü konuşmak her iki cins içinde tercih ediliyor, bir şekilde olayı renklendirmek için fantezi aranıyor. Tabi sosyal ve kültürel duruma göre durum değişkenlik gösterebiliyor.
merhaba, pardon, geç olmuştu. size link atmak için kalmıştım. çıktım sonrasında.
aslında bu kadar değil müziklerde içlerinden seçtiklerimdi.
evet, haklısınız. Bu tarz konular mahreme giriyor ve konuşulmuyor. sanalda sadece evliliğe renk katabilme düşüncesi ile fikir alış verişi,renk katmak ancak olabilir yine eşler düşünüldüğünden. Amaç tamamen evliliğe katkı. Ötesi bizim ahlak, aile terbiyemizle örtüşmez.
Tabi çok farklı amaçlarla soranlar da vardır. evliliğe- insanlığa yakışmayacak şekilde.
Teşekürler güzel paylaşım oldu. Bende dışardaydım yeni girdim eve ve int. İlave konular aklınıza geldiğinde yazarsanız sevinirim.
Rica ederim.
ne olabilir mesela? sizin var mı fikriniz?
Tam olarak bir şey diyemeyecem ama sürekli insan yeni ve farklı şeyleri arzuluyor. Sizinde ifade ettiğiniz gibi aileleden gelen anlayış nedeniyle temel konuları aşılması özellikle bayanların uzun zaman alıyor. Çok değil 20 yıl önceye kadar bayanların zevk alamsı bile ahlaki görülmüyordu. Şu an neyse en az bayanlarda bu zevkin tadına varıyor, eşine ne istdiğini sorabiliyor ilişkide etken duruma gelebiliyor. Oral seks hemen hemen herkezin normali haline geldi. Erotik-P*rno izleniyor.
Yalnız eşim ondan uzakta olmamdamıdır nedir aslında beni fazlasıylada kıskanır, yalnız kalma git istediğin biriyle yap der ama bu yatak odasında söylenir. Beni yemliyor gibime geliyor. tamam yaptım desem canımı çıkarır
evet haklısınız öyle idi. Aileden aldığımız terbiye. sesimizin bile çıktığında hafif- basit kadın gibi algılanma algısı bayan da, ve utanmaktan kendini olaya verememe gibi.
sonuçta bizler gibiler için ahlak- onur öncelikli değerlerimiz. ve bu şekilde yetiştirildiğimizden evlendiğimizde de bu eşiği aşmak çok çok zor oluyor. Eşim hayatımdaki ilk erkekti. inş. sonda olur. ve o kadar utanıyordum ki sevdiğim halde. Anladım ki sevmek yeterli değil bu eşiği aşmada sadece bir basamak ancak. bu eşin
desteğiyle aşılabilecek bir olgu kadın açısından.erkek olarak empati ne kadar yapabilirsiniz zor o kadar zor ki.düşünüyorum da zor da olsa ilklerin yaşanmasında gayet doğal. önemli olan kocamızla bunları yaşamamız ve aşmamız.Açıkçası tecübeli olup da evlenen kadar bunu yaşamaktansa,kocamızdan öğrenmek çok daha anlamlı.
zamanla aşılıyor,her ilkin sancılı olması kuramını yaşadktan sonra.kiminde daha kolay,aile terbiyesinden-kişilikten kaynaklı
evet yem atıyordur eşiniz.hiç bir kadın bunu istemez
ayrıca herkezin cinsel organları kaba tabiriyle kullanmasının nedeni seksin birazda bilinçaltı etkenin yoğun olduğu bir durumu gösteriyor. aynı zamanda ilişki esnasında sertlik çoğunluğun tercihi ne kadar romantik bir ilişki olursa olsun seks esnasında sertlik daha fazla tercih bu nedenle sado mazoşist fantezilerde yoğun olarak kullanılmakta.
benim anlattıklarım ilk süreçti. daha sonra gelinen nokta da evet genelde öyle. sizce neden daha serte eğilim olabilir?
Pardon bir önceki cümleniz okumamıştım. Toplum-din kadına cinseliği eşiyle yaşamsını öğretiyor. sonuçta bekarken erkekler kız ne kadar ilişkiye girerse o kadar makbul oluyor ama evlilikte bu makbul davranışı sergileyenler sıkıntılı bir durumla karşılaşıyor.
toplum olmasa da etken, hatta bir çoğu beraberlik yaşamış olsa bile, şahsen kendime saygımdan yine eşim dışında yaşamazdım.
Her şeyin psikolojik bir alt yapısı var örn regl döneminde bilinenin aksine kadını arzusu artar. Bunun nedeni insanlar avcılık ve toplayıcılık yaparak hayatlarını idame ettirdikleri dönemde regl zamanı kadın-bayan malum durumdan dolayı ihtiyaçlarını gideremez. bunun karşılığında onakur yapan erkeği-sevgili-kocası herneyse onun bu ihtiyacını gideriri bayanda bunun karşılığında erkeğiyle ilişkiye girerek ona karşılığını verir. Bir nevi şartlanma oluşması.
Sado mazoşizmin nedeni benzer şekilde kadının fizken zayıf olması korunma içgüdüsüyle güç olana sığınmas, Bunun sonucunda gücün hakimiyet kurmanın sekse yansıması bu şekilde olmuş olabilir
Regl sürecine gelinirse buda değişkenlik gösteriyor her bayanda arzu artmaz. mesela kendi adıma buna hayır diyebilirim.
hamilelik ve doğum sonrası beli bir süreç de de istek olmuyor . yorgunluk- uykusuzluk v.s gibi etkenler bayanı etkiliyor. eşinizde nasıl yaşandı bu süreç?
eşinizde bu var mı sado- mazo eğilimim?
Normal seviyede, daha detaya henüz giremedik. sizde varmı.
bu hamilelik ve doğum sonrası süreç de yaşanmadı mı de eşinizde isteksizlik? sonuçta çocuğunuz var ve bu süreçler yalandı sizde de.
Tabiki yaşandı hemde uzun bir süreç. 6 ay gibi bir zaman. Aslında fiziksel isteksizlik değilde dediğiniz gibi emzirme, gece kalkmaları ve iş yoğunluğunun yanında birazda annelik psikolojisine adaptosyon
aynen bizde de 7-8 ay yaşandı. hem yoğunluk- yorgunluk hem de yeni bir hayata adaptasyon. çok doğru. eşiniz normal doğum mu yaptı?
sezeryan oldu. çocuk 2 hafta önce geldi siz
bizde . tek far var 2 hafta önce değil, sonra geldi. sezery. olma nedeni neydi ?erken gelmesi sebep olmaz diye düşündüm.
Çocuk rahim yoluna girmesi bunun yanında plesanta ve başka bir bölümün rahime yapışık olması nedeniyle ihtiyaç duyuldu. Birazda bizimki sezeryanı kafaya koymuşta olabilir.
yeni model anneler sezeryanın daha rahat doğum olduğunu düşündükleri için ağırlıkla sezerayan olunuyor. tıbben sakıncasıda çok
Kusura bakmayın özel bir soru soracam eşiniz evde yok galiba
korktuğundan mıydı normalden? ben istemezdim sezeryanı hiç ama mecbur kalındı.
hayır evde. ama benim nette işim var araştırmam var bir haftadır onla uğraşıyorum. geç yatma nedenim bu.
Daha garantili ve acısız doğum olarak görüyor. Çocuğun anne rahminde uzun kalması fiziksel ve zihinsel arızalara neden olabiliyor biraz bunun endişesi, birazda doğum korkusu olabilir
sonrası acılı ama öncesi olmasa da. eşinizde ameliyattan sonra ilk günlerde acı çekmiştir.
Yüksek lisansmı yapıyorsunuz
Evet ama ben yanından belli bir süre sonra ayrıldım 40 çıkana kadar annesinin yanındaydı. Sonra yanıma geldi
maalesef yapamıyorum. gidemedim kazandığım halde kayıt yaptıramadım. aynı şehirde değildi çünkü kazandığım ünv.
lisans 5 yıldı. tekrar eşimden özveri isteme hakkım olmadığını düşündüm. hazırlık meslekle ilgiliydi. genel bir arşiv yapayım dedim. geç kalmam bundan bu saatlerde. yoksa eşimi yalnız bırakmazdım. yarım saate biter işim.
İnşallah yaparsınız. Kısmet diyelim. Ben sizin zamanınızı almayayım teşekkürler paylaşımlarınız için görüşmek dileğiyle iyi çalışmalar-iyi geceler.
kendi şehrimizde olmadığından zor biraz. nasip artık ne diyelim. Eşim fazlasıyla özveride bulundu zaten bu 5 yıllık süreç kolay değildi. ev- okul- annelik..siz yapabildiniz mi?
kopyala- yapıştır word hazırlıyorum siz mani değilsiniz.
Doktormusunuz
ben yaptım sosyoloji eşim şu an yapıyor. ayrılık bu anlamda işine yaradı
branşlar ne? hayır değilim.
eşiniz özelde mi yapıyor, aynı şehirde olmak için o daha kolay sanki yüksek için. ikinizde sosyol. mezunu musunuz?
hayır ben başka bölüm ilave olarak yaptım. Eşim gıda müh. kendi alanında yapıyor. kamuda gıda denetimcisi
kendi yaşadığı yerde ise özelde mi yapıyor eşiniz?
ne tesadüfdür bende kendi alanım dışında bir bölümdü ve sosyolojiydi. sizinle meslektaş olacakmışız:) nasıl bir bölüm, netten makaleler okuyorum hep sosyoloji ile ilgili. ve size katkısı ne oldu mesleki olarak kamuydunuz indirek de olsa bağlantısı vardır sanırım.?
Detaya girmeyelim ama işim ortanın üstünde güvenlikle ilgili bir alanda çalışıyorum. Dönüşte uluslararası ilişkilerde doktora yapmayı düşünüyorum veya ilave hukuk olabilir. kamuda çalışıyor . tarım bakanlığı gıda kontrol uzmanı. sosyoloji tüm bilimlerin babasıdır. Siyaset bilimi, hukuk,felsefe gibi temel sosyal bilimler sosyoloji kaynaklı veya sosyolojiden ilişkili olan veya ayrılan alanlardır. başbakanın dahi toplumu yönlendirmede kulandığı akıl adamaları sosyologdur(prof yasin aktay)
ama şu an kamuda hangi alanlarda alım var bilmiyorum
evet ama sanırım alanları dar. felsefe gurubundakilerin maalesef. psikoloji çok daha geniş kapsamlı her anlamda. iş imkanı v.s
doktora için ünv. kalmayı mı düşünüyorsunuz? ve yüksekde de özel miydi her ikinizin de? benim devletti ve gidemem nedenimde dediğim sebeplerden.
devlet yardımcı oluyorlar 7-15 günde bir gidip geliyor
Şu an için kişisel gelişim diyelim ilerde bir alanda kullanırım.
siz çalışıyormusunuz
o açıdan güzelmiş. ben 5 yıl her h.içi okulda, h.sonu evdeydim. ama 2 haftada bir şansım hiç olamadı. hatta bir kaç hocamız dışında anlayan bile olmadı özel durumu. sağ olsun o hocalarım hep yardımcı olmuştur gidemesem de bir kaç derslerine.
hayırlısı olsun inş. kişisel gelişim bakın oda çok ilgi alanıma girer. beden dili, kokloji- envarterler- makalelerle dolu sanki hayatım.
evet çalışıyorum.
ama tebrikler çocuğuda aradan çıkarmışsın büyütmüşsün bu arada.
evet, zordu ama bitti şükür. ben müsade istesem işim bitti bugünlük. görüşmek üzere inş. hayırlı geceler .
gün içinde müzik linkleri ekleyebilirim isterseniz tekrar. buna ilaveten eşiniz lap danc veya striptizde yapabilir renklendirme adına. o tarz linkleride izleyebilir .
iyi geceler. görüşmek dileğiyle hoşçakalın
gün içerisinde linkleri gönderirsiniz. deneriz.
inş. bir kaç tane daha ilave ederim. gönderdiklerim nasıl tarzı size uygun muydu? göndereceğim bir kaç tanesi deep music türü olucak.
merhabalar ne yaptınız gününüz nasıl geçti
size de merhaba. nette değildim henüz girdim. nasılsınız?
Teşekür ederim. bende bir saat önce girdim.
baykuşlara döndüm gündüz yapmıyorum işlerimi geceye bırakıyorum:)
size müzik linklerinin devamını göndereyim. resimler biraz açık en uygun olanları seçtim . linkinize de baktım açıkçası çok daha görsel olarak güzel- çekiciler var bunlar bana pek hitap edemedi. vücut çorabı, babydol fileli çorap çok daha güzel sanki. Yine de teşkler baktım.
striptiz ve kucak dansına uygun olanlar.
link strip
link
Müzik konusunda çok iyisiniz. Biz genelde MTV açar müzik eşliğinde gecemizi geçiririz.
Bu müzikler coşturur. Çok güzel. Yalnız ben bunları hangi programla download edeyim var mıbilginiz.
Göğüslere bal vs sürerek denedinizmi hiç
Meşgulsünüz galiba ben müsaadenizi alayım.
İyi geceler.
pardon henüz bitirdim işimi. orda mısınız?
Evet ben sizi meşgul etmeyeyim işiniz varsa.
Bir hafta sonra ne olacak sınavmı var.
İzledim klip güzel. Tahrik edici. Alkol alırmısınız ilişkiden önce özellikle bayanlara iyi geliyor. Biz haftanın bir günü kesin alırız.
hayır almayız ikimizde. bayanlara neden iyi geliyor?
haram olmasından dolayı.
Müzikler öncelikle sizin tarzınız mı eşinizin mi.
ortak ikimizin de ama benim biraz daha fazla denebilir.
Alkolü muhtemelen daha rahat hissetiği için eşim istiyor. Benim haramdan dolayı değilde genel olarak alkolle aram yoktur. ama eşlik ederim kırmam.
Eşinize nasıl sürpriz yapar mısınız. Nasıl yaparsınız?
ben vicdan yapacağım için tüketmiyorum. ama arkadaşımda kullanır çok yakın. sanırım o kırmızı şarap içiyordu. eşiniz hangi türünü tüketiyor?
evet yapmaya çalışırım. nasıl derken sponten de gelişir düşünerek de.
Kırmızı şarap, absulot vodka,baileys, chivas regal, sheridans genelde bunları kullanır. Ama haftada bir gece. Bir geceyi özel yaparız genelde.
üzülmez mi haram olması vicdan yaptırtmaz mı?
Aslında benden daha inançlıdır. Ama beni daha çok mutlu etmek için yaptığı için vicdanı rahat galiba.
Çok sorgulamadım ama bende hissediyorum rahatladığını belkide uzun süre iş nedeniyle ayrı kaldığımız için strese giriyor özel gecelerde rahatlaması için alkol sebep oluyor. farkını tabiki hissediliyor.
Sanada tavsiye ederim söylemeye çekindiğin şeyleri alkolün etkisiyle söylersin.
Sınır yok birkaç kadehte olabilir, 10 kadehte nasıl isterse öyle
Aynen öyle sonuçta kadın cinseliği toplumuzda bastırılmış bir duygu.
toplumda bastırılması aslında çok da yanlış gelmiyor bana. eş dışında yaşanamamsı taraftarıyım ama bunları aşmak ayrı oda eş olgusuyla ancak.
Doğru bu bastırmayı aşmak şu an yanlış anlaşıldığı için yeni gençlikte ar denen bir şey kalmamış.
evlilikle yaşanması taraftarıyım. sonuçta kendime- bedenime saygım var ve koca olgusu dışında bunu ne sevmeye- aşktan ölmeye bağlayamıyorum.
sonuçta aileden aldığımız terbiye ve değerlerimizdeki eğilimimiz bunu gerektiriyor. ve ailemden herkes bunu önemsemeseydim bile ben fert olarak yine kocam olmadan yaşamayı tercih etmezdim.. aşk bunun için belirleyici olamaz bence. sonuçta hem dini hem toplumsal referanslarımız bu kadar yoğunken bu konuda önemsemeden yaşanması bana larçlık geliyor.
yeterli oldu. teşekkürler.
Haklısınız. sadece içgüdülerimizle yaşamıyoruz. İç güdülerimiz ahlak ve dini refaraslarla şekil alıyor ve bu esaslara uygun yaşam tarzı bizi huzurlu kılıyor.
bende öyle düşündüm. nasıldı müzikler?
aynen. doğru zamanda ve kişiyle olması kendi adıma bayan olduğumdan en doğru geleni.
hamilelik- doğumda bu süreç bizim adımıza biraz geri planda kalıyor. yeni bir olgu* bebek yorgunluk- yoğunluk v.s doğum sonrası belli süre devam ediyor. sizde yaşadınız mı?
Müzikler çok güzel bir kısmı seksi olmasına rağmen bir kısmıda aslında romantik. Çok beğendim, kullanırım.
Evet doğumdan sonra 6-7 ay sürdü. Yine doğumdan öncede uzun bir süre. Annelik, eşlik ruh hali hepsi birbirine giriyor. kadının işi çok zor
aynen bende de böyleydi. çok geç oldu işimde biti müsade istesem sizden? gün içinde dönerim sorunuz olursa olur mu?
Sana bir soru erkek olsaydın, imkanında var ve evli ve benim gibi eşinden uzaktasın. Malum değerler kadına ve erkeğe eşit yaklaşmıyor erkek yaptığında çapkın kadın o* oluyor. Eşini sevmene rağmen çapkınlık yaparmıydın. (Erkek olarak düşün)
Bir önceki mesajını almamıştım özür dilerim iyi geceler
sadakatsizlik yapmazdım hayır. vicdanım yönetir beni çünkü. eşimin bilmesine gerek kalmazdı ki aldatan kendini aldatır değil mi. umarım böyle içinizden geçmiyordur. yenge hanıma haksızlık olur. zor da olsa ya sabır. az kalmış buluşmanıza. iyi geceler.
İyi geceler bende sabır çeke çeke bir hal oldum acaba hatamı yapıyorum diye gaflete düştüğüm anlar oldu ama çok şükür imkan çok olmasına rağmen bir olumsuzluk olmadı. İyi geceler.
yarın sabah türkiyeye uçuyorum
Aaa öyle mi::) hayırdır, sanırım planda olmayan bir ziyaret:) hayırlı olsun şimdiden. Yolunuz açık olsun.Tekrar dönüş olacak mı? Eşiniz adına sevindim. yenge hanım nasıl mutludur şimdi:) hoş gelesiniz inş.
Fırsat buldum ilk uçakla geliyorum. Çok mutlu.
Allah ayırmasın nş:) tekrar geri dönüş olacak mı? biter tez zamanda inş. daha da ayrılık olmaz. biz beş sene hep bedevi gibiydik.
merhaba
size de:) Yenge hanımla buluştunuz:) adınıza sevindim...
ama şu an girdim kısa süreliğine ve çıkıyorum. inş. girdiğimde yazıcam size. hayırlı geceler.
Siteye girmiyorsun galiba
merhaba.
merhabalar nasılsınız
teşkler siz nasılsınız?
iyi gittim gördüm hanımı ve çocuğu çok mutlu oldular. zamanı dolu geçirmeye çalıştım.
hayırlı olsun inş:) Allah tekrar kavuştursun..
nasılsınız görüşmeyeli? yenge hanım?
üye değil misiniz artık?
Cevap
18Cevap
evire çevire s.kcm seni diyince bana woowwww oluyorum :)
:))
daha yaratıcı sözler olabilir.
oda klasik:D
"g ö t ü m ü s i k" denmesi. gerçekte yapmasam bile bu söz çıldırtıyor beni.
anal isteyen kadın ne iticidir ya.
sen gel de bana sor onu... itici mi çekici mi...
karşı cinsten beklemediğim sözlerin söylenmesi hoşuma gider.
açık konuşan bir kız değilse , yatakta organların kendi isimleriyle demesi bile süper olur.
ben daha romantik sozlerden hoslanırım :) bilmiyorum akısına gore .. becer beni sik beni gibi seyleri sevmiyorum ..
içime gir erkegım sıcaklgmı hsset erkegım doldur ıcımı erkegım
bişi dememe gerek kalmıyo ufaklığı görünce kendinden geçiyolar zaten
Düz mantık, onu sekse körükleyen herşeyi söyleyebilirsin.
mesela?
Hayal gücünü kullan hazırcı olma.
hadi ver patlıcanını diyo benimkisi. çıldırıyorum o zaman.
çok kaba ama ya:D
yok ya ne kabası? daha kabısını da konuşuyoruz ama buraya yazamadım. utangaçım da biraz... :D
kelimenin tamamını yazmadan yazabilirsiniz. noktalayarak.
kalın yarrrraklı erkegim diyor mesela. R'lerin üstüne basa basa...
ilki misiniz? kıyaslayarak mı diyor?
ilkiyim evet.. kıyas gerektirmeyecek kadar gösterişli aletim olduğu için.. ayrıca sevişmeler esnasında önemli olan çiftlerin birbirini azdıracak sözler etmesi değil mi? oturup sohbet esnasında bilimsel tartışma yapmıyoruz sonuçta... :)
seni ne denmesi çıldırtıyor?
söz yokta siyah küloltu çorap siyah sütyen siyah külot olsun aklımdan çıkmaz canım :)
bence ağzı doluyken konuşmaya çalışmamalı
doldur aımımı
amımı parçala
ohhh yeaaa :)
maaacit beni otomobillendir
Aklıma gelmiyor maksat exper kasalım.ss
çok zor bir soru olmuş :D
koca götlü abbağım derim
parçala a*ımı diyorum bayılıyo :)
bu çok sıradan ama ya:)
boğa gibi ol parçala beni
'becerbeni pislikk ' hastasıyımm :D
Sert olsun. Küfürlü konuşsun.
hadi yeter içimde istiyorum sözü :)
Hayvanım de bana...
sana niye diyeyim. sana seninki desin:D
Birden role girdim ne bilm..:D aa bide adımı söyle var tabi klasik..:D
ad söylemek çok demode değil mi?:D
İşte klasik dedim ya..:D normal zamanda sürekli adımı söleyen kızlardan nefret ederim zaten, her cümleye esirgeyen ve bağışlayan benim adımla başlıyolar töbe töbe..:D
ama bu çok demode.
Bi kız vardı o da kendine balım denmesinden hoşlanıyodu ya.:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?