Yani bana öyle geliyor diz çöktürmek ne biliyim ya erkekler bunu ego tatmini için mi istiyor?
Seven erkek oral ilişki ister mi?
Yani bana öyle geliyor diz çöktürmek ne biliyim ya erkekler bunu ego tatmini için mi istiyor?
Böyle bir şeyin sevgi ile uzaktan yakından alakası yok.. Tatmin olayım da nasıl olursa olsun derdin arkadaş. Yarın bir gün ayrıldıktan sonra seni olmayacak sıfatların içine yerleştirir, gözü seni görmez, kalbi seni bilmez olur.
Ben böyle bir şeyi teklif eden birisi ile yüz göz olmazdım bir daha, bırakırdım ne hali varsa görsün, karşısındakini saf sanmış da yolmaya tavuk arıyor.
İlişkiniz ileri boyuttaysa ihtiyaçtan öte sevdigiyle yakınlaşmak daha ileri gitmek. İhtiyaç olsa bir sürü insan var aldatırdı. İleri seviyeye gelmişseniz kötü bişey yok iki günlük ilişkide evet amaç maalesef ihtiyaç olur. İlişkinin süresine ve birbirinize olan yakınlıgınıza baglı bir durum
Güncellemeden ötürü yazıyorum. Oral için diz çökmeye gerek yok karşılıklıysa küçümseme degildir uzun ilişkiniz varsa bir sorun yok
Ihtiyac icin cinsellik olmaz, sevgi sadakat ciddiyet bunlar varsa da nispeten olur. Cinselligin oldugu iliskiler cokda saglikli ilerlemez...
İstemez. Aşk ilişkileri üzerine 20 cilt defter bitirdim.
Cevap
12Cevap
Yaw oral yapmak istenenin nesinin altında buzağı aramaktır bu böyle 🙄🙄seviyor sevmiyorla ne ilgisi var oral yapmak istemenin 😏😏
Diz çökmeden yapılmıyor mu?
sevgi cinsellikle ölçülmez şayet ölçülürse sevgi yok demektir
Erkekte cinsellik bir ihtiyaçtır kadını bilemem ama bunnla amlayaöazdın sen onu
Seven erkek dokunmaya kıyamaz
siz evlenmeyin lütfen. adama acıdım
Evet ister.
Niye istemesin
evet
Oral iğrenç bisey
Olacak şart
niye istemesin ki
Kullanir atar
Yaşa vegör
Soruyu nerenle okudun
Pipimle okudum neyi neden istediğini bilemezsin deger veriyorsa elbet bişeyler yaşamak ister
İnsan sevdiğiyle yapmıycakta kimle yapacak
He yok kullanıp atarsada oda onun şerefsizliği diyelim
Yani yaşamadan bilemezsin gelecegi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar