öhöhöm, şimdi efendim bu haftasonu erkek arkadaşımın sınavı var. ben de onu rahatlatmak için sürpriz yapıyım istedim. ne zamandır istediği bi birlikte duş alma durumu vardı, ben kaç zamandır erteliyodum bunu. ama bu haftasonu hem onun gerginliğini alsın hemde biraz eğlenelim diye yapmaya karar verdim. yalnız daha önce hiç bir erkekle duşa girmedim ben şimdi ne yapılır, nasıl olur, nelerden hoşlanırlar bana bi yardım edin bi fikir verin bakıyım
Cevabın nedir?
+1 yılO çocuğun sınavı kazanacağı varsada kazanamaz yapmayın etmeyin günahtır :)
Ha yok beni kasmıyo derseeeen :) Yavaş yavaş girin duşa köpüğü bol olsun jakuzinin yada küvetin :) onun dışında korunmayı unutma duşda kayar mayar içinde kalır içine boşalır falan rahatlaıyım derken hamile kalma :) yavaş yavaş başlayın birbirinizi soyarak başlayın armut gibi kalıncada duşa girin oraldan başla 69 pozisyonuna geçin ordanda ver elini değişik fantezilere :) mumları ve gül yapraklarını unutma :)14 Yorumla- +1 yıl
doğum kontrol hapını hazır ettim ben hahaha,duşta 69 demek,zor olmaz mı be
- +1 yıl
oluur olmaz olurmu ama zor olan zevklidir :)
- +1 yıl
İki farklı cinsin birlikte duş almalarının sebebi seksden başka ne olabilir ? tabiki seks yapacak hatun :) Ama yapma bence sınavdan önc sınavda duş aklına gelir apışır kalır :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılduşta her birbirnizi güzel bi köpükleyip yıkayın tertemiz oldukta sonra orala başlayın. nasıl olsa tertemiz istediğiniz gibi yalamak öpmek serbest=)
66 Yorumla- +1 yıl
en güzel yanıda bu galiba
Cevap sahibi+1 yılewt kesinlikle. başka fantaziler üretebilirsiniz. seks hayatınız var mı
- +1 yıl
olmasa yeni arayışlara girmeyiz heralde :D
Cevap sahibi+1 yıloo o zaman yani birleşme varsa daha büyük şeyler deneyin ya oralla vakit kaybetmeyin=)
- +1 yıl
duşa girmek onun fikriydi,kırmıyım yazık geriliyo zaten
Cevap sahibi+1 yılhımm o zaman duşta herhangi bir pozisyonu deneyebilirisiniz. doggy yi filan. ıslak ortamda size haz verecektir sesler filan=)
çok güzel bi şey bu sevgilimle arada giriyoruz duşa üstümüzdekileri çıkarmadan, yavaşça soyuyoruz öpüyoruz birbirimizi neyse :D sana tavsiyem sınavdan sonra yap bunu ödül gibi. sınavdan önce yaparsan sınavda aklına gelir hep:D sonuçta sevgilin bunu uzun zamandır istiyomuş:D
143 Yorumla
+1 yılKüveti köpürt, mumları yak, şarabı aç belki gül yaprakları da olabilir. Küvete girip çağır gerisi gelir.
57 Yorumla- +1 yıl
Bi sor önce küvet var mı yok mu.. :)
- +1 yıl
Eğer yoksa duşa girmeye gerek yok bence.
- +1 yıl
hahahah cok film izlemişin sen
- +1 yıl
mumlar aynen zaten mum ışığı olmazsa olmaz,aydınlıktan sevişemem ben. şarap zaten afrodizyak,tamamdır
- +1 yıl
Sen sadece izlemekle kalmış olabilirsin. Basit şeyler bunlar
- +1 yıl
Başka türlüsü çekici gelmiyor işin aslı zaten bana :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
48Cevap
ilk dusun siradan olmasin..ic camasirlarinizla girin,cok daha seksi olacaktir bence..nipple lar falan belli olsun :) fantazi hayal gucu yani..biraz dusun o ana gelince zaten kendiliginden olur
42 Yorumla- +1 yıl
iç çamaşırlarıyla ha.. kulağa hoş geliyo,ıslanınca yapışır bide onlar uu..
+1 yılduşta sevişmek kişiye özel bir fantezidir sıcak suyun altında oral yapmak başkadır bence oraldan hoşlanabilir ikincisi alan dar olduğu için her iki tarafın pozisyon bulabilmek için çeşitli hallere bürünmeside ayrı bir zebklidir :))
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. önceikle saki ol herşeyi doğal akışına bırak muhtemelen senin bişey yapmana gerek kalmaz erk arkadaşın halleder sen sadece duşa gir. evet dedikleri gibi cokta matah bişey değil duşş bunuda bil.
20 Yorumla
+1 yılşimdi canım ben yaptm.önce ışığı kapa vemum yak
güzel koulu bi duş jeli al. duş gülüne dök otrun duşun altına yA da üstten su akarken ayakta seni kucaklasın.köpükle mükemmel oluyooo40 Yorumla
+1 yılAkışına Bırak ::::)))
Zaten duşta herşey kendi yolunu buluyor :)60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılhayal kırıklıgına hazır olun. oyle aman aman bır sey degıl ama deneyın gorun. tecrube edın. 2. sefer ıstemeyeceksınız :) ben ılk denememde bu mu lan demıstım. yukardan dokulen sular altında beklenen olmuyor
00 Yorumla mantıklı cevap yazan yok anlaşıldı ben dicem
ben duş'a bi kere girdim kız arkadşımla ama böle bi fantazi için degildi :S
o yüzden bırak kendini ona o kadar onun rahatlamasını istiyosan o sana hüner göstersin.22 Yorumla- +1 yıl
sınavı olan o,hüner göstericek olanda benim
çok güzel bi başlangıç, erkek arkadaşın yön verir -sen yeterki rahat ol bırak kendini onun kollarına, istediğini yap ve istediğini yaptır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldus degilde banyo yapmistik
küveti doldurduk o uzandi bende onun üstündeydim onun icin güzeldi tabi sicak suyun icinde disarda kalipta soguktan donan bendim100 YorumlaHayatim beraber dusa girince hersey kendiliğinden olur biter zaten :)) masaj yapar gibi hafif dokunuslarla sabunlayarak oksa vücudunun her noktasını diyelim alla alla ;)))
27 Yorumla- +1 yıl
ya sapıkça duşa giripte ne yapacaklar hikayemi okuyacaklar allah allah :):):):)):
- +1 yıl
dokunuşlar zaten esas,ekstradan bunuda yaparsan delirtir dediğiniz bişey var mı diye soruyorum
- +1 yıl
valla sorunun alanı zaten cinsellik,bişey diyemiycem :D
+1 yılönce bir dudaklarından öpüp merhaba de, iyice ıslan sonra oral makbuldür. gerisi zihninin karanlık ve aydınlık kısımlarının savaşıdır dostum iyi olan kazansın
12 Yorumla- +1 yıl
oralla başla diyosunuz,tamamdır,teşekkürler
- +1 yıl
önce onu duşa gönder sonra sen gir ama
+1 yılYere sabunun düşerse eğilip alma, lan dur yok yanlış tavsiye, sen eğil al sabunu yerden.
21 Yorumla- +1 yıl
hahahahah
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılSakın bunu ona bu hafta yapma bak..
Çocugun aklı maklı uçar.. Bırak sınavdan sonra30 Yorumla
+1 yılvalla köpükleyin birbirinizi gerisi zaten gelir hele sen bi gir sabuna dikakt et ama mazallah kayar düşersiniz:):):)):):
00 YorumlaDuş duş dediğin varya donmaktan başka bişey değil.İki elleme iki yalama sonradan tir tir titriyon zaten :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGir duşa malı sıvazla :):):)
sorudanda utandım cevaplarkende utandım lan ama komik olabilir diye yaziyim dedim...23 Yorumla- +1 yıl
bu kadar zorlandıysan yardımcı olmasaydın ya sen hahaah
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılsabun yere düşerse almaya kalkışma.
100 Yorumlayaşın daha 18,şimdiden bunları dusunuyorsan 25 ine geldiğinde neler yapcksın allah bilir
30 YorumlaAlışıktır erkek arkadaşın banyo fantazilerine...Acemilik çekmezsin :)
02 Yorumla- +1 yıl
bence o gayet alışık,sorun bende
Oha sevgilin bu soruyu sordugunu gorse terk eder seni.
15 Yorumla- +1 yıl
sitenin amacıda bu diye biliyorum,aslını öğrenmek istediklerimizi kendimizi gizleyerek öğreniyoruz, kimsenin gördüğü yok yani
- +1 yıl
bız gorduk senı. ip adresınden yerını tespıt edıp dus kopugu jelı falan gonderıcez.
not:bir dost :P - +1 yıl
tamam canım
+1 yılÇok güzel bir deneyim de olabilir. İşler boka da sarabilir o anda bu durumda biraz olurunu bırakmak gerek sanırım
00 YorumlaDaha önce hiç sevgilimle duj almadım :(( Nasıl bi duygu biraz açar mısın?
18 Yorumla- +1 yıl
bende almadımki soruyorum işte :D
- +1 yıl
sen verecek 100 dolar öyle beleşe kapatamaz sen
- +1 yıl
barabar dujjj... :) o kadar da ozenmeyın, fılmlerdekı gıbı olmuyor
fakirliğin alemi yok bi jakuziye girin ama önce sen git bi eczaneden banyo köpüğü al daha güzel olur yardımcı oldm umarım
20 Yorumlauww sıcak bastı bir anda burayı fantezi güzel kese at manitana:)
10 YorumlaBence girmeyin, haftaya girin hasta olur maazallah çocuk, sonra sınava giremez.
02 Yorumla- +1 yıl
yok hiç hasta eder miyim ben onu,gayet sıcak olucak merak etme sen,çok yormamda zaten
+1 yılonu türk hamamına götür özel bir oda tutun hamamda seks harika bişey çıkınca insan yeniden doğmuş gibi oluyor gerçekten
00 Yorumla
+1 yılilklerin en kötülerinden olucak şimdiden alış.alıştıktan sonra ilki kötü sonrası güzel olucak
00 Yorumla
+1 yılHayal gücüne bırak bence.
Boşver ayrıntıyı...
:(00 Yorumlakendin yıkanamıyormusun neden erkekle gireceksin :D
00 YorumlaYerleştirme Geçirme Sınavı sınavı olcak merak etme :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce normal duş alın ondan sonra diz çök ve orala başla gerisi gelir ama duşda oraldan başlanır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDus varsa işin içinde cinsellikte olacaktır.Oraya gitmeden önce iyice temizlen
01 Yorumla- +1 yıl
sağol ya ben allah ne verdiyse gitmeyi düşünüyodum,iyi fikir
Nısanlımla ılk kez dus yaptık penısım sertlestı nısanlım bakmadı sevısıp cıktık
00 YorumlaSabuna basmayın sakın..
20 Yorumla
+1 yılher genç kızın hayali<3
33 Yorumla- +1 yıl
hadi bakalım,ben ilk adımımı atıyorum darısı başınıza
- +1 yıl
biz de kararlaştırdık haftaya cıpcıp yapcaz :)
- +1 yıl
hayırlısı hahha
+1 yılSevişmeyi unutmayın
42 Yorumla- +1 yıl
hahahahhaaa
- +1 yıl
Hayaller hayatlar yaşıycan
00 Yorumla
+1 yılDoğaçlama çok iyi gider ;)
00 Yorumla
+1 yılben çok yaptım:D hiç güzel değil
00 Yorumladaha önce sabunlu penis okşadın mı :)
00 Yorumlagir dusa fantaziniz yasayın iste
01 Yorumla- +1 yıl
olur,öyle yaparız
head and shoulders al garanti olsun :D
02 Yorumla- +1 yıl
her türlü duş jeli,köpük ihtiyacını karşıladım ben bugün
Gizli Üye(36-45)+1 yılpazartesi vizelerim başlıyor :)
00 YorumlaDeneyeydik iyiydi.
21 Yorumla- +1 yıl
ah canım
bnce akısına bırak hersey kendılıgnden gelısıo
20 Yorumla
+1 yılSırtını keselemeyi unutma.
00 Yorumlasabuna felan basmayın da :D
00 Yorumla
+1 yılhayalperest ufaklıklar sizi:))
17 Yorumla- +1 yıl
seninkiler hep hayalde kaldı anlaşılan,yazık
- +1 yıl
benm yasadıklarımı sen hayal bide edemezsin ufaklık
- +1 yıl
muhtemelen cinsel sorunların var kendini bu yolla iyi hissediyosun, şey ama artık bunu anlayabiliyoruz biraz daha içine kapanık yaşarsan duygularını,üzülme gelişen yöntemlerde var yani.
- +1 yıl
hahahahahah sana cok gülüyorum ama oturdugumdan belli olmuyor:D
- +1 yıl
olsun üzülme
- +1 yıl
neyse bi cümle aklıma geldi . sakın bi aptlla tartısmayın karsıdan gören hanginizn aptl oldugunu secemeyebilir ...demiş biri ben söz dinlerim;) UFAKLIK sende dusta plastik ördeginle oynarsın anca
- +1 yıl
mutmelen nihat doğanın fan clubısında hadi hahaha
Sen gir islanin gerisini ona birak
00 Yorumla
+1 yılyardımcı olsam mı :)
02 Yorumla- +1 yıl
haaha teklif bu galiba,sözlü olarak yardım istiyorum yalnız
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzerine çık kırbaçla :D
00 YorumlaSıç işe
00 YorumlaOkşaşın.. :D