o yüzden fetva veya akıl veren aklıevvel arkadaşlarım daha dikkatli olun
Zina mı günah, anal mı günah?
o yüzden fetva veya akıl veren aklıevvel arkadaşlarım daha dikkatli olun
arkadaşım güzel yazmışsın. burada aslında bilinmesi gereken şu. elbette anal ilişki de zina dahilinde. her halukarda normali de analı da günah. ama anal extra günah. çünkü asla onaylanmıyor. normal ilişki nikahlı eşinle helal ama eşinle anal haram. yani analın asla olumlu yönü yok. anal zinadan bir derece daha fazla günahı var. her ikisi de en büyük günahlar arasında
Ardından "kimseyi üzmeden" mutluluk bırakan hiç birşey günah değildir...
Neden beğenilmedi cevabım.. kimi üzdüm ben şimdi ?
Cevabımı beğenmeyenler lütfen açıklama yapsın... Çok kırıldım yaaa :(
evlilik disi yakinlasmalar zina oluyor ve günah oluyor
ama anal her zaman günahtir, nikahli oldugun kisiylede
(ben öyle bilyiorum yani )
Cevap
8Cevap
5 yıldız sana helalinden. bitirmişsin olayı:)
onun başka versiyonları da var...adam burada cinsel tercihiyle ilgili soru sorar yok eşcinsellik günah yok lut kavmi kızlarla yatsana! ee eşcinsellik günahta nikahsız ilişki mübah mı!
zina dediğin şey evlenmeden yapıldığı için günahtır, evlenince zina olmuyo zaten. ama anal yaparsan evli evsiz farketmez günahtır. hatta bize gençken söylenilen, anal ilişkiye girenin gusül abdesti artık tutmaz denilmesiydi. ne kadar doğrudur bilinmez tabi.
yani göz zinasının bile olduğunu biliyoruz o haldeg*tzinasıda vardır. demek istediğim zinaya geniş bir çerçeveden bakmak lazım. ama karınıza bile arkadan yaklaşmayın denmesinin de bir sebebi var. günah + pis bişey. sağlık zararlı olduğu için yapılmaması gerekir. çoğu şeyin günah olma nedeni de sağlığa olan zararları diye düşünüyorum.
yanlış düşünüyorsam lütfen bilgili arkadaşlar düzeltsin
ben seni eleştirmedim ki kardeşim. yapan yapar günahını bilipte yaptıktan sonra bize b*k yemek düşer :)
ouuu sen beni çok yanlış anlamışsın neysee :D
Sol elle bira içen birine , sol elle içmenin günah olduğunu söylemek gibi bişey olurdu heralde
Olayın kendisi büyük günah iken, eylemi bari islami şekilde yapalım mı diyorlar :D
atasozu degil o mani gibi bişi olmus ... asıl soruna gelelim bildigim kadarıyla anal cok daha gunahmıs ... burada dalga gececegine az inernette arastır istersen..
evet .. dunyada kırbac ile sayısını tam hatırlamıcam 40 tı galiba .. anal ise lanet ediliyomus .. daha beter bişi yani .. helalin bile olsa ..
ben bekar oldugum icin o sekilde biliyorum .. eger evliyken oyle bişeye yeltensem bile bu yeter bana ... abicim ben anlatmıcam sana simdi saat gec .. bakıs acısı degil o .. gir saglam kaynaklı dini sitelere orada arastır gor .. cok ince detayini istiyosan gunah ile lanet arasındaki farkada bak ..
gunahların buyuklugu kucuklugu var iste .. sorunu guncellemissin yukarda gordumde .. acık acık diyorum iste .. zina cok gunah .. anal kat kat gunah . kendi helalin olsa bile .. ama tovbe acık buna da tabi icten olacaksa..
zinayla anal aynı değil mi anal da zina, ilişki yaşamak da zina helalin olmadan her türlü ilişki zinadır bunun başka adı veya açıklaması yok yapanları yadırgamam umurumda olmazlar
Canim sende simdi zina diyerek milleti sogutma istersen ha :) birak oral günah sevismek helal olsun
Iyikide gizlenmusim ha :) soran sevismeden uyunmazmi ?
Yakinda uyumazsin ha :)
Zinada kisik ateş ,analda yuksek ateş günah derecesi ayni diil yani
Bazi gunahlarin affi yok analda onlardan biri
Ben kimsenin yap tigin da ettiğin de diilim sadece anal zinadan fena onu bilirim
Zina da günah anal da günah.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar