Kocam a ne demeli peki? onun yüzünden?

kaynanam. ve kayın babam bizde kaldı 3 hafta bende eşimi red eddim o süre zarfınca. sonra bir gün eşim dayanamadı bende dayanamadım ve oldu bişeyler kaynanam bana ertesi gün sesiniz ta bize geliyor kayınbaban bile duyuyor. yani sabredemedinizmi dedi bende ben değil oğluna söyle dedim o da sen istemesen oğlum da istemez dedi ben şok oldum sonra bişey demedim yatarken eşime bağırdım senim yüzüden diye o da annesine anne sizde bu yolardan geçtiniz. böyle söylemmissin üzüldü. dedi onın yanında benden özür diledi ama sonra bana sen çok fena bir kadınsın dedi ama ben bişey yapmadım.. burda benim suçum ne kendi oğluna tamam oğlum olur böyle şeyler bana yok sen yapıyorsun da o geliyor dişi sallamazsa erkeği gelemez bile dedi 2 gündür çöktüm bana pis pis bakıyor kocama anlatsam onu gönderir. ama arası bozulsun istemiyorum nabiyim? başına böyle olanlar gelmiş arkadaşlar varmı?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşalr eşimin yanında bana çok iyi davranıyor eşim olmayınca beni haşlıyor adeta eşimin yanında bana elme kesip veriyor eşim olmasa bir yudum su vermez ölsem. bende cevap veriyorum ama yoruldum
Güncellemeler
+1 yıl
kocama anlatiyimmi inanın çöktüm artık yemek bile yiyemiyorum birde bana çoçuk yüzüden baskı yapıyor eşimin aklına girmeye çalışıyor.
Kocam a ne demeli peki? onun yüzünden?