+1 yılKardesim bacim valla cekme kaynanai ben cektim 4 sene bak halime bosaniyorum sebeb kaynanam hakkinda konusmusum 😏 gine sen kotu oluyon anneye laf yok aslinda bende bisey demedim eltim yapti etti bana iftira atti ama esim bana degil onlara inandi bosver cekme valla degmiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten eşimin Bana güvenme sevgisi çok fazla ben söylesem Onu gönderir ama bu kadın ne yapmaya çalışıyor onun yanında iyi davranıyor Yokken kötü davranıyor büyük ihtimalle Isparta demeyin diye ama işin bana inanır yani Çünkü eşim de beni de tanıyor Annem de tanıyor ama seninki kötü olmuş böyle insanlardan Allah korusun Belki biraz daha konuşursanız hoşlanmazsın
- +1 yıl
Evlydim ben hoslanmazsiniz derken?
Soran+1 yılBenim klavye düzeltiyor da anlatamam Şu tam şimdi okudum kusura bakma dedim ki biraz daha konuşun belki boşanmasının Hani çözüm bulabilirsiniz belki dedim gerçekten dedim zor bir durum dedim ben de çekiyorum aynısını dedim Eşimle konuşup göndermeyi düşünüyorum dedim sana hak veriyorum dedim ama yine de hemen evinizi bitirmeyin biraz konuşun dedim klavye düzeltmiş
- +1 yıl
Ya konuscak bsey yok bitti arkadasim ozelden istek atrmisn konusalim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinir bozucu bir durum ama biraz daha sabret baktın olmuyor söyle sonuçta kocandan ayrilmaktansa aralarının bozulması daha mantıklı yoksa adam seni aldatacak
013 Yorumla
Soran+1 yılyemek yiyemiyorum ben hiç şirretle baş edememe
Cevap sahibi+1 yılEdersiiiinnn
Soran+1 yılederim istesem ama bana sonrs gelin şirret derler
Cevap sahibi+1 yılDerse desin sen kocana bak gerisine kulağını kapat
Soran+1 yılsöyliyimmi yani
Cevap sahibi+1 yılEşini en iyi sen tanıyorsun uygun bir dille anlatan bence
Soran+1 yılsöylesem ki senin annen bana sen kuyruk sallıyorusn oğluma dedi desem. senin. yanında melek beni sen yokken haşlıyor desem. o daikak büyük dorun çıkar hemen gönderir. ama işte ben vicdan azabından ölürüm
Cevap sahibi+1 yılO zaman boşver kocan seni aldatsin o zaman vicdan azabı cekmezsin
Soran+1 yılaldatmaz o beni aşık bana. özlediğinden istiyor o ayrıca eğer beni aldatacak sa sabredemiyor sa gitsin. şimdi den herşeu cinsellik değil. düşünkü ben bişey oldu kadınlığımı kaybettim. ne olacak beni terk edip başka kadına mı gidecek o zaman nite sevdik zoe günde dedim bu düşünce yalnış
Cevap sahibi+1 yılKadınlığı kaybetme diye bir durum olamaz maalesef onu nereden duyduysan unut sonuçta bir delik var ve istedikleri tek şey bu madem sabredemiyorsa gitsin diyorsun o zaman niye millete soru soruyorsun o erkek tabi ki sabredemez
Soran+1 yılhayır benim annemin basşuma geldi o deliğinin önünde ur çıktı kapandı sonra rahmini herşeyimi aldılar o uru almaları kanser edermiş çok küçük bir delik vat orda ve o sadeve çiş içim o kadar küçük bu anlamda
Soran+1 yılhayır yani belki zoe bişey oldu. diyelim ben doğum yaptım 40 gün nasıl durucak sa şimdi de dursun
Soran+1 yılsoru sorma amacım yani ne yapmalıyım beni aldatmadı değil ne biliyim. yani söylersem. sizce ayıp emiş ölümüyüm gibi
kadın içerlemiş olayı, sana çamur atmış. madem sesinizi duymuşlar. kayın babanda kaynana atlasa idi. kalkmamış mı kuşu? sanırım kıskançlığından laf etmiş.
sizde az sessiz olun ama.06 Yorumla
Soran+1 yılsessizdik banyo yanımızda acaba ordan mi duydu mansam bilmiyorum gidip kocama mi söylesem kadın kocamın yanında bana iyi kocam yokken beni haşlıyor. çok ağır konuşuyor eşimi anlatsam araları bozulur ne yapsam biliyorum ama inan çok ağır konuşuyor
- +1 yıl
ses kaydı al. sana hakaret ettiğinde. sonra kaydı kapat ve kaynanan olacak kadına de ki. kocan seni beceremiyorsa, bu benim sorunum degil...
bir ton laf edecektir yine ama. ses kaydını kocana dinletirsin.
ve söylediğini inkar edersin. olay biter. ana ogul düşünsün sonunu. hem o kadar uzun yatıya kalmakta nedir?
evi barkı olmasa tamam , evleride var. defolsunlar gitsinler evlerine.
Soran+1 yıleşime söulesem ba na inanır zaten ama onu hemen gönderir. işte ana oğul arasını bozmak istemediğimden ama galiba söyliyicem artık.
Soran+1 yılsaol öyle yaparım artık son çare bu
+1 yılHer gece yapim. Belki utanir giderler. Eşine annen bu durumdan mutlu ve bizim yaptiklarimizdan gurur duyuyor deyip gaz ver. Ciddiyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılparçalar beni
- +1 yıl
Hiç bir şey yapmaz sen dedeni dinle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yıl3hafta az bir süre değil sonuçta çok mi sesli yaptınız o kadar sizde az biraz sessiz olsaydınız iyi olurdu ama. Kaynana da maşallah insna öyle biseyi söylemez zaten kayınpeder duyuyormus ulan bunu söylemeye ne gerek var sanki
043 Yorumla
Soran+1 yılya elimi ağzıma kapattım. ama nasıl duydu bilmiyorum. ya bu nedir ki
bie akşam dı i sabah eşimin önemli işi vardı kıyafetini seçmek için odaya gitttik seçtik dedim ütüliyim ütü ye su almak için odadan çıktım salonda kaynanam kayın babama bak aldımoğlanı yine odaya kapattı hiç utanmıyor dedi kayın babamda genç onlar diyordu utancımdsn ölmek istedim
k- +1 yıl
İllaki senin sesinden duymamislardir o kadarda bagirmiyorsundur herhalde şey yaparken yatak sesinden falan duyulmustur
Senin kaynana tam kaynana ulan ne var bunda sonuçta evlisiniz kendileri zamanında yapmamış mi onun utanmasi bu konuşmaları için bence eşine durumdan bahset annen hala o geceyi ima ederek davranıyor gibi
Soran+1 yılbahsetsen arazları bozulur vicdanin giderim
- +1 yıl
Yani o zaman mecbur katlanman lazım bu durumu ne zaman goricekler peki neden sizde kalıyorlar çok özel değilse
Soran+1 yılbenim mallılığom bu. bize telefonda sizi çok özeldim dedi bende anne gel kal bieaz dedim ne biletim tepeme edicek.
- +1 yıl
Sevisme olayı ne zaman oldu bilmiyorum ama diğerleri ile birlikte 1aydir sizdeler en o nasıl misafirliktir böyle bee yuhhh yani senin kaynana biraz tehlikeli dikkatli ol derim ben sana
Soran+1 yıl2 haftanın sonunda kocamı iki hafta zor tuttum.
Soran+1 yıltam biray olmadı ayın 6 sında bie ay olucak
- +1 yıl
Biz erkekler için iki hafta az bir süre değil zaten yaa 2hafat sonunda zaten o azgınlık normal yani o kadar ses gelmesi tabi sende olan oldu deyip kendi kaptirdinsa normaldir sesler ama kaynananın durumu hiç normal değil
- +1 yıl
Fazla bile kalmışlar evli bbarkli insansız kaynananın yaptığı yanlis zaten hayır ne anlarlar bu durumlardan böyle yapmaktan
Soran+1 yılyok artık kendimi kaptırmadım baktım kocamın hali hal değil. yani yazık genç erkek sonunda tamam dedim çok ısrar edince yoksa yani ben kendimi dizginlerim. anlatsam eşim gönderir onu
ama işte anne oğul aradı bozmak istemem- +1 yıl
Herhalde 2hafta az bir süre değil zaten ama elinde sonunda zaten biseyler olucak gibi aranızda bunu bil yani bu kaynana olduğu sürece ne yapsan olmaz gibi
Soran+1 yılvallaha 10 gündür durduyorum inşallah gidene durur
- +1 yıl
Neyi durduruyorsun anlamadım
Soran+1 yıleşimi
- +1 yıl
Zaten durduramazsın bu sefer artık komşularda duyar sesinizi kaynanan evden gidince de hem yatak kırılır hemde apartman duyar sesleri 😂😂
- +1 yıl
Sen üstesinden gelirsin o kadar şeyden sonra veya sadece oral yap rahatlatıcı derim daha fazla sıkıntı olmadan
Soran+1 yılya ben oral felan yapmam asla. işte daha o da da yanında bile giyinmiyorum. mutfak toplama bahanesi duruyor ile o uyunca gidiyorum yatıyorum kaçıyorum ama işte bu mesele değil fesatlık yapmasın kaynanam ban kötğ davranmasın kalsın ömei yok
- +1 yıl
Kaynana fesat zaten bende eo yüzden oral. bari yap adamın iştahı geçsin diyroum başka türlü sıkıntı olur yine size bu durum ne zaman gidecekleri belli değil sonuçta öyle değil mi zaten şuanda yanında giyinme sen zaten pusuda bir aslan gibi bekliyordur saldırır hemen 😂 üzüldüm yaa size valla kötü bir durum
Soran+1 yılgitselerde allahın izni ile başka bişe istmeem bir günde 50 kere bile yaparım yeterki gitsinler
- +1 yıl
Kaynana usandirmis seni 😂😂😂 yahu 50kere yapılır mi zaten bee sıkma o kadar canını sen çok bunalmissin tamam ama yapicak başka bişey yok şuanda teli kullandığını görmesin yine laf söyler bak 😂
Soran+1 yıluyuyor şükür bende mutfakta çay içiyorum bebeğimle kocam da uyyor
- +1 yıl
Sıkma canını bu kadar biraz sıkıntılı bir kaynanan var hatta baya sıkıntılı umarım gidene kadar kocan tekrar istemez veya yapma fırsatını bulmaz yok o kaynana seni diliyle yer bu sefer
Soran+1 yılbebeğim bile korkuyor onsan artık. cadı kadın
- +1 yıl
Deme öyle boşver umursama. davranislarini olduğu gibi bırak
Soran+1 yılbana yaptıkları yetmiyor küçük beğeiğime bile kötü
Soran+1 yılküçükük hayvana yapmadığı kalmadı ditor atın bunu sokağa.
- +1 yıl
Niye çocuğa damı bişey yapıyor ki hayırdır
- +1 yıl
Dediğini anlamadım ki
Soran+1 yılçoçuk değil kedim prasa var. o benim bebeğim diyor sokağa atık bunu. bu soğukta. vicdansız
Soran+1 yılkedime bebeğim derim ben evladım gibi yavru bir kedi iken eşimle bulduk ve çok üşümüş ve açtı ayağına cam gitmişti veterinere götürdük aşılarını yaptırdık evimize aldık. ona bile eziyet editor
- +1 yıl
Himm şimdi anladım durumu bende ne alaka diyordum 😀 zaten burdan belli hayvanları sevmeyen insanları sevemez zaten hayır ona noluyor ki o kadar şeye karışmış sen yine iyi dayaniuorsun demek
Soran+1 yılkocam şunları bir duysa önce annesini yollar sonra bana kızar bunları nasıl anlatmassın nasıl dayanırsın dite inan ama işte kadının prasa ya bile düşman görsem aynı garfiida benziyor şişman bir de. ama işte sabit ediyorum belki cennete girerim bu sabırla 😂
- +1 yıl
Garfield mi en sevdiğim cizgi filmdi eskiden 😂 kocam haklı olur bu konuda ama kendini avutmana bayıldım. dogrusu 😂😂
Soran+1 yılkadın çok fena şimdi birde kocama derim bunu yollar orda burda gelim veni sokağa attı dite duygu sömürü yapar bana milleri düşman eder. ;)
- +1 yıl
Sen neleri düşünüyorsun böyle yaa 😂😂 saflarında iki tane beyaz saçın var artık tebrikler 👏😂🙈
Soran+1 yılyok bir şirret olsam ben onun hakkından gelirim de. o akrabaları da ben kendi safıma alırım ama işts diyorum eşimin annesi bişey yapmiyim. o benim sevdiğim adamın annesi olamsa varya yasa bir arkadaşımın kaynanası olsa ben ona neler yaparım. yeminim ederim adımı anaöa Bir dahs ama eşimi sevdiğim için sabrediyorum. .
- +1 yıl
Kız senden korkmaya. basladim şuanda ama ben 😂😂
Soran+1 yılyok ben bana iyi olana iyyim ama bana kötü olana çok kötüyüm. dua etsin kocamı doğurdu
- +1 yıl
Şuanda seninle ağız burun kavga etmek ne güzel olurdu canım sıkılıyor zaten 😂😂😂
- +1 yıl
Kimsin sen caniiimmm kaynanaya laf söylüyorsun bakım 😂😂😂
Soran+1 yılben kavgamı asil ce yaparım çingene givi saldırmam laflaeımla adamı varya hastanelik ederim. en zayıf noktasından başlarım sonra. ona haddini bildirim.
- +1 yıl
Sen kime kızdın bu kadar beee valla costun hee eğer rahatliycaksan özelden küfür edebilirsin veya beni kaynanan olarak düşün özelden saydırcak gitsin yani ne diyeyim başka 😋😀
+1 yılkaynanan tam bir şeytan. Allah sabır versin. kuduruk karı duymasan ne olur. 3 hafta beklemek kolay mı? vicdansız karı. kendisi yapamıyor kıskanıyor seni. sizi.
25 Yorumla
Soran+1 yılya uzaktan geldiler bir ömür gelsin kalsın evimde ama ne biliyim oğlunun yanında iyi o yokken kötü
- +1 yıl
kalmasına birşey dediğim yok. ama sana söylediği şeyi duysan bile söylenmez. söyleyeceksen oğluna söylersin. sana karşı kötü davranması oğlunun yanında çiçeğe dönmesi de onun ne kadar şeytan olduğunu gösteriyor. sende çok yüz verme. 3 hafta yeter çok bile kalmış.
Soran+1 yılya eşime anlatmadım anlarsam gönderir. inan çok iki yüzlü eşime diyorki oğlum çok iyi bie eş şeçmissin melek ditor bana da seni nerden buldu da aldı diyor bende cevap veriyorum ama artık gücüm kalmadı anlatsammı
- +1 yıl
bence eşinin yanında de. anne işte şu saatte böyle demiyordun de. ne oldu da şimdi böyle dedin de.
Soran+1 yılYa eşime söylesem zaten gönderir Ama araları bozulsun istemiyorum Ama artık yani dayanamıyorum
+1 yılKız dert mi bu? Salla gitsin helalinle yapmışsın ne demek pis pis bakiyo. Onun yaptığı asıl çok ayıp. rahatsizsa gitsin Allah Allah..
11 Yorumla
Soran+1 yılbu umeımds değil ama eşimin yanında çok iyi koxam yokken beni haşlıyor adeta bebek baskısı yapıyor
+1 yılsizde sıkıntı büyük. uçkuruna sahip çıkamayan insan bana göre en basit insandır. 2 gün dayanamadınız öyle mi sonrada bağıra çağıra sevişiyorsunuz. aferim size
05 Yorumla
Soran+1 yılyoo vallaha 3 hafta durduk ama eşim duramadı. ben burda zaten özür diledim ne dite daha eşimin yanında bana iyi davranıp o yokken iğneliyor ayrıca bağıra çağıra bşleu yapmadık ağzımı bile kapattım ayrı ayır düş aldık. ben ona bişey yapmadım. kasın değişik
- +1 yıl
bu kadar sekse düşkünseniz ayrı yaşayın. ve dikkat edilsede duyulur elbet. öpme sesi bile gitmiştir kesinlikle.
Soran+1 yılşimdi o kasının iki yüzlülüğü çirkefliği gözüne batmıyorsa bu batıyorsa işte o zaman vicdanınla baş başa kal. ayrıca beraber yaşamıyoruz bize kalmaya geldiler bişeye düşkün değilim. olarakta normal evliyiz biz ama işte eşim bie erkek. ve genç bir adam nasıl dayansın 3 hafta zoe day--andı
- +1 yıl
30 yaşındayım 30 yıldır dayanıyorsam 3 hafta dayanılabilir. ya da gelmeyin dersin olur biter.
Soran+1 yılkocam 27 olucak. bende 22 yaşındayım. ayrıca o evli bir adam artık düzenli bir cinsel hayatı var eğer hiç olmasa dayanır ama alıştı bu düzene o yüzden çok dahs zor. onun için. kaynanam cadı bir kadım sorum tek bu değil kocamın yanında melek ama o yokken bana ağır konuşuyor
kötü davranıyor. istesem kötü biri olsam anlstırım kocama gönderir onu ama işte ana oğul aradı bozmayayom diyorum sahtesiyim diyorum
+1 yılvay arkadaş ailenin gündemine bak.. :))
herneyse bu senın eşinle özelin, kimse karışamaz. Bunu açıklamak zorunda değilsin. herkes işine baksın mumkunse...03 Yorumla
Soran+1 yıleşim de aynen böyle diyor. ama işte kaynanam.
- +1 yıl
yani şimdi araları bozulmasın diye göstermiş oldugun hassasiyet takdire şayan... bu konuyu çözecek kişi de kocandan başkası değil. o halledecek bu işi
Soran+1 yılben yarın diyicem bana böyel davranırsanız kocamla konuşuncam sizin bana böyle yapmaya hakkınız tok diyicem bir devam etsin o zaman benden günah gider kocam şunları duysa önce onu yollae sonda bama kızar nasıl anlatmassın nasıl dayanırsın der ama işte sabır ediyorum.
Beklemek mantıksız o kadar süre ve bu doğal bir şey onlar 6 ay kalsa 6 ay yapmayacak misiniz
08 Yorumla
Soran+1 yılkaynanama göre evet yapmamalıyıx eşime göre by utanılacak bişeu değil herkes bu yıllardan geçti bana göre pas hakkımı kullanıyorum 😊
Soran+1 yılhayır ben kaynanamın bana iyi davranmasını isiyorum iki yüzlülk yapmamasını isiyorum eşiminde biraz şabredebilecwğini düşünüyorum
Soran+1 yılYani eğer böyle giderse Bir iki güne söylerim Kocama gönderir artık yapacak bir şey yok
Soran+1 yılYani tabii ki de eşimi gaza getirecek şekilde değil düzgün bir şekilde böyle her şey söylemeden yani öyle
Ne zaman gidiyorlae? Ben plsam inadıma ger gün yapar eşime de ama annen kızar derin dndndndn
010 Yorumla
Soran+1 yılyani eşim yapmak istiyor ama ben aaartık keyfim bile yok eşim e söylemiyorum. söyle sem şu an giderler ben dedim gelsinler diye eşim istesemmesen gelmesinler dedi ama işte ne biliyim bama eziyet edicek
Soran+1 yılya oğlunu ve beni çok özlemiş telefonda dedi bende gel anne bieaz bizde kal dedim ne biliyim. tepeme edicek
Soran+1 yılgider 2 haftaya da okullar başlayınca ama işte ben nabıcam
Soran+1 yılgeçen oldu bu olay sabah eşimin önemli işi vardı kıyafetini seçmek için odaya gitttik seçtik ütüliyim dedim ütü ye su almak için diye odadan çıktım salonda kaynanam kayın babama bak aldı oğlanı yine odaya kapattı hiç utanmıyor dedi kayın babamda genç onlar diyordu utancımdsn ölmek istedim
Soran+1 yılnasıl ediyim
Soran+1 yılsen az değilsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayınvalide haklı, sesiniz yüzünden kayınbaba kayınvalide yi gıdıkladı o gece, kayınvalide zor durumda kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılyek o değil önemli değil tek iki yüzlü olmasın bana kötü davranmasın yeter
+1 yılyılanlık yap madem kayınvaliden yılan sen daha beteri ol
020 Yorumla
Soran+1 yılbir şirret olsam ben ona nefes aldırmam ama eşimi sevdiğim için onun için ben istesem bende çok şirret oluddum iman oğlunun yüzünü görmez di ama işte ben böyle olmak istemedim ama iştr dayanamıyorum nasıl bir pis
- +1 yıl
hmm, anladım
- +1 yıl
o zaman ne yaparsa yapsın iyilikle yaklaş
Soran+1 yılyok az kaldı ben ona diyicem bir daha böyle konuşursan kocam a anlatırım diyicem buna cab dayamaz
Soran+1 yıl
kız bu ne ki sabah eşimin önemli işi vardı kıyafetini seçmek için odaya gitttik seçtik ütü yapiyim ütü ye su almak için dite odadan çıktım salonda kaynanam kayın babama bak aldo oğlanı yine odaya kapattı hiç utanma yok dedi kayın babamda genç onlar diyordu utancımdsn ölmek istedim bu derevw
Soran+1 yılsabah iş yaptım elimden şeker düştü kaynanam tabi yatak işi değil ya bu bunda o kadar iti değilsin dır. aklın nerdeyse dedi sanki koxamla değil elin bunun erkeği ile yaptım deliricem pskolejik şiddet by resmen
- +1 yıl
ya onlar uslu uslu oturuyomuymuş acabaaa
Soran+1 yılkocam la adam açılacak mutfakta bekliyorum uyumasını ki gidiyim yatıyım de yaklaşmasın yanında giymiyorum arttık.
- +1 yıl
kızz yapma öylee eşini mutlu et bırak kadın ne derse desin kendini parçalasın istersee
Soran+1 yılkız beni parçalar bu
- +1 yıl
allah öyle kadınların şerrinden korusun, sen git kocana sokul ama hissettirme ona daa
Soran+1 yılsöylesem gönderir kocam onu keşke biras sa ben kötü olabilsem ah
Soran+1 yılbana yaptıkları yetmedi şimdi de küçük bebeğime başladı yerer ya
- +1 yıl
o zaman da kocanın gözünde kötü olurdun boşver iyiki iyisin
- +1 yıl
noolduuu
Soran+1 yılbebeğim kedim prasa ya diyor atın bunu sokağa cadı kadın beni mutlu eden herşeyi almak iştiyor
- +1 yıl
haa bebeği oyduuuu :) attırmaa
- +1 yıl
bunu kocana iletmelisin
Soran+1 yılbu soğukta donar prasa soğukta bana çoçuğın olmuyormu senin dedi zaten baskı yapıyor o ayrı bir dert anlatıcam kocama ama sabır Allah beni belki cennete koyar bu sabırla
- +1 yıl
inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam anladık anne babası da misafirliğinde bir sınırı var 3 hafta ne mk? Ayrıca yapacaksanızda birazcık sessiz olun 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılswssiz dik ama banyo ya giderken mi duydu acaba. kalsın vallahi. 1 sene bile kalsın ama bana kötü davranmasım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSabredeceksin
Erkeklere herşey anlatılmaz bir olur iki olur adam da dinlemez bidaha daha çok üzülürsün
Takma duyma Üç maymunu oyna05 Yorumla
Soran+1 yılçöktüm abla eşimin yanında canım cicim kocam yokken haşlıyor beni
Cevap sahibi+1 yılCan çıkar huy çıkmaz
Cevap sahibi+1 yılDaha dikkatli davran yatak odasında da
Soran+1 yılay ben dayanaamıyroum sabah iş yapıyorum mutfakta eşimden şeker düştü bana yatakta olduğun kadar işte iyi değilsin tabi akıl fikir nerde ditor bu kadın makyaj
Soran+1 yılmabyak elimden kaçıyorum o dada vallahi. yanında bişe giyin miyorum düşün
+1 yılKaynana haklı, 3 hafta misafirlik mi olurmuş eşine ceza vermeliydin, az irade.
01 Yorumla
Soran+1 yılya küsüyor küsüyor. durmuyor. banane oğluna desin genç erkek adam kanı deli akıyor. ben nabtım dedim yapma dedim annemler gidene kadar ama adam durmuyor nabiyim bıçak mo çekiyim
+1 yılRutin gelin kaynana atışması.. her evde oluyor.. he de geç.. hatta gıcık etmek istiyosan.. biraz daha sesimi yükselticem de
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım burcu için bir kaynana kavgası değil bu kaynanamı mi şeytanlıkları yani
- +1 yıl
Şeytan deme. günah günah
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana dersen ve kaynanan inkar eder. Eve kamera koy görüntüleri de kocana izlet görsün bakalım cadı kaynana el mi yaman sen mi
03 Yorumla- +1 yıl
Yok artık kamera falan 😀
Soran+1 yılkocam bana inanır zaten ben araçları bozulsun istemiyorum
- +1 yıl
İyi niyetlisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlayışlı olmaları gerek
Zamanında kendileri de aynı şeyleri yaşıyordu
Duyduysa bile duymazdan gelecek..04 Yorumla
Soran+1 yılkız ilişkisi batsın bana pskolejik şiddet yapıyor
Cevap sahibi+1 yılPsikolojisi bozuk o zaman kadının
Soran+1 yılsöyliyimmi kocama
Cevap sahibi+1 yılSöylemelisin bence
+1 yılKaynananin terbiyesizligi. Ayrica 3 hafta ne bok yiyolar sizde.
110 Yorumla
Soran+1 yılgelsin vallahi bir yıl kalsın ama bama kötü davranmasın önemi yok
- +1 yıl
Ben kendi anneme dayanamam o kadar. Kiymetini bilsin kayinlarin
Soran+1 yılbu ne ki kadın beni eşimin yanında ilgili gigi yapyor eşim yokken öldürecek elinden helse
kız bu ne ki sabah eşimin önemli işi vardı kıyafetini seçmek için odaya gitttik ütü ye su almak için dite odadan çıktım salonda kayın babama bak aldo oğlanı yine odaya kapattı dedi kayın babamda genç onlar diyordu utancımdsn ölmek istedim
- +1 yıl
Allah sabir versin. Yuvana zeval gelmesin
Soran+1 yılkocama anlarsam 1 dakika duramaz o benim evimde ama araları bozulmasın dite sabrediyorumr tek kocamı sevdiğim için katlanıyoruö
- +1 yıl
Anlat bence esin degil mi paylasmalisin
Soran+1 yılAnlatsam hemen gönderir onu anne oğul arası bozmuş gibi olmak istemiyorum ama işte ne yapacağımı da bilmiyorum Çok ağır konuşuyor eşimin yanında Melek eşim olmayınca öldürecek gibi bakıyor ağır laflar söylüyor yani dayanamıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
- +1 yıl
Anlatmalisin. İcinde dag olur o ne oyle. Bozulursa bozulsun ne olacak. Senden evin huzurundan muhim mi
Soran+1 yılöyle yapcam galiba. nabiyim ki başka
- +1 yıl
Huzurunu muhafaza et
+1 yıltakma salla ve kocanade
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılPatavatsız mış kaynanan
014 Yorumla
Soran+1 yılnabitim
- +1 yıl
Kocanla yatakta iken anlat dişiliğini kullanıp anlat kocana bak nasıl seni savunuyor
Soran+1 yılbuna gerek yok ki olayı anlatsam zaten onu gönderir ben araları bozulmasın diye sabrediyorum
- +1 yıl
Benim kafadan eşin tebrik ediyorum eşini bilsin ama bence
Soran+1 yıldua et bana
Soran+1 yılkocam şu dertleri sakladığımı bilse bana kızar neden söylemedin bana neden kendini yıprattın dite ama işte
- +1 yıl
Boşver sen onu bunu kocanı doyur evliliğin tadına bakın düzenli seks yapıyorsunuz birbirini fazlasıyla anlayan bir çiftsiniz tebrik ederim sizi 👍👏👏
Soran+1 yılkaynanam beni öldürür bu sefer 😂😂 kocamın yanında giyinmiyorum bile mutfakta duruyorum o uyuyunca gidiyorum yatıyorum aramızı açılan diye korkuyroum artık
- +1 yıl
Bence git şimdi kocanın yanına iyice delirt kapıyı arala tam kapatma şöyle bir sağlam vursun o ses yankılansın odada erit erkeğini..
Soran+1 yıluçma. herifin yanında giyiniyorum artık kaçıyorum. ayrıca o kadar de terbiyesiz ıolmam bana yakılmaz
- +1 yıl
Yapacagını yapmışsın zaten daha ne uça uça kahkaha atan sensin yazdıklarını oku göndermeden önce
Soran+1 yılhayır ben dedimki normalde gülme sesim mi gittiı çinkü hiç ses çıkarmamaya çalıştım hani normal bişeye gülerken mi gitti ve ben bişey yapmadım eşime olmaz dedim ayıptır dedim içerde büyükelr var dedim dinlemedi genç erkek 26 yaşında durduramadım artık kaynanam öyle deyince eşimle arama mesafe koydum. kaçıyorum artık.
- +1 yıl
Kaynanan anlayışlı olmalı hem oğlu rahat durmuyor hem geline laf ediyor, kocanı mutlu etmen kıskançlık krizine yol açtı sebep bu sen kocanı mutlu etmesen kaynanan reklam yapar seni valla hem oğlunu mutlu et hem anasıyla uğraş kıymet bilmiyor kaynanan gençsiniz tabiki hayvan gibi şeyy yapacaksınız
Soran+1 yılya bunu geç ben dedim oğlun durumuyro benim suçum yok bana dedi ki işte dişisi sallamasa erkeği gelmez. sonrw benn bişey demedim aşkm eşim isteyince söyledim çünkü sebebini sordu. ve eşim annesi ile konuştu nasıl böyle dersin anne işte üzmüssün onu dedi siz bu yollardan geçmedinizmi dedi beni çağırdılar benle kocama olur böyle şeyler ben abarttım dedi özür diledi oğluna da kusurs bakma oğlum dedi sonrs ertesi gün sen ne fena bir kıszın.. dedi bana ve bana kötülükler yapıyor ve eşimin yanında bana iyi davranıp o yokken beni haşladı resmen. laflar sokmalar düşün sabah beni haşlayan kadon akşam eşimin yanında bana elme kesip al canım gelinim diyor nasıl bir iki yüzlülük. bu?
+1 yılÇok sinir bozucu bir durum
05 Yorumla
Soran+1 yılkız bu ne ki sabah eşimin önemli işi vardı kıyafetini seçmek için odaya gitttik ütü ye su almak için dite odadan çıktım salonda kayın babama bak aldo oğlanı yine odaya kapattı dedi kayın babamda genç onlar diyordu utancımdsn ölmek istedim
- +1 yıl
Senin kaynana yerini bilmiyor bence oğlunu kıskanıyor senden 🤣
Soran+1 yılben çöktüm artık.
- +1 yıl
EşinleKonuşGöndersin
Soran+1 yıldüşüncem
+1 yılvay arkadaş kaynanaya bak ya 😨
05 Yorumla
Soran+1 yılkız kocamın yanında bana iyi davranıyor o yokken beni haşlıyor bende cevao veriyorum ama daha gücüm kalmadı
Soran+1 yılkocamın yanında bana elma kesip veriyor inan kocam olmasa ölsem şu vermez
- +1 yıl
ne kadar iki yüzlü o öyle ya cidden insan korkuyo böyle şeyleri duydukça 😨
Soran+1 yılkocama anlatiyimmi
- +1 yıl
bilmem ki ben hiç anlamam ne yapılır :/
+1 yılAz sessiz yapamadiniz mı
04 Yorumla
Soranağzımı bile kapattım bilniyorum gitmiş ses.
- +1 yıl
Nasıl oldu da duydular bence açtın ağzını yumdu gözünü 😀
Soran+1 yılvallahi. eşim ağzımı kapattı hatta belli olmasın dite ayrı ayrı girdik duşa demekki kendimizi kaybettik
- +1 yıl
Muhtemelen çok eğlenceli geçmiştir ki ne yaptığınızdan haberiniz yok 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaynanan tam bir o. pu.
Cok dikkatli ol011 Yorumla
Soran+1 yıldikkat etsem ne olur durduk yere haşlıyor beni eşimin yanında bana melek givi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman soyle yap.
Ses. Kaydi. al
Esin evde yokken kaynananin yaptiklarini kaydet.
Bayaa kaydet ama bir kac tane olmasin.
Onu esine dinlet
Cevap sahibi+1 yılSana cocuk. yuzunden ne baskisi yapiyoki
Soran+1 yılŞimdi sorulara tek tek cevap veriyorum buna ihtiyacım yok zaten eşime bana böyle davrandığın söylesem Onu gönderir bana inanır vebana kızar kpcam bana nasıl anlatmassınn nasıl yıpranırsın diyr bu bir ikincisi bana işte Niye senin bebeğini olmuyor işte neden senin bebeğini olmuyor senin bebeğini olmuyor mu Bebek yap falan gibisinden konuştu Eşim bile bana bu cümleyi kuramadı bun o bile söylemez ama işte kadın da öyle bir gıcık ki küçücük kedim pırasayı bile sokağa atmamı istiyot bana evde hayvan beslenmez diyor soğuk da donsun mu
Cevap sahibi+1 yılManyak bu kadin bee manyaak.
Soran+1 yılVallahi bir iki gün daha sabredelim Eğer yine devam ederse eşim Onu gönderir yani söylerim konuşurum
Soran+1 yılYa benim yaşımda daha 23 ya düşün yani daha 23 girmedim bile gireeceğim başıma bu gelenler daha yeni evliyim sayılır ama işte kendimi yaktım
Cevap sahibi+1 yılKac yillik evlisiniz
Cevap sahibi+1 yılEsinde 23 yasindami
Meslekler. nedir
Soran+1 yılEşim 26 yaşında 27 ye girecek işimin ofisi var dış mimarlık olarak ben de protez mezunuyum ama işe gitmiyorum Hani hiç çalışmıyorum daha doğrusu bu kadar
Cevap sahibi+1 yılAnladimmm.
Mesleklerde iyi aslinda
Ama bu kaynana profili kotu olmus
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saçma, o zaman aynı evde oturanlar ne yapıyor?
010 Yorumla- +1 yıl
Onlar yapmamış hiç 😀
Soran+1 yılhaklisin ama işte nabiyim ben benim suçum ne kocamın yanında bana iyi davranıyor kocam yokken beni haşlıyor. birde bebek baskısı yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılTipik kaynana. Eşin farkındaysa bu yaklaşımların ondan rica et annesiyle konuşmasını, yoksa sen kötü olursun gık desen
Soran+1 yıleşimin yanında bana melek kocam yokken haşlıyor beni. eşime söylesem gönderir çoktan ama işte annesi arası bozulmasın
Cevap sahibi+1 yılDaha kalmayacaklarsa neyse, yoksa seni ezer, bir kere o imkanı verirsen çok incinirsin. Eşine uygun dille davranışlarını anlat, annesini tanıyorsa sana hak verecektir ve müdahale etmelidir. Erkeğin arada kalmadan dengeyi kurması çok önemli, yoksa ilerde ara kötü bozulur.
Soran+1 yıleşim bilse bama bunu yaptığını söyelesem gönderir onu hemen
Cevap sahibi+1 yılGöndersin o zaman, zaten çok kalmışlar. Taş çatlasın bir hafta misafirlik olur.
Soran+1 yılYani önemli değil benim için kalabilirler bir yıl bile kalabilirler mı kadın o kadar kötü ki düşün küçücük kedi mi pırasayı sokağa atmamızı istiyor diyor Bunu at bana diyor Bunu bu soğukta nereye atayım küçücük kedi artık katlanamıyorum ben de işte bir iki gün sonra eşime söylerim böyle giderse
Cevap sahibi+1 yılSen yine de fazla tutma yanında. Kadın olayları istediği gibi anlatır sen yanlarında değilken, sonra kocana inandıramazsın, inandırsan araları bozulur vicdan yaparsın falan uzun süreli bir arada olmak iyi değil. Muhtemelen kocan çalıştığı için akşamları görüyorlar, tüm gün senleyseler yeter, çok iyi niyetli bakma, mutsuz eder giderler.
Soran+1 yılbir iki gün sonra eğer böyle devam ederse kocama anlatırım ve onları gönderir
- Cinsellik konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz sessiz yapsaydınız duymazlardı :)
024 Yorumla
Soran+1 yılmesele o değil safece eşimin yanında bana iyi eşim yokken canavaar
- +1 yıl
cadı kaynana desene. sizin sevişmenizi bahane etmiş kızmak için
Soran+1 yılinşllah
- +1 yıl
kapıyı da dinlemiş olabilir sizin
Soran+1 yılkötü kadın. ya nabsam kocama mi söylesem
- +1 yıl
kocana usulunce söyleyebilirsin
Soran+1 yılya araları bozulur anne oğulun dite susuyorym vallahi
- +1 yıl
kocanı gaza getirme söylerken. usulunce söyle abartmadan ve çoğu şeyi demeden
Soran+1 yılannen bana kötü davranıyor kocacım baja oğluma kuyruk sallamasan o sana gelmez dedi bu kadın senin annen ama seni hiç tanımamış. birde senin yanında melek sen yokken bebi haşlıyor bana kuduruk dedi kayın babama oğlanı alıp odaya kapatıyor rezil gelin dedi ayrıca bama laflar sokuyor. ve bebek yap dite başkı yapıyor ve kendimiz pırasayı sokağa atamanı istiyor yaptıım yemekleri beğenmiyor ve bana hakaret ediyor kısaca anan benim tepeme s... yo diyecek halim yok 😂😂
- +1 yıl
hahahahahahah :)
- +1 yıl
@veledron75 ah bu kaynanalar yok mu ah 😂😂
- +1 yıl
@Hayattaherşeyvar her problemin kaynağı kaynanalar 😂😂
- +1 yıl
@veledron75 kesinlikle katılıyorum 😅😅
Soran+1 yılkaynaşmayı nr yapmalı kaynar kazana atmalı. düşünüyorum da ilerde ben böyle bir kaynana olmak istemem. gelinimi kızım gibi severim çünkğ ben oğlumu severim ve onun sevdiği herşeyi severim. ona anne olurum
- +1 yıl
Şimdi öyle dersin sonra cadı kaynana olursun 😀
Soran+1 yılEğer ben Cadı olsam kayınvalideme karşıda Cadı olur emin ol Bir şirret olsam o benim daha adımı anamazs ortalığı karıştırabilirim Ama ben öyle bişiyle yapmıyorum Neden Çünkü şimdi de kocamı seviyorum ve otomatikman Kocamın sevdiği herkesi seviyorum O yüzden ileride de oğlumun sevdiği herkesi severim buna emin olabilirsin sevdiğim birini sevdiği her şeyim severim Çünkü kocamda benim sevdiğim her şeyi sever
- +1 yıl
Tabi şimdi öyle diyorsun. Çevremde örnekler var. Kaynanası ile iyi geçinen ama geline kaynanalık yapanı gördüm. Tabi herkes aynı değildir. Önemli olsn insanlık vicdan sevgi saygı
- +1 yıl
@veledron75 👏👏👏
- +1 yıl
@Hayattaherşeyvar doğru değil mi 😀😀
- +1 yıl
Aynı fikirdeyim seninle. Konuşmak ile yaşamak aynı şey değil. Ben de cadı kaynana olmak istemiyorum. Ama olacağım garanti 😂😂 artık gelin benim yüzümden intihar etmeze iyidir
- +1 yıl
@Hayattaherşeyvar hahahaha 😀😀oğlanı gelinden kıskanma 😂😂
- +1 yıl
@veledron75 ay ben çok vır vır konuşan kaynana olurum. Gece aralarında yatar uyurum 😂😂
Soran+1 yılYok artık o zaman ondan ne farkımız kalacak
- +1 yıl
Cinsellik konusunda 424 cevap paylaştı. Cok mu sesli yaptınız ki?
06 Yorumla
Soran+1 yılhatırlamıyorum. gülme sesim gitmiştir belki ama ne biliyim. ağzımı kapatı eşim hatta duşa bile ayrı ayrı girdik
Soran+1 yılbilmiyorum ben bişey yapmadım olmaz dedim durmadı genç erkek bu kanı kaynıyor. nabiyim ben. benmi dedim hel diye yok.
Soran+1 yılcanımı sıkmaamk gibi değil sabah iş yapıyorum mutfakta eşimden şeker düştü bana yatakta olduğun kadar bu işlerd iyi değilsin aklın nerelerde dedi dayanamıyorum eşime söylemiyorum. nabıcam
Kaynananda ayıp etmiş
08 Yorumla
Soran+1 yılvallahi ama
Soran+1 yılvallahi önemli. olan bu değil beni en çok deli eden eşimin yanında melek givi olması o yokken tepeme etmesi
Soran+1 yıleşim e anlatmıyorum bilse o gönderir onu hemen banda kızar nasıl saklarsın diye ama işte diyorum ana oğul arasına girmiyim
Soran+1 yılyarın kaynanama diyicem nana böyle davranırsan eşimle konuşucsm diye
Sabır erdemdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılinşllah
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep sizde mi kalacak artik
07 Yorumla
Soran+1 yılYok Bir ay bir buçuk ay kalır ızaktan geliyorlar. .
Cevap sahibi+1 yılZor is ya nasil dayaniyosun
Soran+1 yılDayanıyorum Görmezden Geliyorum bana laf sokuyor cevap veriyorum Ama artık baş edemiyorum yani işte öyle olmadı Bir iki güne söyledim yani eşime Yapacak bir şey yok göndersin artık gönderir de zaten
Cevap sahibi+1 yılSuc esinde zaten seni zorda birakan o sogumadan iyi duruyorsun helal olsun
Soran+1 yılBeni zorda bırakan kendim buna emin olabilirsin kaynanamı Ben Bize davet ettim Gel Dedim anne dedim biz de bir iki ay Kal dedim Ne yapayım Böyle olacağını Ne bileyim şimdi eşime söylesem dakika sana gönderir �şte benim kendimi yakmam Bu telefon da bana Sizi çok özledim dedi Ben de gel Anne biz de bir iki ay Kal dedim onunla hasret gider bende de gider dedim ama ne bileyim tepeme yani eşim dedi gelmesinler istersen dedim biz gidelim 12 hafta kalalım dedi ama ben ne bileyim başıma bunlar gelecek koca sözü dinlemedim bak neler oldu şimdi de söylesem eşimi hemen gönderin onları
Cevap sahibi+1 yılAran bozulur ayip olur
Cevap sahibi+1 yılArkadas olalim istersen
+1 yılOlsun tabiki
01 Yorumla
Sorananlamadım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası