Arkadaşlar ben küçükken hatırlıyorum eniştemle dayım aynı anda tuvalete girmişti. Biri büyük abdestini yaparken öbürü traş olmuştu. Ben çok şaşırmıştım. Bu nasıl bir iğrençlik diye düşünmüştüm sonra birine sordum erkek erkeğeler ne olacak dendi. Sonra lisede erkekler beden dersinden önce ya da birbirlerinin evlerine gittiklerinde beraberce mastürbasyon yapmak isterlerdi. Dershanede düştüğüm bir sınıfta erkekler penis uzunlukların tartışırken birader benİm ki şu kadar hadi 31 çekelim falan demeye başladılar ben sınıftan çıktım bunlar 10 kişi birden mastürbasyon yaptılar. Başka bir hoca yazın canınız sıkılınca siz boyuna... dedi. Elini mast işareti yaptı. O an sınıfta kızlar yoktu. Ben şok oldum. Türk erkeği beraber cinsellik konuşmaya bir yerlerini göstermeye neden bu kadar açık??
Erkek erkeğe iken mastürbasyon yapmak neden normal karşılanıyor? Ben mi hep denk geliyorum ya?
Ortaokuldayken öğle arası sınıfa girdigim de 4 5 erkek ayakta karsilikli durup zincirlerini indirirken gördüm ben girince çok mahçup oldular zaten görünce direkt çıktım şoka girdim. Çok iğrenç bir durum nasıl bir z8hniyet bu
En İyi Cevaplar