Ya bıktım tecavüz edildim ve evlenmek zorunda kaldım... Ne yapmalıyım?

yeni evliyim kocam olacak kişi bana tecavüz etti bu bu yüzden evlenmek zorunda kaldım aslında sırf onunla evlenmem için tecavüz etti çünkü ondan hoşlanmama rağmen hiç yüz vermedim bazı sebeplerden en son kaçırıp tecavüz etti neden polise gitmedin demeyin lütfen tehdit etti sonra evlenmek zorunda kaldım babam evlen boşan dedi bylece kimse sorgulamaz ama tutturmuş boşanmıcam diye birde beni çileden çıkardığı ne biliyormusunuz sen isteyene kadar birdaha dokunmıcam sana diyor hem tecevüz etmiş hemde... halamla teyzemde tamam birşey olmuş ama evlendiniz artık ona kadınlık yapman gerek seni çok sevdiği belli zaten boşanmıcak diyorlar artık kafayı yiyicem o günden sonra işim5 te bittği halde 7 de geliyorum hiç odamdan çıkmıyorum odalar ayrı üstelik evde yemek bile yemiyorum sırf onun yüzünden bazende diyorumki annem haklı bu byle nereye kadar gidecek sonra diyorumki o sana tecavüz etti nasıl ona sarılıp opeceksin eleştirmeyin çünkü insanın başına gelmeden bilemez kafam o kadar karışıkki onun odasına gidip uyumasını bekliyorum ondan sonra uyuyorum pazar günleri zorla mesai yapıyorum hepside onun bana birdaha aynı şeyi yapabileceği korkusundan artık kendinden bile nefret ediyorum
Ya bıktım tecavüz edildim ve evlenmek zorunda kaldım... Ne yapmalıyım?