ideal penis kalınlığı nedir
9 ince mi 11 ideal 13 kalın mı
9 ince mi 11 ideal 13 kalın mı
oha penısten bahsedıyorsun 6 cm bıle cok 6 cm alacak bı vajına var mıole ılk seferınde en ıdealı 4 ya da 4.5 tur atmasın ustunu yazanlar bıde boyu +20 olan varsa acsında golgesınde yatam be derım ben
benim parmak kalınlığı 6 cm ya o kadar ince değilmi
sen bakıremısın degıl mısın ben bunu bılem ya
hiç görmedim
foto çok gördüm canlı hiç görmedim eklemem
sana bu sorunun cevabını verdiklerinde sokaklara çıkıp o aldığın cevaba göre elinde şerit metre milletin çükünü ölçüp de mi yatağa gireceksin ?
umduğunu değil bulduğunu ye gitsin...
niye olmasın çükünü görmeden evlenmem
Kızlarımızın bunları düşünmesini kınıyorum açıkcası. Buldunda idealini mi arıyorsun. ne yani ideal ölçüyü bilsen sorcan mı 13 ü 9 mu diye. :)
Cevap
16Cevap
Bu çevre ölçüsü dimi diğer türlü tusunuyorsan 10 cm nerdeyse kola şişesi gibi 😀
Ne uzunu, ne kısası, ne de kalını
makbul olan içinde en fazla kalanı
demişler, bırakın ölçüleri artık .
bu senin darlığına göre değişir. duvarlarına baskı yaparken "oyşşş" diyorsan idealdir. 10 cm de olabilir 15 te sana bağlı.
oyş demiyorum 15 üstü varmıdır
senin darlığına göre değişir diyorum sen 15 var mıdır diyorsun. bunun bir standardı yok her insan için farklı. sana oyş dedirtmeyen başkasını uçurabilir.
kaç parmak alabiliyorsun zorlayınca?
Alabildiğin idealdir.
His vermeyen incedir.
Can acıtan kalındır.
uzunluığu 17 cm çevresi kalınlığı 14 cm en idealı budur benimkisi yane
Neyden bahsettiğini anlamadım abi samimi söylüyorum :D
çükün var mı abi
Çük var ya ayıp edion :D
Senin yüzünden bugün ya da yarın çevresini de ölçcem :D Uzunluğu çok 2 elimle tuttuğum zaman baş kısmı kalıyor kalınlığına da bakıcam
elin kalınlığı kaç cm
8 ya da 8 buçuk benim baş parmağım tam 2 cm. Penisimi en uzun haliyle ölçtüğüm zaman 18-19.
Seni Tatmin edebiliyosa boy ölçüsünü takma sen ;) önemli olan tatmin edebilmek ;)
kalınlık neymiş arkadaş yaaa bu sitede görüyorum nasıl ölçülür kalınlığı nalamış değilim ?
13 kalınlığı alırken bağırırmaktan sesin kısılır :))))
13 ve üstü iştah verici bir görüntü :p
16,5 cm çevre, solda sağa 5,5 cm ve üstü kalındır, prezervatif firmaları standart eni kalınlığı 5,2 cm kabul ediyor, boyu standart 17 cm kabul ediyor.
10-15 arası normal ölçüler. 13 müydü yoksa bilemedim şimdi :) ama benimki 12 her halûkarda rahatım
bu vajiananın yapısınada bağlıdır unutma ideal 12-14
Tek sayı olduğu kesin sanırım.:D
bana hep tek denk gelmiş
Artık komik bile degilsiniz.
sen eni mi yazdın boyu mu
boyu değil eni mesele :D
uzunlugu 18 cm kalinli g i 11 cm benim
senin için iyi olanı nedir
idealler iydir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar