arkadaşlar sevgilinizle yaşadığınız en sekssi gününüzü anlatırmısınız? neler yapmıstınız ? ne yapınca kudurmustunuz veya siz ne yapınca onlar kudurdu?
Not: Kızlardanda yorum gelsin lütfenn .
Not: Kızlardanda yorum gelsin lütfenn .
önce club a gittik üst katta locaya çıktık club sahibiyle aram iyidir kimseyi almadı yukarıya daha 3. buluşmamızdı kız arkadaşımla ilerleyen anlarda alkolünde etkisiyle o dans etmeye başladı kimsenin olmaması rahat davranmasını sağlıyordu benim yanımdan uzaklaşmadan dans etmeside benim çok hoşuma gidiyordu dizimi ve abcağımı striptiz direği gibi kullanmaya başladı bende dayanamadım ve ayakta tek vucud dans ediyorduk artık saatin nasıl geçtiğini anlamadım öpüşmeler arasında çok ıslattın beni hadi eve gidelim dedi eve nasıl geldik hatırlamıyorum onunla ilk kez ilşkiye girecektim her şeyiyle mükemmeldi saçları beli kalçası göğüsleri eve geldiğimizde birer kadeh daha içtik o sıralar hande yener atma şarkısı yeni çıkmıştı onu açtı pc den sadece pc ışığında benim için dans etmeye başladı yavaşca soyunuyordu zaman hiç geçmesin istedim sutyenin altında olanları hayal meyal gördüğümde kendimden geçtim ilk defa sütyenle göğüslerini büyük göstermeye çalışmayan biri vardı karşımda incecik sutyeni taşıyamıyordu göğüslerini eteği çıkartmaya çalışırken atladım hemen o zevkten mahrum kalamazdım sırtını çevirdim ve bacakalrından süzülmesine izin verdim o şekilde yatağa düştük sütyeni çıkartmak için kendime çekip dığrulttum ve kopçasını açtım inanılmazdı vucuduna göre o çok büyüktü uçları görünmüyecek derecede büyüktü ellerimle birleştirip uçlarını çıkartmaya çalıştım dilimle dokunduğumda nefesinin kesilmesi çok hoştu
gerisini yazamadım site engellemesin diye
anladım anladım :D
yurtdışında bir sevgilim vardı. barda çalışıyordu. müşteriler arasında sıkıntı olmaması için çok fazla yanımda zaman geçiremiyor servisini yapıp bir kaç cümlecik konuşma ile geçiriyordu. kendisi çinliydi. o ana kadar hiç sevişmemiştik yeni tanışmıştık. bir gün bana servis yaparken elini tuttum. o an çaktırmadan elini yaladım. bu kasıldı elini çekti hemen. bir ara kayboldu. sordum nereye gittin diye. senin yüzünden çamaşır değiştirdim dedi. elini yalayınca ıslanmış. ilk izninde buluştuk. saatlerce yalaşıp emiştik. denemediğimiz pozisyon kalmadı.
Bizim ev boştu eve attim çocuğu :D Önce film izledik filan. Sonra ben bunun üstüne kahve döktüm. (Bilinçli olarak lan bende az değilim he ) sonra çikar pantolonunu krem süreyim falan dedim önce bu bir nazlandi. Sonra çikardi pantolonu. Ben de krem sürmeye bacağindan başladim yukari doğru çiktim. Sonrasi malum işte tahmin edersiniz.
uuuuu cesur kızzz:D
harbinden az değilmişsin :) bizim böyle kahve dökenimiz bile olmadı. biz bastan cıkardık hep :)))
bu ciddi mi
Nah size benim gibi sevgili :D
afern kız sana :D benim kafadansın hahahahahha :D
arkadasınızın sevgılısyle anladım yazıodum azdaha ya :D
+1 :)) Sesli güldüm :D
ahahahah .:D
Cevap
17Cevap
Sevgilimle degil ama yurtdisindayken kankam olan yabanci bir kizla (sanki film gibiydi) aniden opusmeye basladik. Elimdeki su sisesini elimden almaya calisiyordu. Ben de vermemek icin baya mucadele veriyordum ki :) gerisini tahmin edersiniz. Kankama o saniyeye kadar en ufak arzu duymamistim. Demek ki ates barut olayi dogruymus. Bir daha boyle bir heyecan yasayabilecegimi sanmiyorum.
Vallaha bazen oluyor sevgilimle azdiriyorum onu cesitli seyler yapiyorum mesela isiriyorum ya da masaj yapiyorum oda diyorşu anne istersen yapabilirsin :)
eski eşimle bir akşam salonda seviştik
ayakta koltukta yerde vs.vs
saatlerce deli gibi sevişmiştik
eşim artık yeter bacaklarım tutmuyor demişti...
bir de bir akşam yatmaya hazırlandık..
boynuma sarıldı
seni istiyom...
hem önden hem arkadan
dedi...
kudurdum...istediği gibi oldu...
Özel hayatımı sanamı anlatıcam... kimle ne yaptıysm yaptım.. senlede paylaşack birşeylerimiz vasa beraber yaşayıp görelim : ))
hollandada gecirdiğim o muhteşem o günü bende oldukca küçük hollandalı bir kızla hiç durmadan 8 saat. ama burada anlatsam anlatsam bitieme .
Sabah 10 Akşam 5 ... Bizim evde sadece ikimiz varız... Evin tüm odaları banyo ve mutfağı test ettik..
Sırasıyla mutfak, kanepe, banyo, yatak..
Eeğer iki tarafta birbine aşıksa ufak dokunuşlar bile büyük kudurşlara sebebiyet verebilir :P
katılıyorum
parkta öyle istekli olduk ki insanları fark edemeyecek kadar oldu...
ilk oral yaptığım gün çok iyiydi.. acemilik ama büyük zevkti
En seksi gün bu güzeldi puhahaha
fjhsdgfhg
nee ?:D
bizi bırak sen anlat :)
Özelimi paylaşmıyorum cevaplarda...
2 günde ayarladım kızı 3. gün becerdim bir gecede 12 kez ilişkiye girdim o :D ikimizddede mutlu son :D
Pilav yaptıydı tane tane yermisin yemezmisin:/
sevişmiştik daha seksi ne olabilir ki
hesabımı silerler özür dilerim..
Masturbasyon mu yapacaksın okuyarak?
ne yapacan okuyup mastürbasyon mu yapacan
heeee çok zekisin
yık canım senin beynine su dökemeyiz
kes
işeriz ama:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar