Otelde yan odadan gelen seks sesleri, inlemeler & ahlamalar & ohlamalar :)

Hiç başınıza geldimi ?

Kaldığınız otelde etraf odalardan seks çığlıklarına şahit oldunuz mu? Şahsen ben gerek iş seyahati gerek tatil olsun, gittiğim her zaman mutlaka ya birisi oral çekiyor, ya da sağlam giydiriyor :) ya da hatunlar otellerde çok çığırtkan ve azgın oluyorlar.

Neyse birgün otelde 3 gece kalacagım. yandaki bağırtıyor hatunu sabaha kadar. duvar kagit gibi masallah. her konusmalarını duyuyorum. Nefesini bile :)

Dayanamadım ben de bir hatun buldum ertesi gün, haftasonuydu. adam yine inletmeye basladı.

Dayadım ben de benim hatunu duvara hayatımda olmadığım kadar sert yapıştırmaya başladım bağırta bağırta! Ahh ohh seslerinden ve acı acı inlemelerinden oteli baslarına yıktım!

Baktım yandaki ses kesildi :D Ama affetmedim sabaha kadar devam ettim o gün. Kendileri yapamadı ve sabaha kadar da dinlediler bizi. Sabah da karşılaştım kahvaltıda bunlarla. Onun hatunu beni kesiyordu, erkegide hatunun yuzunu kendine çeviriyordu bana bakmasın diye! Hatta hatuna göz kırptım ve güldüm noooldu dercesine. :D Boyle bir şey yaşamış olanınız var mı? Cok eğlenceliydi.
Güncellemeler
+1 yıl

Yazdiklarim tamamiyle geçektir. Lütfen ne içtin, iyi hikaye falan filan laflarını etmeyin. Engellerim!

Burada yalan yanlış yazıp kendimi avutacak yaşları çoktan geçmiş bulunmaktayım.

Bilgilerinize...

Otelde yan odadan gelen seks sesleri, inlemeler & ahlamalar & ohlamalar :)