Kalınlık ve uzunluk olarak en uygun penis ölçüsü k8zlar için nedir ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünün birinde şehrin kadısının karşısına iki kadın çıkmış kadınlar dertlimi dertli
-kadı efendi derdimiz büyük biz bir konuda anlaşamadık tartıştık kavga ettik
-kadıefendi; anlatınbakalım hanımlar ne dir derdiniz
-hocam bizler feleğin cemberini yırtarak geçmiş kadınlarız 40 yııllık tecrübeme dayanarak ben diyorumki erkeğin aletinin kalını makbuldür, arkadaşımda diyorki uzunu makbüldür
biz günlerdir tartışıyoruz gerçek doğruyu bulamadık birde size danışalım dedik. diyor
-kadı efendi; çok şaşırıyor hayatında ilk defa böyle bir soruyla karşılaşmış nedese ne söylesse bilemiyor diyorki
-hanımlar siz bana bir gece müsade edin ben şöyle etraflıca düşüneyim yarın size cavabı söyleyeyim diyor ve kadınları gönderiyor
kadı efendi gün boyu düşünmüş cevabı bulamamış olmanın sıkıntısyla akşam eve geliyor
onun bu sıkıntılı halini gören karısı derdini sorunca başlıyor anlatmaya
-hanım sorma bu gün iki kadın geldi "erkeğin aletinin uzunumu kalınımı makbüldür "diye sual etti düşündüm düşündüm geçerli bir cevap bulamadım diyince hanımı;
efendi"ne uzunu ne kalını makbul olanı içinde fazla kalanı" diyince hocanında gözleri parlıyor
ertesi gün kadınlar yanına gelince
-hanımlar düşündüm cevabını buldum ikinizde yanlışsınız bunun" ne uzunu ne kalını makbul olanı içinde fazla kalanı" diyince
kadınlardan en yırtık olanı
-kadı efendi kadı efendi biz kırk yıllık o*yuz günlerdir düşündük cevap bulamadık sana hangi kaşarlaşmış o* söyledi bu cevabı diyiveriyor... :D20 Yorumla
Ulan arkadaş sizin ölçü birimlerini doğru bildiğinizden cidden şüpheliyim! Açılış 16cm.den başlamış utanmasalar 100'e kadar gidecek. Sanki .amınız .am değil bolu tüneli, .götünüz .göt değil trial şerit otoban! Uleeen sanki hepsini içinize alabileceksinizde bol keseden atmışsınız. Bir kadının dıştan içe doğru üreme sistemine maxsimum giriş miktarı 8-10cm.'dir, duyarlı alan da bu kadardır(bu yapı kadının fiziksel ve anatomik yapısına göre değişkenlik de gösterebilir,ancak ortalama budur!). Bu durumda 10cm.den kısa olan .yarak küçük, 15cm.den uzun olan gereksiz bir büyüklüktür, ki kadın ne kadar zorlasa da tamamını sağlıklı bir şekilde içine alamaz! Ayrıca kadınını .sikerken arada mesafe kalmaması en iyisidir. Aletin tamamını yerleştireceksin ve bir bütün olarak .sikişeceksin... Olay budur.
00 Yorumla
Secme sansim olsa 16-18cm civari iyidir, kalinlik icin bir olcu veremeyecegim, elimle kavradigimda bas parmagim diger parmaklara ucuucuna degmeli diyeyim. :)
21 Yorumla
Önemli olan boyu değil işlevidiye bosuna demıyolar dimi ama :)
43 Yorumla- +1 yıl
Orası oyle tabi de zevk vermesi de önemli ama ? :)))
- +1 yıl
Dimi, allahına gurban senin yaaa +1
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
4Cevap
şöyle ele ayağa göğüse ağza gelir cinsten olsun da :D
32 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimki bana yetiyor aşağı yukarı tam sertleşmede 19-20 civarı..ve başedebiliyorum gayette hemde heryerden ):ağızda zorlanıyorum azcık sadece:)
20 Yorumla15 16 ama sevglimn dHa buyuk o yuzden urkutucu geliyor suan
12 Yorumla
+1 yılBenim 19. İdael nedir orasını bilemem, ama çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn az 16 cm boy.ele avuca gelen sarkık tass...lar.5 cm kalınlık iri belirgin damarlar
24 Yorumla- +1 yıl
Ne anlattin he. Tahrik etme beni :))
- +1 yıl
inanmıyacaksın ama benimkini tarif ettin
+1 yılkasaptan sucukmu aliyoruz xD
514 Yorumla- +1 yıl
Sadece soru. Kendimkini analiz etmeye çalışıyorum :)
- +1 yıl
o zaman tavsiye boyutlara rakinti yapmayin isini ii yapsin yeter
- +1 yıl
Yok canım. Zaten tavsiye sonucu kötü çıksa da sonuçta candır yani. Söküp üst modelini takma imkanımız yok :)
- +1 yıl
Nedense çok sahteymişsin gibi geliyor, yanılıyormuyum ?
Burda seni kamerada gören ya da sesini duyan birileri oldumu söylermisin ? - +1 yıl
Ne alaka ?
- +1 yıl
Cevaplıyana dedim Soran arkadaşım...
- +1 yıl
Buyrun o zaman devam edin siz. Ben bakmıyorum :))
- +1 yıl
herkese kendimi ayri ayrimi ispatlicam inanmiyan yoksaysin zor bisi değil
- +1 yıl
Haiyr resmini kulandiğni kişiye yazik, bir tanidik çıkıcak hakkında yanlış düşünücek falan yani ;)
- +1 yıl
he canim he
- +1 yıl
Tartışmayı kesin. Tek derdimiz surda sevişmek :))
- +1 yıl
Soranin derdi sevişmek miş Nilay sana diyor benimle şakasi olamz :D
- +1 yıl
benimde sahibim var
- +1 yıl
Soraann şansina küs yine elizabeth e kaldin ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSantiminden ziyade kalınlık ve dayanıklılık önemlidir.
00 Yorumla16-20 cm cıvarı ve butun elımı kaplamalı
13 Yorumla- +1 yıl
ellerin nasıl acaba küçük mü
+1 yıl50 cm den aşağısını saymıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl50 cm
kalınlıkta kolum kadar olsun en azından21 Yorumla- +1 yıl
Fil misin be mübarek o.O
+1 yıl:D kadını tatmın ederse tamamdır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 cm ideal
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi. :) bende kendimkini küçük sanıyodum. 17 cm. Büyük olması dezavantaj sanırım ?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne