şimid ben anlamadım. Birincisi çocuk boşalabilmesi için erekte olması lazım. Çocuk erekte olduysa bunu farketmediniz mi ? Boşalma olabilmesi için çocuğun penisi belli bir süre erekte olmuş halde durması gerekiyor. Siz farkettiniz ve görmezden mii geldiniz? Olayı tam anlamadım.
Eğer ereksiyon halinde değilken böyle bir sıvı gelmişse bu meni değil akıntı veya iltihap gibi bir şey olabilir. Bir de sıvının miktarıda önemli.03 Yorumla
Soran+1 yılereksiyon olmuş ama arkası dönük olduğu için ben görmedim. durularken meni geldiğini gördüm
- +1 yıl
biz yetişkin erkekler birşey olmaksızın banyoda veya uyku halinda -uzun zaman bir boşalma olmamışsa- kendi kendimize boşalma durumu olur. Vücud bunu kendiliğinden yapar. Banyoda sıcak suyun etkisi ile bu durum olabilir. Kaldı ki suyla birlikte siz çocuğa temas etmişsiniz. Gayri ihtiyari bir boşalma olmuş. İsteyerek yaptığını düşünmüyorum
Soran+1 yıltesekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılyani açık açık spermi gördün bari abdest aldıraydın çocuğu ama çocuk senin karşında çıplak ve poposuna değmissin uyarım olmuş ona heleki yeni ergenliğe girmiş illaki boşalır
08 Yorumla
Soran+1 yıl5 dk bile sürmedi banyo hemende nasıl olduysa anlamadım
- +1 yıl
ya yeni ergen zaten çıplak durumda ve banyo yaptırılıyo penisine dokunamasan bile o yaşta sınır koymaya aklı ermezki bide banyo yaptırıyon oyüzden boşalmıştır hatta onu düşünüp bile mastürbasyon yapar sınır koyamaz dediğim gibi çünkü yeni ergen
Soran+1 yılhaklısındır
- +1 yıl
ah ah eskiden kafamıza tas vururlardı :D çocuk bilinçsiz etkilenmiş heleki penisi kalkmış halde görüntü vermesi vs onu boşaltmaya itmiş annesine söyledinmi bu durumu :)
Soran+1 yılyok söylemedim . Söylesemmi
- +1 yıl
vallah söylersen annesi kızabilir bu sefer çocuk olumsuz etkılenır yazıktır zaten bilinçsiz zevke gelmiştir harbi spermi gördüysen boşalmış demektir
Soran+1 yılgördüm gerçekten.Annesine söylemesem daha iyi olur bence
- +1 yıl
dersen annesi belki döver çocuğu ters tepki verebilir bunda düşün hem nediyecen annesine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılseni hayel rtmiş çaktırmadanda biraz oynamış olabilir ama seni hayel ettiği kesin şanslı velet bir daha yıkayacak olursan çocuğa yardım et ikincisi o kadar olmayacaktır .
Benide yıkasan ne sevinirim valla00 Yorumla
+1 yılarkadaş o nasıl çocuk yani ben onu anlmadım bir önce en kötü 13 14 yaşında desek nie yıkıyon o yaşta bebeyi
10 YorumlaÇiş yapmıştır o çiş hem sen neden 11 yaşındaki oğlanı yıkıyorsun onu anlamış değilim...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal. çocuğu ellemişsin oda daha ilk kez böyle bişey oluyor tabi onun heycanıyla boşalmıştır. ama o yaşta çocuğun boşalması garip tabi belkide ilk boşalmasını senin sayende yaptı. buda demek oluyor ki bir daha seni hiç unutmıcak
06 Yorumla
Soran+1 yılolabilir. İlk boşalması olası bir durum.
Cevap sahibi+1 yılkızdın mı çocuğa tepkin ne oldu;?
Soran+1 yılyok kızmadım hiç.Şaşırdım bir an.sonra olabilir ablacım dedim normal bişey dedim .Su tuttum pipisine o kadar
Cevap sahibi+1 yıliyi yapmışsın ilersi için sorun olmaz ama büyük ihtimal bundan sonra mastürbasyonlarına malzeme olucaksın. bir de neden sen banyo yaptırıyordun?
Soran+1 yılhep annesi yıkardı zaten bugün deişi vardı dışarda bana rica etti
Cevap sahibi+1 yılçocuk artık erkekliğe adım atmış bence artık anneside sende yıkama çocuğu kendi halletsin
+1 yılTabi normal. Senin üzerindeki giysiden de etkilenmiş olabilir. Bide illaki elin değmiştir ya da herhangi biyerin sürtmüştür vs...
012 Yorumla
Soran+1 yılpoposunu keseledim sadece ve elbisemde normaldi yani
- +1 yıl
keselerken illaki değmiştir elin oraya az bişey de değse tutamaz o heyecanla :) normalde olsa ıslanıp üstüne yapışması falan..
Soran+1 yılyok ya gerçekten hiç dokunmadım organına
- +1 yıl
ereksiyon olduğunu görmüşsün etkilenmiş yani elini vücudunda gezdirmenden.
sen arkayı keselerken elin organına değmedi belki ama testislere değdi ? orası da çok zevk verir okşandığı, dokunulduğu zamn
Soran+1 yılbak olabilir testislerine dokunmuşumdur belki
- +1 yıl
dokunduğun an ereksiyon olur zaten ereksiyondaysa da patlar böyle :)
sen eminmisin boşaldığına ? daha önce gördün mü hiç sperm
Soran+1 yılgördüm biliyorum spermi.Kesin boşaldı bence
- +1 yıl
testislere dokunduğun için oldu..
bilmiyor olabilirsin tabi ama çok zevk verir dokunmak kendimden biliyorm denemiştim
Soran+1 yılama hiç kıl yoktu yinede olur mu boşalırmı
- +1 yıl
kıl olmasada olur tabiki erken keşfetmiş oldu kendini 11 yaşında başlayan arkadaşlarm var.
sadece ben geç başladım ilk 15-16 yaşlarımda yapmıştım bilmeyerek :)
Soran+1 yıldoğrudur
- +1 yıl
artık kendi devamını getirir o daha onunla duşa girmezsen iyi olur :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılablası olur da yıkıyorum ayana çocuğun aletini biraz karıştırdıysan felan biraz da o sen arkasını yıkarker oynamıştır aletle derken sana süpriz yatı işte o değilde bu saatte öyle soru soruyonki
011 Yorumla
Soran+1 yılne varmışki saatte
Cevap sahibi+1 yılşöle anlatayım sen o soruyu sorunca birden bir şeyler olmaya başladı evde olsam sorun yok iş yerinde de banyoda yok
Cevap sahibi+1 yılsen çocuğun yumurtalarına dokunurken oda aleti ne dokununca üstünemi attırdı kız yoksa nerelerine geldi
Soran+1 yılBen keseyi bitirdim ikinci kez kafasını yıkarken oldu olay
Cevap sahibi+1 yılçocuğun kafasınımı
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılpeki sen ne hissettin o anda daha önce öyle bir şey görmüşmüydün
Soran+1 yılgördüm tabiki erkek arkadaşımla.O an güldüm sadece :)
Cevap sahibi+1 yılgayri ihtiyari bir gülüş tü dimi bende hastanede iken iyleştim sondayı çıkarın dedim bir hemşire abla 25 yaşlarında yanında da3 tane sağlık lise öğrencisi onlarıda getirmiş yanında tabi sondayı çıkaracağı zaman malum abla eline aldı bir kahkaha bastı onda sordum istemeden kahkaha attın diye
Soran+1 yılkahkaha değilde tebessüm diyelim
Cevap sahibi+1 yılyok o abla iyi bir kahkaha basmıştı o ergenlerde daha çok heyecanlanıp baktılar tabi hoşuma gitmedi değil
Analattığın durumda normal. Dokunduğun an bile boşalabilir normal
015 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :)
Soran+1 yılşaşırdım bir an sonra olabilir ablam dedim. su tuttum pipisine
Soran+1 yılbilmem.Sanırım ilk boşalmasıydı
Soran+1 yılhayır söylemedim
Soran+1 yılyani
Soran+1 yılbilmem artık
Soran+1 yılyok ya girmem artık :)
benim bir arkadaşımda vardı durup dururken oluyor banyodayken sen bayansın sonucta belki istemeden etkilenmiştir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşalacak yaştaki çocuğu sen mi yıkıyorsun benimde ellense oram buram bende boşalırdım ergenlikte ama artık o kadar kolay boşalamıyorum.
20 Yorumla
+1 yılbenimde annem yok rica etsem beni demi yıkıcan :D 11 yaşta olsa ergenliğe girmiştir
10 Yorumlabu velet bence durduk yere boşalmamaıştır senin onu yıkaması onu tahrik etmiştir
03 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu ergenliğe girip girmediğine emin olmak için soruyorum. Çocuğun kasık bölgesinde kıllar var mıydı?
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap vermiyor musun?
Soran+1 yılyoktu kıl hiç
Cevap sahibi+1 yılHımm o zaman çocuk belkide ilk boşalmasını orada yaşadı. Ama sonrasında ona olabilir ablacım normal bir şey demen çok iyi olmuş, o şimdi çok utanmıştır ve bunu unutması zor olur. Birde annesine söyleme, söylersen daha da kötü olur. Ama onun sana karşı olan hareketlerini izle bakalım. Birde tavsiye bundan sonra ergenlik çağındaki çocukları yıkama :) . Psikolojikmanda uygun değil zaten.
Soran+1 yılküçük diye yıkıyordum ama yıkamam artık bu olaydan sonra.
Cevap sahibi+1 yılO bulunduğu ergenlik gereği kafasında binbir türlü hayaller ve fanteziler kuruyordur. Belki içlerinde sende varsındır. Birde o yaştayken erkeklerin boşalması çok daha kolay olur, şartlar sağlanırsa dokunmadan bile boşalma olabilir. Ben 24 yaşındayım, şimdi öyle bir şey olsa dokunmadan boşalamam. :)
Cevap sahibi+1 yılBu arada gelen sıvı beyaz mıydı?
Soran+1 yılbeyaz sarı arası bişey
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi meni olabilir. Peki sen onu pipisinden akarken mi gördün yoksa yerdeyken mi gördün?
Soran+1 yılakarken gördüm kafasını yıkarken
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu yıkarkende pipisine su tuttuysan o da hoşuna gitmiş olabilir. Çünkü ben de ilk boşalmamı öyle bilinçsizce su tutarken yaşamıştım ve aldığım zevk harikaydı :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasil yikadiysan cocugu artik, mast mi yaptin ona ?
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya orasına hiç dokunmadım zaten. kafasını yıkarken boşalıverdi aniden
Cevap sahibi+1 yılpenisin basini kastetmiyorsun dimi ?
ergendir, normal bence. simdi onun kaninin tam kaynadigi an :-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsn ona doknckta tahrk olms kalkmstr zatn muhtemeln yıkrken frıkık werdysn olmstr
08 Yorumla
Soran+1 yılorasına dokunmadımki hiç kafasını yıkadım sadece
Cevap sahibi+1 yılama snden gordmu bısy gogs catalnı yda bska bısy
Soran+1 yılhayır hiçbişey görmedi
Cevap sahibi+1 yılsni dusnms o zamn bide ciplk gordgn icn baktgni frkettyse ki mutlma bakmssndr
Soran+1 yılyokya bakmadım
Cevap sahibi+1 yılyormlardn okudgm kadryla keselmssn we dogl olark tahrk olms yani ciplk wucudna dokneden dustsn islndi we sabnlu olark yaptn bnlari sanirm arka kismni keseldgnde olstu oly
Soran+1 yılpoposunu keseledim sadece ama
Cevap sahibi+1 yılyani bak iste oneden olms soncta zewk alms bide bir bayn dokndgu icn zewke gelms oly bu bska bisy yok firsti kacrmams iyi niytlimdr yda ktu niytlimidr blemem
+1 yılolabilir sen üstünlemi yıkadın..
12 Yorumla
Soran+1 yılevet ya ben giyiniktim
- +1 yıl
11 yaş tabiki olur.. malum yerlerine sabun sürünce :)
+1 yıldikkat et 11 yasinda bebeden cocugun olmasin :D
11 Yorumla- +1 yıl
Traji komik bir olay. ben olsam gülmekten altima scardim!
- Cinsellik konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılergenlige girmiş bir çocugu yıkaman normal degil
21 Yorumla
Soran+1 yılannesi yoktu bana rica etti
neresini ovaladıysan çocuğun artık :D
06 Yorumla
Soran+1 yılpoposunu sadece
Soran+1 yılonbirgibi
Soran+1 yılama koyu bir sıvı geldi meniye benzeyen
iyi orgazm olmuş çocuk :)
03 Yorumla
Soran+1 yılama cok utandı
Soran+1 yıl:)
velet dediin kaç yaşındaydı ?
13 Yorumla
Soran+1 yılonbir falan
- +1 yıl
11 yasında cocuk bosalmaz.
işemiştir :D
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. kendi yıkansın artık oha
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana karşı içinde kabaran hisleri olabilir. :)
00 Yorumla senden etkilenmiş olabilir
00 Yorumlaçocuk seni seksi bulmuştur o yüzden olmuştur...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bir şey yazmayacağım vazgeçtim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılanormal bir durum bu ?
11 Yorumla- +1 yıl
gizli hanım anormal değil. 11 yaşında bir çocuk boşalabilir. maalesef o kadar gdo'lu besinler tüketiyoruz ki 11 yaşını bırak daha küçük yaşlarda bile olabiliyor
+1 yılelin deydimi penisine
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama su geldi o bölgesine
- +1 yıl
sen nerelerin açıkdı
Soran+1 yılhiçbiyerim
- +1 yıl
işde dayanamamış çoçuk çok üzüldüm o çoçua yazık yaaa:(
Soran+1 yılevet sonrada utandı zaten
- +1 yıl
tamam birşey olmaz filan deseydin hiç seslenmedinmi
seni hayal etmiş o velet
04 Yorumla
Soran+1 yılolası mı peki bu
Soran+1 yılbilmem ki
+1 yılKac yaşında çocuk peki
07 Yorumla
Soran+1 yılonbirfalan
- +1 yıl
Nerden anladın peki sen
Soran+1 yılboşaldığını gördüm ereksiyonda olmuştu biraz
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
Bu arada o yaşta ki biri nasil oluyor fışkırıyor sperm gelmez ki o yaşta
Soran+1 yılspermmidir bilmem ama koyu kıvamda bişeyler aktı
- +1 yıl
Tepkin ne oldu peki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılartık neresini ne kadar sabunladıysan
07 Yorumla
Soran+1 yılbeline kadar sabunladım bide bacaklarını
Cevap sahibi+1 yılvacak ve belden öteside olmuştur kasıklar felan bide elinde vücudunda dolaştı eeee çocuk tecrübede yok napsın sızdı :)
Soran+1 yılkasıklara ellemedim sadece bacak ve belden yukarı birde poposunu keseledim
Cevap sahibi+1 yılçocuk olması boşalmasına etken ama yetişkin birinde olmaz eğer adam aylarca boşalmadıysa
Cevap sahibi+1 yılkızdınmı çocuğa
Soran+1 yılyok kızmadım tabiki.Panik olmasındiye normal karşıladım.
Cevap sahibi+1 yıliyi yapmışsın yoksa sıkıntı yaşardı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç mi o anda ereksiyon olduğunu görmedin :)
21 Yorumla
Soran+1 yılçok az kakmıştı da tahmin edemedim o yaşta biri
şimdi nesil erken giriyor ergenliğe :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaydar dümenlik olmuş bu yazı tam kıvamında.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen baya çekici bir hatunsun heralde ?
00 YorumlaBenide yikarmisin ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkac yasında ki o
05 Yorumla
Soran+1 yılonbirfalan
Cevap sahibi+1 yılolabılır o yaslarda etkılenmıstır senden hıc orayı yıkadınmı
Soran+1 yılyok yıkamadım tabiki ama su geldi tabiki o bölgeyede
Cevap sahibi+1 yılsu da tahrık etmıs olabılır kendıde bıraz oynamıstır
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri