Cinsel Yaşam Hiçbir şey yapmadan boşalmak mümkün mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 regl dönemindeyim çok istekliyim ama özel yerii dokunamıyoum Hiçbir şey yapmadan boşalmak mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. giyinik halde yataga gecip bacak arana orta sertlikte ve orta boyutta bi yastik al. yastigin ustune cik ve onunla iliiskiye girer gibi surtun, dokunmadan bosalirsin. 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kesinlikle mümkün. Ama sağlam hayal gücü ve isteğe bakıyor durum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bacak arana kalın havlu sıkıştır bölge kaslarını sık bırak göğüslerini okşayarak rahat 5 dakikada bosalirsin 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Anal masturbasyondan çoğu kız zevk alır. Dene 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok korkuyorum Yorumla Peynirciyim +1 yıl Illa içine sokma.. Ufak ufak dene.. Önce duş al yalnız Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yastığa sürt veya pijama üstünden elle duşa gir su değdir 5 1 Yorumla kanka35 +1 yıl yastık kan olur Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Cok zevke gelirsek biz erkekler dokunmadanda bosalabiliyor. Ama sizi bilmiyorum. 0 0 Yorumla
onnuurrs Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bir erkekle cinsellik konuş kendi kendine boşalırsın 1 0 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. arkanı kullan oda çok tahrik eder arka deliğin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hiç denemedim Yorumla KemalErbay +1 yıl bana bir ulaşırmısın rica etsemm sana güzel bir yöntem söyliyecem Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Pelvik kaslar kasılarak belki ama çook zor 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. özel yere dokun neden dokunuyorsun 0 0 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Koltuğun köşesine sürtün (delilik ya ) :) 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. erkekler böyle bir canlıyı mutlu edemezsiniz 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Sürtün sende 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. biraz sabret 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kıyamam ya :/ 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yastıkla hallet 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tembel misin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sürt? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veya bacaklarını sürterek boşal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
giyinik halde yataga gecip bacak arana orta sertlikte ve orta boyutta bi yastik al. yastigin ustune cik ve onunla iliiskiye girer gibi surtun, dokunmadan bosalirsin.
Kesinlikle mümkün. Ama sağlam hayal gücü ve isteğe bakıyor durum
Bacak arana kalın havlu sıkıştır bölge kaslarını sık bırak göğüslerini okşayarak rahat 5 dakikada bosalirsin
Anal masturbasyondan çoğu kız zevk alır. Dene
yok korkuyorum
Illa içine sokma.. Ufak ufak dene.. Önce duş al yalnız
Yastığa sürt veya pijama üstünden elle duşa gir su değdir
yastık kan olur
Sanmam duşa girip su tutun zevk verir duş başlığı varsa 🤭
Cok zevke gelirsek biz erkekler dokunmadanda bosalabiliyor. Ama sizi bilmiyorum.
Bir erkekle cinsellik konuş kendi kendine boşalırsın
arkanı kullan oda çok tahrik eder arka deliğin
hiç denemedim
bana bir ulaşırmısın rica etsemm sana güzel bir yöntem söyliyecem
Pelvik kaslar kasılarak belki ama çook zor
özel yere dokun neden dokunuyorsun
Kadınlarda olabiliyor
Koltuğun köşesine sürtün (delilik ya ) :)
erkekler böyle bir canlıyı mutlu edemezsiniz
Hiç bir şey olmadan olmaz
Gel birlikte yapalım 😂
kucağına al beni
ateş yükselir
Eşim reglken pijama üstünden yapıyor
Dokunma o halde, yastık falan kullan. Üstten uyar
Goguslerle idare et
Sürtün sende
biraz sabret
kıyamam ya :/
Zihin gücüyle mumkun