Cinsel isteği tavan yapmış anlamında değil, rahatsız edici sapık anlamında.

Cinsel isteği tavan yapmış anlamında değil, rahatsız edici sapık anlamında.

Şey ya onun bi kokusu var aslında.
Bir de zeka ile cinsel medeniyet doğru orantılı.
Zeka arttıkça kişinin cinsel medeniyeti artıyor.
Ne demek bu cinsel medeniyet (yine uydurduğum yeni bir terim xnxj)
Medeniyet kavramının ne anlama geldiğini bilirsiniz. Çağdaş, kibar, saygılı ve kendini bilen, ölçülü.
Cinsel medeniyet ise bunun cinselliğe uyarlanmış hali. Cinsel medeni bir insanın aklı cinsel organında değil beyninde olur. Karşındaki kişinin cinsel haklarına önem verir, karşı taraf ona cinsel olarak adım atmadan o adım atmaz. Karşı taraf cinsel şeyler konuşmak veya yaşamak istemiyorsa buna saygı duyar.
Abaza bir insan bunların tersi davranış gösterir. Karşı tarafın cinsel haklarını umursamadan cinsel sorularla onu taciz eder. Geçmişinde seviştiğin insanlardan bahseder sürekli ve bunların sayısı ile övünür. Cinsel organının boyunu haykırır her yerde ve onun boyu ile övünür (benim malafatı ziyade hazretleri 20 cm) demek gibi.
En başta bahsettiğim koku da tam bununla alakalı. Onlar bu tarz şeylerle belirli bir koku yayarlar.
Bu koku sayesinde onların bizimle ilişki yaşamak için mi, yoksa bizimle sadece seks mi yapmak istediğini anlarız.
Olayın zeka ile olan bağlantısı ise bence kesinlikle en önemli nokta.. Zeka seviyesi düştükçe bariz bir şekilde abazanlık olasılığı artıyor.
Kadının geri planda kalıp hor görüldüğü, okuma yazma seviyesinin düşük olduğu birtakım ülke ve toplumlarda aynı şekilde sapıklık ve cinsel buhran olaylarının da zirvede olduğunu görebilirsiniz. Çünkü adamların bir gram beyni var, o da zaten kadın saçı görünce hüüp diye aşağı tarafa iniyor😃
Açtırtman ağzımı xjdjjd
Bu açılmamış hali mi? Jsjsks
Bir de her şeyi yazıp süreyi yazmamak ahahaha
Jxkxjsskns
Ben soruyu "nasıl anlarsınız" olarak okumuşum pardon😀
Süre veremem ama miktar verebilirim.
İlk konuşmada hissedersin onu.
Bunu da sayabiliriz tamamdır jdjdj
Bir Bence yazmak kesmemiş jdjdj
İkinci bence gelecek xjxjs
Belli jjdk
Karşındaki kişinin cinsel haklarına önem verir, karşı taraf ona cinsel olarak adım atmadan o adım atmaz.. bu bir paradoks der susarım 😄
Cinsel medeniyet terimine de bayıldım çok yerinde bence de
Neden onun bir paradoks olduğunu düşünüyorsun 😂?
Ben istemiyorum ve ondan gelmesini bekliyorum..
O da normal bir birey ve karşısındaki kişinin cinsel haklarına önem veriyor ve adımı ondan bekliyor... Sence de biraz çıkmaz değil mi 😀
İstemeyen kadın diye bir şey olmaz. Erkeği çekici bulan bir kadın erkekten önce adımı atacak ve sinyalleri yakacaktır yakmıyorsa istemiyordur veya aseksüeldir🤣🤣
Hani saygı hani cinsel haklara önem 😀 kadınlar abaza o zaman :)))
Ben kadınlar abaza olamaz demedim🤣
Kadının kuyruğunu sallaması başka, erkeğin taciz edercesine soru sorması başka
Ben senin neden bahsettiğini çok iyi anlıyorum bu konuda yazmaya başlasam sonu gelmez..
Ama olaya mizahi açıdan bak
"Karşındaki kişinin cinsel haklarına önem verir, karşı taraf ona cinsel olarak adım atmadan o adım atmaz...
Yani iki tarafta cinsel haklara önem vermek zorunda kalıyor çünkü senin yorumda bahsettiğin cinsel medeniler öyle yapar.
Sen öylesin karşındaki öyle ee kim medeniyetsizlik yapacak
Ncxjjx haklısın 🤣
Genelini ilk dakikadan olmak üzere biraz ustasını 5 dakikada desek profu bir saati bulabilir aynı ortamda muhattap şekilde vakit geçirirsek. Öncelikle ilk dakikadan olmasının sebebi ham abazanlar bence asla kendilerini gizleyemiyor, bakışları ele veriyor. Çevredeki her kadına salyaları akarak,, yüzlerinde rahatsız edici bir ifade ile bakıyorlar. Mesela böyle tanışmıyor bile olsan sürekli seninle göz göze gelmeye çalışıyor, gelince de gözlerini kaçırmıyor rahatsız edecek halde direk gözlerinin içine bakıyorlar. Bunlar yoksa ikinci dereceden abazanlara en fazla 10 dakika veriyorum onlar usta olduğu için göz göze işini geçmişlerdir. Ama 10 dakika içinde ortamdaki sizin veya başka bir kadının dekoltesine, bacaklarına veya poposuna dayanamaz şevkle bakarlar. Böyle normal erkekler gibi çaktırmadan rahatsız etmeden değil, alenen yaparlar. Başta emin olamazsınız ama aynı şeyi iki veya üç kez yapınca artık bu adam ne abaza böyle düşüncesi girer zaten akıla. Profu daha bir başkadır. Bu aşamaları artık geçmiş. Çapkın, mı, abaza mı, size özel bir ilgi mi ayırt etmesi biraz daha zor olur. Bunlarda konuştukça kendilerini ele verirler. Saf ve iyi niyetli yaklaşırsan anlamayabilirsin bile. Bunları anlamak için biraz insan sarrafı olmak, biraz insanları analiz edebilmek gerekir. Ama eninde sonunda her abaza kendini ele verecektir. Fazla kişiye fazla istek içte tutulamaz.
Master of seks mi yazmıştın doğru hatırlıyorum değil mi? Yine ortaya çıkmış bu durum.
Yani kısa cevaplar beklediğm bir soruydu bu baya detaylı ve güzel olmuş.
Eic mi seçsem yoksa abazanlar okuyup kendilerini geliştirmesinler diye gizlesem mi bilemedim beni arafta bıraktın jdjsjsk
Evet, öyle anıldığımı söylediğim doğrudur 😉 Burada daha çok analiz yeteneğimi konuşturduğumu zannediyorum aslında 😊
Kelimelerle aramı biliyorsun, benim kısa yazmam için ya soruyu beğenmemem ya da soranı umursamamam lazım.
Merak etme! Eic bile seçsen gerçek abazanlar bu kadar okumaz, okusa da anlamaz 😂 muhtemelen merak edip fotoğrafıma bakmak için çoktan nickime tıklamış olurlar 😂 seçim senin yine de 😉
Evet doğru analiz ama analiz cinsellik üzerine ve bence bağlantılı.
İkinci paragraf sanki ben yazmışım gibi.
Son kısma bayıldım ahahaha
Haklısın.
Abazanlar konusunda da Master olmuşsun jdjdj
Aslında sataşacaktım cevapta paragraf olmamasına ama yorumda kullanmışsın, vazgeçtim jdjsj
Hmm şöyle oluyor. İyi bir analiz yeteneğine sahip Master of seks 😂
Haha, sende mi böyle düşünüyorsun gerçekten ☺️
Evet, bence yazının okunması için etkileyici bir girişi olmalı, ama akılda kalması için muhakkak son kısım iyi olmalı, imza niteliğinde.
Pekala KS ileride abazanlık diye konu açarsa ilk fenomeni benim 😛😛
Ve sataşamazsınnn. Ben düz yazı olarak yazmayı tercih ettim çünkü birbirine bağlantılı, düz mantıkla, olduğu gibi yazdım. Düşünürken duraksamadım, yazının gidişatını bozup değiştirmedim. Aynı bölümde farklı konuya geçmedim 😂
Efenim Eic için çok teşekkür ediyorum. Başka Eic'lerde görüşmek dileğiyle 😉
Bu etikette fenomen olmayı düşünmüyor musun diye soracaktım yorumundan sonra, sen farklı bir şekilde cevaplamışsın ama yinr sormak isterim. Düşünmez misin?
Belirli bir etkileşimden o samimiyetten sonra yine sataşırım haklı gerekçen olsa bile jdjsk
Güneş'e güneş olduğu için teşekkür edemiyorsak eic'ye de edemezsin o zaman eic idi jdjdk
"Zaman" değil "Zaten".
Cinsel yaşam konusunda diyorsan düşünebilirim aslında, ziraa çoğu cinsel yaşam fenomeninin yeterli olduğunu düşünmüyorum. İnsanlara bu konuda rehber olmak, bilgilendirmek ve kendi ufkumu da onlarla geliştirmek güzel olabilir ☺️ Fakat nasıl fenomen olunduğunu bilmiyorum 🤭
Ahahah sataş o zaman yani ben her zaman haklıyım ama istersen tartışırız 😂
O zaman ben size en iyi cevabı bilme ve anlama yetinizden dolayı teşekkür ediyorum. Başka bir deyişle edijeeemm abijiiim 😜
Ahahaha ettin ettin.
Haklı olmanla problemim olmaz, sataşmanın keyfi önemli jddj
O zaman şunu okuyarak başlayabilirsin belki.
https://www.kizlarsoruyor.com/yardim#186
Okuduktan sonra niyetin devam ederse paylaş.
Anlaştık. Sen sataşmanın tadına varacaksın, ben haklı olmanın dayanılmaz gururuna 😅
Okudum, yardımcı oldu. Evet yeni cinsel yaşam fenomeninize hayırlı olsun demek için sıradaki adımımız nedir ☺️
Kolay gelsin demek ve desteklemek jdkdk
Sevindim niyetinin devam etmesine.
Beni sizler yarattınız 🥳🥳
Ahahaha
Zaten "Ve Tanrı Kadını Yarattı" gibi duruyordu jdjdj
Ben dimi 🙃
Ahahah sen tabi.
Bizlere sadece onaylamak kalmış jdjsk
@Superwind soru ne alaka anlamadım ama bir erkeği fiziksel değilde psikolojik olarak etkileyip psikolojisi ile oynayıp ve yahutta bozup, örneğin kendini yetersiz hissettirir birliktelik yaşayamayacak hale getirmektir sanırım.
@Superwind hmm peki, şimdi yazdığın şeyin anlaşılabilir mealini yazar mısın lütfen? Anladığım kadarı ile bir soru sormuşsun, soruna yeterli bir cevap vermişim ama bunu anlamamış beni bir plan yapmakla itham etmişsin. Ben soruna örnek olarak cevap verdim. Plan yapmadım. Anlayacak kapasiten yoksa boş yapma lütfen.
Her erkek abazan değildir, bir kısmının libidosu yüksektir.
Abazan erkek tecavüz gibi kavramlara meyilli, dünyayı sadece seks penceresinden görüp değerlendiren, namus, dürüstlük, onur gibi erdemlerden uzak, gördüğü her deliğe girmeye çalışan erkeklerdir.
Libidosu yüksek erkek ise her an sekse hazır, sporunu yaptığı için hormonları stabil çalışan, testosteron oranı dengelidir ya da yüksektir, 25-35 yaş arasındaysa en verimli dönemlerindedir, kadına saygılıdır, kadınları cinsel obje olarak görmez fakat hazzın doruklarına çıkılması gerektiği zamanları da en iyi şekilde değerlendirir.
Şimdi dönelim esas konuya, ben hiç ‘abazan’ bir erkek ile birebir konuşmadım fakaat anlattığım açıklamaya göre bir toplumda böyle bir bireyin her türlü belli olacağı aşikâr. Kadınlara bakarken salyaları akıyor mu, akmıyor mu sorusuyla şahsı izlemek bile bizi gayet tatmin edici olur. Gerçi siz onu izlerken o sizi kapmazsa:)
Çooook iyiymiş bu yalnız.
Senin tanımındaki abazan birinin seni veya başka bir kadıni kapabilme ihtimali var mı ki?
Evet sen konuşmadın ama ben sordum jdjdj
Yalnız bu sitede olup da abazan erkek ile birebir konuşmamış olmak bence başarı, takdir ettim jdjdk
Helal olsun jdjdk
Sitede görmek istediğimiz profiller efenim saygılar.
Diğer kadınlarla olan iletişiminden, kullandığı ifadelerden anlarım.
İletişim kurduktan sonra beni istemediğim sohbetlere çekmeye çalışmadan, kendi isteğinin tavan yapmış olduğunu belli etmesi beni rahatsız etmez. Aksine etki yapar hatta.
Amma ve lakin bana tavan yapan isteğinin başka kadınlara da alçıpan, askı, gergi tavan, kartonpiyer yaptığını görürsem, "ne oluyor len, hayırdır oğlum, sen ne ayaksın?" derim.
O da yeminler eder, sözler verir. Oysa ki çoktan Bor'un pazarı geçmiştir. Eşeğini Niğde taraflarına sürmesi gerekmektedir.
Bana abazan olmasında hiçbir sıkıntı yoktur. Sıkıntı herkese abazan olmasıdır.
Ahahaha kahkaha attım özellikle inşaat ifadeleri süper.
Peki ne kadar sürer inşaattan anladığını anlaman? Jdjdk
İnşaata kadar anlarım aslında ya. Diğer kadınlarla kurduğu iletişime bakmaya bile gerek kalmıyor çoğu zaman. O fazla iyi niyetli bir yaklaşım oldu.
İlk paragrafdaki beni istemediğim sohbetlere çekmeye çalışma durumu.
Yani iletişim kurduğum ilk 5 dk içinde kendini imha durumu söz konusu.
Zaten cinsellik etiketinde aktif gördükleri kadınlara yolun yolcusu muamelesi yapıyor bu aklı evveller.
Ahahah 5 dk iyiymiş.
Evet maalesef etiketle ilgili öyle bir durum var.
Hatta ekonomi etiketinde de para ihtiyacı olan pembeli gördüler mi aynı durum olmaya başladı.
Ya da hep böyleydi ben yeni fark ediyorum.
Doğal seleksiyon.
Yolunmayı hakeden çok kaz var.
Para çok yanlış kişilerde zaten. Bu sayede dolaşmış oluyor.
Gizliden yazma işinde uzmanlaşmaya başladın tebrik ediyorum jdjdj
Gizli üye özgüveni mod on.
Yorumsuz da olunca, köpeksiz köyde değneksiz geziyoruz😂
Ahahah belli belli
Soruyu da beğenmemeye başladın falan oldu bu iş, oradan beli oluyordu eskiden jdjdk
İsmi lazım değil bir arkadaş uyarmıştı bi ara😂
Jsjsks
Şey aklıma geldi. İş ilanı verdiğim farklı platformlarda etik olmayan teklifler aldığım olmuştu doğrudan bundan 6 yıl falan önceydi. Yani hep vardı bu durumlar. Sen yeni ayıkmışsın gibi duruyor.
Hadi ya.
Hiç alakam olmadığı için ayıkamamış bile olabilirim jdjdj
İş ilanı veren sensin ama yine de teklif sana? İş arayana değil yani doğru mu anladım?
Sanırım iş arama ilanı olarak ifade etmem gerekirdi. Yanlış olmuş.
Şimdi oldu.
Evet iki taraflı olunca tam anlaşılmıyor.
Bu durumda daha normal. Tani durumun kendisi normal değil o başka bir konu.
Umarım değişir bu durum diyeceğim ama sanki gittikçe daha da fazla olacak gibi geliyor nana.
Nana da.
Hatta birinde de görüşmeye gittim. Tek gitmedim diye kapıyı açmadı onun bunun çocuğu.
Ahahaha niyeti farklıymış ya ondan jdjsj
Ne güzel sansürlemişsin sonunu jdjdj
Mod sorusu olunca mecbuurrr😂
Ahahaha normalde açık mı yazıyorsun? Jdjsk
Yazma bak modlar baya aktif ona göre jdjdj
Yok sorularda oto sansürüm gelişti sayelerinde.
Akıllı kadının hali başka jdjsk
Daha akşam ona da cevabını kaldıracağımı yazarak kaldırdım bir tane. Yani göz göre göre kurşuna kafa atıyorlar jdjdk
Fazla yükselmiş pardon yürek yemiştir.
Jdjsjs
Cevap
15Cevap
İnsanlar kısa süre içerisinde kendini belli ediyor. Hal hareketleri tavırları konuşmaları konuların gidişatı bazı şeyleri netleştirir. Bu da sapık mı abazan mı anlaşılır.
Sen de maruz kalmışsındır jgkj
Jdjdk
Anında anlarım öyleleri kendini dakika bir gol bir belli eder konuşma tarzı olsun bakışı olsun ben burdayım mal bu beyin bu dercesine belli eder.
Ahahaha sondaki ifade güzelmiş jdjdj
Biraz kaba bir tabir oldu ama affola..
Olur mu ne affolması az bile söyledin jdjdj
Kurallar dahilinde her türlü ifade serbest efenim jdjsj
Kadınları şap diye anlıyorum erkekleri
Şop diye aradaki ayrım sadece A ve O
Yani kadınları akışta zamanla anlarsın ama bir adamı on dakika sürmez..
Kadın zaten akıllıysa on bile çok mal olamasınlar tuzu uzatı versin, hıyar bagajdan koşarak gelir 😂😂
Aahahaha ifadeler olayyy jdjsks
Anlayana çok şey anlattık ama bakalım tuz fiyatlarında artıştan izleyecem döngüyü 😂😂
Ahahah ben mesela A ve O seçimini de sevdim djdjksk
Akılsız organ anlamı var onun sus 😂😂
Hadi canım ahahah
Ben farklı değerlendirmiştim jdjsj
Ne gibi
Bir tanesi uzun ve sivri diğeri yuvarlak ya, şekillerine gönderme yaptın diye düşündüm etiket bu olunca jsjsk
Hahaha o da güzelmiş
Senin hayal gücünde fena
Galiba jdjsjs
Günaydınlar efennim...
Abazanlar aslında sinyali baştan verirler. Konuşma esnasında konuları hep belirli bir noktadadır. Sürekli konuyu bel altı çevirirler. Daha konuşmaya yeni başlamışsındır ama ne hikmetse harika bir enerjimiz olduğundan, bize ne kadar ısındıklarından falan bahsederler. Böyle böyle uzar gider bu liste 🙃
Günaydınlar efenim.
Yok yok uzatma listeyi şimdi ipucu olmasın önlem alırlar jdjdk
Adamlar saklama gereği duymuyor ki zaten aleni yapıyorlar genelde 😂😂
Ayy pardon adam demişim 🫢
Ahahaha aslında doğru jsjsk
Moderatör olduktan sonra soru tiplerini ve gelebilecek cevapları da ezberledim mesela açıkça belli oluyor dediğin gibi ve saklanmıyor da çok garip djjsk
Görev haline getirmişler artık onlar o yüzden 🙃 bir de sinsi olanları var bunların. Seninle zeki biri gibi kopyala yapıştır sohbet ederler falan... Mesaj kutusunun kapalı olması candır o yüzden qnsndjfn
Kopyala yapıştır sohbet nasıl oluyor ya?
Senin yazdıklarını mı kopyalıyor? Jdjsk
Hayır, mesela Twitter'da bir diyalog görüyor bir konu üzerine ve oradan önce konuyu çalıyor, sonra kişilerin fikirlerini gibi gibi ajdnfnf
Bu bir örnek tabi. Direk birinin şahsi görüşünü kopyala yapıştır yapan gördü bu gözler 😂😂
Hadi canım jsjsks
İyi de o daha yorucu.
Ben kopya çekmeyi merak edip denemiştim, baktım kopya hazırlamak daha yorucuymuş bir daha niyetlenmedim mesela ahhahah
Ya yeri gelir bilmediğin bir konu açılır, sana google açtırır, o farklı bir durum. Ama şu an sosyal medya yüzünden aynı fikri kabul edip manifesto etmek en çok yapılan iey zaten ajfjfjfj
Tabi tabi okuyup öğrenmek ayrı ama dediğin durum trajikomik jsjks
Bence melodram direk ya... Berbat bir cahillik türüyor bu şekilde 😅
Kesin.
Chatbotlar sarmış dört bir yanımııııı jdksks
Tam olarak anlatan ifade bu evet 😂
Jdjsj
Abaza olan insanda insanı ister istemez rahatsız eden bir durum olur. Bakışı bile yeter. Bu tip insanlar canlı cansız demez herşeye saldırmaya eğimli aciz yaratıklardır.
Libodusu yüksek olanlarla karıştırılmasın onlar iradeyi yönetir. Ve çoğu seçicidir.
Gayet güzel anlatmışsın mevzuyu.
Sadece o noktadan sonra "ve" olayı işi bozmuş haberin olsun jdjd
Hahaha haklısın
Çoğu zaman sosyal medya üstünden niyetlerini hızlı gösteriyorlarken, reeldekiler dışlanma veya reddedilme korkusuyla kendini çok iyi saklayabiliyorlar. Hatta bazen hiçbir zaman renk vermeyebilebiliyorlar.
Neyse ki ben bilgimi yaymayı sevdiğimden cinsellik konuşmaya açığım. Bu noktaya kadar kendini gizleyebilen mantıklı düşünemeyip iş atıyorum sanıyor, sonuçta kendini iyi gizleyenleri de böyle ayıklıyorum.
Filtreleme sistemi geliştirmişsin, güzelmiş jdjd
Peki ya gerçekten iş atarsan da anlamazsa?
Emin ol anlıyorlar. Çok seçici olabilirim ama sonuçta üst ligim.
Vaaaay
Vah may yok efenim. Sonuçta ben yeni yetme tiplerden değilim bakarak, küserek falan birine sinyal vermeye çalışayım.
Bakmak hadi neyse de küserek de mi sinyal vermeye çalışıyormuş? Jdjdk
Düşün iyi arkadaşsınız cart diye soğuk yapıyor... Klasik olgunlaşmamış insanın 'benimle ilgilen artık' hareketi.
Sence ne yapması lazım peki?
Sen filmi izledin mi onu de hele.
Maalesef beklenmedik misafir sebepli izleyemedim. Gece bir niyetlendim geç de olsa ama uyku geldi.
Bu akşama planlama yaptım, bakalım.
Yorumlarını bekliyorum 👍🏻
O filmi izlememezlik yapmam.
Hatta izlemezsem jdjdj
youtube.com/shorts/VDGdHiBRblU?si=jjpXWvCjMKNzx-M6
😂😂😂😂
Şimdi bitti film.
Kendim izlemek istesem tahminen 5-10 dk arasında bırakmıştım izlemeyi jdkdk
Sen önerdin diye bitirdim.
Görsel, ses, oyunculuklar, konu vs. çoğu şey güzel ama akıcılık ve duygu eksikti.
Pek çok simge kullanılmış ama mesaj tam verilememiş bence çünkü odak dağılıyor.
Yine de güzeldi.
Doğru 👍🏻
Söylemediği sürece anlamıyorum söyesede onu ilgilendirir takılmam bunlara
Aaaaa ters köşe oldum jdjdjs
Senin bildirimi görünce kesin iddialı bir şey gelecek dedim. Önemsemiyorsundur o zaman sjjsjs
Yani o kıyamer koprtan taraf değilim tabi bu platform için konuşuyorum engelleyip atmıyorum kapıduvar çok takılmıyorum bu konulara çünkü zamanında burada abazan adı altında takılıp bütün amacının kadınlarla alay etmek ve eğlenmek olduğunu biliğim çok insan tanıdım farklı bir mizah yakalayabiliyorum herkesten bişiy öğrenme taraftarıyım :))
Yani sahte abazan mı? Bak bu enteresanmış jsjs
Aksine niyetini en çok net ortaya koyabilen taraf onlar:)))
Nasıl yani?
Kafam karıştı jdjsj
Abazan gibi görünüyor, asıl niyeti alay etmek ve eğlenmek ama niyetini gösteriyor?
Bir gariplik var ya da ben anlamadım konuya uzak olmam sebepli jdjdj
İmlasız bukadar anlaman bile benim için mucize 🤣
Neyse ortalığı daha fazla karıştırmayım en iyisi 😅
Ahahaha
Bak bu güzel bir özellik. Yani anlaması zor yazdıgını yazabilmek erdem. Herkes yapamıyor hele bu sitede çok az.
Saygılar efenim.
Bu ne biçim anlam, imla yok diye çemkirme önceliğini sana bırakamazdım:)
Ahahaha o hiçbir zaman olmazdı. Tani sataşabiliyorum belirli bir etkileşimden sonra ayrı konu jdjdk
Tamam tamam zorlanayalım:))
Jdjsk
sitede 3 5 gorusunden
reelde 3 5 dakikada
erkekler cinsellik konusunda dusundugumuzden daha kolay ele veriyorlar kendilerini, dogru soruyu sorarsan alamayacagin cevap yok cogu erkekten
İddialı.
Aslında nasıl diye soracaktım ama ipucu alırlar şimdi fayda sağlamayalım diye süreyi sordum jdjsk
https//youtube. com/shorts/42NjH9Z1grg? si=sZRr5IGHi-wFi07n
Şu şekilde belli ederler zaten ki
Ahahaha
Uygulama mı kullanıyorsun?
Evett
Demek ki link hatası devam ediyor.
Teşekkürler efenim.
Bir insanın Abaza olduğunu anlamanın bazı yolları abazaca konuşulması, fiziksel özellikler, toplumsal ilişkileri bellidir.
Abaza bir topluluk, abazan yazarsan dahabiyi yoksa tepki alabilirsin eğer o topluluktan varsa haberin olsun.
İzmirli laz da güzelmiş jdjsk
klavye hatası aslında var sosyal medyadaki bazı insanlar
Sürekli cinsellikten bahsetmesi ve bakışlarindan anlarız. Sapik ile abaza nasıl ayırd edilir henuz emin değilim.
Ahahha sorumdan soru üretmişsin güzel olmuş.
Abaza bir millettir, onun doğrusu abazan.
Abazan demek uzun süre cinsellik yaşamamış kişidir bu olabilir.
Sapık ise bunu karşı tarafa gösteren onu rahatsız eden olur.
Soru sayısı sınırlaması mı?
Fenomenlik düşünmüyor musun? Temizinden 6 soru var jdjdk
Benim kullanmadığım hakları verirdim de olmuyor jdjd
O başka tabi jdjd
kadınlara göre her erkek her mavili potansiyel bir abazan olarak görüldüğü için onların gözünde erkek isek otomatik aynı zamanda abazanız.
bir erkekler de kadınlar da vallahi garip varlıklarız al birini vur ötekine
Ahahah bu kesin.
Fakat bu burada böyle aslında yani dışarıda böyle değil.
Burası için de bence çok haklı sebepler var ya. Her iki renk hesap için de jdjs
Anlamak zordur heralde o yüzden çoğu kızların gözyaşlarına sebep olurlar
Doğrudur.
O kişi yalnız kaldığındaki , diğer insanlara olan Bakışlar ve konuşmalarından olabilirdi.
İyi gizlenenler vardır cidden jdjd
Hadi ya, zor bir süreç olduğu belli. Tamamen bitti mi etkisi?
Sende baya etkisi olmuş.
Ben güzel silerim jdjdk
Buna niyetlemen güzel, umarım.
Bir süre sonra anlarım ama her yakınlaşma abazalık değildir bence
Değildir 😀
Reel veya sanalda fark etmeksizin, maksimum 1 ay içinde diyebilirim.
Bence en makul sürelerden birini sen yazdın. Çünkü iyi gizlenebiliyorlar jdjdk
Orama burama bakmasından etraftaki kadınlara bakmasından sadece göz hareketleri yeterli
Cennet abla böyle demişti
Ben de ilk okuyunca dedim ne oluyor jdjsn
Cennet abla kim?
Bu işlerden anlayan bi kadın işte 😀
Jdjsks
Kanki benim yorumlar genelde ironidir bende sen noluyor lan de diye ilk o yorumu yazdım zaten 😀😀
Onu fark ettim, soruların da ayrıca tescilledi jsjsj
Baya eğleniyorsun ve eğlendiriyorsun gibi djjd
Jdjdk
İlk görüşte :))
Nasıl oluyor o? Jdjdk
Tecrübe :))
Ahaha o kadar maruz kalınca normaldir tabi jdjd
😂
Konuşmalarından ve sürekli olarak cinsel konuya girmesinden
Mesajlaşmada anlarım konuşmasından anında anlaşılıyor
Çok sürmez ya belli ediyor kendini
Mesela ne kadar sürmez?
Hiç fark etmez jdkdk
Doğrudur efenim jdkdk
Ben hemen hissediyorum doğru da çıkıyor
Demek ki hislerin kuvvetli.
Başka konularda da önceden hissettiklerin olur mu? Bir olayı hissetme falan?
Evet hissettiklerim çıkıyor genelde
Kısa sürede anlarım oyuncu değilse :d
Ne kadar kısa süre mesela? Jjdjdk
Tavırlarından bakışından konuştuğu anlattığı şeylerden beden dili belki
İyiymiş.
Peki son olarak, oyuncuysa? Jsjs
O zaman anlamam özel yeteneklerim yok djdhd
Ahahaha
Kullanıcı adın külyutmaz gibi, onu bile anlayabilirsin sen belli olmaz jsnsms
Teşekkürler efenim cevaplar için.
Ya bıktım bu nickten gelen geçen yer misin vs diyor değiştirebilsem değiştiricem dhdhd rica ederim
Ahahah maalesef bir kez olsa bile istenen bir özellik bu ama şu anda yapılamıyor.
Eski üyeyim biliyorum duruyorum şimdilik dhdhd
O zaman bu sefer son soru jdjdj
Neden bu kullanıci adı?
Yine bir kaç ay takılır çıkarım diye öyle alırken muzurluk yapıyım dedim kaldım böyle jddhsksd
Ahahaha jdkdk
Kendini belli edene kadar
Edeceği süre belli olmaz mı?
Yani kişiye bağlı diyelim
Abazan da kendi içinde farklı diyorsun, doğrudur jdjdj
Hemen anlarım.
Hemen derken?
Onu bilmemde anlayınca bir daha görüşmem
Hakkındır.
Brdakiler aninda belli ediyor kndini
Süre alsak?
Saniye mi yoksa? Jhjjk
Vlla 20 snyde alnlsliyor
En iddialı süre bu oldu şimdiye kadar jsjsj
Abaza misn sndee
Ahahah sen söyle abazan mıyım sence? Jdjdj
Prfle bklirsa bnce ewtt öyle abazasnn
Cinsel Yaşam fenomeni olmam hariç ne gördün acaba profilde merak ettim? Jsjsj
Biscolta erkeği pozu veren her erkek abazadr benim gorusmde
O nasıl bir poz bilmiyorum ama Pp'deki göseli diyorsun anladığım kadarıyla.
Bence görseli yakınlaştırıp bir bak, fikrin değişebilir.
Cinsel yaşam fenomeni olman abaza olman içn yeterli bir neden
Öyle olsun bakalım jdjsk
👍👍 takip ediliyosun
Direk belli ediyor kendini maalesef
Ortalama bir süre alsak?
Bilmiyorumki kişiye göre değişiyor bence
Benim için 10-15 dakika arası
Haklısın.
Bana zaten senin süre lazımdı.
Teşekkürler efenim.
Rica ederim
10 dakikada belli eder.
ilk birkaç mesajda belli olur
İlk dakikalarda Belli eder
10 dakikada kendini belli eder
Bi dk bile yeter
Tanidikca amasyada
Ne amasyaymış arkadaş jsjsks
Bence vazgeç. Yani istediğin oldu mu bilmiyorum ama böyle abazan gibi duruyor olacağı varsa da olmaz sanki jdjsj
Tabi tercih senin.
Onu sen bilirsin, bol şans.
Çok kısa zamanda
Göreceli bir cevap olmuş klasbey, otalama bir süre alsak?
Değişir 1 gün ya da bir kaç saat
İyiymiş.
Teşekkürler ayrıca yorum için.
Rica ederim
Anında anlaşılır ki
Nasıl?
Gördüğüm an
Nasıl belli olur?
Meslek sırrı
O da güzelmiş jsjsk
Salise bile sürmez
Yalnız bu baya iddialı bunu sormam lazım jdjdk
Nasıl anlaşılır?
Vaaay
Galiba yeterli olabilecek tek kelime bu olabilirdi.
Teşekkürler efenim.
Konuşmasından
Süre olarak?
Anlık belli eder :)
Hemen anlarım
Bir kaç dakikada
Hemen anlarım
10 dakika yeter.
1 hafta içinde
3 dk konuşunca anlaşılıyor
erkekse abazadır
Bayaaaa bayaaa genelleme olmuş sanki bu jsjsj