Dün sorduğum soruya erkeklerin hepsi yutmam yuttururum, ıyy, iğrenç vs. tarzı cevap vermişler. İğrenç bulduğunuz şeyi neden zorla kadınınızın ağzına sokmaya çalışıyorsunuz beyler , kaçıncı level bencillik bu?
Erkekler neden kendi döllerinizi iğrenç bulup kadınlara tattırmaya çalışıyorsunuz?
Mantıksız konuşuyorsun çünkü. Soruyu şu şekilde sorsan partnerinizin spermini yalarmisiniz diye erkekler de iyy dese ozamn haklısın. Kendi spermini yalamak ne anasını satayım bu nasıl kafa yani. He ben partnerimin herseyini yalarim koltuk altını bile iş o muhabbete gelirse
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yalana gerek yok. Çok kez yuttum. Seviyorum kendi spermimi ve penisimi.
O anki istek cok onemli tabi sinirsizcs yasamak ama bazi kadinlarin sinirlari var ve sevisirken o sinirlar insani sinir ediyor bende sinir oluyorum ornegin vajinayi yaladiktan sonra kadinimin dudaklarjna yapisirim buda hosuma gider
Maalesef Kadınların çoğu sevmiyor. Aslında sınır koymadığın zaman erkeğinin senin için yapamayacağı şey yok. Seni dünyanın en mutlu kadını yapar. Muhtemelen sevgilinde senin değerini çok iyi biliyordur
Ben bir kadının zevk suyundan iğrenmem ama sen sperm stemiyor olabilirsin şart değil. belkide kadın istemedikçe daha çok zıttını yapmak isteyen erkekler oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çoğu gizliden bakıyor tadına, sen baktın mı tadına?
Açıkçası soruyu görmedim ama cinsel tercihi karşı cins olanlar kendi ve hemcinslerinin organlarını sevmezler yani ben sperm yutmak istemem ama iğrendiğimden değil ilgimi çekmediğinden ama 69 yaparım ve karşımdakinin her yerini de yalarım itiraz etmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gerçekten haklısın bencillik belki ama bu doğamızda var işte ben eşimin yüzünden dudaklarına akan döllerimi gördüğümde çok tahrik oluyorum bazen dayanamayıp öpüşüyorum o anda sonrası pişamanlık :D
Şahsen bana oral yaptıysa sonra onu öperim sorun olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tamamda zorla yapılan bişey değil ki. Ben kendiminkini ağzıma almama nedenim iğrenmek değil ki. Nasıl ben karşı tarafınkini zevkle yalıyorsam o da isterse yalıyabilir. Yutmasına gerek yok
En İyi Cevaplar