Gizli Üye(30-35)+1 yılallah aşkına bu ne cahillik bu ne cahillik böyle bıktım sizlere göğüs bedenlerini açıklamaktan 75-80 bu numaralar sırt bedeni 75ten 80e çıkmışsa kilo almışsın şişmişsin demek CANIM A B C D ise göğüs büyüklüğüne göredir A giyerken B giyince daha rahat ediyorsan o zaman memelerin büyümüş demektir yetti be ne cahilsiniz daha nasıl sütyen alınır bilmiyorsunuz azıcık araştırın en azından
21 Yorumla
Soran+1 yılsırt bedenım buyuse sudyen dar gelır gerızekalı . cahıl sensın 75 80 yazmamın ndenı bılmeyenler var bunları onlara sormak
En İyi Cevaplar
75 veya 80 sirt genisligi yani gögüslerle alakasi yok
gögüslerin büyümüs olmasi icin CUP degismis olmali, yani A dan B ye cikmis olmali00 Yorumla
+1 yılarkadaşım bence yaşından da dolayı göğüslerinin büyümesi devam ediyor .sen ne kadar sıkıp sevsen ,okşasanda bir süre daha doğal gelişmesi devam edecek gibi ...
15 Yorumla
Soran+1 yıltesekkrler :)
- +1 yıl
rica ederim : ) arkadaşım . birde şole düşün zaman geçtikçe genç kız olmaktan ,olgun ve güzel bir bayan olmaya adım atıyorsun .değişen sadece göğüslerin olmayacak .bedeninde değişecek ve çok güzel bir bayan olacakın .sende değişimi fark edeceksin ve kendini daha çok beğeneceksin
Soran+1 yılya zaten kendımı sevıyorum vcuduma bayılıyorum ehe bole deyınce bıraz ıyı geldı :)
- +1 yıl
sevinmen ,hoşlanman güzel sağolasın : )
Soran+1 yılsende saol :)
Senin ellemenle falan büyümez tabiki.
Yaşınla alakalıdır belki gelişme falan..16 Yorumla
Soran+1 yılenterasan ya :)
Soran+1 yılbn hc beklemıyodum bu yasımda buyumesınıde ondan
Soran+1 yıltesekkr ederm :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılsadece emmek ya da sıkmakdan büyümez ki meme kilo alıp vermekde etki eder yani digerleri de bir faktör tabi ama hormonal da olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılkılo deme bana .s 52ydım 53 oldum onuda memelerıme mı aldm acep :D
- +1 yıl
valla bir kiloyu oraya aldıysan baya iri olmuş nie taktın ki bu kadar bence iri meme iyidir yani kadın dediginde gögüs olmalı :)
millet memeyle bozdu kafayı 3 sayfa meme gönderisiyle dolu :)
souna gelince boşver büyüsün büyük güzeldir :)111 Yorumla
Soran+1 yılama 19 yasındaym acayıp deglmı bu yasımda buyumesı :D
Soran+1 yılbole olcanı bıleydım yapardım :D
Soran+1 yılben hep bakıyom aynada :D
Soran+1 yılcıks :)
Soran+1 yılaaa ne ayıp ya :) arkadasının fotolarını napm ben :)
+1 yılolabilir büyüme ya da olgunlaşma döneminde böyle şeyler..
13 Yorumla
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Sen fazla oynama :)
Soran+1 yıltaam :)
+1 yılArkadaşım birincisi 75 ve 80 sırt ölçüsüdür. 75 den 80 e doğru bir büyüme varsa kilo almışsındır. Ancak cuplar yani A B C gibi ölçüler büyümüşse göğüslerin büyümüştür.
İkincisi ellemekle emmekle ısırmakla göğüsler büyümez. Ne yazık ki gençlerimiz elleyip yalamakla göğüs analla kalça büyür sanıyorlar. Bu mantıkla oral ilişki derken 50 cm penisle gezmem gerekirdi.
Sadece kilo almışsındır.21 Yorumla
Soran+1 yıl1sı 2 haftadır hıc kılo almadm
2si ben onları ayırt edebılıyorum yok sırtmıs yok memeymıs
3sü bunu bı kadın soruyo erkek sorsa bu yorumu yapman gayet açıkklayıcı olurdu
4sü yinede tesekkurler -1
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanada bir ara gögüslerim büyüdü gibbi geldi sevinmiştim . adetin etkisiymiş sonra geçti :(
13 Yorumla
Soran+1 yıl1 bck hafta oldu bıtelı adetm cok guzel yakalıcı sanırsam ıns .d
Cevap sahibi+1 yıl:D moralini bozmak istemem ama benimde bitti üstünden zaman geçti hala aynı dedim aldığım kilolar gögüslere gitti ama diğer ay eski haline döndü :( çok üzülüyorum bu duruma zaten
Soran+1 yılyaaaa :D
+1 yıldaha ne yapman gerekiyorki buyumesi için başkasına gerek kalmamış
16 Yorumla
Soran+1 yılahahahaaha :D
- +1 yıl
neden gülüyorsun ki ne dedim ben kötü birşeymi dedim sen okşasanda büyür onlar
Soran+1 yılhıc aklıma bıse getrdı senn dedıgın ona guldum :D
- +1 yıl
söyle bizde gülelim ama haksızlık olmuyormu böyle
Soran+1 yılcıks ayıp .d
- +1 yıl
ekle ozaman özelden söyle
+1 yılBuyur. Elleme... birak kucuk kalsinlar. Zira benim gibi erkekler kucuk meme hastasi olabiliyorlar
15 Yorumla
Soran+1 yılehehehe :)
- +1 yıl
Ciddi diyorum bak elleme buyurler. Kucuk sert olmasini istiyorsan sabahlari soguk suyla yika memelerini
Soran+1 yılhııı ellerım dayanamıyo memelerım oh may gad :D ellıcem buyusunler :D
- +1 yıl
Elle sonra cocugunu emzirmek icin oturmana gerek kalmaz. Ayakta da emzirebilirsin. Cocuk ta ayakta durur.
Soran+1 yılolmadı bu
+1 yılyaşın 19 olduğuna göre , memelerinde büyüme olması normal.o yaşlarda büyür ,sıkıntı yapma...hormonal bir durum...fazla sıkma,deforme olup sarkmaya başlarlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak bazı ınsanlarn gelısımı gec olur ya da kılolr oraya gıder elletmeyle buyumez sadece suner zaten ser olan gogsler yumusar ellemeye buyumenın alaksı yok yanı yapı meselesı ama buyumesı ıyı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha ne istiyorsun türk erkekleri iri meme sever fındık gibi küçücük istemez
119 Yorumla
Soran+1 yılbıse demıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılneden sen elleyip öpüyorssun sevgilin yok mu o gariban öpsün koklasın birass
Soran+1 yılvcudumu sevıyorum :D kendıme bı hayranlıgım var :D sevgılım var ama ona cıs dıyorum olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılbeyaz tenli misin
Soran+1 yılevet :)
Cevap sahibi+1 yılhımmm şimdi sende zerre tüyde yoktur :)
Soran+1 yılmınık ve sarı :)
Cevap sahibi+1 yılmmmhhm canım çekti şimdi :) şişirecen bizi
Soran+1 yılsız kımsınız :D
Cevap sahibi+1 yılçok özel biriyim tanışmak isterdim sizinle
Soran+1 yılbreh breh :D
Cevap sahibi+1 yıltanımak istiyorsan sağlık sorularına gir ve karnı aç olan biri var yiğit31 ekle kanka :)
Cevap sahibi+1 yılbuldun mu beni :)
Soran+1 yılknaka ne ya :D
Cevap sahibi+1 yılağız alışkınlığı yaa kusura bakma ekle sohbet edelim azıcıkın
Soran+1 yılcıks erkeklerı eklemıyorum prensıbım geregı :)
Cevap sahibi+1 yılnie kız buranın amacı zaten kızlar soruyor sen sor ben cevaplıyayım
Soran+1 yılortalıga sorarım özele degıl :)
Cevap sahibi+1 yılhımmm ok sen bilirsin ortii
canım yaşından dolayıdır eger dediklerin olmadıysa tabiki
13 Yorumla
Soran+1 yılolmadı tatlım tskkrler cevabn ıcın :)
80 lik göğsü kendin nasıl yalıyorsun ya avuc içi kadar birşey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yaşın genç tir ondan büyüyodur normal. 80 beden ideal. cuo ölçüsü de önemli tabi.
her banyodan sonra elleyip öpüyosan büyür tabi.00 YorumlaEllemeyle büyümez sarkar dik duruşunu kaybeder..Ya kilo alıyorsun ya da hormoneldir.
00 Yorumla
+1 yılevet büyürde demek ki gelişme çagında senin memeler daha ondan büyümüş olamaz mı yaş kaç bu arada
00 Yorumla
+1 yılyasın ilerledikce olgunlasması normal
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılregl olduğundan dolayı olmasın kız
12 Yorumla
Soran+1 yılbende basta ondan sandım hanı her reglımde sertlesıyo sonucta ama regl bıtelı 1 buck hafta oldu hala öleler cok mutluyum ya :D
Cevap sahibi+1 yılmutlu isen ne mutlu canım
+1 yılkaç yaşindasın...?
113 Yorumla
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
çokmu okşuyosun memelerini sen
Soran+1 yılhyr :D
- +1 yıl
yaa bende inandım utanma hadi ;)
Soran+1 yılsevıyom arada o ka :D
- +1 yıl
banyodamı okşuyosun ;)
Soran+1 yılbanyo ayna karsısı :D
- +1 yıl
himm tahrik edici olsa gerek memelerin ;)
Soran+1 yılbn vcudumu sevdıgımdn oksuyorum :D
- +1 yıl
himm çok seksi bir vücudun var sanırım... sadece memelerinimi ;)
Soran+1 yılvcudm dedıgıme gore detay vermesemde olur :)
- +1 yıl
himm bahk merak ettim şimdi...;)
- +1 yıl
sustun okşamayamı gittin delüü ;;)
çok mu oynuyorsun?
15 Yorumla
Soran+1 yılhayr çok degıl
Soran+1 yıl19
Soran+1 yılsaol )
+1 yılNe guzel iste.
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkilo olabilir ya da ergenliği bitimemişsin daha
164 Yorumla
Soran+1 yılergen dedı bana komsularr ehehe saol cevabın ıcın :)
Cevap sahibi+1 yılgaliba yanılmamışım
Soran+1 yıluyuzmusun sen
Cevap sahibi+1 yılyooo niye sordun.ben fikrimi söyledim ihtimal dahilinde ama verdiğin cevap fiziksel olmasada zihinsel olarak ergen olduğunu gösteriyor olmasaydın yok yaşım şu kadar diyebilrdin.
Soran+1 yılyapım geregı şımarık bıı ınsanım bole cevaplar vermeyı sevıyorum herseyı cıddıye alan bı ınsan degılım.
Soran+1 yılcıddı davranmak veya cevaplarda kısa öz olmak ınsanın yaşını belırtmez kasılmasını belırtır.
Cevap sahibi+1 yılo zaman benim verdiğim cevabı neden ciddiye alıp bozuldun
Soran+1 yılbozulmadım alınm-gan olan sensın canm
Cevap sahibi+1 yılbilmem farkındamısın senin göğüslerin kadar başka sorunlarında var.
Soran+1 yılpsıkolog musun anam
Cevap sahibi+1 yılinsanları iyi analiz eden biri diyelim.
Cevap sahibi+1 yılanam kelimesi ağzınamı çok yakışıyor yoksa öfke kontrolün zayıf olduğu içinmi kullnıyorsun
Soran+1 yılbenı çok yanlış analız edıyosun
Cevap sahibi+1 yılbir anda saldırgan huyundan vaz geçtin.düşman olmadığımımı farkettin.
Soran+1 yıldeymıcegını anladm
Cevap sahibi+1 yılyada hatanı farkettin.
Soran+1 yılsakız ettıni fark ettımm
Cevap sahibi+1 yılneden en fazla cevabı bana verdin deymicek bişeye bu kadar vakit ayırmak niye.
Soran+1 yılbıldırım gelııyoooo ok ? meraklı değilim senın boş klavyenee
Cevap sahibi+1 yılmerakın boş klavye değil zaten kendini aşşalanmış hissediyorsun buda seni öfkelendiriyor bişey bulsamda şuna ağzının payını versem diyorsun.
Soran+1 yılbak canım kımseyı aşağılamam benı aşağılanmıs görmende senın kucuklugun aksıne öfke degıl her yazdıgında bana zevk verıyo altta kalmamaya çalısman benı analız etmeye çalışma kafayı yersın
Soran+1 yılha bu arada sımdı karnım acıktı dıye çıkıyorum cevap vermemem senı yuceltmesın öptum :*
Cevap sahibi+1 yılbi anda terfi ettim önce anam şimdi canım sırada ne var.bak sana tavsiyem şu herkesi kendin gibi görme ve her muhabbetin altında senin kafandan geçenleri arama.neyse ben seni çok tutmuyayım zorlanıyorsun.yaşıtların alt katta.
Cevap sahibi+1 yılkarakterin konusunda sıkıntılar hat safhaya varmış anam canım öptüm 10 dakka sonra bu işin sonu nereye varcak belli.
Soran+1 yılsana bişey diyim mi? asıl sorunları olan sensın.
Cevap sahibi+1 yılbak vaz geçemedin hırsın seni yine bana mesaj yazmaya zorladı :)) şaka şaka canını sıktıysam kusura bakma
Soran+1 yılyo sen degıl zaten canım sıkkın sen sadece yazarak benı gulduruyodun o kadr :) polemıgı severım
Cevap sahibi+1 yılgerçekten memelerinin büyüyor olmasını sorun ediyormusun
Cevap sahibi+1 yılsöz vardır kimini güldürür kimini düşündürür.
Soran+1 yılmemelerımın buyumesını ıstıyorum zaten ama bu yasımdan snra buyuyebılıcegı aklıma gelmıyodu doğrusu meraklandım o yuzden sordum sağlık kısmında sorucaktm ama kaldırılır dıye cınsellık kısmında sordum.
baska bısey canımı sıkıyo
Cevap sahibi+1 yılbelki tavrım sana ters gelmiş olabilir ama anlatmak istersen dinlerim belki bir yardımım olur en kötü ihtimalle deşarj olursun.
Soran+1 yılbılmıyorum kı anlatmam gereken ne var kafam karmakarısık
Cevap sahibi+1 yılaşkmı ailemi
Soran+1 yılaşk
Cevap sahibi+1 yılolmaması gereken biri ya da olmaması gereken zaman.yoksa ortadamı kaldın
Soran+1 yılolan bırı, olmaması gereken karşı çıkanlarımız var
Cevap sahibi+1 yılbi zamanlar rusya amerikanın en büyük düşmanıydı ama şimdi rusyanın göbeğinde mc donals var.
bazı şeyler zaman ve empoze etmeyle çözülür
Soran+1 yıl:D çok açıldım saol :D
Cevap sahibi+1 yılyada diğer yöntem karşı çıkanın kafasına vura vura kabul ettir :))
Soran+1 yılben onun kafasına vururdum sevgılımın amcası olmasaydı :D
Cevap sahibi+1 yılbişey fakettinmi
Soran+1 yılne konuda :D
Cevap sahibi+1 yılkafa dağıtmak için sende bel altı geyik yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılyani kafan karışık dağıtmak için burada meme konusunu açtın
Soran+1 yıldağıtıyo ama
Cevap sahibi+1 yılaksini söylemedim bende zaman zaman yapıyorum.zaten insanı en çok rahatlatan 2 şeyden biri seks
Cevap sahibi+1 yılsanalda olsa o an kafan dağılıyor.düşünmekten vaz geçiyorsun ve plansızca aklına estiği gibi takılıyorsun
Cevap sahibi+1 yılyarınki sorun hazırmı değilse tiyo verebilirim.
Soran+1 yılhadı ya :D suandada sorabılırım ver sen tuyoyu :D
Cevap sahibi+1 yılsaatler ilerliyor konuyu derinleştir.vajinamın kılları sertleşiyor acaba niye diye sor istersen
Soran+1 yılbak ya hıh . yenı aldım taam mı :D
Cevap sahibi+1 yılsende var ya az değilsin akşam akşam :))
Soran+1 yılya napım :D
Cevap sahibi+1 yıldaha derin muhabbet istersen ekle fce kredibizden
Soran+1 yılııı ııh saol :)
Cevap sahibi+1 yılteklif var ısrar yok.belki kafa dağıtırdık.hazır yeni almışken sen :))
Soran+1 yılşakacı senı saol :) kalsın :)
Cevap sahibi+1 yılkrokuyormusun yoksa
Cevap sahibi+1 yılsen hala jiletmi kullanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılkocanmı geldi :))
Soran+1 yıl19 yaşındayım ne kocası pardon :D
Cevap sahibi+1 yıl19 mu ya pardon tüm yazdıklarımı unut lütfen
Soran+1 yıltamam unuttum :)
Cevap sahibi+1 yılkendine düzgün bak ben seni daha olgun sanıyordum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı