Sevgilimle ilişkiye girdim o saç ve kan izi bana ait. eski sevgilim inandiramamis kendisinin benimle böyle bir iş yaptığına dair. Annemle konuşturacag, m seni diyor ben ne yapayım ne diyeyim yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılEski sevgilinse neden seviştiniz öncelikle? Ayrıca annesini niye ilgilendiriyormuş ona ne ki alan memnun veren memnun oğluna yakıştıramamış mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim iken yaptı m
Soran+1 yılEvet yakistramamis
- +1 yıl
ilginçmiş. sorsa da ya regl oldum uyuyorduk de ya da gerçeği söyle işte yapacak bir şey yok
Soran+1 yılEvde yokken eve geldiğim için yine kötü gözle bkcklar bana
- +1 yıl
bakarlarsa baksınlar ayrılmışsınız zaten evlenmeyeceksiniz o kadınla aran iyi olmak zorunda değil di mi?
Soran+1 yılöyle ama hala umudum var belkilerim var
- +1 yıl
hmm anladım. aşağıda yazmıştın gözümde beş kuruşluk değerin kalmaz demiş. insanın değeri adamlığıyla ölçülmez mi deyin bu nedir arkadaş ne günlere kaldık ona ne yani
Soran+1 yılÖyle de herkes böyle düşünmüyor
- +1 yıl
geri kafalılar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff işiniz bitince neden temizlemediniz mi o çarşafı
015 Yorumla
Soran+1 yılKontrol ettiğimde yoktu nereye bulaşmış bilmiyorm
Cevap sahibi+1 yılSevgilinin annesi nasıl fark etmiş onu o zaman
Soran+1 yılDemekki görmediğim bir yere değmiş kan iهizi
Cevap sahibi+1 yılAnladım. İlk kez mi birisiyle birlikte oluyorsunuz tecrübesizlikten sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılBir de sevgilinle eski ne alaka onu anlamadım
Soran+1 yılSevgilimdi ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılŞaşırdım resmen birlikte olduktan sonra hem de neden öyle oldu
Soran+1 yılBiktrdum ayrılalım diye diye
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrılmak istedin ki ondan yanlış hareketlerini mi gördün
Soran+1 yılHiçbir zaman hiç kimseyle evlenmeyi düşünmüyordu benimle de evlenmeyeckti sevgili hayatı yaşayacaktı
Soran+1 yılHoşlandığım için konuştum başta biliyordum evlenmek istemediğini ama ben uzun süren bir ilişkim olacağını düşünmemiştim
Soran+1 yılSevdiğim için devam ettim
Soran+1 yılAma evlilik olmayacagi beni üzüyordu sırf bu yüzden ayrılmak istedim defalarca o da her defasında caydurdu sonra bıktı tabi
Soran+1 yılDayanamadi yoruldu sürekli bir ayrılıp bir barismktan en sonunda ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılAnladım sen daha ciddi ilişki istiyordun onunla. Madem canım bunları biliyordun neden ilişkiye girdin ki o zaman onunla bunların farkına da geç varmamışsın hem.
teyzeme bak sen, kriminal calismis valla. ayrica ona ne giren cikan ona mi?
157 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle temmuz ayında ayrılmıştık ailesi o zaman bizi ayrıldı sanıyordu. ama ayrilmamistik Eylül ayında birlikte oldum ben sevgilimle. Annesi sonradan görmüş kan izini fakat ayrı sandığı için bir şey dememiş. geçen gün de yeni ayrildigimizda ben sonradan mesaj atmıştım sevgilimden neden mesaj atıyorsun demiş sesli olarak annesi duymuş kızı ortada bıraktı kızda ayrılamıyo diye düşünüyormus. . inkar etmiş eski sevgilim ama annesi demiş ki eğer öyle bir şey yaptysan iki kuruşluk değerin kalmaz bende demiş
Soran+1 yılSevgilimde tutturmuş konuşturacam inanmıyor bana diyor ben ne diyip inndraym ki
Soran+1 yılSevdiğmi satamam ikimiz yedik o halti ben yabanciyim diye aradan sıyrılıp Gidemem
Soran+1 yılAilemi tanımıyor
Soran+1 yılSoyadimi bilmiyo
Soran+1 yılO kanıtı ben bırakmdm ki insan hiç mi kontrol etmez yatağı ya
Soran+1 yılHiç bir şeyi itiraf etmeyeceğim itiraf etmek hiç bir şeyi degistrmyck ben sevgilmi çok seviyorum hala onun benden uzaklaşmasını asla istemem
Soran+1 yılSanki itiraf edince ne değişecek bütün degerimix düşecek evlenin mı diyecek bari ayrılırken iyi ayrilym ki ailesiyle arası bozulmasn
- +1 yıl
Yaw ne guzel iste hiic bulasma derim. Birak o cozsun. Tabi akilli olmadigi kesin,
Ben olsam, anne sacmalama ne olur, o kizi ben seviyorum, ileride evlenmeyi bile dusunuyorum, eger boyle bir sey yaptigimi duyarsa bana guveni sarisilir. Baska bir kiz arkadasimdi ve sana tanistirmak istemiyorum der cikardi isin icinden
Soran+1 yılAçıkçası ailesi oğlunun böyle bir işi kimseyle yaptığını düşünmuyor olmasi. volkan herhangi birisiyle böyle bir şey yaptığımı duysalar evden kovarlar diyor
Soran+1 yılAçıkçası ortada çok kanıt var ben nasıl bir şey diyeceğim bilmiyprm
Soran+1 yılSevdiğim insanla sevistum kendime hakim olamadım kime ne bundan ki
Soran+1 yılGünahı benim boynuma
Soran+1 yılHala da istiyorum onunla birlikte olmayı bir ömür de isterim kötü bir şey mi sevdiğini arzulamak
Soran+1 yılYok be benim. Yazma seklim böyle 😄
Soran+1 yılEvet demen için öyle yazdim
Soran+1 yılBen trabzondaym o memleketimde
Soran+1 yılAklıma bir fikir geldi zaten ayrıldım evlenmycgz bunu kafamdan çıkartıp ailesine şöyle desem olur mu evet ben geldim ama o gün adettim dokunmdi bana mı desem sadece birAz vakit mi geçirdik desem ne derler
Soran+1 yılYok Kayseri'de o
Soran+1 yılKötü olan ben olayım da dokunmayan o olsun zaten beni tanımıyorlar
Soran+1 yılSen de ne
Soran+1 yılNeresinden merak ettim
Soran+1 yılSadece merak zaten ders calisicam konuşamam
Soran+1 yılAklıma bir fikir geldi zaten ayrıldım evlenmycgz bunu kafamdan çıkartıp ailesine şöyle desem olur mu evet ben geldim ama o gün adettim dokunmdi bana mı desem sadece birAz vakit mi geçirdik desem ne derler bunu cevaplar misin
Soran+1 yılKonuştum kendisi de öyle dedi
Soran+1 yılSevdiğim için 😊
Soran+1 yılİnsan sevdiğine zarar gelsin ister mi
Soran+1 yılBen bencil mi olayim
Soran+1 yılTanımıyor ailesi beni diye öyle söyledim neden şirin gorunenym ki ailesi istemezse beni bu sebebten dolayı ona şirin görünsem ne ki
Soran+1 yılYok ders calisicam 😊
Soran+1 yılÖyle bir niyetim yok
Soran+1 yılBir insana değer verince onu koruyunca p bana tapmz aksine daha da uzaklasir ben sadece sevdiğim için yapıyorum umudum vardı fakat ben de iştemiyorim artık devam etmek yoruldugumu hissediyorum
Soran+1 yılTürkçe öğretimi dersini
Soran+1 yılÇalışırsam nasip ederse Allah evet
Soran+1 yılHayatıma yenu insan almaktan iştemiyorim pek seni yarı yolda bırakırım ben konuşurz orada biter yani burası iyi
Soran+1 yılİstersen burada sonlandralim
Soran+1 yılYazışmayi
+1 yılYaşadığını zevkin bedelini çocuk doğurarak ödersiniz inşh
02 Yorumla
Soran+1 yılİki buçuk ay geçti hamile değilim
- +1 yıl
Tüh neyse bidahakine ozaman
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılkimin kiminle yatip kalktigi belli degil
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle yattım
- +1 yıl
iyi halt ettin
Soran+1 yılOnu çok istiyor arzuluyorum yine olsa yine yaparım sana ne
- +1 yıl
senin gibi simarik ukala kiz düsmanimin basina gelmesin
+1 yılNe meraklisiniz vurdurmaya
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş sana ne? Vurdurmak ayıpsa baban niye anana vurup seni cikarttirmis bir sorsana
- +1 yıl
Onlar evli
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman oldu bu olay
031 Yorumla
Soran+1 yılİki buçuk ay önce oldu fakat annesi daha yeni yeni gün yüzüne çıkarıyor
Cevap sahibi+1 yıl2.5 ay o kan saç lekesi neredeydi anca mı görmüş ya
Soran+1 yılSevgilimle temmuz ayında ayrılmıştık ailesi o zaman bizi ayrıldı sanıyordu. ama ayrilmamistik Eylül ayında birlikte oldum ben sevgilimle. Annesi sonradan görmüş kan izini fakat ayrı sandığı için bir şey dememiş. geçen gün de yeni ayrildigimizda ben sonradan mesaj atmıştım sevgilimden neden mesaj atıyorsun demiş sesli olarak annesi duymuş… [+]
Soran+1 yılAnnesi duymuş ve kan lekesi aklına gelmiş
Soran+1 yılKıza bir şey mi yaptın ki ayrılmıyor biz sizi ayrı biliyorduk neden hala senn peşinde demiş
Soran+1 yılYattığım için bırakamadgmi sanıyor
Soran+1 yılOysa ki seviyorum ben
Cevap sahibi+1 yılHıı şimdi anladım şimdi. O kadın seni tanımıyor değil mi
Soran+1 yılSoy isim olarak bilmiyor ismimi biliyor adresimi annemi babamı bilmiyor yüz yüze tanıştık fakat
Cevap sahibi+1 yılO zaman korkma ya. Kaç yaşlarındasınız hem
Soran+1 yıl23 e daha yeni girdim o da 23 yasinda
Soran+1 yılBenim korkma sebebim eğer konuşursam annesiyle durumu çaktırirsam yeni de ayrılmış olsam da onun ailesiyle arasını bozucam ben birde hala bir araya geleceğimizi düşünüyorum çünkü ayrılalı 5 gün bile olmadi eğer ileride bir araya gelirsem ailesi yattgimixi asla bilmemeli
Cevap sahibi+1 yılKocaman olmuşsunuz artık aile karışmaz artık size. Pişmanmısın ilkinin o olduğuna
Soran+1 yılYoo değilim öyle olmuyor işte 30 yaşında da olsan evlenmeden yaptığında seni topa tutuyorlar bizim orada
Soran+1 yılAileler böyle şeyleri kolay kolay kldramiyot
Cevap sahibi+1 yılHıı doğuda filan mı yaşıyorsunuz siz. Bu kişiyle nereden flörtün üniv. arkadaşın deği mi
Soran+1 yılHayır iç Anadolu ben üniversitede okuyorum fakat o memleketimden birisi
Cevap sahibi+1 yılNeyse adın filan çıkmadan kurtuldun. Ne zamandır birlikteudin onunla
Soran+1 yıl17 aydır birlikteyiz
Soran+1 yılBirlikteydik
Cevap sahibi+1 yıl1,5 senede bekaret ilişkisi olmuş. Anlamadığım ilişkiden sonra niye ayrıldınız hemen bir de
Soran+1 yılBen ilçesindeyim o merkezinde bilmiyorum bir yıldan fazladır konuşuyorum adım çıkmadı bizim orada sevgilin varsa dedikodu haline getryorlar
Soran+1 yılÇok yordum onu
Cevap sahibi+1 yılAferim kız ya yaptığın şeyin arkasında durmanı sevindim. Okumuş kızsın belli oluyor bekarete önem vermiyorsun
Soran+1 yılBekarete fazla önem vermiyorum doğrudur fakat her önüne gelenle kadın erkek farkı etmez ben hürum istediğimi yaparım diyen insanın hayvandan farki yoktur gözümde. İnsanin vücudu değerlidir herkese acmamalidir
Soran+1 yılKaldı ki üreme organlarımiz bizim neslimizi getiren yerlerdir. Buradan çocuklarımız peydah olacak. Bu sebebten iyi ve güzel yönde kullanılmalı diye düşünüyorum. Aksi durumlarda istenmeyen gebelik oluşumları birbirlerini bununla tehdit etme , doğan çocukların öksüz veya yetim kalmasi , ayrıca insanların birbirine olan güveninin kalmasi insanlar evli olup olmadığınna bakmıyor artık.
Cevap sahibi+1 yılAy ay çok haklısın bir tanem tabi ilişki özel olmalı flört etmediğin kişiyle birlikte olmamalısın zaten :) Bu arada ne okuyordun sen merak ettim
Soran+1 yılTürkçe öğretmenliği
Cevap sahibi+1 yılBelli belli dil üzerine olduğunu tahmin etmiştim, baksana ne güzel cümleler kurma edebiyat yapmalar :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim fakat internette hızlı olmak için fazla dikkat etmiyorum yazılarıma
Cevap sahibi+1 yılO hatalar hep olabilir ki. Hayatının ileri süreci için planlaman var mı ne yapacaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım o kanın orada ne işi var ya
018 Yorumla
Soran+1 yılBen görmedim ya oysa ki yatakta bir şey yok gibi görünüyordu
Cevap sahibi+1 yılonun yatağında mı oldu o iş yani
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEv boş iken gittim evlerine zaten istiyordm arzuluyordum kafaya koymuştum ve oldu onunla yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim
Cevap sahibi+1 yıliyi b. k ettiniz neden temizlemediniz onu ya
Soran+1 yılGormedim diyorum
Soran+1 yılKan filan yoktu belki de sadece hafif bir leke kalmıştır onu görmüştür
Soran+1 yılBilmiyprm
Soran+1 yılNeyse yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılondan önce birisiyle sevişmişmiydin
Soran+1 yılBunu neden soruyon ki
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim bekarette direkt ayrıldığına göre öncesi yok sanırım
Soran+1 yılBekaretten iki buçuk ay sonra ayrıldık bunun sebebi tabiki var ama özel
Cevap sahibi+1 yılKim ayrılmak istedi sen mi o mu
Soran+1 yılSürekli zaten ayrılmak istiyordum ilişkimizin sonu olmayacak diye en sonunda da tamam hadi bıktı yoruldu ayrildikk
Cevap sahibi+1 yılsen istedin bir de ayrılmak takdir ettim seni gerçekten zar kafalılık yapmamışsın üniv. filan okumuşsun belli
Soran+1 yılZar yüzünden benimle evleneceğini düşünmedim bu şekilde birisine yapışmak haysiyetime yakışmaz. Zaten zar yüzünden evlenmeye zorlasam sağlıklı Bir evliligimz olmaz di
Cevap sahibi+1 yılZardan sebep evlenilmez tabi ki de çok basit bir şey o sonuçta onun yüzünden ona muhtaç niye olasın ki. O kişi hayatında her anlamda ilkin miydi yakınlaşma filan
+1 yılOğlun bana kaydı de
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi düşünmüyorum zaten beni tanımıyor ailesi ama sevgilimin ailesiyle arasının açılmasını istemem
- +1 yıl
Eski değil mi zaten salla gitsin yav
Soran+1 yılDaha yeni ayrıldim o kadar eskimedu
- +1 yıl
Eskiyecek ama
+1 yılUlan be altında iken zevkle uçuyordun şimdi çöz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Boşver gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet bozdu beni de
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yeni ayrıldığim sevgilimin annesi sevgilimin yatağında kan izi ve saç bulmuş Bizden şüpheleniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım