Erkek ilgisi hoşuma gidiyor, vücudumu okşaması, öpmesi, elini kalçama koyması... yalnız uyumak istemiyorum?

Benim derdim seks değil. Tıbben bakireyim yoksa kendimi bakire saymıyorum. Çok güzel bir vucudum var ve bunun arzulanmasını ince ince opulmeyi seviyorum. Son sevgilimden sonra bir kisiyle uyuduk biraz oksadi beni ama iyi hissetmedim. Bir ara tahrik oldum sadece. Kolay tahrik olmuyorum. Çok zor tahrik olmam. Sapyoseksüelim diyebilirim. Bir erkeğin parası ya da dis gorunus ile degil sadece beyniyle ilgileniyorum, hafifhuzursuz tiplere tutuluyorum. Huzursuz ve salak degil tabiiki. Benzer seyler yasayan ya da beni anlayan var mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Hazcı değilim, zaten aşk meşkle erkeklerle ugrasak halim yok.. ama alismisim sevgilimle uyumaya simdi devamli open koklayan biri istiyorum. Kendimi gelistirmek istiyorum aslinda boyle bos islerle ugrasmak degil. Ayrica derdim öpulmak degil, akıllı biri tarafindan öpulmek. Penisten önce beyin gelir bende
Erkek ilgisi hoşuma gidiyor, vücudumu okşaması, öpmesi, elini kalçama koyması... yalnız uyumak istemiyorum?