Çok pişman ve üzgünüm.. Kendimi değersiz ve pis hissediyorum...
ne yapayım?
ne yapayım?
Ya yerim sizin pişmanlığınızı yapma bunu gözünü seviyim siz kızların şu olaylara daha dikkat etmesi gerekmezmi sen büyüceksin eşin çocuğun olucak nasıl bir anne olucaksın lan sen nasıl namuslu bir anneyim ben diceksin ben senin gibi kızlar yüzünden birine aşık olmaya korkuyorum lan etrafta 1 tane temiz insan kalmadı en saf insanın bile geçmişini araştırdığım zaman bir bok çıkıyo yeter lan neye özeniyosunuz kızım siz ayıp nereye gidiyosunuz böyle. bu kadar sözü senin yaşam tarzına suç bulduğum için söylemiyorum banane ne yaparsan yap ama lütfen üzgünüm pişmanım deme
sen nasıl baba olacaksın peki? eğer sevdiğim bir insanla yapsaydım zerre pişman olmazdım! ayrılacak olsam bile.. büyük bir hata yaptım ve içim acıyor zaten..
önce adını saklamadan yorum yap ondan sonra eleştiri yap...sen ne kadar temizsin ki temiz bir kız arıyorsun? daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedim,bakirim diyebiliyormusun bir erkek olarak? diyemiyorsun. o yüzden pişman olan biriyle bu şekilde aşağılayıcı konuşulmaz..önce insanlığı öğren ondan sonra edep namus bekçiliği yap..
Emin ol ben iyi bir baba olurdum çocuklardan bu kadar nefret etmeseydim.
Bak benim çok fazla kız arkadaşım olmadı ama olanlarında kendimi bildiğim için pişman olmasını gerektiricek bişey yapmadım hiçbirinin namusuna el uzatmadım 20 yaşıma geldim ve hala o işi yapmadım çünkü seks olayına sizden çok daha farklı bir gözle bakıyorum kendimi dizginlemeyi biliyorum ortalıkta abaza abaza dolaşmıyorum
marmaris senin sorunu sonradan gördüm ama söylediklerim sanada cevap olmuştur sanıyorum ve ben ismimi saklamıyorum gelin yüz yüze konuşalim biyerde buna cesaretiniz yoksa face adreslerinizde vereblrsiniz eklerim ben
Ayrıca bana edepten bahsetmeyin özelliklede beline sahip olamayan sizler sakın yapmayın bunu ben sözümü sakınmam diğerleri gibi sizi rahatlatmak için karakterim dışına çıkıp sizi rahatlatıcak şeyler söylemem ben doğruları söylerim sırf biraz düşünmek için beyninizi kullanın diye
Ya arkadas bakırelık değil bu olay sen git sevmedıgın birine arkadan ver bakire depğilim desin evlenmezsdem namerdim yeter ki seveyim arkadan vermek ne demek kımden duydun kımden örnek aldın sen bunu hangı toplumdan he bırakın bu pısmanım ayagını kızım sen de ıkı gun sonra unutursun merak etme burada gunah cıkarma kocana da al bak ben bakıreyım kımseye vermedım dersın öyle gecer gıder sana gecıren herifte övüne övüne anlatıyordur arkadaslarına merak etme
Ayrıca bana sakın üzgünüm demeyin pişman olabilrsin ama üzgünüm diyerek ağlama sakın sonuçta bunu yanlışlıkla yapmadın sonunda ne olucağını biliyodun tecavüze uğradım de zorla bana bunu yaptı de inan ağzımı açmam ama gelipte burada sakın acındırma kendini senin gerçek isminin ne olduğu çok açık ve inan bu söylediklerim çok ufak şeyler düşündüklerimi yüzüne söyleme fırsatım olsa inan günlerce ağlardın
khaos haklı nerden biliyosun bunu sağda solda anlatıcağını sonuçta yattığın adamı ne sen seviyosun nede o sana değer veriyo muhtemelen tanımıyosundur da o kişiyi şimdi gidicek sağda solda anlatıcak bunu belki ortak arkadaşlarınız vardır kulaktan kulağa gidicek ve rezil olucaksın sen yine dua et bir görüntünü falan çekmemiş yoksa inan çok daha pişman olabilirdin seni her istediği zaman şantaj yoluyla yatağa atsaydı veya bütün arkadaşları o görüntüler sayesinden senin üstünden geçseydi
ya birader inan amacım kimseyi üzmek değil hatta bende üzüldüm belliki daha yaşı küçük cahil birisi ama ben bu tarz şeylere değer veririm be şimdi diyolar namus bacak arasında değildir diye ama o kadarınıda koruyamadıktan sonra bana namustan bahsetmesinler lütfen ben çok sevdiğim kızlara yol vermek zorunda kaldım tabi nedeni biriyle yatmiş olması değildi bu karakterde biri olmuş olmasıydı inan akıllansınlar istiyorum yapmayın şunu ya biraz eşinizi çoluğunuzu çocuğunuzu geleceğinizi düşünün
ben o üzülme duygumu coktan kaybettım kadınlar erkeklerden cok farklı arkadas ben nelerını gördüm ben temız biriyim falan ya da bakırelıgı vs savunmuyorum burada yapmıs etmıs pişmanım diyor pişmansan ALLAHA yalvar affetsın senı burada iki uc dalkavuk senı tesellı etmesıne mı ihtiıyacın var kızında kısılıgıne hıcbırseyıne laf etmıyorum benı ilgilendirmez benı ilgilendiren kısım sevmedıgım bırıyle demesi meraktan bunu yapması noldu canın mı yandı neden pişman oldun yani
seninde dediğin gibi sırf merakı yüzünden tanımadığı biriyle yapıyo bu işi o da biliyo yanliş olduğunu onun ihtiyacı olan şey gerçekler değil birinin
üzülme kardeşim.
gerçekten pişman olduysan iyi düşün bundan sonra yapacaklarını.
sen nolursa olsun degerlısın.
demesidir böyle birinden mantıklı bir hareketmi bekliyosun nasıl kişilikte biri olduğu çok açık bende inan kötülemiyorum sadece biraz düşünün gözünü seviyim bunu kendiniz için değil aileniz veya sizi sevicek erkek için yapın bunu
neyse daha fazla konuşup can sıkmaya gerek yok bunu düzeltemezsin ama bundan sonra ki hareketlerine dikkat edersin umarım sana marmaris e ve khaos a iyi geceler..
Hatasız kul olmaz nefse herzaman hakim olmazsın olsan zaten insan olmazsın
Önemli olan yaptığın hatalardan pişman olup yolunu aydinlatman tecrübelerin var çünkü ama kendine kızma bak bu düşünceleri Düşünmen bile çok + puan şu zamanda pişman olmak vb üzülme
konunu insanlar ne der fal o kısmını at günah hara...herşeyin bir zamanı var evlennce yaşarsın bu merak nie bunlar düşünülmeden harekt ediyoyor ama sonunda çok zor durmda kalcğn şeyler olur sakın bidaha bu işlerle alaksın olmasın hiçbir erkeğede güvenme
üzülme kardeşim.
gerçekten pişman olduysan iyi düşün bundan sonra yapacaklarını.
sen nolursa olsun degerlısın.
ağlattın beni.. teşekkür ederim yorumun için.. Umarım her hatanda seni de böyle anlayanlar ve her şeye rağmen destekleyenler, merhamet ve şefkatle kucaklayanlar olur.. Allah razı olsun..
Gerçekten çok teşekkürler.. :) sağ ol.
Herşey insanlar için,
Tecrübe= Yediğimiz kazıklarin, yaptığımız hatalarin bileşkesi
Bundan bir ders çıkartiysan ne mutlu sana...
Birdaha yapmazsın olur biter...
Cevap
32Cevap
boşver değmez moralini bozmaya .kendini pis ve değersiz hissetme .zevk almadı isen çabuk unutursun .eğer de zevk aldı isen her andan zevkini hatırla .
böyle olmamalıydı ama.. ileride eşimin yüzüne nasıl bakacağım? elbette o da bana bakir gelmeyecektir ama bilemiyorum.. en azından sevdiğim birisiyle olmalıydı. kendimi çok severdim artık tiksiniyorum.
haklısın .sen iyi bir bayansın .bir erkek için her zaman değerin olur .kendini yıpratma .üzme .o anı hatırlayacaksın .unutman kolay olmaz .o anda insan kendine hakim olamaz .sizde bayan sınız ve zevkleriniz ,arzularınız var .bu hisler sizlere özel .bırak sende zevk alıdın anlar kalsın gerisini düşünme .sen kendini bilen ve kendin için neyin iyi olduğunu bilen birisin .seninle evenecek erkek senle mutlu olur merak etme
Allah razı olsun.. Umarım seni bulan insan seni ggerçekten çok sever ve tertemiz gelir sana.. Çok sağ ol.
rica ederim .sende sağolasın .inşallah .allah büyük .senin gibi tertemiz bir bayanla tanışırım inşallah : )
Allah razı olsun
senden de kendine iyi bak
sevmediği biriyle anal seks yapmışmış bağırta bağırta düzmüş seni o sevmediğin adam çıkartmış bide yüzüne boşalmışmıştır. burada pişmanım kötüyüm ayakları yapma boşuna dememişler orosğunun tövbesi yarak görene kadardır diye 2 gün sonra yine çağırırsın
Biraz dini kitaplar oku hz.mevlanayi oku nediyor rabim gel töbe et bize gel kapimiz herzaman acik unutma bunlari ama neden yaptin sevmiyorsan zorlami oldu ?
zorla değildi.. of tiksiniyorum kendimden..
Ehh abla ozaman neden yaptin neden cok merak ediyorum simdi bir sopa atsam sana haklimiyim haksizmiyim :) ahh be abla olan olmus dedigim gibi tiksinme kendinden ama arasira dini hikayeler oku bak bakalim eski insanlar neyapmis kimler töbe etmis neler olmus neler ama bence senşu andini acidan utanmiyorsun dogrumu ?
her türlü açıdan kötü hissediyor ve utanıyorum
Tamam ozaman yarisini haletmisin bile simdi biraz arastir bakalim töbe et dedigim gibi dinle alakali seyler oku huzur bulacaksin bende mesela eskiden kac kere kerhaneye gitim ama namaz kilinca tövbe edince okuyup ögrenince huzur buluyor insan ;) oldumu ablam benim sakin birdaha olmasin kenine dikkat et iyi bak
yapacak bir şey yok. o an hormonlar hakim olmuştur benliğine ve böyle bir hatayı bir daha tekrarlamaman için belkide bu gerekliydi ancak benim anlamadığım- sevmediğin biriyle nasıl o duruma geldin?
doğru birşey değil tabiki ama,sonuçta pişmansın önemli olan bu..madem sevmiyorsun neden yaptın böyle birşey? tehtid mi edildin?
cahillik ettim
hata yapmıssın bir daha yapmasın üzülme bu kadar olan olmus
affedemiyorum kendimi.. anne olmaya bile layık görmüyorum..
ya sacmamala her insan hata yapar önemli olan bunu anlaman pişman olman
umarım izleri silinir hemen.. :'(
sen düşünme bunu rahatlat kafanı
Sağ ol yorumun için allah razı olsun
önemli degil sen rahat ol her insan hata yapar ve pişmanlık duyar
:)
la yapıon tamam nıe sevmedın adamla yapıon sokacaksan ılla salatalık var kusura bakma ama sevmedıgın bırı yerıne onu yapmak daha mantıklı sıçmıs sıvamısın
ben hep sevmediklerimle yaptim bosver
suan sevdigim var onu bekliyorum ayda bir gelip veriyo
Allah yardımcın olsun .s
ne veriyor :)
bu site öldürüyo beni :)) ne vereyim abime :) cidden bende merak ettim ne veriyor :)))
hhhahha güzel cevap :D
ne vearecek adam evli ayda sira geliyo banda imam nikah yaptik
belki aradabi aldatirim ama gönlüm onda onunki tatli geliyo iciyom
belki onunkinden daha tatlı gelcek içebilceğin başka insanlarda vardır yaaa ;)
a m k sizin yüzünzden
ülkede aşk ve sevgi kavramının bir anlamı kalmadı a m k yaaa
nedim kocam vermiyo orda burada otlaniyom
ayda 1? cok az
bence öyle birşey yapmadın can sıkıntısından böyle bir soru soruyorsun yok eger gerçekse cehennemde cayır cayır yanarsın inş pis fahişe
bilmem ki ne yapsak acaba.bir de sevdiğinle dene dicem o da hoşuna gitmezse boşuna dağıtmış olucaz hediyeleri
hem sevmediğin hem de anal sek mecbur mu kaldın hani vajinal olsa anlarım çok azmışsındır dayanamamış yaparsın da anal neden?
Bir daha yapma , ama sevmediğin biriyle niye yaparsın onu anlamadım
zor günler geçiriyordum zayıf karakterliymişim meğer
Nasıl oldu ki :(
yok ya saçmalama. sen de zevk aldiysan ne mutlu. bosver gerisini
Pişman olmuşsun işte hatanı anlamışsın üzme canını.
yeterli mi peki bu?
"Tevbe eden günah işlememiş gibidir." İnşallah bir daha yapmazsın.
yapacak birşey yok artık önüne bakacaksın artık daha dikkatli davranmaya çalışmalısın
Önden ver demek istedin herhalde :D
geiçmiş olsun sevmediğin birine nasıl oluyorda veriyorsun onu anlamadım ama en nihayetinde hepimiz inbanızbaşımıza türlü şeyler gelebilir bu senin kötü bir insan olduğun anlamına gelmez tekrar geçmiş olsun
olmuşa çare yok yapmasan iyiydi ama yapmışın unutup yoluna devam etmen gerek
nasıl yani.sevmediğin bırısyle neden ilişkiye grdınki
Soru 1087965 dediğin kişi bu arkadaş mı? Yoksa fake hesabın mı?
Hahaha o ne öyle ya
üzülme kızım, tanrı affeder, şimdi yüce isaya dua edelim, saint joseph seni kutsasın yavrum, amen
kendinizi küçültmeyin bu kadar, geçmişi gemişte bırakın.
Pismanligin sebebi nedir ,gunahindan dolayimi yoksa gurursalma sadece
2 rekat namaz kıl kalkta
sevseydin değerli ve temiz mi olacaktın...
Git kafana sık bu nasıl soru ya yapmasaydın .
Niye yaptın bacım o zaman ?
aptallığımdan
İkiniz de aynı sitede takılıyorsunuz galiba
Si kilmiş g ötün davasi olmaz
Piç :D
Orda zar yok kimse anlamazz
Git abdest al namaz kıl
yapacak bir şey yok unut gitsin
Akışına bırak olan olmuş xD
yapacak bşy yok tek unutmak
Herkesin başina geliyor üzülmene değmez...
Vicdanın rahat değilse tevbe et.
git yıkan:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar