Farz edin ki bir evin kapısını çaldınız, kapıyı karşı cins açtı! Oda ne? Üzerinde hiç birşey yok! Belki en iyi ihtimalle iç çamaşırı var! Böyle bir durum karşısında ne yapardınız? Evet, nerede namuslu erkeklerimiz! İzleyin şimdi onları. Hiçbiri cinsellik düşünmez o an Allah var! Çok iyiler hepsi...😃 #DenizBey
İnstagram fenomeni Merve Sanay pizza getiren personele kapıyı çıplak açtı! Size karşı cinsiniz kapıyı çıplak açsa ne yapardınız?
Klasik Merve Sanay işte. Her zamanki gibi. İç çamaşırı falan sıkıntı değil de , bu şekilde çıplak açması hoş değil bence. Neyse ya aman banane. Ben öyle bir durumla karşılaşmış olsam -ki karşılaştım- bir şey yapmaya gerek yok aynı şekilde devam ederim. Sonuçta iş yapıyoruz...
Ben utandım valla. Yemin ederim utandım. Çok utandım hem de. Yazık günah gerçekten. Böyle kızlar yüzünden hem cinsimizi korumaya korkar olduk. Videoda görüntüye bakmadan sadece dinleyin. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İnstagram fenomeni Merve Sanay pizza getiren personele kapıyı çıplak açtı! Size karşı cinsiniz kapıyı çıplak açsa ne yapardınız?
En İyi Cevaplar