Brn yapmadim hic ama sevgilime sordum. Bilmiyorum dedi. Hani agiza bosalmada olabilir. Siz opusurmuydunuz ?
Yoksa ben sevdigim kisiye oral yaptirmam diyenlerdenmisiniz ?
Yoksa ben sevdigim kisiye oral yaptirmam diyenlerdenmisiniz ?
E o benim şeyime ağzını sürüyorsa,benim için katlanıyorsa buna bende her türlü onun dudaklarını öperim..sevdiğim kişiden isterim oral yapmasını ama o istemezse ısrar etmem..zaten sevgilime söyledim şimdiden istiyorum diye peki yaparım evlenince dedi eğer istemiyom deseydi hiç problem etmezdim mecbur değil çünkü..
Ben acikcasi isteyerrk yaparim.
Bugün ben soracaktım bu soruyu. Ben yapıyorum. ama bazı bayanlar hem oral yaptırmıyor yaptırsa da çoğu püşmüyor. Birisine sormuştum "neden öpüşmüyorsun" diye o da "orAMI ÖPÜP SONRA DA DUDAKLARIMI ÖPMEYE ÇALIŞIYORSUN" DEMİŞTİ. dEMEK Kİ KENDİ ORGANINDAN TİKSİNİYORLAR.
Evet bendr opmem bir gargara yapilsa iyi olur bence.
Cinsellik yaşanırken bazen sen bile ne yaptığını anlamassın ki bu iş akıl mantık işi değil duygu işidir ama tabiki çoğu zaman kontrol oluyor insanda.Ben öpüşüyorum çok ıslaklık olursa siliniyor zaten
Hmm anladim.
evliysen rahat ol zamanla alışırsın
Bana oral yapınca ağzı hep su olacağından önce silip sonra öpmesini isterim.
Aynen bende. Mumkunse gargara :)
Cevap
22Cevap
Tiksinen taraf kendisine de yaptirmssin bir zahmet. Ben tiksinmem kesinlikle. Bana yapildiktan sonra da gayet opusurum.
+1
Ben kadınımın oral yol ile zevk almasını sağlayacağım?, o beni öpmeyecek...
Ya da tam tersi.
Benim yalarken ya da o yalarken iyi de öpmeye gelince mi mide bulandırıcı?
Yok öyle, öpecek ve öptürecek, o kadar.
hımm .nolck bir gagara yapılsa
Kocam once oral yapiyo sonra opusuyoruz ama ne opusme bazen isiriyorum.
ısırma yazık adama :(
Merhaba arkadaşım...
Oral yaptıktan sonra da yaptırdıktan sonra da öpüşürüm...
o zevk anında bunu düşünmüyorsun pek. ağza boşalma dışında öpüşürüm sorun etmem.
Bana oral yapsa opusmem ben ama. Bi gargara yapsan atmosfer mi bozulur
kadınlarda durum farklı oluyo tabi sonuçta sizinki sulandığı için oraldan sonra dudaklarda ıslaklık kalır o yüzden öpüşmek istememekte haklısın. o durumda erkek gargara yapar veya ağzını siler vs :)
oral seks ilşkide kilit noktadır. her iki kişinin müşterek yaşadığı zevkli bir seks türüdür. sevdiğim kişiye oral yapmak daha güzeldir.
Oral yapsak bile ağza boşalmam öpüşme konusunda ise öpüşülür hem yalattr hem öpmüyom demk karşı cinse saygszlk olur
Ben agzima bosalmasina izin verirdim.
O senin zevkin bugüne kadr partnerlerim ağzma boşal demediler deselerdi boşalardm
oral yaptıktan sonra öpüşürüm ama azına boşalmışsam asla öpüşmem.
Gercekten sevgidigin birinin agzina bosalmazmisin
boşalırım bunu sevgiyle uzaktan yakından hiç bir alakası yok. Hatta gerçekten sevdiğim kişiyle 2 kişilik hertürlü fanteziyide yaparım.
Bendr öyle düşünüyorum ama bazi insanlar farkli dusunuyor bu konuda
bazı insanların kendi fikri. Sevdiğim kişiyle yapmıcaksam kimle yapcamki. Hem zaten Sevmediğim birisiyle cinsellik yaşasam en fazla öpüşür birde içine girerim çok fantazik kısımlara bulaşmam.
valla ben öpüşürdüm onun ağzına kurban olurum ben hiç ağza boşalmadım çok isterdim yarıda kalmasın zevklerimiz karşılıklı böyle şeyler
Ama değer vermedği kişilerin ağzına boalırmıs erkekler
değer vermezse zaten oraldan sonra öpmez tiksinmio yani ondan böle birşeyde var
Öyle bir durumda iğrenilecek birşey olarak düşünmek akla gelmez zaten
Ben öpüşürüm sıkıntı yok
neden öpüşmeyeyim sonuçta benim dudaklarımda onun vajina sıvısına değiyor ?
ne kendimden ne de ondan tiksinecek değilim öpüşürüm tabiki
En ufk biseyinden igrendigim kadin partnerim olamaz zaten
öpüştükten sorna orala geçilmeli. oralar emildikten sonra öpüşülmesi iğrenç geliyor
sevgilim içinden çıkardıktan sonra ağzına alıyor çoğu zamanda içinden çıkardıktan sonra oralla boşaltıyor sence tiksinen bir çiftmiyiz
ıcıne bosaldıktan sonra oral yaptığımı bılırım sekste ıgrenme tıksınme olurmu yaa
Ne bilim onunkinden tiksinmem de. O bana oral yapsa opusmek istemem.
olurmu oyle şey yaa hele bır evlen neler yapacaksın
Ben öpüşmem deniyor ama kafa sallıyorum ya da hafifçe itiyorum ama ben ona yapınca o beni öpüyor yani o rahatsız olmuyor
ben sevgılım hem oal yapıyrz sonara öpüyoruz bır sıkıntı yok sonuçta ben onu bılıyum oda benı
Evette bana igrenc geliyo bir gargara yapmak sacmami
oral ypacaksınız sekssın ortasında ben gıdeyım banyoya garagar yapımm bütün heves kaçar ozman
Evet, ikimizin salgısı, tiksinmem.
Ağiza boşalma olurda asla nefret ederim...
Hmm. Erkekler deger verdigi kisinin agzina bosalmazmi
Şahsen ben boşalmam saygisizlik bence...
ben anal ypıorum sonra yıne oral ypıorum muthıs
Iyy igrenc be abartma
ne abartcm kı
sekste sınırım yoktur öperim nolcak
yapıyoruz evet normaldir yani nolmuş ki
Operim ned3n igreneyim ki
bana eşim yapmıyoramaben ona yapıyorum
Opusurum. O da oper.
öperim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar