eski sevgilimle beni çok sevdiğini söylüyordu sadece öpüşmüştük. ben evlenmeden ilişkiye karşı olduğum için ayrıldık .evlenmeyi düşünmüyordu2 ay sevgili kaldık ..benden öncede hep kısa süreli birliktelikleri olmuş. Şu an ki sevgilisiyle 4 aydır beraber .Sizce aralarında seks var mıdır? Böyle bir erkek seks yapmadan bir kızla 4 aydır sevgili kalabilir mı ? seks varsa da evlenebilir mi ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım braz ayran gönüllü gününü gün edicek cinsel yönden kendini tatmin edecek kızlar istiyor hep ewet büyük ihtimalle aralarında seks vardır omasa bile ilerde olabiliceği ışığını gördüğü için sürdüyordur ilişkisini zaten senden ayrılmasının sebebide buydu sende ilerde seks yapacak ışığını bulamadığı ve umudunun olmadığı için ayrıldı.
12 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle fikrimi degistiremedini anladım
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
En İyi Cevaplar
Sekse çok düşkün tespiti neye dayanıyor onu anlamadım. Seks istemesi gayet doğal. Soruna gelince.
4 ay sekssiz duran olur duramayan olur. Fiziksel olarak durursun (mastürbasyon olması durumunda) ama psikolojik olarak kabullenmeyen olabilir o da kabullenmemiş ayrılmışsınız.
Şu anda ne yaptığının senin için bir önemi yok.05 Yorumla
Soran+1 yılseks istemesi doğal .yalnız ben öpüşmeden fazlasına izin vermediğim için ayrıldık .malesef hala çok seviyorum onu kabullenemiyorum .bu kızla 4 ay beraber kalmasına şaşırdım acaba aşık mı oldu seks olmasa bu kadar süre beraber kalırmıydı diye sormak istedim sadece
Soran+1 yılEvet.ben evlenmeyi düşünmüyorum sende evlenmeden iliskiye karsısın.burda tezatlik var dedi bende fikrimin degismeyecegini söyleyip ayrildim ama aşk oldugum icın hala üzülüyorum
Soran+1 yılBelki onunla evlenir diye �zülüyorum.tabi sevgimi haketmeyen biri icin .zamanla unuturum umarim terejvrler size
cinselik yasiyordur onla dört ayki
evlilikte yapmaz annesi biz kiz bulur ona bakire
zatten erkekler direk bir bayan kolay kolay gel sekspatnerim ol demez
sevgili gibi görünürler oysa amac sade seks13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben inanmadım oda amacını söyledi ama kız fırsat vermese ayrılır mı ya da onunla evlenirmi diye merak ettim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Olmuş bitmiş, kimin şeyi kimin neresinde neden ilgilendiriyor? 4 ay sürdüğüne göre cinsel ilişki ve doyum var demektir. Evlilik sekse göre değerlendirilemeyeceğinden bilemeyiz.
07 Yorumla
Soran+1 yılmalesef çok sevdim kendimden taviz ermeden ayrıldım ama kızla bu kadar süre beraber olmasına şaşırdım istediğini aldıktan sonra ayrılması gerekmez miydi
Soran+1 yılhımm anladım yani daha iyisini bulana kadar beraber olur peki sizce evlenmeyi düşünür mü bu kızla
Soran+1 yılGüzellige estetige çok önem verirdi kız istedigi kadar g�zel degil o yüzden dedim
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı. yav bir erkek sana güven sağladıysa adam gibi adamsa onunla sevişmek gerekiyor abi ama arkandan iş çevirip sana yalan sölüyorsa suratına bakmıcaksın
00 YorumlaAdamın arayışı se.ks bellki .. çünkü yaptığı kısa süreli beraberliklerden belli .. onu yapsada uzun vadeli düşüneceğini sanmam..
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 aydır hala beraber oldugu icin merak ettim
+1 yıl4 ay olduysa o kızın en az 3 buçuk aylık hamile olması gerekiyor..
Gerisini sen düşün..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılseks varsa evlenebilir, seks yoksa senle devam etmediğine göre onla da devam etmezdi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi düşünmediğini söylemişti
- +1 yıl
hımm belki onlada düşünmüyor
illa seks olacak diye birsey yok sende belki seks in haricindede birtakım eksik gördugu seyler vardır*
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle olsa eksik yanlarimı bahane eder ayrılırdı
+1 yılaşık olur, aptal olur, mala bağlarsa eğer ilişkisi de olur, evlilikte olur, herşey olur :) bu insan oğlundan herşey beklenir :))
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen :))
- +1 yıl
:))
+1 yılBu sorunun cevabını en iyisi eski sevgiline sormak olacaktır veya 4 aydır cıktığını biliyorsan eski sevgilinin sevgilisine sen sor en iyi cavabı olar verir canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki seninle evliliği düşünmüyordu.Bu kızla evlenebileceğini düşünüp bekliyordur.
22 Yorumla- +1 yıl
2 olaslık var zaten ya bu ya da diğeri :D
Soran+1 yılEvliligı istemeyen imzadan ibaret gereksiz g�ren biriydi o yüzden sordum
+1 yılbn 5 yıl kaldm :D sunu aklınıza geıtrmeyın yanlıs duusnce bnce.kız ıstemesse erkk ısteemesse srun yk.ama smdıkı kzlar erkeklerden dha azgın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru 5 yıl sadece seks amacıyla mı beraber kaldınız
- +1 yıl
ne alakası var.onmlı olan seks yapmk degıl tamamı mutlu olmk ask sevgı saygı.gerck sevgı saygı seks ıle olmaz sekssız yasamktrı bırde karın olmadan olmaz bunu kafana sok :D
onu siz tanımışsınız onu kafası evliliğe değil kendini akıllı sanıp kızları tuzağa düşürmeye çalışıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ama 4 aydır sevgili kalması şaşıttı beni kızla ilişkiye girmese bu kadar süre sevgili kalmazdı demi
Soran+1 yılama 4 aydır o kızla beraber hala
Soran+1 yılaylıyamadım. kız neyini yakalamış olabilir ki
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyide sana ne adı üstünde ESKİ... olan olmuş giden gitmiş.bunu düşünmenin sana ne faydası var?
04 Yorumla
Soran+1 yılSırf bu sebepten ayrıldım kabullenemiyorum malesef
Cevap sahibi+1 yılsebebine katılıyorum ama artık onu düşnmenin sana bir faydası yok. senin fikirlerine saygı göstermeyenin san hoşgörüde bulunmayanın koynunda da işi yok dolayısı ile zihnin falan meşkul etme boşuna onunla.
Soran+1 yılHaklisınız.Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılmutluluk yol arkadaşın olsun:)
+1 yılBunları dert etme.. Git "bi defa vereceğim de" bak hemen nasıl atlıyor...
00 Yorumlaseks belkide yoktur baktıki kızlar sekse karşı oda mülayim erkek rolu yapıyodur
06 Yorumla
Soran+1 yılolabilir ama 4 ay olmuş merak ettim
Soran+1 yılbelkide peki evlenmeyi düşünmüyordu fikri değişir evlenir mi o kızla
Soran+1 yılkız hoş erkekler tarafından beğenilen biri
+1 yılmunkundur. ekrek gerektiğinde kendine hakim olabilir.
011 Yorumla
Soran+1 yılbenle sırf ilişkiye evlenmeden ilişkiye olduğum için ayrıldı ama tezatlık yok mu
- +1 yıl
demek ki onunla evlenmek gibi bir planı var yda sevişiyorlar :D
Soran+1 yılB�yle bir adam evlenir mi
- +1 yıl
evet evlenir neden evlenmesin :) sadece kandırmayı bile kadın cıkınca karsına :D
Soran+1 yılEvliligı gereksız gör�yordu
- +1 yıl
işte erkekler genelde öyle görür ama bir kadın gelir ikna eder :)
Soran+1 yılSeksle ikna olacaksa olmasın
- +1 yıl
seksizde ikna edebilenler var :D
Soran+1 yılHım ben ikna edemedim.Nasıl ikna olursunuz
- +1 yıl
olacagı varsa oluyor işte :) evliği bastan konusmayacaksın :D
Soran+1 yılBen konusmadım ki sadece evlenmeden sekse karsı oldugumu söyledim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatağa atmak istediği kizlardansin aşık olsa böyle gerekçeleri olmaz boşver niyeti belliymis
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle .bu amaçtaki bir erkek o kızla nasıl merak ettim
Cevap sahibi+1 yılDemek ki sevebilecegi bir tip
Gizli Üye(36-45)+1 yılonla düzgün ilişkisi olsa seks olmasa kendini kötü mü hissedeceksin amacın ne :)
010 Yorumla
Soran+1 yılevet kötü hissederim ben amacı başka olduğu evlenmek istemeyen biri olduğu için ayrıldım şimdi o kızla evlenmesini istemem
Cevap sahibi+1 yılanahtar kilit uyumu ya kadın erkek her anahtarın bir tek kalbi açar o sen değilsen niye üzülüyorsun ki...
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun elimde değil çok sevdim onun benim hayatımda yeri olamaz hazmedememek sanırım benimkisi
Cevap sahibi+1 yılya sen terk edilmeyi hazmedemiyosun zaman en büyük çare kafanı dolduracak bişiler bul zamanla geçicek zaten bende yaşadım bunları başka biriyle denebilirsin yeni aşklara yelken açç...
Soran+1 yılben terkettim de .evet evlenmek isteyen etrafımda o kadar insan varken gidip böyle birini sevdiğime inanamıyorum bana bu niyetle yaklaşmış olmasını hazmedemedim ama tabi ki hayatıma devam ediyorum sadece merak ettim
Cevap sahibi+1 yılya direk evlenme ile yaklaşma erkeklere korkarız biz :) bana itici gelir mesala öyle olunca...
Soran+1 yılhayır tabiki bende iyice tanımadığım biriyle evlenmek istemem tüm hayatım değişecek sonuçta. ben geri kafalıyım biriaz namus önemli evli olduğum adamla heşeyi yaşamak isterim şimdiki erkekler ise tam tersi herşeyi yaşayıp sonra evlenmek istiyorlar buda benin kişiliğime düşünceme ters geliyor
Cevap sahibi+1 yılsaygı duyuyom :) inşallah o anahtarı bir gün bulursun :)
Soran+1 yılteşekkürler inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılamin :)
vardır vardır.. yoksa da kalabilir.. seks varsa da evlenebilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgiliyle yatmayı düşünen erkek ciddi değildir annem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılaralarında ne olduğunu nerden bilelim biz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen neden hala bu adamı seviyorsun ki. adamın amacı sadece seks.
021 Yorumla
Soran+1 yılsevdim diyelim .o düşüncede ki biriyle ben hayatımı paylaşmam bu sebepten ayrıldım ama şimdi o kızla olan durumunu merak ediyorum elimde değil düşünmek istemesemde engel olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılne kadar birlikte oldunuz ? hiç öpüştünüz koklaştınız mı yüzeysel olarak seviştiniz mi peki?
Soran+1 yıl2 ay sürdü hayır sadece bir kez öptü oda izin vermedim bıraktı hemen zaten herşeye karşı olduğum için ayrıldı
Cevap sahibi+1 yılkapalı mısın peki? ne mezunusun ?
Soran+1 yılhayır kapalı değilim ünv. mezunuyum
Cevap sahibi+1 yılhangi üniversite okudun ? bölüm nedir ?
Soran+1 yılneden soruyorsunuz ? konuyla alakasını anlamadım
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim. büyükşehir sanırım :)
Soran+1 yılişletme mezunuyum . kurumsal bir şirkette çalışıyorum şehir bilgisine de gerek yok
Cevap sahibi+1 yılkoskoca memlekette ili saklamanın bir gerekçesi var mı? fiziken nasılsın. merak ettiğimden soruyorum. uzun ince misin ?
Soran+1 yılya arkadaşımsana şimdi kendimi niye tarif edeyim siz erkekler niye böylesiniz fiziğim seni ilgilendirmez ki
Cevap sahibi+1 yıleğer beğenirsem konuşuruz. zorla değil tabi ki neden kızıyorsun ki?
Soran+1 yılyanı sorumda gayet ciddi biri olduğum ortada .ben seni beğenir miyim peki ?
Cevap sahibi+1 yılbeğeneceğini umarım.
Soran+1 yılsoruyla çok alakasız bir konuşma oldu ama peki bahset kendinden biraz
Cevap sahibi+1 yılöğretmenim. 183 boyunda 70 kilodayım. oğlak burcuyum. yeşil gözlüyüm. kütahyalıyım aslen. ama istanbulda ikamet ediyorum. sen nerdesin ? sen anlat.
Soran+1 yılayrıldığım kişide öğretmendi :) bende kurumsal bir şirkette çalışıyorum mülakata girdim yönetici olabilirim bu ay . tahin durumu olabilir sivaslıyım aslen . ela gözlü kumral 1.62 boyunda 57 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılhangi ildesin peki?
Soran+1 yılili söylemek istemiyorum doğu anadolu bölgesindeyimşehir değişikliği olabilir
Cevap sahibi+1 yıltamam. seni fazla sıkmayayım o zaman :) hakkında hayırlısı olur inşallah.
Soran+1 yılamin teşekürler :)
Gözü dönmüş biriyse çoktaan.
10 Yorumlasevişmeden beraber olamaz, zannetmem evlenmezler
05 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünmüştüm ama 4 aydır ayrılmadığı için fikrinizi almak istedim
Soran+1 yılHaklısın.ama çok sevdim kabullemiyorum.asla hayatımda yeri olmasada o kızla evlenir mi diye merak ediyorum
Soran+1 yılTamam. teşekkürler :)
Kadın yatakda iyiyse evlenir neden evlenmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdan bilemeyiz belki vardir belki de yoktur
10 YorumlaVarki devam ediyo hala
00 YorumlaBilemeyiz ki sen seviyor musun seksi?
014 Yorumla
Soran+1 yılEvlendigim hak eden kışıyle severım
Soran+1 yıl25
Soran+1 yılDüsünüyorum adam gibi biri karşıma çıksa evlenirim
Soran+1 yıl25 yasındayım
Soran+1 yılNeden benle mi evlenmeyi düşünüyorsun ?
Soran+1 yılBen normalde bile kimseye güvenmiyorum buradan birinin ciddiyetinden süphe ederim eylenilecek aptal bir kız degilim
Soran+1 yılNormal şartlarda çevrenızde tanışabileceginız kız dururken benle neden tanısmak istiyorsunuz ki?
Sen tam anlamiyla benden bahsediyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılöylemi seks yapmasan 4 ay sevgili kalır mısın
Soran+1 yılPeki 26 yaşındasın farzet bu kıza aşık olsan evlenmeyi d�şünmedigin halde evlenir misin
Soran+1 yılTeşekkürler buradaki yorumlarınız yeterli
Soran+1 yılNeden eklememi istiyorsun
Soran+1 yılNedeni söyle öyle amaç ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılooooooo kac kere yattiginin haddi hesabi yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzak dur uzakkk
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbilemem ... ...
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz