Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim erkek arkadasim sert iliski seviyor ve ben de sert iliskiden zevk aliyorum o yuzden yapiyoruz bakireyim ama bekaretimi yine onun icin sakliyorum sadece onu biz gelinlikle yapmak istedigimiz icin simdi istese simdi yaparim ben ona birakiyorum yani anal yapip da bir gun bise olur da ayrilirsak beni bakire bise yasamalis sansinlar diye degil.. Birbirimizi cok seviyoruz ve genelde seviserek birbirimizi bosaltiyoruz sadece bazen anal da istiyor ben de kabul ediyorum bu beni sevmiyor demek degil sadece ben kabul etmiyorum diye gidip baskasiyla yapicagina benimle yapmasini tercih ediyorum ve dedigim gibi bekaretimi simdi istesin veririm ona korkum yok hayatima giren ilk erkek ve butun ilklerim ona ait bu da ona ait olucak degil ilk opusme ilk sevisme... Ilk elimi tutan erkek oluyor kendisi yani demem o ki umarim asla ayrilmayiz ama olurda oyle bir sey olucaksa kimseye bakire rollerine girmem
142 Yorumla- +1 yıl
Sert anal.. Baya iyisin 😜
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar haklısın ki. Söylediğin her şeye katılıyorum.
50 Yorumla
+1 yılözellikle türkiyede anal sevmeyen adam neredeyse yoktur. eskiden hamilelik zar gibi sıkıntılı durumlar yaşamasın diye tercih edilirken şimdi genel olarak tutkuya dönüşmüştür. ortada bir seks varsa vajinalda olsa analda olsa zaten abazalık vardır. laf olsun diye seks yapıldığını görmedim.
bakirede olsa seven erkek eğer analcıysa evet isteyebilir.44 Yorumla
Soran+1 yılakli basinda birine benziyorsunuz size aciklama yapacagim. isterseniz gorus bildirin. kotu hissediyorum şu an .
sevgilim, eski kiz arkadssinin bir turlu yakasindan dusmemesine bekaretini aldim ondan gitmiyor er gec terk edecek diye yorum yapiyordu. ben gonlumce asla askimi yasayamadim. kiza uzuldugum icin gittim falan. fedakarlik ettim. masum diye anlatmisti kizi bana empati falan yaptim. ki ben bakireyim yerinde olsam diyerek kizin adina uzuldum gittim iliskimi bitirdim.
ama sevgilimide unutup kimseyle cikmadim. sadece bekledim. senelerce boyle gitti geldi vs.
elimi ayagimi bagladi.
uc senenin sonunda ogrendim ki, kiz bakire anal iliski yasamislar paso. bekaret sorun degilmis. kizi istese birakabilirmis. kaldiki kapimda agliyodu sevdigine buyuzden inaniyodum. cinsel hicbiseyde yoktu aramizda o anlamda cikarida yoktu. ciddi ciddi mecbur sanip sevgilime ayri uzuluyodum. kizin got verdigini ogrenince o masum diye uzuldugum kiz gozumde kevaseye donustu. sevgilim icin ne dusunecegimi
Soran+1 yılbilmiyorum. kafam cok karisik. ciddi anlamda kizi gorunce midesi bulanan adam onu hayatindan o dk cikarabilecrkkrn cikarmamis. bana senelerce eziyet etmis. bekaret sorunu yokmus kizda masum degilmis.
ben ne dusunecegimi bilmiyorum.
sabah oldu uyuyamiyorum.- +1 yıl
şöyle söyliyim sana kız sevgilinin tarzını az çok kavramış nabza göre şerbet vermiş sevgilini bağlamış kendine. tabi senin sevgilinde ayrı bir şerefsiz en başta aldatılmışsın.
- +1 yıl
kısaca seks için o kevaşeye gitmiş alacagını alıp şimdi bu kıza yalvarıyo
anal seks yapanda yaptıranda insan değil bana göre
102 Yorumla
Soran+1 yılbana gore de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılSeven erkek ister sevmeyen erkek ister hoslanan erkek ister asik olan erkek ister olmayan erkek de ister her erkek ister. İstemeyeni gormedim duymadim bilmiyorum. Var midir ki?
146 Yorumla- +1 yıl
Olmaz mı hiç haz etmem
- +1 yıl
@Neseaslancaa sana hep g*tçüler denk gelmiş :D
Soran+1 yılbakire kizla dedim ama. kiz bakire? olmasa tercih derim de. kiz bakire.
- +1 yıl
Bakire diye olur mu bu işler? Adam gibi başka şeyler yaparsın ya da yapmazsın yani
- +1 yıl
Öyle erkekler vardır ki sevdiği kız sağ tarafındaki sevap yazan meleği olur; sırf o yorulmasın diye günah işler. Ben öyleyim şahsen. Seven adam sevdiğine dokunmaz. Sevgili olmak ya da evlenmek cinsellik ile alakalı olan bir şey değil. Sırf rahat rahat seks yapabilmek için evlenenler bile var. Erkekliğin şerefini zedeleme bari de git bir hayat kadınyla birlikte ol derim adama. Bir de bir lâf dönüyor "Abi kızlar istiyor, azgınlar." falan filan. Hass.. tir diyorum öyle diyenlere. "Bana denk geldi." diyenlere de "Sorsaydın o isteyen, azgın "kızlara" gerçekten kız mısın? diye." diyorum. Seven adam sevdiği için şükür namazı kılar, her duasına sevdiğini katar. Böyle olup da anal ilişki isteyen birine denk geldiysen hak veririm sana. Sevmek ile "Gerçekten sevmek" arasında uçurum var.
+1 yılBen istemem. Cinsellikteki tek sınırım budur. Buna karşıyım
62 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun.
- +1 yıl
o kadar farklı güzel yollar varken kadına hiçbir zevk vermediği gibi acı veren bir ilişki türünü nasıl isteyebilirim ki. Teşekkür ederim beğeni için :)
+1 yılBence sapıklık sevdigi evleneceği insana bunu demek zaten karaktersizliktir amacı kullanmak içindeki sapıklıgı gidermeye çalışmaktır sevdigin kadını bir ömür hayat planlarken nasıl böyle onur kırıcı birşey istene bilinirki bence sevmez amaç belli..
80 Yorumla
+1 yılSevmiyordur kardeşim sevmiyor anlamıyor musunuz seven Adam altına alıp evire çevire kirletmez delikanlı Adama yakışmaz herkes kalkıp adamlık dersi verecek şimdi ulan herkes adamsa ders kime
160 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılanal isteyen erkek sadece kendi cinsel arzularını tatmin etmek için kızın sağlıgını düşünmeden seks yapmak isteyen sevdiğini sanmadıgım tiplerdir kızda aptaldır sevgilisine kullnadırır sonra cıkar ben bakiretyim der ama ilerde altını kacrırsa görürüm bakireliğini
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Onlarda bakireyim diye yırtınmasın bakınca anlaşılıyor arkadan ne işler cevirdikleri. Büyüyo sonucta 😃😃
13 Yorumla
Soran+1 yılonlar ayri serefsiz onlari gec.
bakire kizla anal yapan erkek o kizi seviyomudur.
Soran+1 yılallah belalarini versin
Üzerine basa basa bakire demene gerek yok, olsa da olmasa da bunu seven kız ve erkekler var. He sırf bakire diye bunu yapıyorlarsa ikiside kişiliksiz. Çünkü evlenmeyeceğin biri için ilerde evleneceğin kişiye ihanet etmiş olursun. Aşağıdaki yorumlarını da okudum, bence o çocukla bir daha görüşme ve kendine yeni bir sayfa aç ondan sana hayır gelmez, eğer gelir diye beklersen sonuçlarına katlanmak zorundasın bunu bilerek hareket et.
22 Yorumla
Soran+1 yılustune basa basa bakire diyorsam vardir sebebi ok?
+1 yılAnal seks isteyen erkek bakırelerıgıne zarar vermeyımde basıma kalma dıye dusenen adamdır net yoksa b o k delıgının muptelası oldugundan değil
32 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTüm fantazilerin en iyileri sevdiğinle yaşanır.
Ten sıcaklığı ve uyum çok önemli..
He analdan canın yanmıştır temizlenmesini bilmiyorsundur vs.. kaba saba bir insan kalbini kırmıştır nefret edersin analdan , aymıştır baymıştır bartmıştırda dır dır dır bişi diyemem.
Ayrıca istediği kadar numara yapsın bir kadın ne halt olduğunu herkez tak diye anlar.
Boşuna üzülmeyin. Birbirinizede saldırmayın..00 Yorumlaİmanları zayıf bir takım sapıklar karılarıyla dübüründen pisliğin çıktığı, bağırsakların sonundaki boşaltım organından ilişkiye girmekten çekinmez. Bu büyük günahlardan biridir. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) böyle yapana lanet etmiştir.
60 Yorumlaben katılmıyorum anal seks sadece fantazidir. başı bile girse zevk verir. önemli olan domaltıp da s. kmektir. kalçasını tokatlaya tokatlaya
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadan vermedigin kimse kalmamis sonra bakireyim de oh ne guzel hayat :) seven evlenmeyi dusundugu kizdan cogu erkek boyle birsey istemez arada yamuklarda cikabilir ama binde 1
22 Yorumla
Soran+1 yılveren kiz da masum degildir gozumde.
Cevap sahibi+1 yılyani sonucta tek basuna yemiyorlar o halti
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyordur tabi niye sevmesin. İkisinin birbiri ile ne lakası var
13 Yorumla
Soran+1 yılbakire kizdan bahsediyorum.
Cevap sahibi+1 yılTamam ne farkeder bekaretin senin için önemli ise sana saygı duyuyor işte. Yine de seninle tek vücut olmak istiyor. bir de böyle düşün.
Cevap sahibi+1 yılE öyle düşünüyorsan bişey diyemem. Ben sadece bekareti takan kadınlar için söyledim. Yoksa bekaret takıntılı değilim. Kibar konuşalım konuşacaksak olur mu küfür yakışmıyor bir kadına.
+1 yılbu kişisine göre değişir.. çif karşılıklı istiyorsa onların zevki sonuçta.. ben gerçekten bunu seven tanıdım.. ama cidden anlamıyorum nedenini..
02 Yorumla
Soranbakire kizla diyorum?
- +1 yıl
evet.. aynen..
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmenin anal la bir ilişkisi yok bence birazda tercih meselesi bu
24 Yorumla
Soran+1 yılbakire kizla.
Cevap sahibi+1 yılBakire ise dediğin gibi biraz abazalik var tabi. Onun dikkatini başka noktaya çekmelisin o zaman oral yap ve yaptır mesela
Soran+1 yılkiz ben degilim. anali yapan sevgilim yaptiranda ka sarin teki.
Cevap sahibi+1 yılYani seni aldatmış :( erkek milleti iste. Demekki sende cinsel birşeyler bulamayınca oraya kaymış. Eğer seni gerçekten seviyorsa gidip başkası ile olmaz gerekirse sabreder olması bu konuyu sana acar. Gidip aldatmak çözüm değil maalesef
+1 yılSeven erkek eğer partneri anal istemiyor ve bakireyse sosyal sevişerek de zevk almayı bilir
10 YorumlaSeven adam jiç birşekilde acıtmaz sevdiğini kalben ya da başka şekilde NET!
20 Yorumla
+1 yılHayir istemez acik ve net hayvan misiniz anal iliski ne
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılSevebilir neden olmasın.. Sadece sınırları biraz geniştir.
10 Yorumla adı ustune seks ve fantezı analdan sevıdıgını yapıyor ıdye sevmıyor anlamına gelmez zevkın sevgiyle alakası yokk
00 Yorumla
+1 yılseven ınsan yapar neden yapmasın ama gunah bunu bılın
10 Yorumla
+1 yılikiside aynı bokun laciverti biri tarak istiyo biri cıncık. ikisi de menfaat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısmen sevme payı var , ama anal gidebileceginin bir işaretidir :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsewede bilir sewmeyede bilir kişiye göre degişir kimsenin niyetini bilemeyiz sen yapıyormusun :)
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbakireligini kız vermeye razı oldugu halde bozmayıp arkadan yapıyorsa sewmiyordur deneyecekmisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu ben de merak ediyorum
ve
erkeğin anal istemesi kadını aşağılar mı?
cünkü bazısı yaparım ama karıma yapmam diyor16 Yorumla- +1 yıl
Aşağılaması tabiki cunku kadin popodan zevk almaz sadece erkek kendisi zevk alsin diye yapar kadini insan yerine koymaz
Cevap sahibi+1 yılbencilliktir yani ayni zamanda...
- +1 yıl
kadını aşağılamak ve bencillik kadını seks makinesi gibi kullanmaktır zevki için kadın analdan zevk almaz aksine saglıgından olur bunu yapan erkek şerefsizdir verne kızda aptal
Cevap sahibi+1 yıltesekkurler yorumlar icin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSever neden sevmesin anal oral isteyen sevmez diye kural yok.
10 YorumlaBelli olmaz canım evlenip te yapanlar var ama kimide evlenecegim vaadiyle kullanan var bunu en iyi sen cozebilirsin
00 Yorumla
+1 yılfantezi meselesi kişiden kişiye göre değişriz ben sevmiyorum ama bir başkası haz alıp sevebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılbakire kizla fantazi sansiniz yoktur. kiz bakire diyorum.
- +1 yıl
kendi özelimi burada anlatmak istemiyorum :) kendi yaşadıklarımı dinlemek isterseniz fake adresten mesaj atın yazayım. kız arkadaşımda bakire
Soran+1 yılfantazilerinizi sormuyorum. bir erkek bir kizla anal iliskiye askindan srvgisindrn mi girerr diyorum.
- +1 yıl
saçma bir soru seninki anal lişki bir fantezidir. bazı erkekler ne kadar aşık olsalarda sevselerde sevdiği insanlada yaşamak isterler bunu
Soran+1 yılaciklama yapamam şu an tesekkurler
- +1 yıl
bencillik değildir. senin erkek arkadaşın istiiyor ve bırakmak istemiyorsun değil mi onu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilim hiç böyle düşünmedi bende böyle düşünmedim birbirimizden eminiz bu yüzden problem olmuyor o da zevk alıyor.
10 Yorumla
+1 yılBunun sevmekle ilgisi yok
113 Yorumla
Soran+1 yılaciklayin
- +1 yıl
Cinsel dürtüler erkeklerde sevgi, aşk falan tanımaz
Soran+1 yılkiz bakire yalniz?
- +1 yıl
Zaten o yüzden anal istemiştir
Soran+1 yıle tamam tercih degil iste.
kizi seiyomu sevmiyomu tek delik var ve onu kullanmis ask mi simdi bu? o. kiz zate durust degil. o ayri.
adam?- +1 yıl
Bence bunun iki kişi arasında olması ve özel olması gerekir. Başkasını ilgilendirmemeli.
Soran+1 yıladam sevgilimse beni ilgilendiriyor.
- +1 yıl
Bence dürüstlük falandan ziyade kişilerin birbirine olan aşkı ve güveni önemli.
Soran+1 yıladam sevgilim baska kizla anal iliskiye girmis diyorum size ya offff.
- +1 yıl
Ben tamamen anlamamışım ya... Oha diyorum herif öküzün tekiymiş. Seven adam başkasına yan gözle bile bakmaz bence.
Soran+1 yılben utancimdan anlatamadim sizde suc yok.
- +1 yıl
Rezillik bence
- +1 yıl
Cocuk seviyosa fiziki butunlesmek isteyebilir. bakire oldugun icin de bunu arkadan talep edebilir. bunu sevmemek olarak adlandiramayiz baska donelerle desteklersen belki ozaman.
Adamin anal sevme ihtimalini de degerlendirirsek %50 dogruluk payı var 😊
10 YorumlaBen istememiştim. Kız arkadaşım içimde hissetmek istiyorum arkadan gir dedi. Ben de öyle yaptım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirim, evlenince karıma oral anal yok
Sadece vajinal :)10 Yorumla
+1 yılkızlardan soğutma beni ya öyle kızları nasıl tespit edersin söyle bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmek ile ne alaka ki. Zevk alıyor ise iki tarafta neden olmasın
00 Yorumlaben isterim
beni seven hertürlü fanteziye açık olmalı00 YorumlaTercih meselesi
14 Yorumla
Soran+1 yılkiz bakire tercih hakkin yok bakire kizla diyorum?
Soran+1 yılkizda ke vase?
+1 yılsevermi sevmezmi bilmemde çok gereksiz ve saçma
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBen isterim yapması kötü değil ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurüst davranmak gerekirse sevmiyorlar.
20 YorumlaYa okurken bile midem bulandi ne anali ne seksi ya
00 YorumlaAnal sevilmez mi ya böyle soru mu olur hastasiyim
10 Yorumla
+1 yılAsla sevmez inanmayın
20 Yorumlaİsteyebilir. Ama bana daha veren olmadı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istemem ama eski sevgilim istemişti yapmadım
10 YorumlaÇok ileri laflar. Bokoroyom komşk olmuş
00 YorumlaSewdigiyle herseyini paylasmak. isterda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Zevk meselesi kimi ister kimi istemez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılO arafaki aciklama neydi la oyle ister belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer gitsin eskimicek ya.
00 Yorumla
+1 yılSeviydur analla sevginin bir alakasi yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. erkek bütünüyle kadına hükmetmek ister.
00 Yorumla
+1 yılİsteyebilir 😉👍
00 YorumlaSeve seve yapıyordur :-)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle muhteşem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. her türlü ister..
10 Yorumla
+1 yılGtü seviyordur.
00 Yorumlaevet ister :D
00 Yorumla
+1 yılSeverrr
00 Yorumlahayırrr
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026