Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bazen orgazm olduktan sonra da yalamaya devam ediyorum. Hatta çoğu zaman kız ikinci kez de boşalıyor.
Yalamak, somurmak ve küçük ısırıklar atmak bana da çok zevk veriyor. Aletim kazık gibi oluyor...
Bak şimdi canım çekti işte...10 Yorumla
Ettim abartısız yarım saat boyunca hemde baya bir dil attım hızlı hızlı tekniği kullanarak arada dilin ucunu içine sokmalar tepkisi tekrar üst üste boşaldı çok fena kasılmıştı ama resmen yataga akmıştı v*ajınasnn ıslaklıgı çok harıkydı ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevam etsin tabi durmak yoook.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet atmaya çalıştığım oluyor canı yanıyor gibi dur yapma diyor o an kasılmalar olduğu için ona odaklamak istiyor sanırım.
00 Yorumla
+1 yılhahaha dur dur yapmaaaa eşliğinde huylanma ötesine geçene kadar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosaldiktan sonra istiyormusunuz yattifim kisi bosalinca hemen bitiyor
00 Yorumla
+1 yıllıkır lıkır iciyiyorum sen ne diyosun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaçtıkça yakalayıp yalamayı ve üst üste orgazm olmalarını seviyorum, çığlık atılıyor genelde
110 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kaçıyor ve nasıl yakalıyosun
Cevap sahibi+1 yılkaçamıyor, yataktan sürünerek benden uzaklaşmaya çalışıyor ve kollarım bacaklarına dolanık oluyor genelde, tutup kendime çekiyorum.
Soran+1 yılikinci orgazmı çok şiddetli oluyordur o zaman kaçamayınca
Cevap sahibi+1 yılhızlı nefes alıp verişler, çarşafı avucunda ezmeler ve çığlıklar.. o tadı ve ıslaklığı seviyorum. sen yaşadın mı hiç?
Soran+1 yılevet bayılacak gibi oluyorum zevkten. kaç kere üst üste getirdin kızı? klitorisine mi dil atıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılben her yeri yalamayı severim, arka taraftan öne kadar, dilimi içine sokup, içinde gezdirirken burnumla klitorisine baskı yaparım. boşaltmak istediğim zaman klitorise yoğunlaşırım, bazen parmağımı sokarken dilimin ucunu seri gezdiririm klitoriste. çok ıslanır mısın yalanırken?
Soran+1 yılbiraz ıslanıyorum ama orgazm olurken çok bağırıyorum.
Cevap sahibi+1 yılsen mi en iyi seçtin?
Soran+1 yılevett
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim o zaman :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılatmaya devam eder ardı ardına orgazm ederim .)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet dil darbesini bırak direk emiyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat