Erkek arkadasım benimle evlenmek istediğini söylüyor ancak geçenlerde otele gittik birkaç saatliğne kullandık odayı cıktık. Kendisi çok normal oldugunu söylesede ben böyle şeylere alışkın biri değilim girerkende cıkarkende çok utandım tam anlamıyla cinsellikte yaşamıyorum zaten. Sizce gerçekten böyle bişe yapan biri ciddi düşünüyormudur yoksa evleneceğiz vs gibi çok güzel sözler vaad olabilir mi. Bu otel dısında ilişkimizde beni sıkan hiçbişey yok her istediğimi yapar tartışma yasamayalım ya da ben üzülmeyim diye. Ama bundan sonra kandırılma korkusu sardı beni bu yuzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
Zaten asıl konuyu kendiniz yazmışsınız. "Yaptıgım seyi kendime yakıstıramadım pişmanlıgını yasıyorum ve belki cok guzel giden iliikim bu dusuncelerm yuzunden…" diye devam ediyor. Bu düşünce gerçekten çok güzel ilerleyecek ilişkiyi bitirebilir. Pişmanlık diyorsunuz da olanı degistiremeyecegimiz için konunun artı yönlerine bakın. Kısıtlı da olsa birbirinizi başka yönlerden de tanıma imkanınız oldu. Niye tanıdık deme yerine bu tanışıklıkta kendimi nasıl hissettim, beklemediğim davranışlar sergiledi mi yoksa benim düşüncelerime ve sınırlarıma saygı mı gösterdi vb. yönleri kendi içinizde tartarsanız ilişkiniz adına daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Ciddi ilişkide otel macerası olmaz deyip kalıplaşmış bir düşünceyi size yansıtsam bunun ne yararı olur ki? Belki kalıplaşmış düşüncelerin bir istisnası sizin ilişkiniz. Bunları göz önünde bulundurun.
012 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Peki nasıl davranmam gerekiyor bundan sonrası için. Öncelikle ogune dair huzursuzlugumu söylemek istiyorum
- +1 yıl
Bu konuda şöyle yapın tavsiyeleri açıkçası çok uygun değil. Bakın ne diyorsunuz "o güne dair huzursuzluğumu söylemek istiyorum" önemli olan bu işte. Tabiki söyleyin paylaşın her şeyi birbirinizle. İlişki de en önemli şeylerden birisi bu. Acaba yanlış anlar mı? Yanlış anlaması, beni hiç anlamamasından, kafamda soru işaretleri ve sorun tanımadığım konular varken onun bundan bir haber olmasından daha iyi olsa gerek. Sonuçta pişmanlığını duyduğunuz olay o insan değil, içerisinde yer aldığınız duruma kendinizi ait hissetmemeniz. İşte bu güzelce paylaşılabilir onunla. Ona göre de birbirinizi anlayıp rahatsız olacağınız konular içerisinde yer almazsınız. Ha işler sarpa mı sardı? Bırakın sarsın. Çünkü sadece sevgililik aşamasında değil evlilik dahi olsa bir çok problemle karşılaşıilabilir. İşte tanıma yonlerinizden birisi de problemler karşısında takınılan tavır ve çözüm metodlarinin birbirinizi incitici olup olmadığı, birlikte karşılıklı anlayışa dayalı güç birliği yapılıp yapılmadığı vb. ni içerecektir.
Soran+1 yılEvet cunku zorla götürmedi sonucta bana kaç defa sordu o cok istekli diye kırmak istemeyip kabul ettm bende. Sımdıde kendim pişman oldum. Ozaman güzel bir dille konusmak lazım galiba bu aynı şehir içinde sırf ilişkide yakınlaşmalar olsum diye otel gibi şeyler istemediğimi.
Soran+1 yılBunun ciddi bir ilişkide olmayacagı gibi bir durumu var mı peki? Otel odasına gidince bugune kdar soylenen tum guzel sözler tum yapılanlar böyle şeyler için miş demekki diye dusundurttu beni cunku bir yandan da. Beni kandırmak cok kolay cunku inanıyorum hemen
- +1 yıl
Yani aranızdaki ilişkinin niteliğini siz biliyorsunuz. Sağlıklı bir ilişki için elbette açık olmak iyidir. Tabi bu açıklık bazı durumlarda ilişki kurulumu veya sürdürümünde sorunlara yol açabilir. Burada da sizin ilişkilere bakış açınız devreye girer. Örneğin ben ilişkimde tamamen açık olma ve şeffaflık beklerim ve kendimde öyle davranırım. Bunun gibi kendi beklentileriniz ve bakış açınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz.
Diğer konu ciddi bir ilişki olmayacağı gibi bir durum evet var. Ama bunun yanında gayet ciddi bir ilişki hatta kimseyi yanlış yönlendirme, algilariyla oynama, özendirme gibi bir amaç olmadan şunu söyleyebilirim ki çok daha sağlam bir ilişkiye açılan kapı da olabilir. Ama en başta dediğimiz gibi pişmanlık düşünceleriyle ve bunun sonrası takinacaginiz tavırla bu gidişat kolaylıkla olumsuza da çevrilebilir. Yani şu an şekillenmiş bir durum var. Geçmişe dönüp bunu değiştirmeyiz ama geleceğin şeklini belirleyebiliriz. Bir ilişkiden bahsediyoruz o durumda ilişkinize ve geleceğinize yön verecek olan sizlersiniz.
Soran+1 yılİlişkimiz bunun dısında benim istedigim gibi gidiyor ben ne istesem yapar ya da yapmaya calısır konusur sürekli bir anlaşmazlığımız oldugu zamanlarda çözüme ulaştırmaya calısır. Gelecek hayalleri kurar böyle şeyler konusuruz sureklı gelecekle ilgili. Bukadar mükemmel gitmesi belkide beni korkutuyor
Soran+1 yılGüven duymam için şifrelerni verdi mesela. Basit ama herkeste yapmaz bunu heralde ne biliyim
Soran+1 yılMesafe koymasını istediğim kişilere karşı mesafe koyar beni herkesle tanıstırmaya calısır kendi ortamıyla. Annesiylede tanıstırmak istedigini yakın zamanda. Bilmiyorum bunlar kıstas olabilir mi samimiyetine dair ama otele gidişimiz bu şekilde beni düşündürdü...
- +1 yıl
Yani ilişkinizi mükemmel gidiyor olarak tanımıyorsanız her ikiniz de bundan memnunsanız daha ne olsun. Yani samimiyete dair kıstas aramayın bence. Sizin ne hissettiğiniz önemli. Alın size kendim. İki ilişkim oldu ikisinde de samimiydim. Bir ilişkim bitti diğer ilişkimde evliliğe adım attık. Kendi anlayışımız kapsamında bugün bir çok çiftin boşanma nedeni olabilecek şeyler bizim için hükümsüz, gayet normal sıradan olabilecek şeyler bizim için boşanma nedeni olabilir. Yani o yüzden diyorum ki kendi ilişki dinamiğinizi siz belirleyeceksiniz. İlişkiniz size özel. Genele uydurmaya çalışmayın. İşte oluşan bu soru bile genele uygun düşüp düşmediğine ilişkin. Elbette erkeklerin bu konuda ne düşündüğünü merak edip öğrenmek istersiniz. Diyelim hepimiz dedik ki ciddi düşündüğüm bir ilişki de otel olmaz. O benim için gönül egkendirmedir. Ama bir kişi de çıkıp dedi ki yok o benim sevdiğim, sevdiğimle bir arada olmak beni ondan uzaklaştırmaz, daha da yakınlaştırır. Göze çarpan genel cevaplar olacaktır. Ama işte sevdiğiniz insanın düşünceleri o bir kişi gibiyse? Yani ne kendinizi ne de onu kalıplaşmış düşüncelere sığdırmaya çalışmayın. İkinize doğru gelen ne ise o şekilde yaşayın ki ilişkiniz de anlamlı ve güzel olsun. Doğru gelmeyen veya hazır olmadığınız konuları da birbirinizle paylaşırsınız, gidiş yönü sizi nereye taşıyorsa o şekilde hareket edersiniz. Yani bugün onu tartıyoruz ama belki siz yarın kendinizi bu ilişkiye ait hissetmeyeceksiniz. O yüzden bilikteliginizi birbirinize güzel ve anlamlı kılma yolunda ellerinizden geleni yapın gerisi akışa kalıyor.
Soran+1 yılSevgiyi beklentiyi çözen birisi karsıdındakini istedigini verirya elde etmek. Bunun korkusu işte bendeki ve bu surectede inanıyor ve alışıyor olmam ona. Otele giderek biraz dank etti acabalar zaten. Bundan sonrası hyırlısı artık zamana bırakıyorım
- +1 yıl
Anladım. Biz kendi iç şifremizi ona verdikten sonra onu kendi istediği şekilde kullanabilir, bizi oyalayabilir, bir şeyi elde etmek adına bize yaklaşım yolunu bilir vs. Uyumlu, gerçek sevgiye dayalı bir ilişkide böyle olmaz. Ha gerçek sevgiye dayalı olur ama uyumsuz yönlerinizi zamanla kesfedersiniz o ayrı. Gerçek sevgiye dayalı olmaz uyum için rol yapar o da ayrı. Kaygınızda bu zaten. Bunu anca hisleriniz ve yaşadıklarınız gösterir. Sizler için güzel olacak olan ne ise o şekilde yön bulsun. İkinizin de ilişkinizden memnun kaldığı, güvene dair bir olumsuzluk yaşamayacağınız güzel bir birliktelik dilerim. Sağlıcakla kalın.
Soran+1 yılCok teşekkürler. Umarım dilediğinizdeki gibi olur
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkendi evı musaıt olsaydı emın ol eve gıderdınız ya da bır arkadasınızın evı, otel nıye senı rahatsız edıyorkı, gunluk kıralık evlerde var maksat başbaşa rahat kalabılmenız bu cok normal, hepimiz yapıyoruz bunu sevdığımızle,, arabada tenhada yıyısmek dahamı uygun sence
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin evet belki ama hani plan yapilir gidikir tatil olur bise olur ama bu girdik ciktik boyle bir garip hissettirdi bu yuzden
- +1 yıl
saatlık olarak bende cok kaldım evlerde otellerde ve bayanlar gercekten değer verdığım hoşlandığım bayanlardı, emın ol hepimiz yapıyoruz bunu ıcın ferak gonlun rahat olsun
Soran+1 yılKendisiyle konustum saygi gosterdigini bidaha olmayacagini soyledi yani benim aklimdaki kotu dusunce gitti bu yuzden birliktenolmadigini bnmle ciddi dusundugunu gormus oldum birazda. Ama uzulmedimde degil sonradan hani bu kadar olumsuz dusunmusum diye
- +1 yıl
bu ikiniz alacağı bır karar elbette kendısıde saygıyla karsıladıysa ne mutlu sana
Soran+1 yılOkdr cok olumsuz yorum aldimki burda seninki iyi geldi valla. Cunku genel olarak herkes otel vs goturen erkek coddi degiildir kandiriyodur gibi yorumda bulundu
- +1 yıl
ya bıraksınlar o tavırları, hepsi sütten cıkmıs ak kasık sankı , ben kımsenın hakkını yedırmem yasımda var cok kız arkadasım oldu sevdım sevıldım evlenmeye kadar surmedı ılıskılerım okadar, ama hepsine saygı duyaarım hala,,, otelede gıttık evlerede gecelıkte saatlıkte, napayım ailemle yasıyorum keske kendı evım olsaydıda davet etseydım hıcbır bayan arkadasımda bu durumdan rahatsız değildi,,, ve Şu an bır coğu evlı ve cocuklu allah mutlu etsın hepsini
Soran+1 yılAnldim biz simdilik boyle biraz devam edelim bakalim en azindan tatil yda sehir disinda ozellikle otel defteri kapndi:) sende mutlu olursun umarim hayatinda sevebilcegin biri cikar karsina☺️
- +1 yıl
umarım cok teşekkür ederım :) sende mesut olursun ınsallah
Soran+1 yılInsallah 😇
+1 yılAllah aşkına az akıllı olun.
Bir adam sevdiği kadını nikahsız otele götürmez. Yok normalde bana iyi davranıyor falan filan iyi o zaman senin kasını gözünü niy e sevmiyor?
Neyse adama ne verirsen daha fazlasını ister benden demesi devamı olacak23 Yorumla
Soran+1 yılKonustum kendisiyle. Birdaha böyle seyler olmayacagını söyledi
- +1 yıl
Ayrıl o adamdan geç olmadan
Soran+1 yılNeden ama saygıyla karşıladı bu durumu hakverdi bana
Ben erkek arkadaşın olsam seninle evlenmek istesem, seninle evlenirim.
Sana otel odası vaadi vermem.
Seni evimizin kuşu yaparım, anlatabildim mi?01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
50Cevap
Erkekler için evliliğin bir bağlayıcılığı yoktur, zira boşandıktan sonra dul kalmazlar.
Anlayacağın, ciddi ilişkinin seksle ilgisi yoktur.
Seni evlenmeden önce seviştiğinde terk edeceğini düşündüğün adam, bunu evlendikten sonra da pek tabii yapabilir.
Bunun imzayla ilgisi yok, evlilik ayrı bir kutsiyet katmıyor insanlara bunu kavra..13 Yorumla
Soran+1 yılSöylediklerinde haklısın. Ozaman kimse evlenmesin
Soran+1 yılBuna cıkıyor. Ve cvbın bana bir fayda saglamıyor
+1 yılCiddi düşünelecek bir kız olarak görmemiş yani haksızda sayılmaz.
21 Yorumla
+1 yılKandırılan kızlar da evlenme vaadiyle kaldırılmadı mi? Evlenme sozunu aldıysan bekletmelisin. Ciddiyse ve beklemiyorsa acele eder, zaten ciddi değilse başka bulur.
12 Yorumla
Soran+1 yılOzaman rahatsız oldugumu birdaha yapmayacagımı söylemelimiyim
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde buna benzer bir ilişkim vardı. Gerçekten çok seviyordum ve onunla evlenmek istiyordum. Sizin yaşadıklarınızın neredeyse tıpatıp aynısı oldu bizde de, ben ona, o bana güveniyordu. Namusu da, kendisi de önce Allaha sonra bana emanetti. Ben onu asla bırakmazdım ama o beni bıraktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni otele götürmüş birisi başkasını da otele götürmüştür bence ve senden sonrasını da götürecek tır otele götürmek faydalanmak içindir faydalanmak istemese yemeğe gidersiniz AVM vs. Gibi başka yerlerde gezeriniz otel deyince direk skss gelir orada çalışanlar da seni motor saniyordur
00 Yorumla
+1 yılolmaz.
evlenmek vaadiyle kandırma var.
seni kandırana kdr her dediğini yapar aşık rolü yapar yeme.
birdaha otele gitme azcık aklın varsa.21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun Haklısın @acınındibinde
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne paylaştığın ve ne yaşadığına bağlı. Evlenmeden önce olmaz olursa erkek sevmiyordur düşüncesi de yanlış
20 Yorumla
+1 yılBir cok kiz arladasim oldu olmadi dsem yalan olur ama ciddi dusundum insani otele goturmedm vb yerleri ve seyleri dusunmedim.
051 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir erkek modeli Şu an karşımda. Ama bu otelden sonea bakış acım acaba kandırılıyormuyum oldu
- +1 yıl
Ne zmandan beri birliktesiniz ciddiyiseniz bu ne derece ciddiyet aile vb bilen var mı
Soran+1 yılUzun zaman onceden beri birbirmizi tanıyoruz ama yaklaşık 2 aydır tam anlamıyla sevgiliyiz. Ailesiyle tanıstırmak istedigini söylüyor ben hazır hissettgm zaman. Geleceğini hep benle hayal eder baskasını dusunemiyorum senin gibi olamam kimseyle felan der. Her istedigimide yapar yapmaya calısır sorunumuz olsa saatlerce konusur çözmek için vs. Böylr güzel bir ilişki aslında. Ta ki otel şeysine kadar benm kafam kurcalanmaya basladı işte buladsr mükemmellik muamelemi acaba diye
- +1 yıl
Bak seven insan ciddi dusunen insan sevdigi esi olucak insani bence otel ortamina sokmaz sahsen ben sokmam braz sacma geliyi braz dha acik olim. sana o otel odasinda yakinlasma ve yakinlasmanin ilerside varsa bnce sen hersegi bastan dusun cunku kendimden biliyoejm yani gecmisten kalan hedefe ulasmak icin her sey devreye girerde yapilirda edilirde roman bile. yazilir erkek dikkat !! :)
Soran+1 yılAnladım ve üzüldüm:( bunun birdaha tekrarlanmayacagını soylicem ona. Davranısları değişmezse benimdir değişir soğur uzaklaşır aramaz sormazsa benm olmamıştır mı dicem
Soran+1 yılCunku ben. Alışıyorum bir yandan evet zamanında istemeyen kabul etmeyen taraf bendim ama bukadar mükemel olacagını bilseydim isterdim yani
- +1 yıl
Senin bilicegin bisi artik
Soran+1 yılNasıl anlıcam
- +1 yıl
Brazdan yazarim Şu an pek yazamiyorum calisyrrum yda anlatabilicem baska bir yer?
Soran+1 yılBekliyorum
- +1 yıl
Okey yazarim
- +1 yıl
Yabi bunu anlayabilmen icin bu tur seyleri yokusa sur rahateiz olursa zaten kopucaktir senden
Soran+1 yılYokuş yerine direk uçurumdan atsam nasıl olur? Masum olma ihtimalide var ama. Ben direk otel defteri ilk ve son olarak kapandı desem cok rahatsız oldum ben dusundukce desem nasıl olur
- +1 yıl
Aynen bnce direk soyle tekrarlamicani soype bu otelin icerigi ne cidden merak ettim ya
Soran+1 yılİçeriği derken
- +1 yıl
Bu otelin icersiinse gecen o 3 5 saat cinsel iceriklimi demek istedim eger oyleyse bnde ipleri kendi eline al
Soran+1 yılÖyleydi ne olucak ya baska
Soran+1 yılNasıl alıcam
Soran+1 yılİpler bende zaten salak gibi kabul ettim işte. Etmemem kazımdı kırmak istemedim bende işte
Soran+1 yılİpler bende cunku ne istesem yapıyor
- +1 yıl
Ama seninle evlilik birliktelik oncesi istedigine yaiyor
Soran+1 yılEvet o konuda onun istedigi olmuş oldu...
Soran+1 yılKi buda ben kırmak istemediğim için oldu...
- +1 yıl
Hayirli isler o zman size neyse bem kacar kisacasi bakildinda burda ciddi bir iliski gorunmuyo ki 2 aylik isiskide sahip olabiliyosa sana ciddi dusundu halde otele goturuyisa ne derce ciddiyetlik var ciddi olan insan evlenecgi kisiyo otel vb seylwre goturmez
- +1 yıl
Belkide seninde buna karsi istegin ilgin vardi da izin verdin veya rahat oldun ?
Soran+1 yılHayır sadece kırmak istemediğim için oldu. Yoksa böyle şeyler yaşayan biri değilim belkide tecrübesizliğiöden anlayamıyorum zaten kim iyi kim kötü
Soran+1 yılGenel anlamda erkekler azbişeyde olsa birkilte olmK için ölümüne her rolü yaparmı yani
- +1 yıl
Allah askina ya daha ne diyim peki bu dedimi not al hatta yasican zama yaz dertlesiz bir kac ay sonra veya dha kisa sure sonra gorusuriz tepksini niyetini okey
- +1 yıl
Yaklasik 1 saatdie yazarak anlatmaya calisyorum. ya sen anlamiyosun ya da ben anlatamiyorum ama bu sekilde olmuyo onu anladim bak bir erkek olarak dha acik konuscam bir kizi cinse. seyler icin otel apart daire evee goturr onun disinda ciddi dusunen insan onunla otel. odasnda gun oldurmez hayati yasae yakinlasicam diye sana sahip oluyosa ilisli yasiyosa bu yalan ele gecirmek icin her seyide der soylerde bir kac ay sonra heleki sen bu tur seylwri istemedkten kisa sure sinra zaten kppucaktir senden aadunmi zor değil bunu anlamak inan ynede anlamaysan ar anlatim pskolojim. bozuldu ya 🤣🤣🤣🙈🙈
Soran+1 yılTamam ya anladım :( içimi kararttın zaten sağol.
- +1 yıl
Iyide napim. guzelim dogru olani soyledim sana ki Şu an bunu okuyan hemen hemen herkez ayni dusuncede belliki hayatina giren cikan fazla olmamis biyle seyleride yasamamissn kandiriliuosjn ap acik ortada izn verme boyle seykere yazik sana
- +1 yıl
Ama. harbi calisyrdum zaman gecmiyodu Şu an ece geldim hayla ayni seyi tartsyoz 😂😂🙈🙈
Soran+1 yılYeni tanıştıgım biride değilki bu. Yıklardır reddettiğim biriydi beni 6-7 yıldır sevdigini söyleyen biri. Anlamadım yani böylesi bile şeyinin derdindeyse gerçekten insan kalmamış
- +1 yıl
Gecmis olsun canm hayata hosgeldin
Soran+1 yılTamam bak sen calıstın ettin haytın devam edio. Beni pişmanlıgım uyutmadı ve komusmayı bekliyorum daha kotu durumdaykm yani. Zaman geçsin belki rahatlarım fikir alırım diyede buraya kayıt oldum
Soran+1 yılTamam ben artık otel defterini de böyle yakın münasebetleride net bir dille istemedigimi sölicem. Saygı duyarda yanımda olursa bizim kurumtular boşa cıkar. Ama soğuk davranırsa ayrılırım artık bnde napiyim
- +1 yıl
Boyle bir muhappettn dolayi sohpet etmek istemezeim ama sen actin dusuncelerimi soyledim suanki pskolojini anlayabiliyorm ama. sikma. kendini boyle bir seyi tekrarlamassin olir biter
- +1 yıl
Aynen cok sukur gidicegin yolu bukduk sonunda 😊😊👏👏👍👍
Soran+1 yıl😞😞😞😞
- +1 yıl
Kendini niye uzuyosun kaybeden sen değil o olucak senn gbi birini kaybetmis olur
Soran+1 yılSen benim ailemsin bilmemne diye diye beynime girmesinin sebebi benimle yatip kalkmak olursa kimseye inanmam artik
Soran+1 yılBen gayet soguktum yani defalarca reddetmiatim bir sans verdim hiphiplzli gelisiyor hersey simdi anlamadim isin gicik kismi mutluydumda otel istedigine kadar
- +1 yıl
Sen baya dolmussn vala baya bay dertlesmen lazim ama sikma canini acik net konus ne bilim. ya hani boyle sejler istemedini dile geitr eger seviylsan sevmiyosan btr derim bir konus tepkisi ne olucak
Soran+1 yılAynen bekliyorum uyanmasini konusacagim
- +1 yıl
Adin ne ha bir ip ucu daha verim Şu an ona karsi karman corman kafan ama. tatli diliyle kandircaktir seni 😉😉
Soran+1 yılYoo kanmicam salaklikta
Biyere kadar. Gercekten adam
Akklli bir konusma yaparsa deva ederim- +1 yıl
Sen bilirsin artik
Soran+1 yılKonustum saygi gosterrcegiji ve hakverdigini soyledi bidaha boyle ortamlarda olmayacagimiz konusunda anlastik yani hicbisekilde karsi cikma ya da ikna etmeye calismaya gibi bise olmadi kalbimi sevdigini ve boyle seyler benle birlikte olmadigini soyledi. Ne dusunuyosun
- +1 yıl
Akisia birak braz o tur seyleri acma konusu dahi acma bir bao bakalim nasil islerlicek
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Valla saka gbi biz kactan beri bunlari kojusyoeuz sabah 5 den berimu
Cinsellik konusunda 566 cevap paylaştı. olan olmuş kandırılsan ne olucak anlamıyorum bu sitedeki kızların hepsi kandırılmış zaten bir taneside salak değil.
00 YorumlaCinsellik konusunda 842 cevap paylaştı. Valla ben bu gune kadar hicbir sevdigimi otele goturmedim goturmemde 😕
02 Yorumla
Soran+1 yılGötürünce kötü mü oluyor yani
- Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBütün gün takılıp akşamda otele gidiyosam niye evleniyim ki
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa oldu
Normal mi bence normal degil dizilerde bile gösteriyolar adam sonunda sefersiz cikiyo
10 Yorumla
+1 yılçiftler arasında ilişki olması gayet normal..
ama tutup otele götüren, parkta bahçede sıkıştıran, daha doğrusu yanındaki kadını toplum içinde zor durumda bırakandan ne adam olur ne de koca..10 YorumlaKullanıp atmasın dikkat et ya ben anlamıyorum ciddi ilişki olsa evlenmeye çalışır bence eve otele atmaya çalışmaz
17 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek için okulumun bitmesini bekliyoruz yani o bikaç ay sonra annemlerle tanısmak istedigini yazada nişanlı olacagımızı söylüyor. Ama nerden inanıyımki öyle diye o otel senin bu otel benim gezicekmiyim
Soran+1 yılYa ben zaten adımımı atmam böyle bişeye. benim suanki derdim bu değil benim hata yapıcak olmam değil. Kandırılıyor olabilme ihtimalimi sorguluyorum ben acıkcası uzuyorda bu yani
Soran+1 yılMuamele gördüysem buhgune kadar mükemmel ilişki rollerinde ama otellere atmak isteyen biri varsa karşımda beni diye dusunuyorum yani bu böyle değilse bile benim bunu dusunmem cok kotu
Soran+1 yılHaklısın tabi ben bişeler yaşamıcam artık zaten onada sölicem bunu huzursuzlugumu bilsin
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılpeki otelde geçen bir kaç saatde cinsellik yaşandı mı
00 Yorumla Cinsellik konusunda 744 cevap paylaştı. Yapma boyle şeyler kimsenin diline düşürme kendini madem evlenmek istiyor evlenin o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Okulumun bitmesini bekliyor
+1 yıltamam ciddi iliskide seks olur ama otele goturmk ne ya sen escortmusun. ciddi iliskide boyle seyler spontone olur. resmen sana escort muamelesi yapuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizde giderdik sevgilimde ayni sen gibi utanırdı ana oteldeki personel akşama kadar 50 tane görür biz gibi desemde anlatmam zor olurdu 😊
031 Yorumla
Soran+1 yılOda herkes yapıyo bunu felan demiştide. Peki sen seviyormusun birliktemisiniz hala
Cevap sahibi+1 yılevlendik 6 yil once... ama otele gitme olayını sevgiye bağlama gençlik yaptırır iyi adamada kotu adamada... kotu kullanmak isterken iyi hissetmekten mutlu olduğu icin götürür. ama ben yinede ona olan saygımdan utanmasın diye otelden birini kafalamak için spora yazıldım bir müdür kafaladim ve onun kimliğini kimseye göstermeden yer ayirtip sadece kendi adima iki kişilik oda... onuda camları filmli arabamla alip -1. kattaki otoparktan asansörle kimseye göstermeden odaya geçtik... hemde 5 yıldızlı bir otelde... ama herkes benim kadar uğraşmaz...
Soran+1 yılBiz normal girdik çıktık. İçimin huzursuzlugunu sonrasında belli etmek istemedim ama söylemem gerekiyor gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılya sorun olmaz tabi ama seviyorsa benim gibi uğraşıp bir zevk icin sana o gözle bandırmaz... zor değil iki hafta mi aldı bu iş sonrada defalarca gittik ayni şekilde
Soran+1 yılYok ben birdah asla gitmem. Hani tatile gidilir kalınır vs ayrı ama bu böyle özellikle gidilmiş gibi oldu huzursuz eden o zaten. bu rahatsızlığımı nasıl söylemem daha etkili olur onda
Cevap sahibi+1 yılotel yerine günlük kiraik evler var artık niye otel? onlarda kimseyi görmezsin
Soran+1 yılYani bunun illa olması mı gerekiyor? Sinemaya gitsek yesek içsek olmuyormu sadece. Hani tatile gidilir otelde kalnır orası ayrı ama birlikte az cok bişeler yasayalım die otel ya da ev olayına girmek mi lazım yani
Cevap sahibi+1 yılya tabiki şart degil yani bağlayıcılık yok iki tarafta istemesi lazim ama olsa iyi olur ama şimdiki aklımı sorarsan eşşek gibi pişmanım cunki herseyi cok erken yaşayıp evliliğe heyecan bırakmadık...
Soran+1 yılAnladım uzgunum :( hersey zamanında yasanınca guzel gerçekten
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle ama tavizi vermişin bir kere seninki mutlaka yeniden defalarca isteyecek
Soran+1 yılİstememesi ve beni onu istemediğimi değilde bunların zamanı gelince yaşanmasının daha doğru oldugunu ilişkimi bozmadan anlatmanın bir yolu yok mu
Soran+1 yılHem yaptık hem huzursuz oldu diye dusunmesini istemiyorum benim hakkımda
Cevap sahibi+1 yıldiyalog ve samimi bir konuşma lazim... hiç yapmasaydın bu daha kolay olurdu
Soran+1 yılGittik artık birkere... içimden kestirip atmak bidaha asla böyle bişeyin olmayacagını söylemek geliyor ama kendim isteyerek gittigim için zorlama olmadannbu saçma olur herakde. Nası bir yaklaşım sergilemeliyim
Cevap sahibi+1 yılyaklaşımla olmaz birbirini seven insanlar şeffaf bir şekilde konuşur al karsina evet bencillik ettim sen istedin ama sen istedin diye degil kendimde istedigin icin yaptim fakat hem utandım hep pisman oldum hemde evlilik sonrası olması saha iyi ikimiz içinde lutfen bunu artik benden isteme dersin olur biter
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Cevap sahibi+1 yıldünyanın sonu değil yap severse zaten gitmez yok bunun için gideceksede yol ver
Soran+1 yılO gün otele gitmeyi talep etmesini ciddi olmadıgına baglamıyorum ozaman öylemi
Soran+1 yılCunku gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var bukadar mükemmel davranması kandırmayamı calısıyor gibi hissettiriyor bir yandanda bana
Soran+1 yılCiddi bir adımmı talep etsem mesela annesiyle tanısmak gibi? Kendisi bana ben istedigim zaman tanısacagımızı söylemişti cünkü
Cevap sahibi+1 yılhayır bağlama ciddi olup olmadığını hal ve hareketlerinden anlamaya çalış erkek seksi sevdiği ilede ister sevmediği ilede...
Cevap sahibi+1 yılanne ile tanışsan nolcak ki gider tanışırsın ciddi olmasa bile kullanır kullanır isi bitince başar tekmeyi anne onu baska bir erkekle gordum ayrıldım der geçer... anne ile tanışmak birsey ifade etmez
Soran+1 yılPeki tüm şifrelerini bana vermesi güvenmem için. (Bnmkileri istemedi) tum cevresiyle görüştürmek istemesi tanıstırması hergun fotomuzu paylaşması gun içinde en az 10 defa konusmamız gibi şeyler söylediği tüm güzel sözlerin gelecek hayallerinin içinde ben olmam vs. Bunlardan anlayabilirmiyim ciddi oldugunu dogru soyledigini. Gercekten cok safım ben oda biliyordur yani bunu bu yuzden detay soruyorum sizede
Soran+1 yılHepsi arada sırada takılmak tatillere otellere gitmek için yapılır mı yani bu söylediklerim.
Cevap sahibi+1 yıladamı tanısam söylerim ama şimdi ne insanlar var... adamın gözlerime iyi bak sana bakarken ici parlıyor mu mutlu mu? saydıgin hiçbirşey bağlayıcı degil ya insanin seni sevip sevmediğini nasıl hissedemezsin...
Cevap sahibi+1 yıltabiki yapılır ask tüccarı cok erkeklerin en güvenli kullanım silahı ask simdi...
Soran+1 yılZamana bırakmak en doğrusu olacak galiba. Anlamıyorum cunku insanlar gözünün içine baka baka yalan söyleyebiliyor bazen.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın yarin yine detay konusalim istersen kib atiyim takibe gel. cok uykum geldi yatcam simdi
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılattım tkp at
+1 yılHanımefendi dikkatli olun. Gerçekten dikkatli olun şüphe duyduğunuz hiçbirşeyi yapmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptıgım seyi kendime yakıstıramadım pişmanlıgını yasıyorum ve belki cok guzel giden iliikim bu dusuncelerm yuzunden bozulacak
Cinsellik konusunda 310 cevap paylaştı. Resepsiyonistlerin umrunda değilsiniz. O yüzden takılma. Ama çok rahatsız oluyorsan günlük kiralayabilirsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılO değil sadece. Kendime yakıştıramadım
Soran+1 yılYasadıgım şehirde olan bir otele giriş çıkış yapmak böyle şeyler işte genel. bir ilişkide yaşadığım ritüeller değil bana göre
Soran+1 yılBişe deme
çocuklarına anlatırsın , eski sevgilim vardı beni otele atıyordu diye
111 Yorumla
Soran+1 yılOkadar net olmamali ciddiyetsizligi?
Soran+1 yılBiraz acarmisin
Soran+1 yılNasil deneyecegim hi yok olmaz oyle
Soran+1 yılBenim bakire oldugumu tam anlamıyla ilişki yaşayamıcamızı biliyor kendisi zaten
Soran+1 yılYok yapmam zaten bu olayda birdaha tekrarlanmayacak kendisine söylicem. Korkum kandırılıyor muamele görüyor olabilceğim suanda
Soran+1 yılEvet bunu ona bişekilde söylemliyim. Bişe yokmus iyiymiş gibi davranmıştım ozMan ama içimde büyüttüm işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesinlikle böyle şeyler yapma kandırılsan ne olacak o hevesini alıcak sen kalcan öyle
10 Yorumlaodaya cıkmadan sıze '' oo uçuş odası geldı '' demıslerdır. Muhtemelen sana escort demıslerdır.
10 Yorumla
+1 yılolur olabilir fantazi istek arzular her yere sürükleyebilir.
10 Yorumla
+1 yılGitmeyin şu otel odalarına sizi oralara layık görenleri de çıkarın hayatınızdan
30 YorumlaCinsellik konusunda 9b cevap paylaştı. İlişkiniz çok ciddiymiş otel odasına gidecek kadar. kendini kullandırtma
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruda buydu zaten. imaya gerek yok
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Normal yani, ha evde yapmışsın ha otelde aynı şey değil mi.
04 Yorumla
Soran+1 yılSpontane gelişebilir bişe demiyorum. Ama böyle özellilke gidilmiş gibi oluyor
Soran+1 yılCok uzun bir ilişkimiz yokki. Değişik yapabilceğimiz otel dısında baska seylerde olabilcekken
Cinsellik konusunda 3,6b cevap paylaştı. Fak badilikte ciddi bir müessesedir
10 YorumlaOlur
54 Yorumla
Soran+1 yılŞehir oteli yanlız. Kalmalı bir tatil felan değil
Soran+1 yılBunları yaşamak isteyen biri kötü niyetlidir diyemeyiz mi ozaman
+1 yılGerçekten doğruları söylememi istermisin
017 Yorumla
Soran+1 yılSöyle
- +1 yıl
Buradan yazamıyorum
Detaylı anlatmak istiyorum
Tabi Doğruları Duymak istersen - +1 yıl
Cevabını bekliyorum
Soran+1 yılBurdan yazım
- +1 yıl
Kullanmak isteyen Erkek kadına karışmaz
Kadında sanar kii ben Özgürüm
Böyle koca bulunmaz hint kumaşı sanar
Aslında erkek kadını kullanıp atacağı için hiç bir şeyine karışmaz her şeye neredeyse tamam nasıl istersen der
Bu şekilde kadını her türlü kullanır - +1 yıl
Sormak istediklerini sor
Her konuda dürüst Samimi olacağım inankiii
Soran+1 yılBana hiç karışmıyor değil. Ama genel anlamda benim her dediğimi yapar tartışmaz yani. Buda evlenmek istedigi kadın oldugumu söyleyerek olur.
Soran+1 yılMesela o benim şifrelerimi bilmez ama kendisi bana verdi güvenmemi istedigi için. Basit bişe ama bir örnek sadece
- +1 yıl
Her insan kullanmak için hrr şeyi yapar
Yaşlar kaç
Eğer Ciddiyse Yüzük Takar ve asla Ciddi bir insan Sevdiģine Dokunmaz Ben böyleyim
Eğer bir Erkek birini Elde etmek istiyorsa Seni elde etmek için her şeyi yapar
Niyeti gerçekten Evlikik olsaydı
Seninle Günaha Girmek istemezdi
Evlenmeden de Elini bile Tutmazdı
Ciddi Evlilik düşünenler böyledir
Soran+1 yılYasım 27 benden bikaç yaş buyuk. bir kaç sonra nişan yapmak istiyor zaten. Sürekli gelecek planları yPıyoruz ailelerimizle tanışma hayallerinden balayımıza kadar planladık yani.
- +1 yıl
Bu tarz şeyleri yaşayıpta Evlilikten Dönenler Var ya sizde böyle olursanız
O zaman ne yapacaksın - +1 yıl
Sormak istediğiniz bir şeyler var mı
Soran+1 yılBu birdaha yasanmayacak zaten. Sadece bunun ciddiyetle baglantısını çözmeye calısıyorum kendi içimde. Ve ona kendimi nası anlatmam gerekitigğini ilişkime zarar vermeden
- +1 yıl
Kendine Vücuduna Dukundurmazsan Nikah dışında sana Dokunamayacagini anladığında Seninle Ciddi Düşünüp Evlenecek
Hiç kimse Dokunduğu ilişki yaşadığı biriyle Evlenmek istemez
Erkekler böyledir Kolay Ulaşılan bir şeyi istemezler Ömür boyunca
Düşünceleri ben kolay ulaştıysam herkes ulaşır diye düşünürler
Soran+1 yılAma bunları yasayıp evlenen tanıdıgım insanlarda var.
Soran+1 yılKi ben tam olarak yasamıyorum cinselliği
- +1 yıl
Sen bilirsin Kaybeden sen olursun
Karşı tarafın ne zaman öleceğini bilmiyorsun
- Cinsellik konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer an herşey olabilir gülüm dikkat et
00 Yorumla Seks için neler yapmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılTam öyle şeyapmıyoruz ama baska kadın mı kalmadı dunyada.
Soran+1 yılHeves olsa tüm cevresiyle tanıstırıp heryerde elimi tutarak gezermi? Şifrelerine kdr herşeyinide biliyorum seffaf bir ilişki yani.
Soran+1 yılSorums donuyoruz işte. Bunu yapmak isteyen ciddi düşünürmü diyorum bende
- Cinsellik konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılEv Yok mu?
24 Yorumla
Soran+1 yılAilemizle yaşıyoruz
- +1 yıl
E ufak tefek yakınlaşıyorsunuz anladığım kadarıyla, küçük şehirse dikkat et sadece ilerde sıkıntı olmasın
Soran+1 yılKucuk sehir değil. Alışkın olmadıgım durumlar sadece
- +1 yıl
Alışıyorsun
+1 yılHer seferinde mi otel?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilk defa gittik
- +1 yıl
Bir daha gitme
Soran+1 yılGitmicem zaten
- +1 yıl
İyi olur
+1 yılEvlilikten bahset bakalım ne diyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBu yaz nişanlanacagız söylediğine göre
- +1 yıl
Ağırdan al o zaman
Soran+1 yılSonrasında normalmiş gibi davranmaya calıstım ama huzursuzluk var içimde. Bunu birdHa yapmayacagımı kendisine söylesem olur mu
- +1 yıl
Bence söyleme sadece bu durumdan huzursuz olduğundan bahset
Soran+1 yılHuzursuz olursan bidaha gitmeyiz der kesin eminim. Genelde istemediğim hiçbişeyi yapmıyor çünkü. Ama ben daha sert bir tepki vermek istiyorum ben bu değilim cunku
- +1 yıl
Niye sert yapicN gerek yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kullanıyor. Bir daha izin verme bence
00 YorumlaCinsellik konusunda 25,3b cevap paylaştı. Olur la tabi. Sekse devam
00 YorumlaEvlenin o zaman ne gerek var otele?
06 Yorumla
Soran+1 yılŞu an zamanı değil
Soran+1 yılDeğildi. Onun pişmanlığını yasıylrum bende zaten. Bu yuzden ilişkim bile bozulabilir dusuncelerim alt ust oldu cunku
Soran+1 yılOkulumun bitmesini bekliyor zaten. yani onun dediği bu bir kaç sonra olacak.
+1 yılvay anasını bize böyle hiç kız düşmüyor
00 Yorumla
+1 yılOlur ne hiikayelr hemde oofff cok fenayim ya 🙈🙊
00 Yorumla
+1 yılCiddi olmadığını düşünüyorm ilişkide.
024 Yorumla
Soran+1 yılIhtimal?
- +1 yıl
Belki ama milyonda 1
- +1 yıl
Sizin yaşınız kaç? Ilk defami başınıza geliyor?
Soran+1 yılEvet 27
- +1 yıl
Ne dusunuyirsun peki aklina başka bişey geliyor mu?
Soran+1 yılBeni sevdigi icin yakilasmak istemesi. Iyi ihtimal. Ama birdsaha boyle munasabetker icine girmeyecegimizi ona soylicem Şu an ki dusuncem
Bu ve tepkisine gore devam edicem- +1 yıl
Ya yaptıktan sonra bırakıp giderse?
Soran+1 yılYazdigimi okumasin sanirim. Yapmicam bidaha
- +1 yıl
Peki özel olucak özür dilerim ama bakire misn?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çok ileri gitmeden biseyler yaşayabilirsiniz
Soran+1 yılOtellere giderek kendimi kotu hossederim. Konustum anlayisla karsiladi
- +1 yıl
O zman sorun yoktur tekrar yaparsa teklifi kabul etmeyin bence
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Başka bişey olsa başka yerde de yapar ama o iş için mecburen başka biyer bulamaz
Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
Dikkat edin yinede
Soran+1 yılBenimle boyle acikca konus yeterki ben istemedigin hicbise yapmam sana huzursuz mutsuz olacaksan bnmle olmanin bir anlami kalmaz zaten filan dedi yani baya iyi konustu Şu an o defteri kapattik iyi aramizda cok sukur
Soran+1 yılDemekki oyle kotu dusunmuyomus
- +1 yıl
Ne güzel çok sevindim senn adına ama dediğim gibi evlenmeden kesinlikle o işi yapmayın.
Soran+1 yılYok yok yapmam ☺️ tesekkur ederimm
- +1 yıl
Umarım rahatsız edici bişey soylememisimdir.
Soran+1 yılHayir😊
- +1 yıl
Ne zaman isterseniz dertlesebilirz sorun yok?
Evet seni kandiriyor apacik ortada
029 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
Soran+1 yılAma bazı insanlarda herşeyi yasayıp evlenip mutlu olabiliyor. Yani böyle tanıdıklarımda var
Soran+1 yılAnladım.. ev ortamımız yok bizim. Aslında ben bakireyim kndiside biliyor. Sadece biraz yakınlaşıyoruz. Ama beni korkutan bu kadar mükemmel bir erkek iyi bir ilişki temeli atmaya çalışıyor gibi olmasının sebebinin evlilik değilde bu yakınlaşmaları yasamak istemesimi
Soran+1 yılBen bugun uyanınca söylicem birdaha otel vs gitmek istemedigimi. Sona ermiş olucak yani. Tatil planı yapıoduk ondanda vazgectigimi sölicem.
Soran+1 yılEvlilik delisi biri değilim. Hayallerimdeki insan gibi davranması beni çekiyor ister istemez. Karşıklı oldugunu dusundurmesi
Soran+1 yılSonucta herkes ister kadınıda erkegi evlenip güzel bir ilişki yasamak aile olmak
Soran+1 yılOlumsuz musun tamamen
Soran+1 yılMasum olamazmı gerçekten seviyor olamazmı. Bu yuzden benmle yakınlaşmak istihor olamazmı..
Soran+1 yılMesela tatil planı yapmıştık bir iki gğnlük başka bir sehirde. Onu iptal edicem. Otel vs defterini kapattıgımızı benim huzursuz oldugumu ancak ciddi bir adım ayyıktan sonea bunları yasamak istedigimi sölicem. Cocuk gibi gözükmekte istemiyorum ya da bunları planlamış gibi olmak. Ama baska türlü bişeyde gelmiyor aklıma bu şüphelerimi sonlandırabilcek. Spnucta adama sen beni kandırıyomusun diye soramam
Soran+1 yılOrda neyi anlıcamki. Aynı seyler yine olucak. Ben gezelim bişeler paylaşalım anımız olsun mantıgıyla gidiyorsam suanki dusunceme göre o bişilerin peşinde gidicektir bnmle tatile. Bunun olmasına tekrar izin vefmek istemiyorum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılŞu an okadar karamsarlaştımki hiçbiyere gidesim yok. Sadece ona otel için pişman oldugumu kendime cok kuzıdıgımı ve bidaha asla gitmek istemedigimi söylemek istiyorum ve tepkilerini duymak istiyorum
Soran+1 yılKötü bişe olmadıgını ispat etmeye calısır bence öncekikle. Otele gitme konusunda oyle ikna oldum cunku
Soran+1 yılEvet böyle serseri gibi otellerde takılınılmaz yani
Soran+1 yılKonustuk ve saygi gosterecegini bidaha oyle seyler olmayacagini soyledi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEve götürse başka bir şeyi sorun edecektin.
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü niyet aramalımıyım merak ettigim bu
Cevap sahibi+1 yıl%50..
Soran+1 yılNasıl anlıyabilirim
Cevap sahibi+1 yılNe kadar oldu berabersiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında duruma alışmışsın bence
05 Yorumla
Soran+1 yılO nerden cıktı
Cevap sahibi+1 yılBuradakilerin saçma yorumlarına takılma sen bence
Soran+1 yılAlışsam neden soru sorma ihtiyacı hissedeyim. Neyse
Cevap sahibi+1 yılHayır beni yanlış anladın sen :) Durumun anormal falan değil cidden, kendimden de örnek veriyim sana anlarsın. Takip at bana dertleşelim biraz
Cevap sahibi+1 yılSen bunu yaşayan tek kız değilsin düşüncelerini rahatlatmak için demiştim konuşalım diye. Cidden takılma insanların yorumlarına
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkiye girdiysen vaattlerle seni kandırmıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılGirmedik tam olarak.
Cevap sahibi+1 yılne vaatler verdi
+1 yılNelernywptin ki yani tam anlamiyla ddgilden kastin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılUtanan aç kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyer yoksa normal günlük kiralıklara götürmemiş ya
00 Yorumla
+1 yılşu anda bakire misin
00 Yorumla
+1 yılKandırılbilirsin
00 Yorumla
+1 yılOlabülü...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılİzin verme
10 Yorumla
+1 yılEvet olur
03 Yorumla- +1 yıl
Ben söyliyeyim yaşadım o dedigini
Soran+1 yılAnlatmak istersen ve cozum yolu?
- +1 yıl
Özlden yaz
Verdinmi ona orda
04 Yorumla
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılHayır dedi
+1 yılBırakıp gıder belkı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKullanıyor
10 YorumlaCinsellik konusunda 24,4b cevap paylaştı. Olur çok güzel olur
00 Yorumla
+1 yılYa evlenmezse