Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsi heme öyle büyümüyor büyen bulursan sevin yorulmasin
malesefki zor bir yumusadimi oral yapmsan seks te hayal20 Yorumla
En İyi Cevaplar
mesele onun büyümesi değil onun buyumesını sağlamak :)
122 Yorumla- +1 yıl
+1 redline07 :)
- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis büyürken yakından gördün mü? :)
1186 Yorumla
Soran+1 yılhiç görmedim
Cevap sahibi+1 yılSertleşme anını videoda mı izledin?
Soran+1 yılizlediğimi nerden çıkardın
Cevap sahibi+1 yılE bir yerde görmüş olmalısın ki merak ediyorsun? P*rno filan izlemiyor musun?
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılGörmediğin halde merak ediyorsun öyle mi?
Soran+1 yılcanlı görmedim ama büyüdüğü anıda görmedim
Soran+1 yılyok saol kalsın :)
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin :) peki merakını giderdin mi?
Soran+1 yılmerakımı gideremedim sanırım bunu canlı görmem lazım ama böyle bir isteğim yok evlendgmde görürüm
Cevap sahibi+1 yılVerdiğim linkteki kısa videoyu izledin mi?
Soran+1 yılhayır mobilim bulamadım zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam ben sana kısaca anlatmam gerkirse; penisin içinde süngerimsi bir doku var, erkek tahrik olduğunda bu doku kanla dolmaya başlıyor ama kan geri kaçmıyor, orada hapsediliyor. Kan miktarı belli bir seviyeye geldiğinde penis artık taş gibi sert oluyor :) . Boşalma gerçekleştiğinde kan oradan tahliye ediliyor ve penis inmeye başlıyor. Sana bunu kendi üstümde video ile anlatmak isterdim ama sen istemiyorsun :) umarım anlamışındır veya nereyi anlamadıysan bana söyleyebilirsin :)
Soran+1 yılbunlar tamam anladım orayı. görüntü merakım var benim ama atıyım mı deme istemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılTamam atmam :) şu ana kadar sevgilin oldu mu?
Soran+1 yıloldu ama görmedim onu sorcaksan
Cevap sahibi+1 yılHımm anladığım kadarıyla bu tarz işlere evlenmeden önce olmaz diyorsun. Doğru mu? :)
Soran+1 yılevet doğru
Cevap sahibi+1 yılTebrik ederim seni, doğru yoldasın. Saf temiz olmak kadar güzel bir şey yok. Bende bakirim ama bazen uçkuruma yenik düşüp sanal seks yaptığım oluyor, kendimi şimdilik böyle firenleyebiliyorum. Ama keşke onuda yapmasam.
Soran+1 yılgerçekten kendine hakim olmayı dene yaparsın azimliysen tabiki. ama öpüşmüşündür mutlaka dimi?
Cevap sahibi+1 yılŞu ana kadar 2 tane sevgilim oldu ama onlarla öpüşmedim. Sen öpüştün mü?
Soran+1 yılhayır olmadı
Cevap sahibi+1 yılHiç bir kızla yiyişmedim bile, sende öyle misin? :)
Soran+1 yılevet bende hiç bir kızla yiyişmedim :))
Cevap sahibi+1 yıl:)) Hahaha bunu çok istiyorsun galiba? :)
Soran+1 yılşaka yaptım allah korusun :)
Cevap sahibi+1 yılBuradan seninde benim gibi olduğun anlaşılıyor :) mastürbasyon yapıyor musun?
Soran+1 yılovv konu gidiyo iyice
Cevap sahibi+1 yılP*rno izlemiyorum demiştin :) mast. ta yapmıyorsan eğer kendini tutabiliyor musun?
Soran+1 yılonu izlemedende yapılır
Cevap sahibi+1 yılİzlemeden de yapılacağını biliyorum da, mast yapıp yapmadığını merak etmiştim :) . Cevabımı almış oldum :) . Peki izlememe nedenini sorabilir miyim?
Soran+1 yılizleyince aklımdan çıkmıyo sürekli istek oluyo o anın büyüsünü bozmamak için diyelim. peki her erkek izler mi
Cevap sahibi+1 yılBence büyük çoğunluğu izler. Bu konularda insanın kendine hakim olabilmesi çok güzel. Bende bir-iki aydır pek izlemiyorum sanırım sıkıldım. Birde sanal sekse sakın bulaşma, insanın yaptıkça yapası geliyor. Hatta p*rno izleme isteğinin bile önüne geçiyor.
Soran+1 yılöyle bişey yapmıyorum zaten. sen bunları niye merak ettin
Cevap sahibi+1 yılBir nedeni yok, merak işte :) nasıl olsa ikimizde gizliyiz. Bir bayanın bu konulara nasıl baktığını merak ettim doğrusu :) Sen peki penisin büyümesini niye merak ettin?
Soran+1 yılçünkü merak ediyorum hala garip bişey boşver anlayamazsın :)
Cevap sahibi+1 yılAnlayamazsın(!) diyorsun yani :D aslında benimde bayanların vücudu hakkında merak ettiğim şeyler var yani :)
Soran+1 yılne gibi merak edilcek bişey yok ki :)
Cevap sahibi+1 yılMesela kadınların göğüsleri bana çok ilginç geliyor :) onlardan nasıl zevk alabiliyorsunuz? :)
Soran+1 yılvalla daha bende bilmiyorum orasını :)
Cevap sahibi+1 yılDokunmak hoşuna gitmiyor mu? :)
Soran+1 yılyoo kendim dokununca bir his oluşmuyo :)
Cevap sahibi+1 yılPeki mast. yaparkende mi dokunmuyorsun? :)
Soran+1 yılhayır dokunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılBence bundan sonra dokun, dediğimi anlarsın :) birde tahrik olunca onların uçları sertleşiyor galiba öyle mi? :)
Soran+1 yılvalla mast yaparken hiç açıp onlara bakmadım bende mi sorun var ya olmuyo öyle bişey :) kendimden şüphe ediyorum sayende :)
Cevap sahibi+1 yılSende sorun yok sadece bu konularda biraz bilgisizsin o kadar :) ama böyle bilgisiz olmanda bana hoş gelmiyor değil, yani her erkeğe hoş gelir. Bu arada kaç yaşındasın? :)
Soran+1 yıl18 . hoşa gidicek bir durum mu bu yani
Cevap sahibi+1 yılEvet bilgisiz olman bana şirin gözüküyor. :)
Soran+1 yılhmm değişik :)
Cevap sahibi+1 yılBundan sonraki mast. larında memelerinede bir el at :) oyna onlarla. Büyüklükleri nasıl?
Soran+1 yılama zevk almıyorum . 75 beden
Cevap sahibi+1 yılŞimdi oynadın mı? :)
Soran+1 yılsenin merak ettiğin şeyler benim hakkımda bişeyler mi yoksa genel mi :)
Cevap sahibi+1 yılHer ikiside diyelim :)
Soran+1 yılpeki bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılPeki bu konuşmalarımızdan etkilendin mi? :)
Soran+1 yılyoo ne konuştuk ki :)
Cevap sahibi+1 yılYani ne bileyim :) ben çok etkilendim de :)
Soran+1 yılsenin yaşın kaç :)
Cevap sahibi+1 yıl24 :)
Soran+1 yılneyinden etkilendin merak ettim :)
Cevap sahibi+1 yılYani cinsel manada etkilendim diyorum :) . Çadır kurulu bir şekilde oturuyorum. Bu konuları konuşmak sencede etkileyici değil mi? :)
Soran+1 yıletkileyici canım bişey demedik :)
Cevap sahibi+1 yılSende ıslanma oldu mu? :)
Soran+1 yılhemen bakıyorum hayır :))
Cevap sahibi+1 yılBen bile ıslandım yani :) nasıl olsa duş alacağım bunu boşa çıkarmamam lazım :)
Soran+1 yılben bugün girdim tekrar girmek istemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılPeki duştan önce veya duşun içinde yaptın mı? :)
Soran+1 yılyapmadım
Cevap sahibi+1 yılNe sıklıkla yapıyorsun?
Soran+1 yıl2,3 haftada bir
Cevap sahibi+1 yılÇok nadir yapıyormuşsun :) cinsel isteğin pek yok galiba :)
Soran+1 yılaynen öyle :)
Cevap sahibi+1 yıl:) Şu an yanında olmamı ister miydin?
Soran+1 yılsanal seks mi yapmak istiyosun?
Cevap sahibi+1 yılHayır istemiyorum. Öyle bir niyetim olsaydı şimdiye çoktan sana beni ekler misin derdim ve demeyeceğimde.
Soran+1 yılniye demiceksin peki?
Cevap sahibi+1 yılBu kadar yazışmadan sonra eğer dersem bana abaza dersin ve kabul etmezsinde. :) O yüzden öyle dedim.
Soran+1 yılpeki anladım
Cevap sahibi+1 yılAma sen istersen olabilir yani :)
Soran+1 yılhayır tabikide :) Hem sende vazgeç :)
Cevap sahibi+1 yılTamam tamam vazgeçiyorum :) bundan sonrada bırakıyorum. Bana bıraktırttın bak :)
Soran+1 yılhiç sanmıyorum bırakıcağını ama neyse :)
Cevap sahibi+1 yılBu gün yapma eğilimim vardı ama yapmayacağım. Kendime hakim olursam bir daha da yapmam. Penis uzunluğu hakkında ne düşünüyorsun? Bence işlevi önemli :)
Soran+1 yılBencede öyle :)
Cevap sahibi+1 yılBana sormak istediğin başka bir şey var mı? :)
Soran+1 yılevet aklınızdan sürekli cinsellik geçiyo mu yani dısarıda gördüğüm erkekler çoğu kız hakkında bunu düşünür mü
Cevap sahibi+1 yılAklımızdan cinsellik sizden daha sık geçiyor olabilir ama dışarda gördüğümüz her kız hakkında böyle düşünmeyiz, yani ben öyleyim. Ama o kız çok açık bir şekilde giyindiyse bak o zaman öyle düşünebiliriz. :)
Soran+1 yılnormal bir giyim açık değil önünüzden geçerken dik dik bakıyosunuz . hatta bazen erkeklere bakıyorum nereye bakıyo diye başka bir kadını süzüyo arkadan
Cevap sahibi+1 yılŞimdiki kızların çoğu daracık giyiniyorlar. Bu da ister istemez bakmamıza neden oluyor. Sana da bakıyorlar mı? :)
Soran+1 yılevet malesef
Cevap sahibi+1 yılYüzüne mi bakıyorlar yoksa göğüslerine mi? Ben şimdi malum sebepten ötürü :) duşa giriyorum, sen yaz ben sana sonra cevap atarım :)
Soran+1 yılikisinede . cidden mi hani tutuyodun kendini dayanamadın mı :)
Cevap sahibi+1 yılSon yazımı yazmadan önce bir posta atmıştım :) . Şimdi ben bir kızın yüzüne uzun süre bakıyorsam eğer o kız güzel olduğu içindir ama cinsel olarak o an bir şey düşünmem. Göğüslerine bakıyorsam eğer büyük veya dekolteli olduğu içindir ve işte o zaman onları ellemek isterim :) . Çevrendekiler seni nasıl değerlendiriyorlar? Güzel misin? :)
Soran+1 yılsen benimle konuşurken neler yapmışın ya böyle ığrençşin :) gidip adamlara hiç nasılım diye sormadım yani :
)
Cevap sahibi+1 yıl:) Adamlara sor demedim ben. Kız arkadaşların seni nasıl değerlendiriyor? Sana güzel kızsın diyorlar mı? Seninle bu konuları konuşurken tahrik oldum ve mast. yaptım, ne var bunda? :)
Soran+1 yılbiz pek birbirimizi değerlendirmeyiz ama bazıları diyo uzunum buda güzel yapıyo sanırım birazdaha. iyi yap bişey demedik :)
Cevap sahibi+1 yılEvet uzun olman dikkat çekici olabilir. Peki kendi yüz güzelliğini nasıl değerlendiriyorsun? :) Tamam ben yaptım sende yap :)
Soran+1 yılklasik işte nasıl söyliyim ben beğeniyorum kendimi başkasına göre göreceli
Cevap sahibi+1 yılKıyafet giyerken göğüslerin dışarıdan nasıl gözüküyor? Dik mi duruyorlar? Yani dar body gibi bir şeyler giyiyor musun?
Soran+1 yılDar tshortu yazın giyerim kışın kazaktan hiç belli olmuyor çok az bir şişlik o kadar
Cevap sahibi+1 yılKışında mı erkekler göğüslerine bakıyor? Yazın bayağı şiş oluyor mu? :)
Soran+1 yılyok bakmıyolar :) normal sadece o zaman tshortlerden daha büyük duruyo zaten küçük ne kadar büyük durursa işte :)
Cevap sahibi+1 yılAyy yerim onları ben :) . Dediğim gibi, bir kıza bakıyor olmam illa onun hakkında cinsellik düşünüyorum anlamına gelmez. Küçük olduklarını sorun etme, hiç değilse sarkmazlar ve sert dururlar :)
Soran+1 yılyok takmıyorum zaten haklısın :) uzak dur benden :)
Cevap sahibi+1 yıl:) Tamam tamam kızma. Peki sen erkeklerin önüne bakıyor musun? :)
Soran+1 yılçok nadir bilerek bakmam zaten denk gelir falan öyle
Cevap sahibi+1 yılŞişkin olduğunu görsen hoşuna gider mi? :)
Soran+1 yılsıradan biri hoşuma gitmez sadece erkek arkadaşımın hoşuma giderdi
Cevap sahibi+1 yılAnladım, bazen benimki otobüste istemsiz bir şekilde sertleşiyor ve bunu biri görecek diye çok utanıyorum, saklamaya çalışıyorum :) . Oral seks hakkında ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılaman otobüste kimseye deydirme :) bilmiyorum ki yapar mıyım yapmazmıyım :/
Cevap sahibi+1 yılYok ya sapık değilim, kimseye değdirmem, zaten elimde bir şey varsa önümü kapatmaya çalışırım. Oral seks konusunda bende senin gibi düşünüyorum, kararsızım :) . Eşim isterse yaparım ama bana yapılmasından çok zevk alırım herhalde :) Sen sana yapılmasından zevk alır mısın? :)
Soran+1 yılutanırım yani yaptırmam ama yapar mıyım bilmiyorum işte. yaşın gelmiş evlensene ne bekliyon :)
Cevap sahibi+1 yılGel birlikte evlenelim :) evlenince benden utanmazsın sana yaparım ondan :)
Soran+1 yılniyetim yok canım başkasını bul :)
Cevap sahibi+1 yılBenimle evlenmeye mi niyetin yok yoksa evlilik düşün müyor musun? :)
Soran+1 yılbilmem farkında mısın 18 yaşındayım? :)
Cevap sahibi+1 yılBen seni beklerim sorun değil :)
Soran+1 yılbüyüksün kanka ya yoksa biliyosun yarın basarım nikahı sana :))
Cevap sahibi+1 yılTamam öyle diyorsan öyle olsun bakalım :) şimdi kanka olduk demek :) isteseydin bende basardım :D bu arada bana internetten senin göğüslerine benzeyen bir foto linki atabilir misin? :)
Soran+1 yılmobilim fotoğraf atamıyorum. senin merakın nerden bu kadar göğüse hep ondan bahsediyosunda
Cevap sahibi+1 yılOnları çok seviyorum. Bence bir bayanın cinsel yönden en çekici yeri göğüsleridir, bu benim görüşüm tabi ki. Cinsel ilişkiye girmeyip sadece onlarla oynamak bile bana yeter :) sen farkında değilsin ama bir erkek göğüslerine dokunsa sende zevk alırsın :)
Cevap sahibi+1 yılSeni ekleyebilir miyim? :)
Soran+1 yılgaripmiş :) sadece göğüs değil erkek bana dokumaya başlasa kalbim çok hızlı atardı :)
Soran+1 yılhayır iyi böyle eklemeni istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet herkesin cinsel yönden bir tutkusu olur, benimkiside bu işte. :) Seni ekleyebilir miyim? :)
Cevap sahibi+1 yılPardon ikinci yorumunu sonradan gördüm :) tamam böyle devam edelim :)
Soran+1 yılhayır demiştim
Soran+1 yılhayırdır eklemeye kalktğına göre sanal yapmaya mı karar verdin :)
Cevap sahibi+1 yılYok ya yapmayacaktım. Sadece seni merak etmiştim ve seni görmek istemiştim. Zaten sen mobilsin, istesekte yapamayız öyle değil mi? :)
Soran+1 yıl1.si nasıl yapıldgnı bilmiyorum tam olarak. 2.si yapsak seni soğuturum cünkü ağzım laf yapmaz öyle benim o konularda soğursun yani :))
Cevap sahibi+1 yılMobilden nasıl olduğunu bende bilmiyorum, herhalde anca birbirimize fotoğraflarımızı atardık :) . Eğer yapabilmiş olsaydık senin laf yapmana gerek yok zaten, birbirimizi izlemiş olurduk :) sonra gerisi gelirdi zaten. Senin merakında gitmiş olurdu :D
Soran+1 yılyok yok merak olarak kalsın o hala iyi böyle :)
Cevap sahibi+1 yılTamam sen bilirsin, peki fotoğraf atmamı ister miydin? :)
Soran+1 yılhayır :)
Cevap sahibi+1 yılTamam :) seks sırasında yapmayı çok istediğin bir fantezin var mı? :)
Soran+1 yılaklıma gelmedi senin
Cevap sahibi+1 yılDuşta seks yapmayı çok istiyorum :) pozisyon olarakta doggy ve bayanın üste olduğu pozisyonu istiyorum :)
Soran+1 yıldenersin iyiymiş duş fikri :)
Cevap sahibi+1 yılDuşta vücudun ıslak ve temiz olduğu için her yerini yalayasım geliyor, işte burada oral seks yaparım ve yaptırtmaktanda büyük zevk alırım :) sende yapar mıydın? :)
Soran+1 yılbilmiyorum duşla alakası yok onun :) sen öpüşmedgne emin misin ya? :)
Cevap sahibi+1 yılEvet eminim :) . Bir bayanla sevgili olmak hariç öpeşmekte dahil hiç bir şey yaşamadım. :) Niye sordun? :)
Soran+1 yılbana bişeyler yaşamışın gibi geldide . bişey yaşamadan böyle konuşuyosan :)
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım yani, bu zamana kadar insan beyninde fanteziler kuruyor işte :) . Eee bir şey yaşamadan böyle konuşuyorsam? :))
Soran+1 yılhiççç devamı yok bu kadar :)
Cevap sahibi+1 yılSeninle beraber olsam seni uçururdum herhalde :) memelerden ne kadar fazla zevk alındığını fark ederdin :)
Soran+1 yılbırakmazdın yapıştın mı zaten bu kadar ondan bahsettin :)
Cevap sahibi+1 yılAynen yapışıp kalırdım :) sen neler yapardın? :)
Soran+1 yılne yapıcam :)
Cevap sahibi+1 yılYani neler yapmak isterdin? :))
Soran+1 yılNe sen benim göğüslere yapışınca mı
Cevap sahibi+1 yılBeraber olurken sen neler yapmak isterdin? :)
Soran+1 yılya ben muhabbeti devam ettirmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet kötü bir yere kaydı, hatta ben kaydırdım. Özür dilerim. Herhangi bir konu hakkında konuşmak istersen ben buradayım, istemiyorsan da kendine iyi bak, hoşçakal...
Soran+1 yılsorun değil boşver ama ben sadece o konu için demiştim ama sen sonra yine aynı şeyi yaparsın . burada kapatalım mevzuyu sende kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılTamam sana yapmayacağıma söz veriyorum, sana asılmayacağım bile. Seninle kanka gibi konuşacağım :) . Ama istemiyorsanda sana bir şey diyemem. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılkendine inanıyo musun?
Cevap sahibi+1 yılEvet inanıyorum, neden inanmayayım ki?
Soran+1 yılinanıyosan bende sana inanıcam ondan soruyorum
Cevap sahibi+1 yılSonuçta sana söz verdim, sözden dönmek olmaz...
Soran+1 yılpeki :)
Cevap sahibi+1 yılSormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin :)
Soran+1 yılbi erkek eski sevgilisini yanlışlıkla arar mı sence?
Cevap sahibi+1 yılBence %99 aramaz :) seni aradı mı yoksa?
Soran+1 yılaradı :)
Cevap sahibi+1 yılNe zaman ayrılmıştınız?
Soran+1 yıl1 sene önce. ama 1 ay önce aradı benimde aklıma takıldı
Cevap sahibi+1 yılBence seni unutamamıştır o yüzden aramıştır. Ne konuştunuz?
Soran+1 yılöyle sıradan nasılsın falan ben uzatmadım
Cevap sahibi+1 yılBelki seninle yeniden beraber olmak istiyordur, o yüzden bu bahaneyle aramış olabilir. Sen onunla yeniden çıkmak ister miydin?
Soran+1 yılhayır tekrardan başlayan bir ilişki sağlam olmaz ne kadar hala sevsemde..
Cevap sahibi+1 yılBence kalbinin sesini dinle, niye sağlam olmasın ki? Peki neden ayrılmıştınız?
Soran+1 yıletrafındaki kızlar hep bir şüphe ve bitmeyen tartışmalar
Cevap sahibi+1 yılBiraz kıskançsın galiba :) . Ama tartışmalarınız varsa ona geri dönsende bunlar yine devam edebilir.
Soran+1 yılEvet fazlasıyla ve çok kız arkadaşı var çok uğraşıyodu onlarla ne kadar tartışsakta hep sonunda sevdigimi söylüyoduk birbirimizi üzmemek içinde bitirdim sevdiğine eminim
Cevap sahibi+1 yılAma onunda senin hassasiyetlerine saygı göstermesi lazımdı. Ayrılmakla doğru kararı vermiş olabilirsin :) şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yıltek başıma daha mutluyum :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyorsan doğrudur :) . Okuyor musun?
Soran+1 yıllise mezunuyum sınava giricem bu ay
Cevap sahibi+1 yılİstediğin bir yeri kazanırsın umarım. Hangi bölümü istiyorsun?
Soran+1 yılmimarlık istiyorum . teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Nerede yaşıyorsun? :)
Soran+1 yılbişey söylicem. gizliliğini açar mısın sonra yine kapatırsın?
Cevap sahibi+1 yıltamam açıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılkalkmasından bahsediyon sanırım gayet basit heyecan uyarı ve beyinden gelen sinyallerle kan pompalanıyo veee o sakin şey birden canavara dönüşüyo büyüyo küçükken bende ona şaşardım garipserdim meğersem varmış bir hikmeti :D
10 Yorumla
+1 yılEreksiyon sorunu olanlar vardır belki onları niye düşünmüyosun nispet yapar gibi soruyosun :D
04 Yorumla
Soran+1 yılvalla bir amacım yoktu :)
- +1 yıl
neyse arkadaşlar vermiş cevabını hadi kolay gelsin :D
Soran+1 yılsende vep öyle git bari
- +1 yıl
şimdi şöyle söyleyim penisin başına ve diğer kısımlarına yapılan uyarma beyne iletilir bir refleks sonucu kan penisteki süngerimsi yapıyı sertleştirir bu birde bundan alakasız olarak sabahları idrarın varsa yine ereksiyona geçer penis bu da sabahları olur genelde
+1 yılGel eline bir al kendin incele ama avucuna sığmaz korkmak yok gizlican tamam ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılelime küçük gelmesinde ;)
- +1 yıl
Görmeden tutmadan bilemezsin canım ;)
Soran+1 yılhmm :)
- +1 yıl
Ekleyebilirsin ;)
+1 yılBeyinden bagımsız tek organ , mübarek 1 saniyede dimdik oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
cinsellik tamamen beyinle yönetilen faaliyet. cinsiyet ayrımı olmadan tam tersine beyinden yönetiliyor.
+1 yıltıbben izah edilse dahi Allahın insanlara bir lutfu. hangi teknoloji böyle birşey yapabilir? bence bir mucize. insan vücudunun heryeri mucizevi.
00 Yorumla2 şey okşadıkça kalkarmış:) birincisi penis ikincisi insan
00 Yorumlakan man bilmem herturlu zevk geldimi zenci penisi kadar olmasada ani bir buyume oluyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkan basıncı denen birşey var . beyinde testesteron seviyesi hat safaya ulaşınca kalb hızla çarpıyor ve damarlar sayesinde penis şlak diye büyüyor . agaç dalı degil bu .
00 YorumlaHormonlar tetikleniyor onu kaldıran aslında kan ever kan doluyo damarlara kan kaldırıyor öyle :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsünger gibi, hem eski sevgiline sorsana o aramış nası olsa
00 Yorumla
+1 yılAllah ın hikmeti işte asdasasdsa
61 Yorumla- +1 yıl
aynen hikmeti ilahi. aslında bir mucize.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kolay büyüyor en azından benimki. Bi soru okumaya bakar..
00 YorumlaÇünkü içine kan pompalanıyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzellikle okşayarak büyütmek favorimdir.. d
30 Yorumlapenis büyüsünki bebeler olsun.
00 Yorumla
+1 yılBi dokunmaya uçurursun bile
05 Yorumla
Soran+1 yılsakıncalı olurdu
- +1 yıl
yoo benim için gayet güzel olurdu :)
Soran+1 yılbizim için sakıncalı :)
- +1 yıl
Bırak şimdi ya hoşuna gitmiyomu yani :D
Soran+1 yılgider o farklı konu
benımkı buyumuyo hıç sıkıntı yok :P
00 YorumlaBu nasıl bır soru akla zıyan :)
00 Yorumla
+1 yılEreksiyon olan penis görmedin mi hic?
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. şimdi anlatıcam anlıcakmısın?
00 Yorumla
+1 yılvalla kalkıyo biri dokundumu :))
00 Yorumlahm peki baban böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKan doluyor damarlara.
00 Yorumla
+1 yılpenis bir kastır ve o kasın özelliğide bu
02 Yorumla- +1 yıl
hayret! birde erkek olacaksın ama hiç anotomi ile ilgilenmemişsin.kas ile ne alaka istersen bu konuyu biraz araştır.günümüz çağında nasıl olsa bir sürü kaynak var.
- +1 yıl
İdrar ve üreme salgısı kanalıyla, bunun çevresini saran süngerimsi bir yapıda kan damarlarınca zengin bir üreme organıdır. Penisin ucunda yer alan açıklıktan hem idrar hem de meni ayrı zamanlarda dışarıya atılır. Penis uyarıldığında damarların kanla dolmasıyla büyür ve sertleşir. Buna sertleşme (ereksiyon) denir. Sertleşen penis içindeki meninin dışarı atılmasına boşalma (ejekülasyon) denir.
+1 yılhiç görmedinmi büyürken ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnaklen görmek istersen ekle canım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkınından silah çıkar gibi :D
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılKan akışından dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde anlamıyoruz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım