Arkadaşlar sevgilimle 2 senedir falan birliktelik yasıyoruz. Gayet uyumlu da sayılırız. Fakat cinsellik yaşarken ilk seferinde genelde daha kısa sürüyor. En cok haz aldığım ilk turda oluyor daha uzun sürsün istiyorum aslında. Yani ilk sefer den sonra bitse zaten hic tatmin olmam ama neyse ki minimum iki üc kez sevişiyoruz.. ama bu seferde cookk uzun sürüyor ve bayağ yoruluyorum.. yanlış anlamayın cok zevk alıyorum ama cokta mahv oluyorum sonra.
keske 2 ve 3 deki performans 1 de de olsa. Derdimi anlata bildimmi?
şöyle bisey de var.. bazen böyle sanal seks yapıncada şey diyor bana.. boşalmama izin verme gibi şeyler yani acaba diyorum real seks yasarken de böyle biseyi söylemem olur mu? Yoksa onu kötü mü hissettiri?
daha dur tut kendini desem performansı artar mı? yani kendini zorlarmı bosalmamak icin? Böyle şey söylenir mi?
aslinda farkında oda..
ney yapmam lazım?
keske 2 ve 3 deki performans 1 de de olsa. Derdimi anlata bildimmi?
şöyle bisey de var.. bazen böyle sanal seks yapıncada şey diyor bana.. boşalmama izin verme gibi şeyler yani acaba diyorum real seks yasarken de böyle biseyi söylemem olur mu? Yoksa onu kötü mü hissettiri?
daha dur tut kendini desem performansı artar mı? yani kendini zorlarmı bosalmamak icin? Böyle şey söylenir mi?
aslinda farkında oda..
ney yapmam lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar