Seks yaparken daha iyi kalori yakıyomuşsun.
En iyi spor mu?
En iyi spor mu?
Düzenli seks, kalp krizi riskini azaltır... Hangi spor o kalbin o derece hızlı atmasını sağlayabilir ? Hangi spor en kısa sürede o kadar fazla ter atmanı sağlayabilir ? Hangi sporu yaparken o kadar severek yapabilirsin ?
Ama olaya birde şu açıdan bakmak gerekebilir; normal bir spor yaptığın zaman bir çok vücut kasın ve eklem yerlerin çalışacağı için bu bedenine iyi gelecektir.
Kısacası; normal günlük yaşantımızdaki spor bedenen, eklem yerlerine ve kalbe iyi gelirken, seks ağırlıklı olarak kalbe iyi gelmektedir.
Şimdi biri çıkıp; ''Seks yaparken kalpten gidenlere ne demeli ?'' diye sormasın. Cevaplayamam... :)
Erkekler icin iyi bir spor oldugu kesin de, kadinlar icin partnerine gore degisir. Partnerin 3 dk sonra bosaliyorsa seks sadece 2-3 kez nefes alip vermekten ibarettir. Ama benim gibi ortalama 40 dk surduryorsa tabi terletir. O zaman kalori de yakarsin abayi da yakarsin. :))
Cevap
10Cevap
Kalori yakıldığı kesin sağlıksal açıdan yedi sekiz faydası olduğu da kesin ama spor katogorisine sokmayın şu işi. Zira çok daha verimli sporlar var.
sekse bağlı...
odun gibi yatıyorsan zayıflatmaz
partnet arıyorsan ben varım :)
seni zayıflatırım...
Ahmet Maranki'ye para yolladım cuma günü seks yapmak çok zayıflatır diyecek sabah programında hadi yine iyisiniz erkekler sayemde bol bol yiyişeceksiniz bunlar nasıl olsa herşeye inanıyo
ben karın kası yaptım resmen:) gerçkten iyi kalorı harcıyor insan
Aynen...günlük yaparsan kilo almaz ve Mutluluk seni hiç bırakmaz...;)
spor bahane SEX şahane :D
Bence yordukça zevk veren tek spor
en iyi spormu ey a-ahım ya :)
böyle spor her zaman yapılır :)
aktifliğine bağlı birşey...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar