Cuckold Tedavisi Mümkün mü?

Merhaba, 25 yaş öncesi pasif eşcinsel eğilimlerim vardı. Hiç ilişkiye girmedim ama sıkça sanal yapardım. O dönemde cuckold filmleri de ilgiyle izlerdim.

Bu eğilimler gitgide azaldı.25 yaşından sonra bitme. noktasına gelince evlenmeye karar verdim. 29 yaşımda evlendim. Mutlu bir evliliğim var. Evlendikten sonra pasif hislerim cuckolda evrilmeye başladı. Ancak bunu asla yapamayacak biriyim. Eşimi çok seviyorum ve onu kıskanıyorum.

Genelde netten bu tarz filmler izliyorum ve sohbet sitelerinde bu fantaziyi seven kadınlarla sohbet ediyordum. Dikkat edin, sadece kadınlar. Erkeklere eşimi anlatamıyorum.

Tabii bu bende vicdan azabı yapıyor. Ayrıca zihinsel yoğunlaşma gerektiren işimden de geri kalıyorum. Bu nedenle bu hislerden kurtulmam lazım.

Sizce ne yapayım? Bastırdıkça mı daha kötü oluyor? Eşime bu konuyu açamam, açmam da. Sadece sanal ve filmlerle devam mı etsem? Ancak dediğim gibi bunlar beni işimden alıkoyuyor.

Ya da psikolojik tedavi mi alsam?Bu konuda bilgisi olanlar yorum yapsın lütfen. Kınayacak olanlar yazmasın lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Var mı benzer durumda olanlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu başka yorum?
Cuckold Tedavisi Mümkün mü?