Erkekler daha da bağlanır mısınız? Kız minyon beyaz tenli sarışın ve çok arzuluyorsunuz. Kız utangaç ama siz onu gördüğünüzden beri istiyorsunuz? Ve onu görmek için 10 saat yol geleceksiniz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Helen adamın seninle sırf cinsel dürtülerini tatmin etmek için gelip gelmediğini test edebilirsin. Ama kendi tecrübelerimden şunu söyleyebilirim, geliş amacı seks yapmak. Sen de bunu istiyorsun zaten. Bağlanıp bağlanmayacağı, alacağı zevke bağlı. Yine tecrübelerimden edindiklerim kadarıyla seni ciddiye almaz. Seni kullanabileceği kadar kullanır. Sıkılınca da bir daha gelmez. Artık nasıl bir yol izleyeceğine kendin karar ver.
015 Yorumla
Soran+1 yılBizim tanışmamız çok farklı oldu ve bu onu baya etkiledi unutamıyorum falan dedi. Aradan zaman geçince seni görmeye gelmek istiyorum dedi ve cinsellik hiç konuşulmadı beni açık görmedi. Bir iki tane foto atayım dedim denemek amaçlı , böyle açık giyinmeni istemiyorum yakışıyor ama giyme dedi. Bende daha çok kafaya taktım bunu. Buluşmak için ısrar etmicem sen eğer beni görmek istersen gelicem dedi. Seni çok beğeniyorum çok doğalsın dedi bi evet desen uzun tutmam görüşmeyi seni alacağım dedi. Ben 23 o 30 yaşında ve çevresinde benden daha güzel kızlar var neden ben peki neden bin km ötedeki kızı sadece @mı için gelsin ki
- +1 yıl
Sırf onun için gidenleri çok gördüm. Çoğu yüz yüze konuşarak kimseyi elde edemediği için bu yola baş vuruyor. O zaman gelmeden önce "sadece tanışalım ve konuşalım" de. Yani cinsel yaklaşım olmasın. Bakalım tepkisi ne olacak. Gelince de kendini tutabilirsen, seks yapma. Eğer döndükten sonra yine aynı düşüncede devam ederse, o zaman ne istersen yap.
Soran+1 yılAslında ben biraz çocuğu bu düşünceye ittim çocuğun niyeti sadece beni görmekti şimdi aklına cinselliği soktum. Seksi seksi fotolar attım illaki dokunmak istiyor o kadar yol geliyor. Bide bu yakışıklı uzun boylu kaslı bi çocuk yani istese elde edemeyeceği kız yok bende çok güzelim mesela çok iltifatlar ediyor güzel şeyler söylüyor. Cinsellik yaşamasak sadece görmeye gelsen mi diyim
Soran+1 yılEvet sonradan yapmayalım demem dalga geçiyor hissiyatı verir. O iradeli olduğunu söyledi ama açık fotoğraflarımı görünce fikri değişti tabi.
- +1 yıl
Taş değil ya bu. Kime göstersen uçup gider. Bak benzeri bir olayı buradan tanıştığım bir kız yaşamıştı. Çocuk günlük ev bile ayarlamış. Önce gezer eğleniriz. Sonra eve geçeriz falan demiş. Ben de çocuğun niyetinin ne olduğunu söyledim. Bana inanmadı. Beni seviyor. Değer veriyor. Asla başka bir şey düşünmez dedi. Sonra sana söylediklerimi söyledim. "Yani gezer, yer içeriz ama eve gitme olayı olmasın. Malûm, hastalık var." de dedim. Çocuk gelmekten vazgeçti. Sen bana güvenmiyorsun. En iyisi hiç görüşmeyelim demiş.
Soran+1 yılDoğrudur ama bizde olay şu en başında sadece beni görmeye gelecekti ben ortaya attım bu durumu keşke de yapmaaaydım ama tutamadım kendimi ne bileyim. Şimdi de ister istemez beklentisi var. Eğer ben bunu desem şimdi yüksek ihtimalle o da aynı böyle tepkiyi verecek haklı da yani. Hata mı ettim bilmiyorum
Soran+1 yılBende istiyorum ve buna engel bir şey göremiyorum bakire olsam neyse tek sorunum benden soğumaması hevesinin kaçmaması. Genelde bir günlük takıldıklarım peşiöde pervane oluyorlar bunda da böyle olur diye düşünüyorum tabi ne olur bilemeyiz
Soran+1 yılBide ciddi bir şeyler de göremiyorum bunda evlilik falann da düşünmüyorum açıkçası bir kaç aylık olursa olır bunla
Soran+1 yılBide beni yanlış görsün istemiy8rum ilk buluşmadan veriyp falan izlenimi ona da dedim bak ben böyle şeylere alışkın değilim utangaç olabilirimm alışmam lazım diye
- +1 yıl
Bu nasıl utangaçlık? Hiç yüz yüze görüşmediğin birisi gelince seninle seks yapsın diye aklına giriyorsun. Bir de utangaçım diyorsun. Utangaç olmasaydın ne yapardın acaba? Sen de istiyorsun. Bunu anladım zaten. O zaman neden uğraşıyoruz? Adam da istiyor, sen de istiyorsun. Bu durumda yapacağın şey iliklerine kadar seks yapmak. Keyfini çıkarmak.
Soran+1 yılAynen sorun yok
Soran+1 yılAynen
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılSaygıdeğer hanımefendiler beğendikleri kaslı uzun boylu ve zengin badboylarla ilk buluşmada cinsellik yaşayabilirken diğer adamlarla evliyken bile başım ağrıyor diyerek cinsellik yaşamayabiliyorlar. Ben de reddedilip aşağılanmamak için ne evlenirim ne de cinsellik yaşarım. Cinsellik yaşayanlar ne olacağını kendilerini daha iyi bilirler. Benim herkese saygım sonsuzdur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılcinsellik yaşanmış olur.. ben evlenmeden cinsellik yaşamam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerçekten aramızda bir duygusal bağ var ise ve bunun sonucunda yakınlaşma gerçekleşirse evet çok çok daha bağlanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bağ var aramızda
Soran+1 yılİlişki olmadı daha
İki ilişkim böyle oldu. Çok vahşi bir çekim vardı. Onca soruna rağmen ayrılmak çok zor olmuştu
00 Yorumla
+1 yılCinsellk üzerine kurulu bir ilişki olur bir hayır beklenmez
01 Yorumla
Soran+1 yılUzağa gidecek tekrardan cinsellik yaşayamayabiliriz
Yani bi zahmet yaşansın 10 saat gelecek adam bakiremi bu kız
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılBiliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sanırım çok bağlanırım zaten deli gibi arzuladığım için hoşuma gider
04 Yorumla
Soran+1 yılTimammm
- +1 yıl
O kız sen misin
Soran+1 yılBebim
- +1 yıl
Keşke benim böyle bi sevgilim olsa
- Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yıl10 saat gelipde almadan giden erkekte ne bilim yani :)
bırakın şu baglanmayı
02 Yorumla
Soran+1 yılBende istiyorum ama sonrasında ya ben soğursam ya da o nolcak
- +1 yıl
:) bu raddede zaten sonrası olmaz olan olur alan alacagını alır dağılır ekip
Çok büyük bir hata olur cinsellik evlenince yaşanılmalıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmada bu durum yaşanırsa o kızı kaşarlar listesine koyarım S2im kalktıkça ararım o kadar gelecek planlarıma asla koymuyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan biz ilk buluşmada kadının elinin bile tutmaya utanan nesildik ya şuna bak nesil ne hale gelmiş yazık.
21 Yorumla- +1 yıl
kaşar oldu yeni nesil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanmıyorum kişiliğe bağlı aslında yaşanmazsa daha iyi
21 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi tabi ama ben de onu istiyorum ve benim için o kadar yol gelecek bilmediği bir şehir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada olursa ertesi gün bidaha yüzüne bile bakmam bağlanmaktan çok uzaklaşmama sebep olur
00 Yorumla
+1 yılBence güzel olur iki uc defa ilk bulusmada cinsellik yasadim
00 YorumlaBilemiyorum ki. Kadından kadına değişir. Aranızdaki konuşmaları falan da bilemiyorum.
00 Yorumlaİlk görüşme için evet ama 2. Görüşme için garanti veremem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılO anki istek arzu ve beklentiye bagli desem dogru olur.
00 Yorumla
+1 yılBurdan bulustugum birine cinsellik düşünmüyorum da bukusunca dusunmustum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşanmaması taraftarıyım basit konuma düşmemek için
18 Yorumla
Soran+1 yılAramızda farklı bir çekim var kendisi bunu dile bile getirmedi ben seni sadece görmek için geleceğim dedi ben cinsellik konusunu açtım. O kadar iyi ki hiçbir kız hayır demez ona bana da aksine seni alacağım fazla uzun tutmayı düşünmüyorum diyor eşim olmanı istiyorum diyor. Ben aceleye gelsin istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam aceleye gelsin istemiyorsan uzak dur işte cinsellikten birbirinizi tanıyın güzel zamanlar geçirin falan
Soran+1 yıl3 gün yanımda duracak sonra iş sebebiyle tekrar uzak mesafeye döneceğiz. Bu yüzden vakit geçirelim sonra yapalım uyuyalım falan dedim aama
Soran+1 yılSence yaşasam benle ciddi düşünmez mi yani uzaktan böyle diyor ama seni görmeyi çok istiyorum sen zamanı var dersen sabrederim diyor. Ve çok yakışıklı fiziği desen yerinde uzun boylu falan düşmeyen kız yok yani bir kız için neden 10 saat yol gelsin ki
Cevap sahibi+1 yılBu kişiyle ne zamandır görüşüyorsunuz
Soran+1 yılZamanını boş ver bu durumun düşün
Cevap sahibi+1 yılYani ciddi düşünüyorsa gelecek tabi sadece uzak mesafeden direk nikah masasına gidemez ya artı çocuk beklerim zamanı var dersen demiş daha bunun üstüne sen yapalım moduna girmemelisin
Soran+1 yılHaklısın ama çevresinde benden güzel kızlar var kendisi de çok iyi ama neden ben diyorum bana çok güzelsin doğalsın diyor ve o kadar yol geliyor otelde kalacak bide bende istiyorum bir şeyler paylaşmayı bir daha ne zaman bir araya gelecez kim bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızın tam bi k*ş*rr olduğunu düşünürüm hemen verirse, beleş es. cort buldum diye sevinirim
14 Yorumla
Soran+1 yılAksine daha pahalı otel parası 10 saatlik git gel yol masrafı yeme içme
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen beleşsin
Soran+1 yılBunlar bana harcanan para
Soran+1 yılBeleş olan yakınındaki kızı *
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zevk için yaşana bilir ilk buluşmada karşılıklı çekim olursa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde suratına attırıp geçiyorum öyle görüşmelerde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Cinsellikle bağlanan erkek sadece öncesinde bağlanır
00 Yorumlaabartmayın olm ilk buluşmada olmaz
021 Yorumla
Soran+1 yılNapim ablacım ya
Soran+1 yılHem vakit geçiricez hem yapıcaz kuzu çünkü uzak mesafe ve ikimizde olgunuz yani artık
Soran+1 yılİlk buluşma daha sevgili değiliz
Soran+1 yılBayadır işte
Soran+1 yılKafam çok karışık çocuğu görsen 🥺 aşık olursun sende valla
Soran+1 yılİkisi de ve ses tonu aşırı iyi ya
Soran+1 yılUzun boylu kalıplı kaslı hafif kumral of Allah'ım gel de dayan şuna
Soran+1 yılBide sürekli bebeğim bak hayatım diye açıklama yapıyo merak etme bebeğim dönücem hemen diyor napim bunpa ben ya 😂
Soran+1 yılEminim daha sevgili değiliz ama sen bi evet dersen boy boy fotolarımızı koyucam her yere diyor uzak mesafeyi dert etme aşar gelirim diyor. Bir ay sonra gelmeyi planlıyor bide ve bir şeyler yaşamayı düşünüyoruz
Soran+1 yılHesabında kızlar var hesabının şifresini verir misin ilerde dedim veririm çıkartırsın onları da dedi
Soran+1 yıl9 saatlik mesafe var
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle. Anlatmışki kızı benimde ilişkiye giresim geldi 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha işte bennnn
Cevap sahibi+1 yılYani isteklere bağlı tabi ama ben hoşlanıyorsam ve libidom da kızla aynıysa sever bağlanırdım ya 😂
Soran+1 yılO şimdiden bağlanmış durumda
Cevap sahibi+1 yılHadi hayırlısı sizin için 😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılYaşa bence hayat kısa :)
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi
- +1 yıl
Yani çekim olduktan sonra ne olacak ki :)
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
boş ver ne yaşamak istiyorsan yaşa
Cinsel Yaşam konusunda 942 cevap paylaştı. Yasin küçükse asla
05 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım
Soran+1 yılHayr
Soran+1 yılAynen
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey olmaz knka :D
10 Yorumla
+1 yılPişman olmazsın umarıö
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İçğnden geliyorsa yap gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız ver gitsin düşünme 😄
00 Yorumlayaşanır. yaşandı. iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz o size bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok güzel olur. En iyisi olur hatta süper olur
00 Yorumla
+1 yılHevesini alır terk edet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki bi kac kere daha yasanir biter
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor uzak meswfe
Cevap sahibi+1 yılbiliyorumm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağlanmaz aksine soğur
01 Yorumla
Soran+1 yılAramızda farklı bir çekim var kendisi bunu dile bile getirmedi ben seni sadece görmek için geleceğim dedi ben cinsellik konusunu açtım. O kadar iyi ki hiçbir kız hayır demez ona bana da aksine seni alacağım fazla uzun tutmayı düşünmüyorum diyor eşim olmanı istiyorum diyor. Ben aceleye gelsin istemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok bağlanır sadece seks için severiz
07 Yorumla
Soran+1 yılSeksi her zaman yaşayamıcsx uzakta kendisi
Cevap sahibi+1 yılSeksten başka bir şey içinde gelmez zaten
Soran+1 yılOrtada seks yoktu ve çevresinde çok kız var ona rağmen 10 saat yol gelmesi bir @m için çok saçma beni görmeye geleceğini söyledi ilk ben ikna ettim sayışır cinsellie
Cevap sahibi+1 yılDeğecekse gelinir seks için
Soran+1 yılÇevresinde benden güzel kızlar var
Cevap sahibi+1 yılVar olunca her kız onla mı yatıyor demek
Ayrıca ne istiyorsan yap aradığın zevki yaşayacaksan bunların ne önemi var
Ben arzularıma göre bir kız bir fiziği olan için sadece sevişmek için o kıza oral yapmak için bile giderim bu çok önemli mi
Soran+1 yılSen abazasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlarınız kaç ilkin mi
011 Yorumla
Soran+1 yılİlkim değil 23 yaşındayım o 30
Cevap sahibi+1 yılO zaman yaşa ya o kadar yol geliyo senin için sonuçtaa
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNerde yapacaksınız
Soran+1 yılOtel
Cevap sahibi+1 yılNereye gelecek hangi il🤔
Soran+1 yılNapcaksın
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim öyle
Cevap sahibi+1 yılFiziğin nasıl pekkii
Soran+1 yılİnce bel dolgun kalça
Cevap sahibi+1 yılOo çok iyyii 👍 memeler peekki
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Duruma gore değişir
10 Yorumla
+1 yılGüzel olur 😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye dönüşmesi zorlaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok güzel olur böyle bir kızla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKucuk boylu sıkıntı baya sıkıntl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılSen bakire misin
12 Yorumla- +1 yıl
Kanka ilkin değilmiş ne kasiyorsun aw
Soran+1 yılİlkim değil zaten yine de ilk buluşma önemli
Ciddi ilişki mi bu
04 Yorumla
Soran+1 yılşu an sadece hoşlantı var
Soran+1 yılHayır
+1 yılSaçmalık
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Biri seks e gelıyorsa o kdr yoldan saçma. Diğerinın amaç bu değilse hele
Soran+1 yılAmacı bu değildi ben kendim istedim
- +1 yıl
Nası ya 😀gel seks yapalm mı dedın. Ama utangaçsın
Soran+1 yılBöyle demedim ama ima ettim ve fotoğraflar attım çok beğendi beni ben öyle ikna etmiş gibi oldum
- +1 yıl
10 saat yoldan geleck yanuna ve yiyşcenixz :))
- +1 yıl
İlk buluşmada cinsellik yinede sacmadır. YAPANLAR istiyordur bunu da. Bunun için buluşanlardır
Uzun ilişki olur
00 Yorumla
+1 yılerkek bağlanmaz istediği alır birqkir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılverme degerin kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatta baglanmam
00 YorumlaEtkilerim onu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaglanirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha iyi olur
21 Yorumla
Soran+1 yılNeresi daha iyi olcak
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi