Tecavüz sonucu bekaretimi yitirdim. Kızlık zarımı diktirme imkanım var ama kafam çok karışık....

14.12 günü tecavüz sonucu bekaretimi kaybettim.

hatta yazımı okuyanlar olmuştur çok kötü günler geçirdim ve kendimi çok kötü hissettim.

bana bunu yapan 3 aylık sevgilimdi ve bu olaydan sonra ben ilişkimizi bitirdim çünkü bana böylebir şekilde yaklaşan bir insanın yanında duramadım.

namusun 2 bacak arasında olduğunu düşünen insanlardan değilim ama bu yüzden her önüne gelenle beraber olan insanların yanında da değilim.

her zaman hayalini kurmuşumdur beyaz gelinliğimin üstüne o kırmızı kuşağı bağlamayı ve gururla baba evinden çıkmayı. olmadı.. kendimi hala bakire hissediyorum çünkü istiyerek yapmadım böyle bir şeyi ama şimdi düşündüğüm zaman ileride evleniceğim insana ben bunu açıkladığım zaman belki beni sevdiği için kabul edebilir. ama ya bir zaman sonra her zaman bana bunu yüzüme vurursa? ben o günden beri uyku denir unuttum ve artık unutmak istiyorum. peki ya arkadaşlar ben kızlık zarımı diktirmeli miyim? çok kararsızım evliliğime büyük bir yalanla başlamak istemem ama yüzüme vurulmasından çok korkuyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
hepinize ayri ayri cevaplariniz icin tesekkür ederim... hala bir sonuca varmis degilim ama piskologa gitmeye basliyacagim
Güncellemeler
+1 yıl
bugun kadin doktorundaydim ve muayene oldum, bana zari dikebilecegini söyledi. yinede eve gidip biraz dusunmem gerektigini söyledim cunku muayene olurken bile cok kötü oldum aklima yine yasananlar geldi. evlensem bile kocami yanima yaklastiramiyacagim biliyorum. okadar korkuyorum ki ailemden herhangi biri bana sarilmak istediginde ordan kacasim geliyor. benim bu durumumu bilmeyen bir insana ben ilk gecemizi yasarken nasil acikliyacagim o korkumu? hersey dahada kötü olmiyacakmi?
Tecavüz sonucu bekaretimi yitirdim. Kızlık zarımı diktirme imkanım var ama kafam çok karışık....