Her şeye rağmen af diese pismanim meragima yenik düştüm çocuklar var boşanma dese ne yapardiniz
Cevabın nedir?
Senin affetmenden önce allahın affetmesi lazım. Ve ona deki ömür boyu cenabetsin 7 kat yerin yurdun yok. Anca nasıl af olur biliyor musun. Kızgın tuglanın üstüne ayaklarıyla basıcak taki tuğla eriyene kadar. Kaldıki tugla erimeyecegine gore affı zor. Yinede allah bilir ama eger cok pismansa allaha karsı tovbe ederse birdaha yapmayacagına dair allah belki affeder.
02 Yorumla
Soran+1 yılAffetmeyecegim bunu onada söyledi m diğer tarafta bunun sorgusunu zaten verecek allah çok büyük ancak şu aşamada cocuklarimi düşünüyorum ve ne yapmak gerek yaşadığım sola ben karar veremiyorum
En İyi Cevaplar
Okadarda deildir heralde ya
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar degildir
Soran+1 yılBende onu anlamaya calisiyorum
Kocanın çok değişik istekleri var demek. Bende boşardim. Böyle istekleri olan adam yine yapar. Üzgünüm çocuklarda varmış kötü durum. İyice düşün taşın ona birdaha güvenenilecekmisin?
01 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda gerçekten kafası güzelce arkadaş kurbanı olduguna inanıyorum ve biliyorum zaten kendi yüzüne dahi bakmaz durumda tabi yasadigimiz gerçeği değiştirmez ha Kadina gitmeyecek eminim😄ancak bu konuda guvensem dahi sevgiye guvenilirmi asla aslada affedilmez sadece boşanmak ya da bosanmamak çocuklar adına
Travesti mi? Merak edecek başka bir b*k bulamamış mı?
Boşarım, net!115 Yorumla
Soran+1 yılBulamamis malesef 😯
Soran+1 yılValla fantezimi nedir bilemiyorum ben direk şok durumlarindayim zaten bunca yıl 2 çocuk ne dusunsem bende bilemiyorum
Soran+1 yılBanada sorsalar bırak travesti aklindan baskasini gecirse affetmrzdim ama 2 çocuk var ve ben hala soktayim hatta henüz sesimi bile yukseltmis değilim sonu ne olur bilemiyorum kadın değil karsimdaki aldatilmis olmak değil zaten hastalık gibimi dusunuyorum bilemedim
Soran+1 yılHerkes duydu hatta kaynanam bana kadın olsa idin kocan gitmeseydi die bagirdi bende ben kadinim ama oğlun erkeğe gitti nasıl olacak dedim yani aslında terapist doğru olan eşime gidelim demesine rağmen hala gitmiş değiliz her şey laf açıkçası içim ve midem almamakla beraber hem uzun süreç hem cocuklarim beni biraz köşeye sikistiriyor sanırım
Soran+1 yılHenüz kocami parcalamamis olsada anası sosyal medyada bunu yazıp beni rezil edeceğini söyledi bende güldüm benim değil senin şerefine senin oğlun die olan herseyide olduğu gibi facebook hesabına yaziverdim ve burdaki hata benim değil görünen sahip çıkamayan bir evlat yetistirdigin için senindir her yerde yazabilirsiniz beni tehdit etmeyin yazdım şimdi tansiyonu tavan hastanede yatioyor çıksın yola 6onteminede girerim insallah o benden nasibini alsana yaşıyor oldukla4imin yükü ağır cocuklarinda duyması durumunda onların ruh halini düşünmeden edemiyorum bu tarz davalar boşanma şeklinde değil haysiyetsiz yaşamak adi ile aciliyor ne varki bir kızım bir oğlum var ve düşündüğüm onlar tabi bu arada ilk duyduguma 2 ay oldu 2 aydır kendime gelip bir karar doğru bir karar verebilmis değilim kadın degilki erkekle aldatildim bunun nedeni nedir acaba die kafamda deli sorular ayrıca cevapladigin için teşekür ederim
Soran+1 yılTeşekür ederim haklısın sanirim
Soran+1 yılSevgi ile kal...
Soran+1 yılO zaman benimde yeniden gulebilmem umudu ile tekrar tesekurler🙏
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
22Cevap
+1 yılMacera arıyor. palayı al kovala maceranın kralını yaşat <3
12 Yorumla- +1 yıl
Hehehe
Soran+1 yılPalami hahaha iyi fikir
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimi erkek bunu cidden fantezi olsun diye deniyor.. Ama aldatma aldatmadir. Başka biriyle yatağa girmek ciddi bir olay. Şahsen benim eşim beni bir kızla aldatsa yine affetmem. Başkasının koynuna girmiştir. Ama erkekler çok daha acımasız bu konuda , yalan değil.
00 YorumlaTravestiler normal hayat kadınlarına göre daha ucuzmuş öyle duymuştum. Adamın parası yoktur.
Öyle bir şey olsa elbette boşarım ibneyi. Aldattığını anlattığı zaman gizlice kayıt alırım mahkemeye sunarım daha sonra da tazminat talep ederim.010 Yorumla
Soran+1 yılElimde tüm deliller var 1 kere oldu zaten bununla beraber Hayır normal kadınlardan ucuz değildi bunuda ogrendim
Soran+1 yılÜniversite mevzunuyum baba evine dönebilir im ancak etrafa ve cocuklarima ne derim kısmı beni yiyen
Soran+1 yıl2 çocuğum var biri 13 yaşında diğeri 20 aylik
Soran+1 yılAh keşke cümleler doktugumuz kadar kolay olsa idi hersey
Soran+1 yıl36 yaşında genc😄
Soran+1 yılBenimde 2 eşim allah 3 etmesin😄
+1 yılOnların hepsi gizli eşcinsel. Duygularını bastırmak için travestiye gidiyorlar. Travestide kadına benzediği için hee eşcinsel değilim kafasında geziyorlar. Bal gibide öyleler. Her neyse ben boşardım beni kimseyle aldatamaz, süründürürüm onu.
00 Yorumla
+1 yılDerhal boşan böyle adamdan fayda gelir mi hiç gerçi adam da değil! İleride tekrar yapmayacağını nereden biliyorsun hem de bu sefer yakalanmadan! Merak ettim nasıl öğrendiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla akilli olmanin zararı şekerim yakalarim ben 1 defa aldatti eline yüzüne bulastirdi
+1 yılablacım kadının biriyle aldatsa yine bu kadar koymazdı insana.. az cok tahmin edebiliyorum durumunu kocanı seviyor musun ? böyle biseye insan nasıl bulasır aklım almıyor gül gibi karın var.. hadi onuda gectim madem ibnesin niye evlendin
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet kadın olsa kendi kadinligimi eksiklerimi nedenleri sorgulardim ya evet ya hayırlar olurdu benim için i*ne değil denedim😄ilk aklıma gelen bu idi kim kimle ama cincigina kadar arastirdim ancak degil adını merak koyduğu şey yüzünden oda şu an kendinden tiksindigini solemekte ne kadar inanilir bilemem ama bende nasıl bulastigini bilsem zaten
- +1 yıl
peki ne yapıcaksın kocanı hala seviyor musun? berbat bir durum.. insan resmen direk kendini sorgular böyle biseyi niye merak eder ki insan
Soran+1 yıl6ok kadın olsa sorgularim ama bir erkekle aynı kulvarda koşuyor malum birimiz one birimiz arkaya isemekteyiz anatomik olarak yapı farkli mesela ben kas yığını olamam ne sevmesi yahu tapiyordum ben adama ama içimde zerre bir şey malesef kalmadi hatta tiksiniyorum bakmak dahi istemiyorum ama çocuklarıma ne derim neden ailem ne derim vs deli sorular kafamda yani alah Hayır etsin diorum
- +1 yıl
resmen igrenclik üzüldüm adina.. aynen mahkemeye cıkacaksın hakim sorucak insan anlatmaya utanır.. cevre sorucak.. ilerde cocuklar sorucak..
Soran+1 yılZaten bu gibi durumlarda boşanma davası değil haysiyeti z yaşamaktan her iki taraftan davacı olup tek celsede bosuyorsun sonra çocuklara sizin babanız i*ne idi ya da erkeklerle sevişirdi demek zorunda kalıyorsun zor olanda bu ya
- +1 yıl
ee tabi orasıda öyle.. igrenclik anlatılmazda peki ne zaman yapmıs bu ısı yeni mi yoksa cok mu olmus
Soran+1 yılBen tatildeydim 2 aya yakın oldu ancak olay anında hissetim sanırım tango açmasını istedim ve olay patladı yakalandi tel mesaj net vs kendine itiraf etti durumu
- +1 yıl
hala aklım almıyor bir insan nasıl böyle midesiz olabiliyor.
Soran+1 yılBenim aklım alırsa anlatirim😃
- +1 yıl
hayat abla.. nefes aldıkca sınanıyoruz
Soran+1 yılEvet bende sadece bu şekilde dusunebiliyorum benimde sınavım bu sanırım başkada bir şey gelmiyor ne aklıma ne ruhuma
- +1 yıl
en çok neyi seversek onlar bir gün gidiyor saçma bir hayat yapısı var
Soran+1 yılHer şey bir gün gitmeyecekmi nasılsa boşver benimle beraber bunalım yapma😄
- +1 yıl
ben zaman herseyimi kaybettim ablacım
Aynı seyler benim de basima geldi fakat biz nısanlıydık kavga gurultu o bu derken ben herseyi ortaya cıkarttim ve az zman sonra kendini savunamayacak deliller yakaladım acık acık bana anlatmasını istedim artik yalan söyleyecek yeri kalmadı merak falan deyil bunu bastan soyliyem ve bu eminim onun ilk hatası deyil seviyorsan isin zor sevginde azda olsa bir bitis varsa bekle bosa
00 Yorumla
+1 yılBiseksueldir travestilere gidenler travestilere karılık yaparlarmış bir röportajlarında okumuştum travestilerle yapilmis ve gazetede yayınlanmıştı
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ole bir durum ben cincigina kadar arastirdim ayrıca 1 seferlik bir durum buna eminimde
+1 yılBir arkadaşım vardı (artık değil) bana söylediği söz aynen şöyle "Abi travesti ile bir kere beraber ol. Bir daha kadın ile yatmazsın. O kadar yani" dedi. Bende artık arkadaşlık ilişkimi bitirdim kendisiyle.
Gerisini sen değerlendir dostum.00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma her erkek bir değil ben tiksiniyorum onlardan hepsi iğrenç varlıklar
00 YorumlaTravesti? Merak etmek? ancak bir a*m salak merak eder. Bırak merakı korkudan bacaklarım titriyo l*n tramessi görünce.
00 Yorumla
+1 yılİnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya şeyden gelir sözünün vuku bulmuş hali 😒
00 Yorumla
+1 yılYoh artık erkekten aldığı Mutluluğu Kadından alamadığından olur herhalde dostum düşmanın basına vermesin
04 Yorumla
Soran+1 yılTek sefer ise bu
- +1 yıl
Sarhoşken olmuş olabilir ya o da yaptığının hatanın farkındadır Pişmanlık var mı eşşnde bu konuda
Soran+1 yılHe deve kuşu gibi kafasini sokacak Kum arıyor Hélène bu konu acilinca
- +1 yıl
Tamam işte unut Pişmanlık yeter ona
Boşarım tabii ki yahu, bu ne iğrençlik.. Merak etmişmiş bi' de, bak sen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInanci olmayan ya da bozuk olan insan her halti yer.
Hayvan gibi zevkine bak diyen nefis gazdır,
Hayır yapma, hesap kitap var diyen akıl ve inanç da frendir... Freni olmayan araba ile yola çıkılır mı?10 YorumlaO dediğin şeyin cezası ölümdür normalde. Tekrar düşün.
00 Yorumla
+1 yılo adamın ciddi sorunları vardır bence erkek erkeğe ilşiki nedir çok ilgilç :)
011 Yorumla
Soran+1 yılIşte bende bu ilgincligi anlamaya calisiyorum ancak hala soruma cevap bulamadım her kes iğrenç diyordu bu kadın adamlar nasıl bu kadar is yapiyor
- +1 yıl
bu sorunun cevabını inan bende bilmiyorum enteresan gerçekten şahsen asla düşünmem öyle bir salaklık pislik bir şey.
Soran+1 yılTabi normal Insanlar zaten dusunmemeli hastalikli bir durum bana göre ama bir nedenide olmalı bu kadar çok talep olduğuna gorw
- +1 yıl
ya şu neden ola bilir hiç kız kadın yüzü görmeyen hani aç insalar dediğimiz artık ne bulsa yapacak durumda kalanlar ola bilir, en çok uzun yol şöförleri taleb ediyor bunu
Soran+1 yılYok ya gormemislik degilde aşmış lik olur olsa olsa bole durumlar yok ben iyi bir disiyim ve benden önceki hayatinda çok kadın oldu biliorum açlık yok çok tokluk belki bilemedim
- +1 yıl
bunun ne ilgisi var bu karakter kişilik meselesi ne yani bizimde mi ilgimiz var o zaman yanış bana göre pskolojik bir şey.
Soran+1 yılEstağfurullah yanlış anladin ben eşime durumdan bahsettim genelleme yapmadim
- +1 yıl
eşin pişman olduğunu söylemiş zaten af dilemiş bir seferlik unutun gitsin yapacak bir şey yok yani evlilik mi bitsin şimdi
Soran+1 yılBir erkekle yatağa girmiş devammi etsin yani evlilik
- +1 yıl
en azından bu bir kadın değil bu konuda şanslısın :)
hayır bakın pişman olduğunu belirtmiş af dilemiş bir şans daha istemiş büyüklük bende kalsın deyip affede bilirsiniz yani bir evlilik bu kolay bir şey değil bence verin bir şans daha. eminim oda pişmandır zaten
Soran+1 yılEvet çok dua 3diyorum bir kadınla aldatilmadm kadınlardan korkuyoruz erkeklerden korkuyoruz vay be bak halime haklısın kadın değil erkekle sevişme ne olacak ki ay beni guldurdun
karılarını demen bir bayan olarak da garip!
senin eşinin midesizliği o aldatıyor pislik yapıyor bir de yetmiyor erkek ile aldatıyor00 Yorumla
+1 yılyeni şeyler arıodur belkıde pasıf olmak ıstemıstır :D
00 Yorumla
+1 yılTravesti biraz ilgincmis merak derken de sacmalamis
00 Yorumla
+1 yılBoşanırdım travesti ne l*n töbe ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 683 cevap paylaştı. Fantezisi o yönde imiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
+1 yılkabul etmezdim. neyin merağı bu ya. asla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu mu yaşadın?
138 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılyapma ya:( neden öyle birine gitmiş peki sordun mu?
Soran+1 yılSordum kafam guzeldi merak ettim dedi başka açıklama yok
Cevap sahibi+1 yılbaşka biri oldu mu aldattığı?
Soran+1 yılHayır hiç olmadı buda sanıyorum biri aklına soktu kafası güzel ben tatildeydim bu şekilde sanırım yanlız değildi ama sonuçta yaptı yani
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl anladın? affedecek misin?
Soran+1 yılTelefon ettim o an bir şey hissedip tango acmasini istedim açmadığı telleri kapadı tel dokümanı ve net geçmişi ile bulup sen doğruyu şölemezsen mahkeme çıkaracak çocuklar öğrenecek die sıkıştırim itiraf etti
Cevap sahibi+1 yılaffedecek misin?
Soran+1 yılBöyle bir şey asla affedilmez öyle gozuyor yani ancak bosanacakmiyim çocuklar ne olacak duyacaklarmi etrafa ne derim vs bunları henüz bende bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAffetmen için çabalıyor mu bari?
Gafletle bir aldatma ise ve bunu daha önce yapmamışsa bir defaya mahsus burnunu sürterek boşanmasan?
tamam zor bir durum bu gurur kırıcı çok kadın için fakat, yuva- çocuk.
bende evliyim.
Soran+1 yılUgrasiyor ancak aklımdan cikmiyor
Cevap sahibi+1 yılevladın var.
burnunu sürttür iyice. pişman olsun.
ama boşanmayı ilk etapta düşünme.
çok zor farkındayım bacım ama ne yapılabilinir?
geri dönseydin eve keşke. tatili devam ettirmeseydin bu olaydan sonra.
Soran+1 yılTatil mi kalır ole durumda benim donmeme gerek kalmadan aynı gün o geldi benim yanıma zaten
Cevap sahibi+1 yılyumşamasan da belli süre dediklerine göre karar ver adımlarını.
Genel olarak nedir dediği sana telafi için?
Soran+1 yılBunun söz ile telafisi olmayacagini biliyorum ama kendimi affettirecegim her gün içeri İçmez oldu bide arkamda pervane ama 2 ay oldu normaline döndü
Cevap sahibi+1 yıl2 ay önce mi yaşandı bu olay?
tatilde değil evdesiniz siz o halde?
Soran+1 yılEvet evdeyiz
Cevap sahibi+1 yılnasıl gidiyor süreç şu an yataklar ayrı mı?
Soran+1 yılBendeki süreç zor her an aklimda Hayır ilk günde ayirmadikki yataklari
Cevap sahibi+1 yılyataklar ayrılmadığına göre sen çok da içselleştirmemişsin demek ki bacım.
Unutman daha kolay olacaktır.
Soran+1 yılSadece oldugum durumun şoku bole bir şey sence icselestirilmezmi
Cevap sahibi+1 yılben yatağımı ayırabilirdim de belli süre. ondan sen ayırmayınca daha kolay atlatılabilir diye düşündm.
evlilik kolay değil hemen ayrılmak çocuk olunca bir de.
Ailen- annen biliyor mu durumu?
Soran+1 yılEvet herkes biliyor yatak ayirsam ne olacaktı sence aynı evde olup evlilik devam ettikten sonra yataktan ziyade hayatı ayırmak ya da ayırmak zaten mevzu
Cevap sahibi+1 yılçok da özel soramıyorum.
beraber oluyor musunuz? ne yapmayı planlıyorsun peki?
Soran+1 yılEvet olduk benim için zor oldu ama ya bitecek ya da birliktelik te olacak başka şans var mı zaten ben yapmasa adam bir şekilde yapacak
Cevap sahibi+1 yılo zaman bu olayı unutmaya çalışmalısın arkadaşım.
üzülmemek için bir haytaydı diye düşünmelisin.
yuvan ve huzurun için.
hata biz insanlar için diye düşün.
Soran+1 yılÖyle dusunebildigimde ya da düşünme yetimi yeniden kazandığım Nirvana ulasmis olacagim
Cevap sahibi+1 yılaçar mısın gizliliği özelden döneyim sana canım. bunu haledebiliriz inş yaışarak.
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılNasıl acacagimi bulamadim
Cevap sahibi+1 yılsoruyu sorarken tik işareti var ya gizliye aldığın oraya bas tekrar açar. sınra tekrar gizliye alırsın sana mesaj attığım da.
Soran+1 yılÖyle bir işaret yok nereyi denedi isem olmuyor malesef isterseniz siz açın bir ben yazayim
Cevap sahibi+1 yılaçıyorum.
Cevap sahibi+1 yılyazmadın?
Soran+1 yılAçıldığını görmedim bir şey yazarsan açıp bildirim gelir
Cevap sahibi+1 yılaçıyorum tekrar. mesaj atın bana.
Soran+1 yılAçınca açık hali ile yazmaları sanırım görmem icin
Cevap sahibi+1 yılgizliye alayım mı mesaj atın önce öyle alayım.
O bilememiştir sarhoştur ya da
03 Yorumla
Soran+1 yılMerak etmis ama sarhosmus yeterli nedenmi
Soran+1 yılSimdilik birakti ama ben e neden sarhosluk olamaz
Hahaha nesni merak etmis. Ayrilinmali.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilsem zaten sormam ki
+1 yılTravesti mi igrenc ya dusuncesi mide bulandirici
00 YorumlaBiseksüel olduğu için. Oğlan falanda s*ker o adam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle bişeyi neden merak ettin?=
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşadım die
+1 yılSimdi solencek cok sey var ama sen yinede affet
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne var
- +1 yıl
Uln i*ne hak yolu dururken b*k yolunda isin ne
Soran+1 yılHe bende onu soruyom tek mevzu bumudur
Kim travesti ile aldatmis la? :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,3b cevap paylaştı. boşver gitsin unut
01 Yorumla- +1 yıl
abi sende her yerde aynı yorum yapıyon :)
Bu kadarmi midesiz?
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler karilarini neden travesti ile aldatirve ogrendiginizde bosarmisiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler